Μπορεί κάποιος να μου πεί τι απο όλα έχω?
Καλησπέρα,
Πέρασα μια πολύ στρεσσογόνα περίοδο στη ζωή μου κ έπειτα απο μια κρίση πανικού κ μπόλικο άγχος κατέληξα να έχω άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου, επαναλαμβανόμενες σκέψεις πως "θέλω να σκοτώσω" π.χ, έβλεπα μαχαίρι στη κουζίνα κ το μάτι μου πήγαινε συνέχεια σε αυτο με το φόβο μη κάνω τις σκέψεις μου πραγματικότητα, τώρα η καθημερινότητα μου είναι ενα βασανηστήριο, ίσως έπαθα ψύχωση, ίσως επειδη τα μεγαλοποίησα στο μυαλό μου όλα αυτα, ίσως, ίσως.., δεν ξέρω, απλα δεν νοιώθω πλέον ο εαυτός μου, σκέψεις με κατακλύζουν όλη την ώρα μήπως έπαθα κάτι πιο σοβαρό όπως π.χ ΣΦ, ή είμαι τίποτα κανενας μανιακός, μερικές φορές μου βγαίνει κ θυμός, νεύρα κ επιθετικότητα χωρίς βέβαια να έχω αγγίξει κανέναν, έχω σκέψεις αυτοκτονικές, οτι θα κάνω κακό σε κάποιον και γενικά με έχει ρίξει απίστευτα όλο αυτο. Πλέον αγχώνομαι με το παραμικρό, πως θα ανταπεξέλθω στη ζωή μου, αν μπορώ να κάνω οικογένεια, ανασφάλεια απίστευτη με τα οικονομικά κ γενικά πως αδυνατώ να σταθώ στην κοινωνία όπως όλοι, έχω μπουχτίσει πραγματικά και νοιώθω πως μέρα με τη μέρα όλο και βουλιάζω περισσότερο σε όλο αυτο, αυτο που με τρομοκρατεί φυσικα περισσότερο είναι οι άσχημες σκέψεις που κάνω και μετά όλα τα άλλα, τέλος τραύλιζα απο μικρή ηλικία, κάτι που με δυσκόλευε στο να έχω αυτοπεποίθηση και να αντιμετωπίζω καταστάσεις όπως θα ήθελα, αυτό πιστεύω ίσως να κρυβόταν πίσω απο όλα αυτα τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζω τώρα, για να καταλήξω, έχω κάτι συγκεκριμένο? Εχω πολλά μαζί ή μπορεί να έχω πάθει ακόμη και κάτι πολυ σοβαρό όπως ΣΦ? Αν υπάρχει κάποιος ΣΦ ειλικρινά θα ήθελα να μου πεί λίγο την αρχή κ εξέλιξη αυτης της ασθένειας ή κάποιος με κοινά συμπτώματα με τα δικά μου.
Ευχαριστώ εκ των πρωταίρων..