ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΑΑΑΑ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΠΡΙ ΘΑΎΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΉΣΩ ΑΛΛΙΏΣ.....
ακόμη δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό που κατάφερα.. Είμαι πολύ ευτυχισμένος τα ''κατάφερα'' πήγα στην Μαδρίτη για 5 μέρες και δεν ένοιωσα το παραμικρό.. Είναι θαύμα σίγουρα, δεν μπορεί να με έπιανε πανικός σε μία πτήση Θεσν/κη-Αθήνα με αυθημερόν επιστροφή και τώρα να πάω Μαδρίτη μέσω Ρώμης (Θες/νικη Ρώμη 1:25 λεπτά, Ρώμη-Μαδρίτη 2:20 λεπτά) να κάτσω 4 βράδια και 5 μέρες και να μην αισθανθώ ΤΊΠΟΤΑ (βέβαια πείρα μαζί μου τα πάντα, ο γιατρός μου δεν μου έδινε xanax που του ζήτησα μου έλεγε δεν τα χρειάζεσαι και είπα μια φίλη μου που δουλεύει στο νοσοκομείο αν μπορεί να μου βρει μερικά και μου έφερε μια ολόκληρη καρτέλα :) ο θεός να την έχει καλά απλά τώρα που γύρισα πρέπει να της εξηγήσω γιατί ήθελα να τα πάρω μαζί μου δέν ξέρει το ζόρι μου και της είπα μόλις γυρίσω με το καλό θα πάμε για καφέ να σου πω τον λόγο) τά είχα στην τσέπη μου και ένιωθα ασφάλεια έλεγα αν με πιάσει κάτι θα πάρω ενα και μετα θα δώ πως θα την παλέψω αλλά σας λέω τίποτα 2 φορές πήγα να νιώσω κάτι αλλά σκεφτικά οτι τα κατάφερα μέχρι έδω άρα θα τα καταφέρω μέχρι τέλους.. Ομολογώ οτι ένιωθα πολύ περίεργα δεν το πίστευα οτι είμαι τόσω ήρεμος και απολαμβάνω την κάθε στιγμή του ταξιδιού, συνέχεια έλεγα πρόκειται πρι θαύματος και όταν κοιτούσα την αδερφή μου με νόημα το καταλάβαινε και μου έκλεινε το ματάκι αυτό μου έδινε περισσότερο αέρα, μπορεί να ακούγετε λίγο παιδιαρίστικο και μπε μπε αυτό που λέω αλλά εδώ πιστεύω οτι τα λέμε όλα. Το κερασάκι ήταν οτι στο γυρισμό (Πήγαμε εγώ η αδερφή μου και ήρθε και το αγόρι της και γύρισα μαζί του γιατί η αδερφή μου θα πάει σε μία σχολή εκεί και έμεινε) άλλαξε η πτήση και αν τι να έρθουμε μέσω Ρώμης είχαμε 2 ώρες καθυστέρηση στην Μαδρίτη και θα ερχόμασταν μέσω Ζυρίχης, αν τι εγώ να αγχοθώ κάπως ήμουν μες την χαρά που θα έβλεπα και 3τη χώρα σε ένα ταξίδι, σας λέω δεν ξέρω λες και δεν ήμουν ο εαυτός μου.
Θα πάω αυτές τις μέρες σε ένα μοναστήρι που πηγαίνουμε που και που οικογενειακός να ανάψω ένα κερί....
Δεν ξέρω ίσως πρέπει να πάμε κόντρα σε ότι μας φοβίζει, να εκτιθόμαστε, έχουμε τις ίδιες δυνατότητες με όλους τους υπόλοιπους απλά πρέπει να είμαστε δυνατή και να τολμούμε, δεν πρόκειται να πάθουμε τίποτα από αυτόν τον διάολο και πρέπει να τον πάμε κόντρα οταν νιώθουμε οτι είναι η κατάλληλη στιγμή... Το μόνο που μπορεί να μας κάνει είναι να μας χαλάσει για κάποια ώρα την διάθεσε αλλά εμείς είμαστε πολύ ποιο δυνατή απο αυτό και πάντα θα το ξεπερνάμε..........