Έχω μια απορία αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος. Τι είναι αυτό το φακελάκι που εμφανίζεται αριστερά από κάποιο thread? Μήπως είναι το thread στο οποίο έχουμε γράψει εμείς τελευταία και είναι και κόκκινο? Πάνω από 20 replies? Ξέρει κανείς;
Printable View
Έχω μια απορία αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος. Τι είναι αυτό το φακελάκι που εμφανίζεται αριστερά από κάποιο thread? Μήπως είναι το thread στο οποίο έχουμε γράψει εμείς τελευταία και είναι και κόκκινο? Πάνω από 20 replies? Ξέρει κανείς;
Quote:
Originally posted by libpa
Πάνω από 20 replies?
αυτο.
γραφε στο συγκεκριμενο αλλες 17 φορεσ να δεισ αν θα γινει κοκκινο.
Όταν είναι πάνω από 20 replies αγαπητέ μου κρίνο, είναι το κόκκινο τετράγωνο. Το φακελάκι είναι μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις και όχι σε αυτήν που είπα. Άκυρο.
Δεν λέω το κόκκινο τετραγωνάκι, ένα φάκελο λέω που είναι σε μερικά μόνο θέματα. Μου έχει κάνει πολύ εντύπωση.Quote:
Originally posted by krino
γραφε στο συγκεκριμενο αλλες 17 φορεσ να δεισ αν θα γινει κοκκινο.
Είναι lipton τουλάχιστον;
Μα τι γέλιο ρε παιδί μου βγάζεις τι να σου πω χαρά στο χιούμορ σου.
εγω το κοβω για τον εφοριακο, οχι για τσαι
Ρώτα το διαχειριστή RainAndWind.
Αυτο που ειπες αρχικα Libpa πανω απο 20 replies (αν δεν ισχυει κατι σπεσιαλ για τον αριθμο) και οτι εχεις συμμετασχει και συ.
wait λιγο...
Πήγαινε και σε άλλες κατηγορίες να δεις ότι δεν είναι αυτό. Για παράδειγμα, εγώ πήγα στο \"Γενικά\" και είχε φακελάκια με αυτή τη λογική. Όταν πήγα όμως στο \"Οικογένεια, σχέσεις, σεξουαλικότητα\", είδα ότι είχε και φακελάκια πχ σε θέματα που δεν είχα γράψει τελευταία εγώ, ή που δεν είχα γράψει καν.Quote:
Originally posted by keep_walking
Αυτο που ειπες αρχικα Libpa πανω απο 20 replies (αν δεν ισχυει κατι σπεσιαλ για τον αριθμο) και οτι εχεις συμμετασχει και συ.
Επίσης άλλο λέμε. Εσύ αυτό που λες είναι το κόκκινο τετραγωνάκι νομίζω. Ε ρε μπέρδεμα :P
Για αυτο σου λεω wait...ειναι πιο συνθετο , ισως οτι ειναι αυτα που ειπα παραπανω και οτι ταυτοχρονα εχεις διαβασει ολες τις σελιδες ισως και οτι εχει και τοσες προβολες κλπ κλπ. δεν το εχω βρει ακομα ακριβως...
Και εγώ είχα αναρωτηθεί για το φακελλάκι αυτό, στο θρεντ μου, \"εθισμός στο ίντερνετ\" φόρουμ εξαρτήσεις. Είναι ροζ το φακελλάκι, δεν είναι το γνωστό τετράγωνο που είναι κόκκινο ή πράσινο ανάλογα με το αν είναι hot το θέμα. Υπάρχουν πολλά χοτ θέματα που δεν το έχουν. Δεν βγαίνει λογική.
Τελικά, παρά τις προσπάθειες του όλα, δεν έβγαλα άκρη. Εδώ είναι η συζήτηση για το ροζ φακελλάκι:
http://www.e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=5862&page=7
http://img94.imageshack.us/img94/5305/fakelaki.th.png
Να και η εικόνα αυτού.
Ειναι συνθετο...καθιστε να το μελετησω , αλλοι παραμετροι ειναι οτι μπορει να υπαρχει καποιο συνnημενο...ακομα και ενα απλο smilies ή φωτο.
Nature μην γελάσεις...αλλά κόκκινο δεν είναι το φακελάκι; Γιατί δεν μας απαντάει ο admin επιτέλους; Κοντεύουμε να πάθουμε ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή....Quote:
Originally posted by nature
Και εγώ είχα αναρωτηθεί για το φακελλάκι αυτό, στο θρεντ μου, \"εθισμός στο ίντερνετ\" φόρουμ εξαρτήσεις. Είναι ροζ το φακελλάκι, δεν είναι το γνωστό τετράγωνο που είναι κόκκινο ή πράσινο ανάλογα με το αν είναι hot το θέμα. Υπάρχουν πολλά χοτ θέματα που δεν το έχουν. Δεν βγαίνει λογική.
Τελικά, παρά τις προσπάθειες του όλα, δεν έβγαλα άκρη. Εδώ είναι η συζήτηση για το ροζ φακελλάκι:
Μπράβο keep έχεις μυαλό αλλά δεν νομίζω να είναι τίποτα από όλα αυτά. Τι θα κάνουμε;;Quote:
Ειναι συνθετο...καθιστε να το μελετησω , αλλοι παραμετροι ειναι οτι μπορει να υπαρχει καποιο συνnημενο...ακομα και ενα απλο smilies ή φωτο.
Κατι ειναι...μπορει να ειναι κατι εξωφρενικο βεβαια του στυλ οτι ο admin εχει διαβασει τα ταδε θεματα λολ (εχει κανει κλικ πανω τους.)
Το μελεταω λολ.
Χαχαχα έχω λιώσει στα γέλια...
Quote:
Nature μην γελάσεις...αλλά κόκκινο δεν είναι το φακελάκι; Γιατί δεν μας απαντάει ο admin επιτέλους; Κοντεύουμε να πάθουμε ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή....Quote:
χεχεχε. Εγώ το είχα ξεχάσει. αλλά ναι, δεν βγαίνει λογική. Δεν είναι κατακόκκινο, είναι ροζ από τη μια μεριά και σιγά σιγά κοκκινίζει μέχρι το άλλο άκρο.
Βασικα μπορει να ειναι το εξης...εχεις γραψει στο θεμα ειναι πανω απο 20 μηνυματα και υπαρχουν νεα μυνηματα απο την τελευταια φορα που ησουν ενεργος.
Ανενεργο νομιζω σε βγαζει οταν εισαι αρκετη ωρα εκτος....τεσπα μια στιγμη γιατι με φωναζουν τσατ και επανερχομαι αργοτερα:)
Όντως, αλλά σαν κόκκινο μοιάζει... :)Quote:
χεχεχε. Εγώ το είχα ξεχάσει. αλλά ναι, δεν βγαίνει λογική. Δεν είναι κατακόκκινο, είναι ροζ από τη μια μεριά και σιγά σιγά κοκκινίζει μέχρι το άλλο άκρο.
Όχι, γιατί εμένα μου έχει φακελάκι σε δύο θέματα που έχω γράψει εγώ τελευταία! Τι εννοείς ανενεργό σε βγάζει όταν είσαι αρκετή ώρα εκτός;Quote:
Βασικα μπορει να ειναι το εξης...εχεις γραψει στο θεμα ειναι πανω απο 20 μηνυματα και υπαρχουν νεα μυνηματα απο την τελευταια φορα που ησουν ενεργος.
Ανενεργο νομιζω σε βγαζει οταν εισαι αρκετη ωρα εκτος....τεσπα μια στιγμη γιατι με φωναζουν τσατ και επανερχομαι αργοτερα:)
Εχεις δίκιο, υπερισχύει το κόκκινο και στην άκρη γίνεται ροζ ώσπου καταλήγει στην άκρη άκρη άσπρο. Εριξα μια γρήγορη ματια σε 5-6 φόρουμς και εμφανίζεται σε όλα τα φόρουμς στο 5-10% των θεμάτων, χωρίς λογική χοτ ή όχι, παλιό ή νέο κλπ. Να δούμε που θα καταλήξουν οι έρευνες του Κηπ.Quote:
Όντως, αλλά σαν κόκκινο μοιάζει... :)Quote:
Εγώ επιστρέφω στη δουλειά.
Χαχαχα! Δλδ και σε άλλα φόρουμς όχι θέματα εμφανίζεται το ίδιο φακελάκι; Περίεργο. Anyway, καλή δουλειά! :)Quote:
Εχεις δίκιο, υπερισχύει το κόκκινο και στην άκρη γίνεται ροζ ώσπου καταλήγει στην άκρη άκρη άσπρο. Εριξα μια γρήγορη ματια σε 5-6 φόρουμς και εμφανίζεται σε όλα τα φόρουμς στο 5-10% των θεμάτων, χωρίς λογική χοτ ή όχι, παλιό ή νέο κλπ. Να δούμε που θα καταλήξουν οι έρευνες του Κηπ.
Εγώ επιστρέφω στη δουλειά.
Νομίζω το βρήκα!!!
Είναι τα χοτ θέματα στα οποία εσύ έχεις γράψει έστω και ένα μήνυμα.
Βάλε τη γενική σελίδα που λέει όλα τα φόρουμς πχ διπολική διαταραχή, ψυχοδραστικές ουσίες, διαταραχές πρόσληψης τροφής. Μπες σε ένα ένα από αυτά και θα διαπιστώσεις ότι το φακελλάκι εμφανίζεται στα θέματα που έχεις συμμετάσχει και είναι χοτ, άσχετα αν είχες ανοίξει εσύ ή όχι το θέμα.
Α! επίσης δεν εμφανίζεται αν είσαι απλός επισκέπτης και δεν έχεις κάνει log in
Mόλις έκανα log out και το επιβεβαίωσα. δεν εμφανίζεται αν είσαι αποσυνδεδεμένος.
Μετά έκανα log in και ξαναφύτρωσαν. Πάντα όμως σε θέματα που έχω συμμετάσχει και είναι χοτ.
Το βρήκαμε, πάει τη γλυτώσαμε την ιδεοψυχαναγκαστική εμμονή :)
Περιμένουμε βέβαια και τα πορίσματα του Κηπ.
dot_hot_folder.gif
Νατure αυτο το εχω γραψει και εγω ...ειναι αυτο που ειναι hot δηλαδη πανω απο ενα αριθμο μυνηματων, ειναι dot δηλαδη τελεια οτι εχεις γραψει εκει και το εχει μαρκαρει και εχει σχεση με το login φυσικα για να καταλαβει οτι εισαι εσυ. (δηλαδη αλλοι φακελοι dot για μενα αλλοι για σενα)Quote:
Απο κει και περα παιζει και αυτο που λεω με το αν υπαρχουν νεα μυνηματα , καθως και ενα bug ισως στο xmb forum που δεν επιτρεπει να χαθει το dot....δηλαδη να γινει φυσιολογικο κοκκινο αν δεν υπαρχει καποιo νεο μυνημα. (αναλογως την εκδοση που χρησιμοποιει το φορουμ).
Λοιπον εχετε την απαντηση :)
Keep, δεν λέμε το ίδιο πράγμα.
Αλλο λέω εγώ.
Διάβασε ξανά τι έγραψα.
Νατουρ δεν καταλαβες.
Οταν καποιο θεμα εχεις γραψει αποκτα την ιδιοτητα dot ας πουμε.
Αν δεν κανεις login φυσικα το φορουμ δεν σε αναγνωριζει στις \"μνημες του\"
Υπαρχει λοιπον το πρασινο εικονιδιο , το κοκκινο και το φακελλακι.
Το πρασινο και το κοκκινο ειναι απλα και τα εξηγει και στην κεντρικη σελιδα του φορουμ.
= New posts in this forum since last active
= No new posts in this forum since last active
Λοιπον μαλλον δεν το εγραψα και εγω καλα.
Παμε παλι.
Απο οτι καταλαβα εχει σχεση με το ποτε εκανες τελευταια φoρα login, αν υπαρχουν νεα μυνηματα ,αν δεν υπαρχουν και εαν εχεις γραψει στο παρον νημα , οποτε απο αυτη την σαλατα βγαινουν τα εικονιδια.
Α ναι και αν εχει πανω απο ενα αριθμο μυνηματων.
Και αναλογως την εκδοση του φορουμ παιζουν και bug.
εμενα μου βγαζε στα γενικα καποια θεματα με φακελακι πριν καιρο αλλα τωρα ειναι παλι χωρις φακελακι.απλα κοκκινα ειναι.δεν ξερω μπερδευτηκα:)
Λοιπον το φορουμ στην αρχικη σελιδα δεν εξηγει καλα το κοκκινο και το πρασινο που σαφως εχει σημασια ποσα ποστ εχεις κανει.
Ποσες ιδιοτητες εχουμε?
Πολλα ποστ-λιγα ποστ
Εχω γραψει-δεν εχω γραψει
Υπαρχουν νεα ποστ απο την τελευταια φορα που εκανα login- δεν υπαρχουν.
Δηλαδη δεν το σκεφτομαι πολυ αυτα παιζουν αλλα δεν επαρκουν μαλλον τα εικονιδια για σωστη δουλεια....τεσπα δεν ασχολουμε αλλο ΕΛΕΟΣ
Keep με μπέρδεψες.
Nature μάλλον αυτό είναι! Το βρήκες! Τώρα δεν ξέρω γι\'αυτό που λες.
Quote:
Πήγαινε και σε άλλες κατηγορίες να δεις ότι δεν είναι αυτό. Για παράδειγμα, εγώ πήγα στο \"Γενικά\" και είχε φακελάκια με αυτή τη λογική. Όταν πήγα όμως στο \"Οικογένεια, σχέσεις, σεξουαλικότητα\", είδα ότι είχε και φακελάκια πχ σε θέματα που δεν είχα γράψει τελευταία εγώ, ή που δεν είχα γράψει καν.Quote:
Επίσης άλλο λέμε. Εσύ αυτό που λες είναι το κόκκινο τετραγωνάκι νομίζω. Ε ρε μπέρδεμα :P
Είναι τα χοτ θέματα στα οποία εσύ έχεις γράψει έστω και ένα μήνυμα:nature
Μήπως είναι το thread στο οποίο έχουμε γράψει εμείς τελευταία και είναι και κόκκινο?:libpa
Μηπως κανει ενα λουπ η συζητηση λολ...πως το βρηκε αφου αυτο εγραψες απο την αρχη.
Χααχαχαχαχαχαχα keep πολύ γέλιο... Εγώ αυτό που είπα όμως στην αρχή, είναι ότι έχουμε γράψει εμείς τελευταία... όχι γενικά έχουμε γράψει... επειδή είδα κανα δυο hot θέματα που είχα γράψει τελευταία και ήτανε με φάκελο, γι\'αυτό υπέθεσα αυτό..αλλά ήτανε λάθος.
Ε ναι και μετα σου απανταω οτι η nature και μου λες δεν ειναι αυτο και οντως δεν ειναι μονο αυτο αλλα αλλη μια παραμετρο αλλα δεν τα ξαναγραφω λολ.
Τώρα με φώτισες! :) Μπερδεύτηκα και γω η ίδια με αυτά. πολύ γέλιο... πάω να δω ποιά είναι η παράμετρος γιατί θα μου μείνει η απορία. :)Quote:
Ε ναι και μετα σου απανταω οτι η nature και μου λες δεν ειναι αυτο και οντως δεν ειναι μονο αυτο αλλα αλλη μια παραμετρο αλλα δεν τα ξαναγραφω λολ.
Πολλα ποστ-λιγα ποστ (το κσλυψαμε)
Εχω γραψει-δεν εχω γραψει (το καλυψαμε)
Υπαρχουν νεα ποστ απο την τελευταια φορα που εκανα login- δεν υπαρχουν. (ΑΥΤΟ)