Παρενέργειες 4μήνες μετά τη διακοπή (?)
έκοψα τα αντιψυχωσικά τελείως πριν απο κανά 4μηνο. η στυση επανηλθε αλλα η συνεχης επιθυμια για κινηση καθως και το τρεμουλο αλλα και η θολή όραση δεν έχουν φύγει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να ναι αυτό? tardive dyskinesia δεν είναι γιατί μπορώ να σταματήσω τις κινήσεις. tardive akathisia ή dystonia ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι. Αυτό που αισθάνομαι είναι ΠΛΗΡΗΣ αδυναμία των χεριών μου και των άκρων μου που συνοδεύεται απο υπερβολικό τρέμουλο όταν πάω να κάμψω τα άνω και κάτω άκρα...αφού όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι πάνω στα χέρια μ και στα πόδια μου για κάποιον λόγο...το χω το tic από τα αντιψυχωτικά...
Να αναφέρω ότι λόγω κακιάς στάσεις έχω τραυματίσει μέση και πιθανότατα τα χέρια αλλα αυτό π δν δικαιολογείται είναι η συνεχής επιθυμία να κουνιεμαι καθως και το τρεμουλο και η αδυναμια....δν ξερω τι ειανι...κ αν περναει....παντω με τρελαινει κ με βασανιζει...Κατα τα αλλα ειμαι μια χαρα ψυχολογικα αν κ ανησυχω λογω της παρουσας καταστασεις που συνεχιζει μετα απο 4 μηνες...
Αν ξερει κανεις οτιδηποτε ασ μου πει.
Υ.Γ. έχω και υπερβολικό πόνο στους μυς σε σημείο να δυσκολεύομαι στο να κάνω μπάνιο ( το χω απο τοτε π παιρνα τα φαρμακα αυτο). για τον π***ο κατασταση...