Quote:
παρατηρω 2 πραγματα-1ον)πως οι σκεψεις σου γυρνανε γυρω-γυρω απο την αυτοκριτικη τον εαυτο σου κατι το οποιο σε κανει να νιωθεις κατωτερος προς τους αλλους και 2ον) πως ο σκοπος σου ειναι να ψαξεις το ειναι σου. θελω να σε ρωτησω για ποιον λογο? τι θελεις να κανεις?
κ. Δημήτρη είναι αληθείς οι παρατηρήσεις σας. Για το δεύτερο δε ξέρω, ακριβώς τι εννοείτε, πάντως ήμουν και είμαι πολύ ψαγμένος με τη φιλοσοφική υπαρκτικότητα του εγώ μου. Έχω μανία με το διάβασμα και τις θεωρίες και ίσως ξέχασα να ζήσω. Τα πώς, τα γιατί, τα πότε με απομόνωσαν.
Δε ξέρω τι θέλω να κάνω με αυτό, πάντως είναι κομμάτι μου ή έγινε για κάποιο λόγο.
Αναφορικά με την εμπειρία, το πρόβλημα είναι η ανασφάλεια. Αν πεις σε τέτοια ηλικία ότι δεν έχεις κάνει σχέση θεωρείσαι από την πλειοψηφία αυτομάτως προβληματικός και αυτό χαλάει εξ’ αρχής τις όποιες προσπάθειες.
Quote:
Να επιμένεις στο ψάξιμο αυτό που κάνεις,γιατί στην άκρη του τούνελ σε περιμένεις εσύ,όπως εσύ σε θέλεις.:)
Ρέιν μου, με συγκινείς και ευχαριστώ για τα λόγια εμπειρίας και κατανόησης.
Quote:
Σπας αυτό που σου φαίνεται τεράστιο σε μικρά κομμάτια,λιγότερο καταπιεστικά,για να το δεις διαφορετικά.
Θα δοκιμάσω έτσι σταδιακά.
Quote:
Ανοίγεις το παράθυρο το πρωί,να μπαίνει φως.Φρόντισε λιγάκι και το χώρο σου,το δωμάτιό σου,
Το ήξερες ότι δεν ανεβάζω τα παντζούρια, ε? Και αυτό με την ακαταστασία... Θα τα προσπαθήσω και αυτά.
Quote:
Σιγά σιγά,εξάλλου για σένα μιλάμε,δεν σου αξίζεις την προσπάθεια αυτή;(μην τυχόν και απαντήσεις όχι,σ\'έφαγα!)λολ:P
:D
Quote:
Να μοιράζεσαι μαζί μας την πορεία σου
Λοιπόν που λες χτες το απόγευμα πήγα πλύθηκα όχι από ένοχες, αλλά επειδή σκέφτηκα το κόπο τόσων ανθρώπων να μου γράψουν. Λέω να μη πάει τζάμπα και το είδα θετικά. Και το ότι έγραψα και μόνον, ενώ αρχικά με πίεσε, κατόπιν με βοήθησε (εξάλλου είστε αξιόλογοι άνθρωποι).