Κοριτσάκια, νέο τσατ για να μιλάμε για πολύ σοβαρα θέματα, (δίαιτες, εξολόθρευση γκόμενου, θάψιμο εχθρων/φίλων, και άλλα φλέγοντα ζητήματα).
http://xat.com/RemedyAndFriends
Printable View
Κοριτσάκια, νέο τσατ για να μιλάμε για πολύ σοβαρα θέματα, (δίαιτες, εξολόθρευση γκόμενου, θάψιμο εχθρων/φίλων, και άλλα φλέγοντα ζητήματα).
http://xat.com/RemedyAndFriends
damn me afta ta ladies night sas ;p
και εγω θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωω.
εσυ εισαι εξεχον μελος, δεν λειπεις απο πουθενα!!!!!!Quote:
Originally posted by keep_walking
και εγω θελω και εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωωωωωωωωωωωωω.
Επειδή μπήκαν μερικα μέλη και βγήκαν, θέλω να πω, πως επειδή είναι πριβέ τσατ, πρέπει να βάζετε το όνομα που χρησιμοποιείτε εδώ και να περιμενετε λιγο να γίνετε μέμπερ...........:)
aaaaaaaaaaa, που το γράφουμε το όνομα? στα κόμμεντς?
Μπες, πατα πανω στο ονομα που θα σου δωσει και αλλαξε το...:)Quote:
Originally posted by claire
aaaaaaaaaaa, που το γράφουμε το όνομα? στα κόμμεντς?
δεν μου βγαζει τιποτα, μόνο μια μαύρη οθόνη, ίσως φταίει ο μπρόουζερ μου
ολα οκQuote:
Originally posted by claire
δεν μου βγαζει τιποτα, μόνο μια μαύρη οθόνη, ίσως φταίει ο μπρόουζερ μου
........:)
μη μπαινετε και βγαινετε, αν δεν γινετε μπλε.......:)
Καποιος μπήκε με το ψευδώνυμο της κλερ, αλλα ευτυχως πολύ σύντομα καταλάβαμε πως είναι κάποιος ανεπιθύμητος παπάρας και τον στείλαμε...........ευχαριστω!
ΩΩΩΠ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΔΩ gIRLS!
yaaa sas...
exw ena provlima....prin apo mia evdomada phra fakous epafis(me xrwma+miopias) oi opoioi meta apo 1 vdomada mou skistikan kai mou eipan oti den ginete na ts alla3un(den exw 3anaforesei pote)...stenoxori9ika arketa gt den ta \"xarika\"....3erei kamia apo sas pia einai kali marka f.epafeis??(t dika m htan freshlook)episeis exw akousei oti oi fakoi epafeis me xrwma mporoun na prokalesoun provlimata sto mati..kata poso usxei auto????plzzz pite m!!!!
Μη γραφεις με λατινικους χαρακτηρες. Απαγορευεται απο τους ορους χρησης
ok,δεν το ηξερα!!!!
ολοι οι φακοι μπορουν να προκαλεσουν προβληματα στα ματια δεν νομιζω οι χρωματιστοι να προκαλουν περισσοτερο στουσ φα κουσ απο οτι θυμαμαι σημαντικο πολο παιζει η υγρασια πριν τον παρεισ θα κοιταξεισ το κουτακι να ειναι γυρω στο 85 τοισ εκατο αν θυμαμαι καλα τωρα μαρκα δεν θυμαμαι
aha thnx για την πληροφορια, θα το κοιταξω...αυτο που με χαλασε επισης ειναι οτι ηταν μαλακοι φακοι και σκιστηκαν τοσο γρηγορα...παντος το σιγουρο ειναι οτι την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικη με την επιλογη μου στους φακους...
;);)
αν........τι σε έκανε να γράψεις σε αυτό το θέμα για τους φακούς σου?Quote:
Originally posted by angieL
aha thnx για την πληροφορια, θα το κοιταξω...αυτο που με χαλασε επισης ειναι οτι ηταν μαλακοι φακοι και σκιστηκαν τοσο γρηγορα...παντος το σιγουρο ειναι οτι την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικη με την επιλογη μου στους φακους...
;);)
το τσατ ειναι αδειο........:(
και χθες δοκιμασα και εγώ να μπω αλλα παλι δεν βρηκα κανεναν...:( (και ήθελα να πω και μια κουβέντα μεσα στον πανικό μου):P
φ.......μπες τωρα...........
μπηκα αλλα δεν ξερω τι να κανω το έρμο
σε εκανα μελος αλλα δεν μου μιλαγες
εσύ με βλέπεις σαν fleur;;; (βρε τι παθαμε με την τεχνολογία )
egw p eimai mesa fleur se vlepw prasini me to onoma sou alla sou milaw kai den m milas:)
φλερ, σε ξαναεικανα μελος και σου μιλαμε, γραφε
Προσπαθω να μπω στο τσατ και δεν μπορω.
Μου τα βγαζει ολα εκτος της οθονης...........χελπ!!
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
αν........τι σε έκανε να γράψεις σε αυτό το θέμα για τους φακούς σου?Quote:
Originally posted by angieL
;);)
δεν ηξερα που αλλου να γραψω(ειμαι καινουριο μελος)και με προβληματιζε το θεμα με τους φακους.......
Για περάστε τσατ παρακαλω........
βραδινη ψηφοφορια στο τσατ, μολις ξεκινησε..........:)
Γιατι δεν ειναι κανείς το τσατ????? :( :(
που ειστε καλε????????????
μπηκα μεσα Θεοφανια....
μπαινεις κανεις τσατ επειγον
θα μπει κανεις στο τσατ?
γραφω τη διαθηκη μου...............
ela?ti egine/?????
για περαστε.........
up
άσχετο, αλλα τι σημαίνει αυτό το \"up\"? ότι κάτι είναι πολύ καλό?Quote:
Originally posted by Paprika
up
χααχαχαχαχαχααχαQuote:
Originally posted by lucifer
άσχετο, αλλα τι σημαίνει αυτό το \"up\"? ότι κάτι είναι πολύ καλό?Quote:
Originally posted by Paprika
up
οχι απαραιτητα.......
συνηθως σημαινει οτι το σχολιο εγινε για να ανεβει το ποστ επανω ;)