εδω και καιρο πεδευομαι με μια κοπελα την οποια γουσταρω πολυ.το κακο ειναι οτιη σχεση μας εναι σε φιλικο επιπεδο πραμα που μου τι δινει,με κανει να αισθανομαι αχρηστος.τι ν α κανω
Printable View
εδω και καιρο πεδευομαι με μια κοπελα την οποια γουσταρω πολυ.το κακο ειναι οτιη σχεση μας εναι σε φιλικο επιπεδο πραμα που μου τι δινει,με κανει να αισθανομαι αχρηστος.τι ν α κανω
ξεχασα να πω μια πολυ συμαντικη ιδιαιτεροτητα.αυτη ειναι χωμενη στα ναρκωτικα και εγω προσπαθω να κοψω.αλλα πιστευω οτι ειναι χαρισματικο ατομο και δεν θελω να τη βλεπω να καταστρεφεται.γυρναει με τον εναν και με τον αλλον μονο και μονα για να πινει.
hornet, όταν λες χαρισματικό άτομο τί ακριβώς εννοείς?
hornet,πιστεύεις πως όταν κάποιος δε θέλει να διακόψει κάτι,μπορεί κάποιος άλλος να το κάνει γι αυτόν;Βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του σωτήρα,σου προσδίδεις την ικανότητα της σωτηρίας,μία ισχύ και μία παρεμβατική δυνατότητα στη ζωή ενός άλλου,με ιδιότητες παιδικής παντοδυναμίας.Έχεις σκεφτεί το γιατί;
Εγώ θα σου πω κάτι πιο απλό.
Αφού θέλεις να κόψεις με τα ναρκωτικά, μήπως σ\'αυτή τη φάση αυτή η σχέση είναι το τελευταίο που χρειάζεσαι?
Μήπως σ\' αυτή τη φάση πρέπει να σκεφτείς πρώτα τον εαυτό σου και τις σχετικές αποφάσεις σου?
Σε ότι με αφορά, ένα απλό κωλοτσιγάρο προσπαθώ να κόψω και επειδή καπνίζει ο άντρας μου και το έχω κάθε μέρα κάτω από τη μύτη μου, δυσκολεύομαι φοβερά.
οτι ειναι εξυπνη και οταν ειμαι στις μαυρες μου καταφερνει με τον ενα η μετον αλλον τροπο να μου φτιαχνει τη διαθεσηQuote:
Originally posted by arktos
hornet, όταν λες χαρισματικό άτομο τί ακριβώς εννοείς?
Εγώ δε κατάλαβα καλά... \'αυτη ειναι χωμενη στα ναρκωτικα και εγω προσπαθω να κοψω\'... εννοείς ότι προσπαθείς να κόψεις απ\' την παρέα σου με την κοπέλα ή ότι παίρνεις και ο ίδιος;... εσύ μπορεί να μη θέλεις να τη βλέπεις να καταστρέφεται, αλλά μάλλον δε την ενδιαφέρει και πολύ δε νομίζεις;... και μιας και ρωτάς εγώ λέω να την παρατήσεις. Δε την ενδιαφέρει κάτι άλλο προφανώς πέρα απ\' την ουσία.
ειμαι και εγω χρηστης αλλα μεχρι στιγμης το εχω υπο ελενχοαλλα επιδη αυτο δε θα συμβαινει για πολυ προσπαθω να κοψωQuote:
Originally posted by Alobar
Εγώ δε κατάλαβα καλά... \'αυτη ειναι χωμενη στα ναρκωτικα και εγω προσπαθω να κοψω\'... εννοείς ότι προσπαθείς να κόψεις απ\' την παρέα σου με την κοπέλα ή ότι παίρνεις και ο ίδιος;... εσύ μπορεί να μη θέλεις να τη βλέπεις να καταστρέφεται, αλλά μάλλον δε την ενδιαφέρει και πολύ δε νομίζεις;... και μιας και ρωτάς εγώ λέω να την παρατήσεις. Δε την ενδιαφέρει κάτι άλλο προφανώς πέρα απ\' την ουσία.
γενικά, μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αν η ίδια δεν θέλει να ξεκόψει. δηλαδή μπορείς να της μιλήσεις, να προσπαθήσεις να την πείσεις, αλλά τι άλλο να κάνεις?
από την άλλη δεν είστε ζευγάρι, οπότε πως να την παρατήσεις ακριβώς? μπορείς απλά να την αποφεύγεις μέχρι να ξεκολήσεις και να σταματήσεις να τη γουστάρεις.
αυτο κανω συνηθως ομως ηπαρχουν στιγμες που αισθανομαι πολυ μονος.τοτε πεφτω στην παγιδα.αυτη αρχιζει τις αγγαλιες και τα φιλια και καταληγουμε στην χρησηQuote:
Originally posted by claire
γενικά, μάλλον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αν η ίδια δεν θέλει να ξεκόψει. δηλαδή μπορείς να της μιλήσεις, να προσπαθήσεις να την πείσεις, αλλά τι άλλο να κάνεις?
από την άλλη δεν είστε ζευγάρι, οπότε πως να την παρατήσεις ακριβώς? μπορείς απλά να την αποφεύγεις μέχρι να ξεκολήσεις και να σταματήσεις να τη γουστάρεις.
και γιατι δεν καταληγετε πουθενα αλλου?Quote:
Originally posted by hornet
και καταληγουμε στην χρηση
έτσι όπως μας τα λες, hornet, με τα 1000 να την παρατήσεις. επίσης, όταν είσαι στις μαύρες σου, πρέπει να βρείς λιγότερο επικίνδυνους τρόπους να αντιμετωπίζεις τις μαύρες σου από αυτό το
Quote:
τοτε πεφτω στην παγιδα.αυτη αρχιζει τις αγγαλιες και τα φιλια και καταληγουμε στην χρηση
hornet, φαντάσου την εικόνα : είναι σαν μια πια πέτρα πιο βαριά να βυθίζεται προς το πάτο της θάλασσας...
ποια τρυφερότητα και αγκαλιές?πώς βρίσκει τις δόσεις της?το είπες...
αν θέλει να κόψει, οκ.
αν ήθελε, θα σου το είχε πει ήδη.
ένας φίλος μου είπε κάποια στιγμή : δεν θέλω να κόψω τα ναρκωτικά.εγώ τα γουστάρω.από ΄κει και πέρα δεν έχω το δικαίωμα να πω κάτι.
το μόνο που του απάντησα ήταν : αρκεί να μην πεθάνεις με καύσωνα και αργήσουν να σε βρουν και μου λάχει εμένα να κάνω να αναγνώριση, όπως στον τάδε.
έτσι για να τον σοκάρω.
μου απάντησε με αυτοσαρκασμό...
η κοπελα εχει καταλαβει οτι εχεις αισθηματα γι αυτην και σε εκμεταλευεται στο φουλ μονο και μονο για τη δοση της... την επομενη φορα που θα σου αρχισει αγκαλιες και φιλια πες της οτι εκοψες απο τα ναρκωτικα και δεν θα κανετε τιποτα σημερα να δεις πως θα φυγει τρεχοντας! ελεος πια με τα ναρκωτικα, τιποτα δεν προσφερουν, δεν ειναι η λυση στο προβλημα, ειναι το προβλημα!!! αν εκεινη δεν το θελει δεν μπορεις να τη βοηθησεις, το ξερω απο πρωτο χερι με μια φιλη μου που και σε ψυχολογο πηγε για να μαθει πως να φερεται στον χρηστη αρραβωνιαστικο της και πως θα τον βοηθησει... τον βρηκε νεκρο στο μπανιο η μητερα του με τη συριγγα στο χερι... φυγε απο αυτον τον κοσμο εσυ που θελεις και μπορεις... ξερω και παιδια που ειχαν βουτηξει στα ναρκωτικα, πηγαν σε κεντρο απεξαρτησης και τωρα ειναι οικογενιαρχες, εργαζομενοι και υγιεις! Χιλιαδες οι κοπελες που θα γνωρισεις ακομα.... αν μπορεις αλλαξε της τα μυαλια, αλλα μην κανεις αλλο χρηση μονο για να την εχεις κοντα σου... κατι μου λεει οτι εκεινη ηταν και η αιτια που ξεκινησες......
δεν ηταν αυτη η αιτια που ξεκινησαQuote:
Originally posted by nama
η κοπελα εχει καταλαβει οτι εχεις αισθηματα γι αυτην και σε εκμεταλευεται στο φουλ μονο και μονο για τη δοση της... την επομενη φορα που θα σου αρχισει αγκαλιες και φιλια πες της οτι εκοψες απο τα ναρκωτικα και δεν θα κανετε τιποτα σημερα να δεις πως θα φυγει τρεχοντας! ελεος πια με τα ναρκωτικα, τιποτα δεν προσφερουν, δεν ειναι η λυση στο προβλημα, ειναι το προβλημα!!! αν εκεινη δεν το θελει δεν μπορεις να τη βοηθησεις, το ξερω απο πρωτο χερι με μια φιλη μου που και σε ψυχολογο πηγε για να μαθει πως να φερεται στον χρηστη αρραβωνιαστικο της και πως θα τον βοηθησει... τον βρηκε νεκρο στο μπανιο η μητερα του με τη συριγγα στο χερι... φυγε απο αυτον τον κοσμο εσυ που θελεις και μπορεις... ξερω και παιδια που ειχαν βουτηξει στα ναρκωτικα, πηγαν σε κεντρο απεξαρτησης και τωρα ειναι οικογενιαρχες, εργαζομενοι και υγιεις! Χιλιαδες οι κοπελες που θα γνωρισεις ακομα.... αν μπορεις αλλαξε της τα μυαλια, αλλα μην κανεις αλλο χρηση μονο για να την εχεις κοντα σου... κατι μου λεει οτι εκεινη ηταν και η αιτια που ξεκινησες......
Quote:
δεν ηταν αυτη η αιτια που ξεκινησαQuote:
Originally posted by nama
μηπως ομως, ειναι η αιτια που συνεχιζεις?
η μαλλον,
το σκαλοπατι για να συνεχισεις?
δεν συνεχιζω εμαι σε ανοιχτο προγραμα απεξαρτησης απλα καμια φορα με πιανει καταθλιψη οτι καταστραφηκα και τετοια
και βεβαια δεν καταστραφηκες... το πρωτο βημα το εχεις ηδη κανει.. ολα θα πανε καλα και λαθη ολοι κανουμε... απλα, γνωμη μου, αν πιστευεις οτι η κοπελα δεν θελει να βοηθησει τον εαυτο της, φυγε μακρυα.... καταλαβαινω οτι την λυπασαι, αλλα πρωτα απ΄ολα πρεπει εκεινη να θελει να ξεκοψει.... και αν το αποφασισει εσυ μπορεις απλα να σταθεις διπλα της.. αλλα πανω απ ολα κοιτα τη ζωη σου και προχωρα!
nama
επισης εχω και διαφορες εμονες ιδεες.
καθε προβλημα εχει και τη λυση του... απλα θελει προσπαθεια....
Ίσως ο προσδιορισμός χαρισματικό άτομο που έχεις δώσει στην κοπέλα αυτή,να είναι απλά η ανάγκη σου να σε βοηθάει κάποιος και να σε κατανοεί στις δύσκολές σου φάσεις.Αλλά επειδή εσύ θέλεις να πάψεις μία εξάρτηση,ενώ εκείνη όχι,δε νομίζεις πως αυτή την εποχή,για να εξυπηρετήσεις την ανάγκη σου,φέρνεις σε δύσκολη θέση τον εαυτό σου,μένοντας στην εξάρτηση;Βοήθα λοιπόν τον hornet,βρίσκοντάς άλλο άτομο να σε στηρίζει,που να μην είναι εξαρτημένο,όσο εσύ παλεύεις να απομακρυνθείς από την προδιάθεσή σου της φυγής,ώστε να μην υπάρχει αυτή η αντίφαση.
τελικα εχετε δικιο με εκμεταλευεται το ειχα ψιλοκαταλαβει απο την αρχη δεν ηθελα ομως να το πιστεψω.παντα οταν με περνει μου ζηταει λεφτα αλλα κι εγω ειμαι 28 χρονων και μονοι ανθρωποι που νοιαζοντε για μενα ειναι οι γονεις και η γιαγια μου.τουλαχιστον σε αυτο το θεμα ειμαι τυχερος γιατι αλλοι ανθρωποι ζουν σε σπιτια με δυαλιμενες οικογενειες με αλκοολικους πατεραδες αλλα εμενα οι γονεις μου αγαπουν ηπερβολικα πολυ που σκεφτομαι οτι ισως τελικα δεν χρειαζομαι αλλη αγαπη στη ζωη μου
hornet, πάντα θα σου ζητάει λεφτά και το ξέρεις.
εσύ τί έκανες όταν έπινες?
εγω ποτε δεν εκμεταλευτικα κανεναν.συνηθως δουλευα και κερνουσα τους αλλους και καμια φορα με κερνουσαν και αυτοι ετσι και αλλιως δεν επινα καθημερινα
δεν ήθελα να σε προσβάλλω.
νόμιζα πως μίλαγες για ηρωίνη.
αποτοξίνωση από ποια ναρκωτικά κάνεις?
ηρωινη
Quote:
γυρναει με τον εναν και με τον αλλον μονο και μονα για να πινει.
αυτό το αντέχεις?
οχι
και τί θα κάνεις?
θα ζεις με αυτή τη σκέψη?ή με αυτές τις εικόνες?
δεν έπινα ηρωίνη, έπινα όμως κοκαίνη και έμαθα ποιοι σε πλησιάζουν και γιατί.
πως ξέρουν να εκμεταλευτούν έναν άνθρωπο που πάντα κερνάει και σπάνια τον κερνάνε.
ποτε δεν καταλαβα γιατι καποιος να σε κανει παρεα μονο για το συμφερον τι εχει μεσα του σκατα?απο τι ειναι φταγμενος.τοσα χρονια σε αυτο το καναλι εχω απειρους ψευτικους φυλλους μεχρι και ψευτικες γκομενες ψευτικες σχεσεις ετσι και αλλιως και πρεζα ψευτικη ειναι για αυτο και τη λεν παραμυθα.ειμαι 28 χρονων και απο τοτε που τελειωσα το σχολειο ολα στη ζωη μου ηταν ψευτικα και εγω να προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι κατι αληθινο ηπηρχε.ισως να ηπηρχαν 1,2 αληθνοι ανθρωποι στη ζωη μου ισως λεω.για αυτο αγαπω τοσο πολυ τους γονεις μου.καθε φορα που γυρνουσα σπιτι αργα το βραδυ μαστουρωμενος αυτο ηταν εκει και με περιμεναν.δεν ειμαι ουτε μαμακιας ουτε μπαμπακιας απλως δεν αντεχω τη μοναξια μου ειναι αφορητη
Καλά,μην γενικεύεις κιόλας.Το συμφέρον πάντα θα υπάρχει ως παράγοντας στις ανθρώπινες σχέσεις,αλλά δεν είναι κι η καταστροφολογία και \"πού πάμε ωρέ άνθρωποι\"το αυτόματο συμπέρασμα επειδή συναντήσαμε και καναδυό τέτοια άτομα-ή και εκατόν δυό btw:P-στη ζωή μας.Να βλέπουμε και την άλλη πλευρά,υπάρχουν και άτομα που το συμφέρον δεν είναι το πρώτο στη λίστα.Εξάλλου μπορείς να σκεφτείς κι αλλιώς,πως η κοπέλα είναι σε λούμπα αυτή τη στιγμή,κι αυτός ο τρόπος της προέρχεται απ\'ό,τι τη βασανίζει αυτή την εποχή.Κοίτα μόνο τα βάσανα των άλλων,να μη βασανίζουν σε βαθμό εξόντωσης εσένα,γιατί έχεις κι έναν εαυτό να προστατέψεις και να βρεις το δρόμο σου για το φτου ξελευτερία.:)
δεν σε ξερουμε και σε νοιαζομαστε ηδη... δεν εχουμε κανενα συμφερον για να το κανουμε αυτο, απλα σε νοιαζομαστε... διαβασε ποσες συμβουλες σου δωσαμε και ποσες φορες σου ειπαμε να προσεχεις τον ευατο σου..? δεν χρειαζεται να εισαι με καποιον καθε μερα για να πεις οτι εχεις φιλους. εγω παντρευτηκα κι εκανα μωρακι και απο τοτε θελω δε θελω οι φιλοι μπηκαν σε 2η μοιρα. ομως ενα τηλεφωνο, ενα \"ειμαι εδω\" το εχω. και να σου πω και κατι? 1-2 ατομα λες οτι αξιζαν? δεν χρειαζεσαι παραπανω. Μπορεις να εχεις 100 γνωστους αλλα 1-2 συνηθως ειναι οι φιλοι.. εισαι τυχερος επισης που εχεις τοσο καλη οικογενεια, μην τους πληγωνεις αλλο, θελουν να σε δουν καλα και υγειη. Για αρχη συνεχισε την καλη σου αλλα και δυσκολη προσπαθεια και ξεκοψε απο τα ναρκωτικα. Σιγα σιγα θα αλλαξει και ο κυκλος γνωριμιων σου και θα γνωρισεις και αληθινους φιλους και αληθινες σχεσεις. Δεν ειναι κακος οποιος κανει ηρωινη, ομως υπο την επηρεια των ναρκωτικων, την εξαρτηση και τη διψα για να παρει τη δοση του, ναι εκμεταλευεται και γινεται ψευτικος γιατι βρισκεται σε απογνωση... δεν φταινε αυτα τα παιδια, βοηθεια θελουν.. αλλα δεν ειναι ολοι τυχεροι να εχουν την οικογενεια σου... γι αυτο εκμεταλευσου την τυχη σου και χαραξε καινουρια πορεια που θα σε κανει ευτυχισμενο. Ολα θα στρωσουν θα δεις....
χορ...μεγάλωσα σε μια γειτονιά που τα χάπια και η ηρωίνη ήταν διάσπαρτα. Οι μισοί απ όσους έπιναν πέθαναν, οι υπόλοιποι ζουν στην Ομόνοια σκιές του εαυτού τους. Τρία από αυτά τα άτομα όμως ξέμπλεξαν και χωρίς καμιά κοινότητα να τους στηρίζει.
Σου μιλάω για περιπτώσεις που είμασταν από το σχολείο μαζί και τώρα έχουν φτιάξει τη ζωή τους, τις δουλειές τους, την οικογένεια τους. Το κοινό στοιχείο όλων ήταν πως προέρχονταν από οικογένεια που τους αγαπούσε και έμπλεξαν από μαλακία και καταστροφικές παρέες.
Χαίρομαι που είσαι από μια τέτοια οικογένεια, αλλά πάνω απ\' όλα χαίρομαι που λες και αντιλαμβάνεσαι πως όλα είναι ψεύτικα. Ξέρουμε όλοι πως κάποιος μπορεί να σκοτώσει και τη μάνα του πάνω σε υποτροπή προκειμένου να πάρει τη δόση του και συ αναρωτιέσαι ακόμη αν αυτή η κοπέλα σου κάνει αγαπούλες για να της δώσεις λεφτά.
Ξέρεις ποια είναι η γνώμη μου? Μακριά απ\' όλους αυτούς τους ανθρώπους που πίνουν. Είναι σα να κάνεις δίαιτα και να πηγαίνεις κάθε μέρα σε ιταλικό. Κάποια στιγμή θα φας.
Αυτό που λες πως έχεις τη χρήση υπό έλεγχο, ξέρουμε όλοι και περισσότερο εσύ, πως είναι παπαριές. Η ηρωίνη δεν είναι καρμπονάρα.
Είσαι 28 χρονών. Πάρε την απόφαση αν θα θυσιάσεις τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου στο βωμό ενός ψέμματος, ή όχι.
αμα σου πω οτι εγω δεν επελεξα τα ναρκωτικα και οτι τα ναρκωτικα επελεξαν εμενα θα με πιστεψεις?Quote:
Originally posted by Θεοφανία
χορ...μεγάλωσα σε μια γειτονιά που τα χάπια και η ηρωίνη ήταν διάσπαρτα. Οι μισοί απ όσους έπιναν πέθαναν, οι υπόλοιποι ζουν στην Ομόνοια σκιές του εαυτού τους. Τρία από αυτά τα άτομα όμως ξέμπλεξαν και χωρίς καμιά κοινότητα να τους στηρίζει.
Σου μιλάω για περιπτώσεις που είμασταν από το σχολείο μαζί και τώρα έχουν φτιάξει τη ζωή τους, τις δουλειές τους, την οικογένεια τους. Το κοινό στοιχείο όλων ήταν πως προέρχονταν από οικογένεια που τους αγαπούσε και έμπλεξαν από μαλακία και καταστροφικές παρέες.
Χαίρομαι που είσαι από μια τέτοια οικογένεια, αλλά πάνω απ\' όλα χαίρομαι που λες και αντιλαμβάνεσαι πως όλα είναι ψεύτικα. Ξέρουμε όλοι πως κάποιος μπορεί να σκοτώσει και τη μάνα του πάνω σε υποτροπή προκειμένου να πάρει τη δόση του και συ αναρωτιέσαι ακόμη αν αυτή η κοπέλα σου κάνει αγαπούλες για να της δώσεις λεφτά.
Ξέρεις ποια είναι η γνώμη μου? Μακριά απ\' όλους αυτούς τους ανθρώπους που πίνουν. Είναι σα να κάνεις δίαιτα και να πηγαίνεις κάθε μέρα σε ιταλικό. Κάποια στιγμή θα φας.
Αυτό που λες πως έχεις τη χρήση υπό έλεγχο, ξέρουμε όλοι και περισσότερο εσύ, πως είναι παπαριές. Η ηρωίνη δεν είναι καρμπονάρα.
Είσαι 28 χρονών. Πάρε την απόφαση αν θα θυσιάσεις τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου στο βωμό ενός ψέμματος, ή όχι.
Πως εγινε αυτο χορνετ?
εμεις επιλεγουμε παντα...
σου εχει τυχη να μη μπορεις να κοιμηθεις για βδομαδες?εγω εχω να κοιμηθω 7 ωρες απο τα 14.ηταν λεει καταθλιψη.ο γιατρος μου εγραψε φαρμακα.στην αρχη με πιαναν αργοτερα επρεπε να αυξησω τη δοση.σταματησα το σχολειο εχασα τους φιλους τις παρεες τον αυτοσεβασμο μου πανω απο ολα γιατι ημουν ανυμπορος να αντιδρασω και μοιρεα κατελιξα στο περιθωριο.δεν το επελεξα εγω αυτο με επελεξε ειναι σαν να περιμενω το τραινο μπενω μεσα και αυτο με παει οπου θαλει,ποια θα ειναι η τελευταια σταση δεν ξερω αυτο που ξερω ειναι οτι φοβαμαι παρα πολυQuote:
Originally posted by olgaki82
Πως εγινε αυτο χορνετ?
εμεις επιλεγουμε παντα...
μ εχει τυχει κατι αναλογο με αλκοολ.απο αυπνια και αγχος κατεληξα εξαρτημενη.τα ιδια συναισθηματα ελειψης αυτοσεβασμου και φιλων σε ολο τους το μεγαλειο.δε θα ελεγα ομως ποτε οτι το αλκοολ με επελεξε..εγω το επελεξα θα μπορουσα να κανω εντελως διαφορετικες επιλογες παρολη την απελπισια μου.
τα χαπια μημουντε την ηρωινη ειναι αμεσα αλληλενδετα.ενας ναρκωμανεις οταν δεν εχει πρεζα πινει χαπια και συνηθως απεχθανεται το αλκοολ αλλα ετσι και αλλιως η ηρωινη ειναι εξαιρετικα εθιστικη
Quote:
αμα σου πω οτι εγω δεν επελεξα τα ναρκωτικα και οτι τα ναρκωτικα επελεξαν εμενα θα με πιστεψεις?Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ναι, φτανει να μου εξηγησεις....
γνωμη μου ειναι οτι την οποιαδηποτε ψευτικη φυγη σε ουσια την επιλεγουμε εμεις δεν ερχεται να μας βρει.την επιλεγουμε τις περισσοτερες φορες απο αδυναμια.υπαρχουν ανθρωποι που αντιμετωπιζουν τις δυσκολοτερες καταστασεις και ομως στεκονται στα ποδια τους και το παλευουν.