υπάρχει περίπτωση κάποιος έξυπνος να ερωτευτεί μια χαζή;
Printable View
ναι (αλλά δεν θα είναι χαζή ούτε εκείνος έξυπνος)
δηλαδη; μπορεί να είναι και οι 2 χαζοί πχ ή και οι 2 έξυπνοι;Quote:
Originally posted by alexandros3
ναι (αλλά δεν θα είναι χαζή ούτε εκείνος έξυπνος)
δηλαδή θα έχει εκείνος πράγματα που θα την εξιτάρουν κι εκείνη πράγματα που θα τον εξιτάρουν (ικανοποιούν, καλύπτουν κτλ)
xexexex...
o ο ερωτασ ειναι τυφλοσ..
φυσικα και μπορει...να ενθουσιαστει..να παθιαστει..να ποθησει..να γουσταρει..να φαντασιωνεται..
οταν εκδηλωθει εντονη χημεια..ολα γινοντε..
αλλα.. κραταει μονο για λιγο...
μετα απο καιρο θα θελεισ περισσοτερα πραγματα απο μοναχα χημεια...
και εννοειτε πωσ δεν υπαρχουν χαζοι ανθρωποι..απλωσ...χμ..διαφορ� �τικιο..απο εμασ..και ισωσ με λιγοτερεσ πεποιθησεισ..γνωσεισ..κλπ..
δεν χρειάζεται να περιοριστούμε στο ότι θα είναι μόνο χημεία.
μπορεί να είναι και πάρα πολλά άλλα πράγματα επιπλεον
baggelio μην κάνεις edit γαμωτο μου :) Απαντάω σε ένα, μετά μου βγάινει και άλλο.
_μπορεί να είναι και οι 2 χαζοί πχ ή και οι 2 έξυπνοι;
σε μερικά χαζός ο ένας σε άλλα έξυπνη η άλλη. Σε μερικά έξυπνος ο ένας χαζή η άλλη.
Αλλά εάν οι παροιμιώδεις θεμελιώδεις κοινές συνισταμένες εφάπτονται, βαστάτε τουρκοι τ\' άλογα
ο ένας πάντως είναι γιατρος
Εξαρταται πως εννοεις το χαζη. Ανωριμη, οχι πολυ εξυπνη, κτλ. Ασε που αν ερωτευθεις αληθινα μεχρι που μπορει να ειναι μερος της γοητειας της πχ η ανωριμοτητα.
Οπως λεει και το λαικο ασμα http://www.youtube.com/watch?v=IFto7qQYtNM :P
_ο ένας πάντως είναι χειρουργος γιατρος
αυτό σημαίνει ότι ξέρει ν\' ανοίγει καρδιές λολ. Κατά τα άλλα μπορεί να είναι μαλάκας.
Και η άλλη?
και η άλλη; τι μπορεί να είναι;
οδοντιατρος. θα σε γελασω
εννοω χαζή;
δεν πειραζει αν ειναι χαζη οδοντιατρος. αρκει να ξερει να φιαχνει δοντια. οπως δεν πειραζει αν ειναι μαλακας χειρουργος αρκει να ξερει να χειρουργει.
Το κοινωνικο κυρος του βεβαια ειναι μεγαλυτερο.
Γεια σου Salin/Calin/Sakis/Baggelio/Eyaggelio
Πότε θα πας επιτέλους σε κάποιο ειδικό?
τι ειδικοτητας? :)
Quote:
Originally posted by PETRAN
μπραβο
ψυχολογος λολQuote:
Originally posted by Remedy
τι ειδικοτητας? :)
χαχαααα:DQuote:
οδοντιατρος. θα σε γελασω
Η απάντηση στο ερώτημα μπορεί κάποιος έξυπνος να ερωτευτεί μία χαζή;Ναι,αλλά δεν γνωρίζω το αν θα μείνει ερωτευμένος μαζί της.Πάντως γνωρίζω και τέτοιες σχέσεις με ανισότιμες ποιότητες σε άτομα.Ίσως να κρατιέται η ισορροπία με το να αισθάνεται κι αυτός πιο \"χαζούλης\",αυτή να αισθάνεται πιο\"εξυπνούλα\",μέσα στο παιχνίδι είναι κι αυτά.Γενικά ο alexandros το έθεσε ωραιότατα,κάποια ανάγκη ο ενός του άλλου καλύπτει σε κάθε σχέση.Πχ αν ένας άντρας δεν έχει αυτοπεποίθηση,μπορεί να αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια(λιγότερο απειλημένος)σε σχέση με μία γυναίκα που δε θεωρεί εξυπνότερή του(άρα θα αισθάνεται \"ανώτερος\"και θα κολακεύεται.Ίσως και η γυναίκα να το\"παίζει\"χαζούλα\",επίτηδ� �ς για να τον κολακεύει,ναι,υπάρχουν κι αυτά.Προσωπική μου άποψη,οι ασφαλείς προσωπικότητες δεν παίζουν τέτοια παιχνίδια.
Αλλά τι ακριβώς ορίζεις ως εξυπνάδα εσύ;To τι θεωρούμε ως εξυπνάδα σε ένα άλλο άτομο,μπορεί να διαφέρει αρκετά από τον έναν στον άλλον.Ούτε εγγυάται η εξυπνάδα την ευτυχία.
Deja vu εντωμεταξύ αυτή η συζήτηση,πάμε και ερχόμαστε με κάτι εξυπνάδες και χαζομάρες εδώ και κάτι threads.:o:P
Το ίδιο.Αντί να αναρωτιέσαι όμοια πράγματα εδώ και μία δεκαετία,αντί να ρωτάς για ξαδέρφια και βαθμούς στο λύκειο,πήγαινε σε έναν ειδικό να βρεις που οφείλεται πραγματικά το κόλλημά σου αυτό.Quote:
Εντάξει αυτές είναι απολυτότητες το καταλαβαίνεις κι εσύ.
Τι πάει να πει \"χαζή\" και τι παει να πει \"εξυπνος\";
Θυμαμαι ενα τυπο που εγραφε εδω ειχε καμια δεκαρια πτυχια στην αστροφυσικη αλλα βυζι δεν ειχε πιασει.
Αυτο ειναι εξυπνος?
Την εξυπνδάδα και τη χαζομαρα δεν την βλεπω με τοσο απολυτα σταθμα (σικ).
Εξαλλου αν το εμβαθύνουμε σε σημειο διαυγειας, δεν παιζει το διπτυχο εξυπνος - χαζη.
άρα δεν υπάρχει περιπτωση θελεις να πεις να είναι ο ένας έξυπνος και η άλλη χαζή έ;Quote:
Θυμαμαι ενα τυπο που εγραφε εδω ειχε καμια δεκαρια πτυχια στην αστροφυσικη αλλα βυζι δεν ειχε πιασει.
Αυτο ειναι εξυπνος?
Εξαλλου αν το εμβαθύνουμε σε σημειο διαυγειας, δεν παιζει το διπτυχο εξυπνος - χαζη.
Quote:
Originally posted by alejandra
άρα δεν υπάρχει περιπτωση θελεις να πεις να είναι ο ένας έξυπνος και η άλλη χαζή έ;Quote:
Αυτο ειναι εξυπνος?
Να πάρει σαλιν, είσαι σαν την λερναία ύδρα!
εξαρταται αγνωστε επισκεπτη τι εννοια δινουμε στους ορους
Quote:
εξαρταται αγνωστε επισκεπτη τι εννοια δινουμε στους ορους
δηλαδη ενας έξυπνος τι μπορει να δει σε μια χαζή και να την ερωτευθει;
τη μπουκλα της
Αυτο ειναι απο αλλο θεμα!!!! :D:DQuote:
Να πάρει σαλιν, είσαι σαν την λερναία ύδρα!
τί εννοεις εξυπνος? τί εννοεις χαζη?Quote:
Originally posted by baggelio
αχαχααα,αλέξανδρε είσαι στα high σου σήμερα λέμε.:D:DQuote:
τη μπουκλα της
τελικα θα μου πει κανένας τι μου συμβαινει;
δεν κανουμε διαγνωσεις εδω.δοκιμασε εναν ενδιαμεσο....
Πετραν σε αφηνω καθ υλην αρμοδιο
α ειστε πολύ κακοί και θελω να μου εξηγήσετε πως είναι δυνατόν ένας έξυπνος να ερωτευθεί εμένα την τρελή και εμφανισιακά μετρια προς το καλό και αυτός ωραιος
Quote:
α ειστε πολύ κακοί και θελω να μου εξηγήσετε πως είναι δυνατόν ένας έξυπνος να ερωτευθεί εμένα την τρελή
Τι ? Χα \'ακου τι λέει. Όλες οι μεγαλύτερες προσωπικότητες \"τρελοί\" ήταν καλή calin. Σκέψου το σαν +. Άσε που δεν είσαι και στον μέσο όρο...κάτι τόσο βαρετό!
το \"τρελη\" τωρα πεφτει στο τραπεζι.
μας ειπες \"χαζη\"
αλλο τρελη,αλλο χαζη
μη μπερδευεις το φιλοθεαμον κοινο...
ε μα
κανενας τρελος δεν ειναι χαζος οπως και κανενας κακος δεν ειναι ηλιθιος :P:P
Αυτός το ξέρει ότι σ\' ερωτεύτηκε? Ή δεν του το είπες ακόμα?Quote:
α ειστε πολύ κακοί και θελω να μου εξηγήσετε πως είναι δυνατόν ένας έξυπνος να ερωτευθεί εμένα την τρελή και εμφανισιακά μετρια προς το καλό και αυτός ωραιος
λοιπον εχω παθει κριση νομίζω ότι είμαι η πιο χαζή κοπέλα που ξέρω οτι στην εξυπνάδα με περνάει και η κουτση μαρία
Quote:
ε μα
κανενας τρελος δεν ειναι χαζος οπως και κανενας κακος δεν ειναι ηλιθιος :P:P
τι υπονοεις ότι είμαι έξυπνη και κακια να σε φιλησω
ωραιο πετυχημενο δικαιο εχειςQuote:
Originally posted by marian_m
Αυτός το ξέρει ότι σ\' ερωτεύτηκε? Ή δεν του το είπες ακόμα?Quote: