ποναει ο καρπος μου :(
Printable View
axaxaxaxaxaxaxaxa...
ax bre rem...
ksekoyrase ton..
bale .pos to lene enan epidesmo... na to ktrarai stathero eki se 2 meres tha einai kala..:) kai voltaren an ponai poli.
ενταξει :(
Ειναι της ηλικιας. Μη φοβασαι :P
na βαλεις παγο για κανα μισαωρο και θα εισαι πολυ καλυτερα.μην το δεσεις με επιδεσμο!
της δικιας σου ηλικιας, παπουQuote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Ειναι της ηλικιας. Μη φοβασαι :P
Ειμαι 10 χρονια μικροτερος σου. Χαλαρωσε γιατι ματιαζω και ευκολα οσους μου πανε κοντρα :D
Αντε περαστικα σου
γιατι να μη το δεσω, τι θα παθω???νομιζω οτι οταν ειναι αδετος κινειταιπολυ και κανει κινησεις που ενοχλουν.Quote:
Originally posted by melene
na βαλεις παγο για κανα μισαωρο και θα εισαι πολυ καλυτερα.μην το δεσεις με επιδεσμο!
εχει δυο μερες που τον ζορισα με μια στραβοχυμενη κινηση.τι θα κανει τωρα ο παγος?δεν εχει ουτε πρηξιμο ουτε μελανια
ασε ρε παπου που εισαι και μικροτεροςQuote:
Ειμαι 10 χρονια μικροτερος σου. Χαλαρωσε γιατι ματιαζω και ευκολα οσους μου πανε κοντρα :D
Αντε περαστικα σου
Επαναστατησε η μεσηλικας; :o
τι θες παπου?Quote:
Επαναστατησε η μεσηλικας; :o
Νευρακια, νευρακια;
πονακια.
και θα την πληρωσεις εσυ αν συνεχισεις να μου χωνεσαι..
γι αυτο αντε να πιεις το χαμομιλι και να βαλεις την μασελα στο ποτηρι, μη τις μαζεψεις...
Τι τραβατε και εσεις οι 40++ που θελετε να το παιξετε τεκνατζουδες. Αντε και παλι περαστικα και επειδη ο παγος δεν βλεπω να κανει δουλεια τοτε καλυτερα ξυδι
εσεις οι 40++ που θελετε να το παιξετε γυναικες, τι τραβατε?Quote:
Τι τραβατε και εσεις οι 40++ που θελετε να το παιξετε τεκνατζουδες. Αντε και παλι περαστικα και επειδη ο παγος δεν βλεπω να κανει δουλεια τοτε καλυτερα ξυδι
περαστικα επισης....
ξυδακι. Εγω δεν ειμαι κρινο να του λετε οτι μαλακια θελετε εσυ και η φιλη σου
σε σενα αναφερομαι. τι σχεση εχει ο κρινο? κανεις οτι δεν ακουσες?Quote:
ξυδακι. Εγω δεν ειμαι κρινο να του λετε οτι μαλακια θελετε εσυ και η φιλη σου
φιλακια και περαστικα :P
περαστικα σε σενα και μακρια απο μενα, μην ακουσεις και τις λεπτομερειες με ονοματα και διευθυνσεις
υποψηφιο topic of the month award?
ρεμ..δεν είναι τίποτα.
Θα έριξες καμιά ξεγυρισμένη μούτζα μάλλον.
Πάντως αν βρεις καμιά βολταρεν θα ήταν ιδανική περίπτωση.
εμενα με βοηθαει παντα να βαζω voltaren και να το δενω...τωρα γιατι σου ειπαν να μην το δεσεις δεν ξερω, εμενα μια φορα με βοηθαει...και το παθαινω συχνα οταν κοθβαλαω βαρια η οταν γραφω...περαστικα....
Η voltaren ειναι οτι πρεπει για τους μυικους πονους.
kaνει καλο στις φλεγμονες ο παγος.εγω οταν ειχα προβλημα με τους καρπους μου λογω τενοντιτιδας εβαζα παγο και με ανακουφιζε παρα πολυ.δεν εχει σημασια ποτε εκανες την αποτομη κινηση,δεν σου το λεω για να αποφυγεις το οιδημα..
κανε τον κοπο να βαλεις και θα με θυμιθεις;)
Quote:
Originally posted by Remedy
Ok :o
Οταν λύνω ασκήσεις και γενικά οταν γράφω πολύ με πονάει ο καρπός μου.Μια πολύ καλή λύση ειναι ενα ναρθηκάκι με μεταλλικό οδηγό,που δένει στην παλάμη και φτάνει λιγο κάτω απο τον αγκώνα.Κρατάει τον καρπό ακίνητο και ξεκουράζει πολύ.
περαστικα remedy
Quote:
Originally posted by researcher
περαστικα remedy
Θα δούμε. Είναι στα επείγοντα τώρα. Ο γιατρός είπε ότι μπορεί να υπάρξει \"νοητικό κόμμα\"
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για τις ευχες παιδια. να στε καλα.
δεν το ειχα ξαναπαθει και το θεωρησα εξαιρετικα σπανιο και ανεπανορθωτη βλαβη.....δεν φανταζομουν οτι ειναι τοσο συχνο.
σημερα ειμαι λιγο καλυτερα και αισιοδοξω οτι θα το ξεπερασω :Ρ
ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και για τις ευχες παιδια. να στε καλα.
δεν το ειχα ξαναπαθει και το θεωρησα εξαιρετικα σπανιο και ανεπανορθωτη βλαβη.....δεν φανταζομουν οτι ειναι τοσο συχνο.
σημερα ειμαι λιγο καλυτερα και αισιοδοξω οτι θα το ξεπερασω :Ρ
Quote:
.................................................. ...................
.................................................. ...................
ΕΛΕΟΣ
remedy περαστικα σου:)
merci olgaki :)
μια που το ψιλομπιπ το θεμα παλι θα πεταχτω και εγω
ολα ειναι δανεικα δεν σε ξερω αλλα τι σε νοιαζιε και αν ειναι τεκνατζου?
τον γκομενο-α σου παιρνει?
λολ
περαστικα.
lawl , μου αρεσει που δε το χα παρει στα σοβαρα αυτο το θεμα τοτε , και τωρα ψαχνω λυσεις γιατι ποναει και εμενα ο καρπος μου. damn..
Quote:
Originally posted by Boltseed
lawl , μου αρεσει που δε το χα παρει στα σοβαρα αυτο το θεμα τοτε , και τωρα ψαχνω λυσεις γιατι ποναει και εμενα ο καρπος μου. damn..
Γιατί? Παίζεις κανα όργανο? (μουσικό! Μην κατηγορηθώ και για σεξισμό :P)
lalQuote:
2 days later...
ειμαι με ναρθηκα και επιδεσμους στο ενα χερι^^
Quote:
lalQuote:
2 days later...
ειμαι με ναρθηκα και επιδεσμους στο ενα χερι^^
wtf!?? Τι έπαθες!?
long story short..
ο πονος συνεχιστηκε και σημερα και τελικα θεωρησα οτι δεν θα εφευγε ευκολα ασε που χειροτερευε σταδιακα , πηγα σε ενα νοσοκομειο και ο ντοκτορ εκει μου βρηκε τεντοτιτιδα , λιγο πριν μου δεσει ο μαπας ΟΛΟ το χερι μεχρι τον αγκωνα με επιδεσμους..
σε μια βδομαδα θα τα βγαλω.
damnation :p
.
τεντοτιτιδα καποιος μπορει να παθει αν υπερφορτωνει πολυ εκεινο το σημειο , και ειδικα στις μερες μας με τα πληκτρολογια και τα pc-ια να ειναι κομματι της καθημερινοτητας μας θελει...προσοχη.
Εγω ημουν τυχερος που το προλαβα τωρα που ειναι ελαφρια , αν το αφηνα και αλλες λιγες μερες θα παθαινα οχι μονο μεγαλυτερη ζημια αλλα θα εβγαζα επιδεσμους σε περισσοτερο καιρο.
για αυτο......προσοχη!
ειδες, ειδες τι ειναι ο πονος του καρπου???(κατα το \"ο φθονος του πεους\")
δεν ειναι να το παιρνεις αψηφηστα!
μονο εγω μπορω να σε καταλαβω!
εγω δεν πηγα σε γιατρο τελικα και δεν ξερω την διαγνωση.αν πηγαινα καπως θα λεγονταν σιγουρα. την εβγαλα με παυσιπονα και δεσιμο με ελαστικο επιδεσμο,προσωπικης εμπνευσης για καποιες ωρες της μερας.
καποιες ωρες πονουσε περισσοτερο με τον επιδεσμο και τον εβγαζα.
περασε τελικα...
υπομονη, θα περασει