Originally posted by libpa
Quote:
Originally posted by Alobar
... είναι τραγικό να καταλογίζεις ευθύνη, σκοπιμότητα, σχεδιασμό σε ένα πλάσμα μόλις δυο ετών. Και είναι και απαράδεκτο. Παπαριές θα δεχόσουν τάχα αν ήσουν στη θέση του παιδιού. Αυτή τη στιγμή προσπαθείς να μπεις στη θέση του μικρού με το μυαλό όμως που διαθέτεις τώρα, γιατί αν ήσουν όντως στη θέση του δε θα καταλάβαινες για ποιό λόγο σε τιμωρούν. Δεν έχουν καμία βάση αυτά που λες και καμια σχέση με τη δικαιοσύνη. Για να μπαίνεις στη θέση των άλλων και να μιλάς το ίδιο γι\' αυτούς όπως και για σένα, χρειάζεται όλο το πακέτο. Στις συνθήκες τους, στην ηλικία τους και στην ωριμότητά τους όποτε τους συμβαίνει αυτό που τους συμβαίνει....
Δεν νομίζω ότι δεν κατάλαβε γιατί το τιμωρούν. Το παιδί το έκανε σκόπιμα, πιθανώς για να τραβήξει την προσοχή του μπαμπά του. Με αυτή τη λογική, πρέπει να δούμε και τον πατέρα πως αντέδρασε σε τι συνθήκες και ανάλογα με την ωριμότητά του.
Anyway, δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, παρακαλώ να σβηστεί το θέμα, ο καθένας να πιστεύει ότι νομίζει, δεν θα αλλάξω εγώ την γνώμη κανένα να δώσει ελαφρυντικά στον πατέρα ούτε εμένα θα μου αλλάξετε τη γνώμη. Κουράστηκα.