Άσχημη κατάσταση σε ένα παιδί που τα έχει όλα
Γεια σας παιδιά,
Λέγομαι Βασίλης, είμαι 23 ετών και είμαι καινούριος στο forum. Έχω τελειώσει πληροφορική στα Γιάννενα και κατάγομαι
από τα Γιάννενα. Μένω με τους γονείς μου και έχω ξεκινήσει το master μου στην πληροφορική. Έχω και ένα μεγαλύτερο
αδερφό που τον λένε Γιώργο. Παιδιά, ξέρω ότι από τη στιγμή που είμαι υγειής, όλα τα άλλα πραγματικά δεν είναι τίποτα.
Ένιωσα παρόλα αυτά παιδιά την ανάγκη να μιλήσω σε κάποιον για το πρόβλημά μου το οποίο πραγματικά είναι άρρωστο!
Από ότι καταλάβατε είμαι ένας νέος άνθρωπος με ελπίδες, όνειρα, φιλοδοξίες. Είμαι ικανοποιημένος, ΔΟΞΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΤΟ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, που έχω την υγεία μου, έχω στέγη να μείνω, έχω φαγητό για την αυριανή μέρα.
Δεν ήταν ποτέ παρόλα αυτά ο τομέας μου οι γυναίκες και να καταφέρω να προσεγγίσω μια καλή κοπέλα που να μπορεί να
με καταλάβει και να την καταλάβω. Για την ακρίβεια, δεν έχω κάνει σχέση με μια σύντροφο και έχω συνεβρεθεί με
γυναίκα μόνο μια φορά στη ζωή μου αλλά είχε ολοκληρωθεί η σεξουαλική συνέυρεση μέσα σε 1 λεπτό. Από την μεριά μου,
όμως, δεν έκανα κάτι. Όλα τα έκανε η κοπέλα και στο τέλος ξενέρωσε και αυτή! Από τότε ( πριν 3 μήνες ) τα πράγματα
χειροτερεύουν όλο και περισσότερο. Προσπάθησα να βρω μια άξια κοπέλα στην οποία εξεφρασα τα συναισθήματα μου, αλλά
μάταια δεν κατάφερα κάτι. Πραγματικά, αισθάνομαι ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι που τα έχω όλα, παραπονιέμαι και αισθάνομαι
ότι δεν είμαι τόσο άνδρας όσο θα γούσταρα να είμαι! Έχω έρθει σε αδιέξοδο και δε μπορω να καταλάβω τη φταίει. Όσο για τους
φίλους μου. Συνήθως δε μου αρέσει να συζητάω αυτά τα θέματα με τον οποιονδήποτε ( αν και το δημοσιεύω αυτή τη στιγμή). Θα
προτιμούσα να έχω την άποψη κάποιου πιο ειδικού στο θέμα! Παρόλα αυτά έχω ένα φίλο ο οποίος ξέρει το σκηνικό σχετικά
με μένα και το έχω συζητήσει μαζί του. Αλλά δεν νομίζω ότι με βοηθάει. Μου λεέι συνεχώς ότι τέτοιες καταστάσεις απετούν
αυτοπεποίθηση αλλά εγώ δε διαθέτω καθόλου και δεν μπορώ και να αποκτήσω κιόλας.
Θα ήθελα πάρα πολύ μια συμβουλή!!!