αναποφασιστικοτητα ή διαταραγμενη προσωπικοτητα...?
Είμαι 28 ετών κι έχω χωρίσει πριν 3 μήνες μετά από σχέση 5 χρόνων. Εκείνος είναι 35. Εχει επιστρέψει στη χώρα με αφορμη τη σχεση μας 1,5 χρονο απο αποσταση οπως ειπε ο ιδιος ,ύστερα από 13 χρόνια παραμονής του στο εξωτερικό και ενώ ήμασταν μαζί 3,5 χρόνια στην Ελλάδα και αποκαταστάθηκε επαγγελματικά, δεν έκανε κάτι για να βοηθήσει τη σχέση, π.χ. να μείνει μόνος του, αλλά παρέμεινε στο σπίτι των γονιών του με αποτέλεσμα η σχέση να μπει σε στασιμότητα. Ο λόγος που χωρίσαμε ήταν γιατί, όπως είπε, δέχτηκε πίεση από μένα για επισημοποίηση της σχέσης. Ύστερα από συζήτησή μας του πρότεινα να συγκατοικήσουμε αν ακόμα δεν νιώθει έτοιμος για κάτι σοβαρό. Του άρεσε η σκέψη, είπε θα το σκεφτεί. Στους 2 μήνες και μέσα από κάποια αραιή επικοινωνία που έχουμε μου λέει ότι τα αισθήματα του δεν άλλαξαν και σκέπτεται επανασύνδεση. Μάλιστα επέμενε να μάθει αν ενδιαφέρομαι να κάνω άλλη σχέση άμεσα, ώστε να μην σκέπτεται άδικα μόνος του για εμάς τους δυο. Τη μέρα των ερωτευμένων μου έστειλε λουλούδια και έλεγε "με όλη μου την αγάπη και γρήγορη επανασύνδεση". Απλά θέλει λίγο χρόνο ακόμη,οχι πανω απο ενα μηνα οπως ειπε ο ιδιος για να συνειδητοποιήσει την ιδέα της συγκατοίκησης και το γεγονός ότι θα μένει Ελλάδα.Απο τοτε εχει περασει ενας μηνας και ενω εγω δεν τον ενοχλησα καθολου εκεινος μονο εστελνε καποια μηνυματα λεγοντας οτι σκεφτεται θετικα για το μελλον μας και θελει να ειμαστε μαζι και θα μιλησουμε συντομα για τελειωνει αυτο.Πριν 4 μερες εληξε η διορια που ο ιδιος εθεσε και μου εστειλε μην λεγοντας οτι εχει ξεκαθαρισει τις σκεψεις του και αν ειμαι ακομα ελευθερη να βρεθουμε.Απαντησα θετικα και ενω ειπε θα μου τηλ την επομενη μερα εστειλε μην και ανεβαλε τη συναντηση για το αλλο σαβκο.Δεν απαντησα και αργα το βραδυ μου ξαναπροτεινε να βρεθουμε τη επομενη μερα και ενω δεχτηκα παλι που να το φανταστω.....το πρωι στελνει μην και το ξανακυρωνει λεγοντας πως θελει να ξεκαθαρισει στο μυαλο του κατι τελευταιο και μετα να βρεθουμε.Του απαντησα οτι επειδη δεν αξιζω τετοια αναξιοπρεπη συμπεριφορα αν ξαναθελησει να επικοινωνησει μαζι μου να ειναι μονο οταν ειναι πληρως αποφασισμενος..Πως κρινεται τη συμπεριφορα του ειναι αναποφασιστος ή εχει καποια διαταραχη?Προσωπικα απο αναλογες καταστασεις στη σχεση δεν περιμενα να τηρησει το οριο ομως οχι και να αναιρεσει δυο φορες τη συναντηση και μαλιστα πραλληλα να στελνει και μην οτι του λειπω..Αρχιζω να πιστευω οτι απλα ειναι συναισθηματικα δεμενος μαζι μου και δεν με θελει τοσο ωστε να βαλει γρηγορα τις σκεψεις του σε ταξη.Απτη αλλη πως σας φαινεται η δικη μου απντηση και πως πρεπει να φερθω σε ενδεχομενο τηλ του?