γεια σας.ειμαι καινουργιο μελος και ειμαι 24 χρονων κ πασχω απο διπολικη διαταραχη. η ιστορια μ ξεκιναει απο 10 χρονων που ειχα τα 1α ξεσπασματα οργης κ μανιας, αυτοτραυματισμου κ κυριως δαγκωματα των χεριων μου κ υφασματινων αντικειμενων. απο μικρη θυμαμαι ειχα μια μανια με τον αριθμο 4 και 8. εκανα κουνια κ για να σταματησω μετραγα απο μεσα μου απο το 1 εως το 8, επι 4 φορες. εκανα τον σταυρο μ για να κοιμηθω 8 φορες επι 4. εκανα τρυπα στον αφαλο κ ανεβοκατεβαζα το σκουλαρικι 8 φορες επι 4, με κενα ενδιαμεσα. στα 17 μου ανεπτυξα καταθληψη και διατροφικη διαταραχη, τρωγοντας αναγκαστικα κ κανοντας εμετο ετσι ωστε να ξαναφαω κ να τα ξαναβγαλω.αυτο συνεχιζεται μεχρι κ σημερα. δν μ ειναι ομως τοσο εντονο το να μετραω ως το 8 επι 4.εχω επικεντρωθει στην διατροφικη διαταραχη. για ενα μονο μικρο διαστημα την ειχα ξεχασει επειδη ειχα την εμμονη πως η μια μερια των μαλλιων μ ηταν πιο κοντη απο την αλλη, κ τα τραβαγα για να το επιβεβαιωσω. πολλες φορες το μυαλο μ ΜΟΝΟ σκεφτεται, κ για να σταματησω πολλες παραλογες σκεψεις,χαρακωνω τα χερια μου.εχω συνεχως την αισθηση πως με συζητανε κ πως με κοιταει ολος ο κοσμος. συχνα ενιωθα πως επρεπε να κανω σεξ με πολλα ατομα κ να μεγαλωσει ο αριθμος. κ συχνα ενιωθα πως αγαπαω. κανω θεραπεια με διαφορα φαρμακα αλλα τους τελευταιους 2 μηνες παιρνω lamictal kai tudor. αυτα ολα ειναι ενα ειδος ψυχαναγκασμου?αν ναι, τοτε ολες οι διαταραχες ειναι παρομοιες..........