Originally posted by flowerbomb
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by flowerbomb
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by flowerbomb
εχω καταληξει οτι δεν ελεγχουμε εμεις δυστυχως τη ζωη μας.
ο μεγαλος παραγοντας ,η τυχη, διαμορφωνει τη ζωη μας.και γω δεν ειμαι καθόλου τυχερη σαν ατομο.
Διάβασα πολύ προσεκτικά τα ποστ σου και έμεινα σε αυτή τη φράση.
Μήπως μπορείς να αναφέρεις κάποιους λόγους που μπορείς να στηρίξεις κάτι τέτοιο?
ευχαριστω Θεοφανια για το ενδιαφερον σου να διαβασεις το θεμα μου.το λεω περισσοτερο εμπειρικα και επι προσωπικου αλλα και παρατηρωντας καταστασεις γυρω μου.
Οση προσπαθεια και να εκανα να αλλαξω τη ζωη μου δε μπορεσα..ευχομαι να πεθανω συντομα να ησυχασω γιατι και η ελπιδα δεν υπαρχει και ουτε πρεπει να υπαρχει.
Κοίτα. Είναι πολύ εύκολο να ρίξουμε ευθύνες στην τύχη μας. Το έχω κάνει και γω, το έχουμε κάνει όλοι μας. Αυτό που σε ρωτάω είναι να μου πεις συγκεκριμένα πράγματα που σε εκαναν να νιώθεις άτυχη και ....καταραμένη.
Πχ, το θέμα του πτυχίου δεν έιναι τύχη. Αν δεν διαβάσεις δεν θα το πάρεις.
Το να σε παρατήσει κάποιος σε μια σχέση, επίσης δεν είναι τύχη. Αν έκανες λάθος κινήσεις, ή ο άλλος βρήκε κάτι άλλο, πάλι δεν είναι θέμα τύχης και...και ....και πάει λέγοντας.
Δεν ξέρω αν ...διαβάζομαι σκληρή. Στα γράφω με όλη την καλή διάθεση μήπως μπορέσω να σε βοηθήσω.
Η \"τύχη\" και η \"ατυχία\" είναι μεγάλες παγίδες.
Μερικοι απο τους λογους που θεωρω τον εαυτο μου ατυχη ειναι οι εξης:
1.Η σχολη στην οποια βρισκομαι με εχει δυσκολεψει απιστευτα λογω του οτι εχει 110 μαθηματα για πτυχιο.ειναι μια σχολη που ουσιαστικα το αντικειμενο σπουδων δε μου αρεσει αλλα δεν εχω αλλη επιλογη τη στιγμη που τωρα χρωσταω γυρω στα 20 μαθηματα.και να τη σταματησω, να κανω τι να δωσω παλι πανελληνιες και να σπουδασω κατι αλλο απο την αρχη.
Ας ξεκινήσουμε από αυτό.
Αυτή είναι μια σχολή που διάλεξες ή σου έκατσε γιατί δεν έφτασες το στοχο σου σε σχέση με τους βαθούς που σημαίνει πως δεν διάβασες/σκίστηκες αρκετά.
Αν δεν σου αρέσει το αντικείμενο, φύγε και πήγαινε εκεί που σου αρέσει, ποτέ δεν είναι αργά. Εγω κατάλαβα στα 25 τι θέλω να κάνω στη ζωή μου και πήγα σε μια ιδιωτική σχολή. Κάνω τη δουλειά που μου αρέσει και είμαι απόλυτα ευτυχισμένη με την επιλογή μου, έστω και αν το αποφάσισα σχετικά αργά.
Οποτε μενω σε αυτο που ειμαι με ενα επαγγελματικο μελλον αβεβαιο καθως δεν εχει ξεκαθαρο επαγγελματικο προσανατολισμο.Επισης θεωρω οτι εχω αδικηθει τρομερα στα μαθηματα,ενω διαβαζω και γραφω ικανοποιητικα κοβομαι πολλες φορες ενω ατομα που πηγαινουν με bluetooth και σκονακια,χωρις διαβασμα τα περνανε με ευκολια και βαθμους.Με ολο αυτο που περιγραφω θελω να πω οτι οποιαδηποτε προσπαθεια και να κανω δεν ανταμειβεται.
Κοίτα, αυτοί κλέβουν εσύ όχι. Δεν είσαι αδικημένη ή άτυχη επειδή κάποιοι κλέβουν και όταν πάνε να εξασκήσουν το επαγγελμα θα ανοίγουν το στόμα σα χάνοι αφού δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται. Διάβασε περισσότερο αν νομίζεις οτι αδικείσαι, ώστε να μη μπορεί κανείς να αμφισβητήσει τα γραπτά σου.
Όσο για το αβεβαιο μέλλον σου απάντησα πιο πάνω. Φύγε.
Επισης οπως ανεφερα τα 3 πρωτα χρονια που ημουν σχετικα καλα με τη ζωη μου ειχα τη διαθεση να διαβασω,τωρα πια εχω χασει καθε ενδιαφερον.Τωρα δε μπορω να συγκεντρωθω γιατι ξερω πως και να το κανω μπορει να μην εχω τα αναμενομενα αποτελεσματα.
Επαναλαμβάνομαι, αλλα μάλλον χρειάζεται. Δεν είναι θέμα τύχης αλλά επιμονής και μελέτης. Αποτελέσματα σίγουρα έχουμε μόνο όταν είμαστε 100% διαβασμένοι.
2.αν δεν ειναι ατυχια να εισαι καλα σε μια σχεση ,να φαινεται οτι ειναι καλα μαζι σου και ο αλλος και ετσι ξαφνικα να σου λεει να χωρισετε απο το τηλεφωνο ,χωρις να σου πει το λογο, τοτε τι ειναι.ειμαι ατυχη γιατι μεχρι στιγμης δεν εχω γνωρισει ενα παιδι που να με αγαπησει πραγματικα.
Εδώ λοιπόν είσαι σε επίπεδο νηπιαγωγείου σε σχ\'εση με τις σχέσεις και στο λέω εντελώς καλοπροαίρετα.
Τι θα πει, \"φαινόταν όλα καλά\"?
Δηλαδή ξύπνησε αυτός ένα πρωί, ξύθηκε και είπε σήμερα θα χωρίσω την τάδε γιατί το σύμπαν μου είπε πως είναι καντέμω και θέλω να το επιβεβαιώσω.
Όχι χρυσό μου. Για κάποιους λόγους που αν θες τους συζητάμε ο άνθρωπος βαρέθηκε/ξενέρωσε/ξενοπήδηξε.
Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι θέμα τύχης. Μπορεί να φταις εσύ, αλλά μπορεί και να μην ήσουν αυτό που έψαχνε που είναι και το πιο σύνηθες. Εκεί παίζει και λίγο η τύχη, αλλά θεωρώ πως οι σχέσεις είναι ένας διαρκής αγώνας και αφού έπεσες από τα σύννεφα επειδή σου είπε να χωρίσετε, μάλλον δεν ήσουν και πολύ μέσα στο έργο.
Επειδη δεν θελω να κουρασω αλλο με την φλυαρια μου ,αυτα ειναι σε γενικες γραμμες καποιοι τομεις που με κανουν μα νιωθω ατυχη.Συναντω πολλες δυσκολιες με οτιδηποτε και αν καταπιαστω.
Σου έχω απαντήσει σε αυτο.
Επισης αυτο το δυσαρεστο παρελθον με εχει κουρασει.μακαρι να υπηρχε ενας τροπος να κανω delete
Εδώ λοιπόν είναι όλο το ζουμί. Έχεις απογοητευτεί απο χαμένες μάχες, έβαλες τα όπλα σου στο πατάρι και κάθεσαι και μυξοκλαις για την ....ατυχία σου.
Δεν σου κάνω την έξυπνη, αλλά νιώθω πως έχεις ανάγκη από λίγο σπρώξιμο, η σου πω και από γερή σπρωξια...:)