...μόλις τώρα μου είπαν να ανοίξω τι-βι...
δεν ξέρω αν το συζητάτε σε άλλο τόπικ αυτό...
Printable View
...μόλις τώρα μου είπαν να ανοίξω τι-βι...
δεν ξέρω αν το συζητάτε σε άλλο τόπικ αυτό...
.Quote:
Σύμφωνα με μαρτυρία συναδέλφου των θυμάτων, η μία από τις δύο εργαζόμενες της τράπεζας που έχασε τη ζωή της εγκυμονούσε, ενώ ένας από τους τραυματίες διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου και νοσηλεύεται.
προσοχη στα ζωα απο τις πορειες..
τεσσερις, η μια γυναικα ηταν εγγυος:(:(
εικονες πολεμου again :(:(:(
τραγικοτατο παντως που να φανταζονταν αυτοι οι ανθρωποι οτι η αποφαση που πηραν να μην απεργησουν και να πανε στη δουλεια τους θα ταν και η τελευταια τους:(:(:(
Ειναι πολυ λυπηρο μια πορεια να κατανταει πεδιο μαχης,και μαλιστα με θυματα :(
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1133246&lngDtrID=244
http://www.reuters.com/article/idUSTRE6441N620100505
Ποιος φταίει για όλα αυτά?
Τα ζώα που πάνε σαν κοπάδια και ψηφίζουν για μια ιδεολογία που κληρονόμησαν και για το βολεματάκι στο δημόσιο.
Να τους χαιρόμαστε τους καραγκιόζηδες τους πολιτικούς που έχουμε, και γελάει όλη η Υφήλιος μαζί μας.
Ε νταξει, αυτα τα ζωα φταινε για αλλους λογους.
Ειναι πολυ βολικο για τους συγκεκριμενους δολοφονους με τις μολοτοφ να πουνε ετσι \"δεν τους καψαμε εμεις! το συστημα τους εκαψε!\"
Κοίτα, δεν εννοώ αυτό, και φυσικά είναι τεράστια κουβέντα.Quote:
Originally posted by Boltseed
Ε νταξει, αυτα τα ζωα φταινε για αλλους λογους.
Ειναι πολυ βολικο για τους συγκεκριμενους δολοφονους με τις μολοτοφ να πουνε ετσι \"δεν τους καψαμε εμεις! το συστημα τους εκαψε!\"
Έχουμε απο το 90 και μετά που βλέπουμε, αντιλαμβανόμαστε, ζούμε την κλεψιά και την ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο.
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα μετά από είκοσι χρόνια? (Πρόσεξε, δεν λέω οτι πριν δεν μας έκλεβαν, μιλάω για τα καραμπινάτα χρόνια που η Ελλάδα το έζησε στο πετσί της και το βρήκε στην καθημερινότητα της).
Από που να το πιάσουμε?
Από παιδεία?
Από δικαιοσύνη?
Από αξιοκρατία?
Από κοινωνική πολιτική?
Απ\' όπου και να το πιάσεις, μόνο αποτυχία, νταβατζιλίκι και κλεψιά έχει βιώσει αυτή η χώρα.
Και φτάνουμε να μας επιτηρούν τώρα με δόξα και τιμή, γιατί έτσι και αλλιώς πάντα μας επιτηρούσαν, να μας κόβουν τους μισθούς να γίνεται το κράτος ολοκληρωτικός νταβατζής μας και πάλι τους ίδιους ψηφίζουμε!
Έλεος!
Αν δεν είμαστε ζώα, τι είμαστε?
Η πορεία είναι δημοκρατική διαδικασία.
Όταν όμως ο κόσμος έχει ξεφύγει και όταν αυτός που κρατάει τη μολότοφ ξέρει πως πάει να κάψει μια τράπεζα και ΟΧΙ ανθρώπους γιατί αυτός ο αλήτης που πήρε την απόφαση να δουλεύουν οι άνθρωποι τέτοια μέρα στην τράπεζα θέλει κρέμασμα στο Σύνταγμα, ποιος φταίει?
Όχι, δεν φταίει κανένα σύστημα, παρά μόνο το ξερό μας όταν πάει να ψηφίσει.
ρε παιδια ομως τι δουλεια ειχανε αυτοι εκει μεσα? ηταν αναμενομενο να καουν τραπεζες και οι \'αρχες\' ξερανε οτι θα γινει μακελειο.. ηταν πορεια κατα του καπιταλισμου.. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ηταν αυτοι εκει μεσα .. ελεος βρωμαει η κατασταση. δε λεω πως δεν φταινε αυτοι που ριξαν τισ μολοτοφ αλλα αλλοι ειναι οι ηθικοι αυτουργοι ... ειναι πολλα στη μεση θα μπρουσαν να ειναι και προβοκατσια για να κατασταλθει η ενταση και να πουν οι ανθρωποι που ηταν κατω πεθανανε γαμισετο παμε σπιτι.. οι οποιοι παρεπιπτωντος ηταν σιγουρα πανω απο 500 χιλιαδες οχι 30-40 χιλιαδες οπως λενε τα μεσα μαζικης αντιπληροφορησης αντε γαμω το στανιο τους γαμω
σήμερα ήταν τουλάχιστον προκλητικό για τον καθένα μας να πάει και να εργαστεί κανονικά...
χωρίς αυτό να σημαίνει πως λέω : ας πρόσεχαν.
αλλά έβαλαν το χέρι τους στη φωτιά.
΄Προκλητικό η όχι αυτοί οι άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα ζώα. Μπάσταρδοι. Αυτή η χώρα μια ζωή μπανανία θα είναι.
πολύ κρίμα..δεν μπορώ να το χωνέψω.. :(
Quote:
Originally posted by PETRAN
΄Προκλητικό η όχι αυτοί οι άνθρωποι σκοτώθηκαν από τα ζώα. Μπάσταρδοι. Αυτή η χώρα μια ζωή μπανανία θα είναι.
δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, γιατί χάθηκαν ανθρώπινες ζωές.
ωστόσο επειδή σχολίασες αυτή τη χώρα, δεν νομίζω πως δεν συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά σε άλλα κράτη.
ρε πουστη μου εμεις σαν χωρα των ακρων θα μαστε η δεν θα αντιδραμε ΚΑΘΟΛΟΥ και θα πινουμε φραπε η θα τα γαμαμε ΟΛΑ και οποιον παρει ο χαρος μια μεση λυση χωρις τουλαχιστον να πεθανουν ανθρωποιο ειδικα εν ωρα δουλειας?
Γιατι ηταν αναμενομενο δηλαδη να καουν τραπεζες; Οι τραπεζες φταινει αν χρωσταει ο αλλος απο τα δανεια και τις πιστωτικες; Ποιος τους ειπε να τα παρουν; Για να πουλανε μουρη και να λενε πως αγορασαν καινουριο αυτοκινητο; Δεν ξερεις απο την αρχη πως οταν παιρνεις δανειο απο τραπεζα οτι θα σου πιει το αιμα και πιθανοτατα να τα χασεις ολα; Μηπως το ιδιο ακριβως δεν θα συμβει που δανειστηκαμε απο το ΔΝΤ χωρις να εχουμε λεφτα να ξεχρεωσουμε τα δανεια;
Ο καθενας σε αυτη την ζωη παιρνει αυτο που του αξιζει και ας μην ριχνει τις ευθυνες του αλλου
Quote:
Originally posted by arktos
Quote:
ωστόσο επειδή σχολίασες αυτή τη χώρα, δεν νομίζω πως δεν συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά σε άλλα κράτη.
Ναι σε καμία άλλη χώρα της Ευρωπαικής ένωσης δεν συμβαίνουν αυτά. Έχω ζήσει Αγγλία 5 χρόνια και ποτέ μα ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο. Ακόμα και όταν τα unions της Αγγλίας και της Γαλλίας βγαίναν για διαδήλωση γίνονταν πάρα πολύ πολιτισμένα (και έτσι και αλλιώς ήταν πολύ πιο σπάνιες γιατί φυσικά ήταν πολύ πιο οργανωμένες οι χώρες καμια σχέση). Αυτά μόνο στο yunanistan γίνονται από τις χώρες της ευρώπης (για τις χώρες από το ανατολικό μπλοκ που μπήκαν τώρα δεν ξέρω)
ηταν αναμενομενο γιατι δεν πηραν ολοι δανεια για να πουλανε μουρη αλλα για να ταιζουν τα παιδια τους, ναι μεν ηλιθιο να παρεις δανειο αλλα δεν ειναι ακομη πιο ηλιθιο το γεγονος οτι το 3% του πλανητη εχει το 40% των χρηματων ενω το 50% του πληθησμου ζει με λιγοτερο απο 1 δολλαριο την ημερα? για αυτο ποιος φταει? το κεφαλαιο δλδ οι τραπεζες..αλλα αντε πιαστους ...παντα καποιος ασχετος την πληρωνει δυστηχως...
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Γιατι ηταν αναμενομενο δηλαδη να καουν τραπεζες; Οι τραπεζες φταινει αν χρωσταει ο αλλος απο τα δανεια και τις πιστωτικες; Ποιος τους ειπε να τα παρουν; Για να πουλανε μουρη και να λενε πως αγορασαν καινουριο αυτοκινητο; Δεν ξερεις απο την αρχη πως οταν παιρνεις δανειο απο τραπεζα οτι θα σου πιει το αιμα και πιθανοτατα να τα χασεις ολα; Μηπως το ιδιο ακριβως δεν θα συμβει που δανειστηκαμε απο το ΔΝΤ χωρις να εχουμε λεφτα να ξεχρεωσουμε τα δανεια;
Ο καθενας σε αυτη την ζωη παιρνει αυτο που του αξιζει και ας μην ριχνει τις ευθυνες του αλλου
Ακριβώς, και εκτός από τους \"μεγαλοκαρχαρίες-καρεκλοκένταυρους\" που φάγαν τα άπειρα, πολλοί επίσης έλληνες με την γνωστή νοοτροπία τους έχουν συμβάλει στην γενικότερη παρακμή, όπως π.χ. αυτοί οι μεγαλοπιασμένοι που δεν πλήρωσαν ποτέ τους φόρους τους (και είναι αρκετοί...) η αυτοί που για να βολευτούν διατηρούσαν τις λαικίστικες πελατειακές σχέσεις των παν-άχρηστων γελοίων κομμάτων και και. Η διαφθορά φαίνεται να βρίσκεται στο αίμα αυτού του λαού.
Υπαρχουν και αλλοι τροποι να εχεις λεφτα αν απλα θες να ταισεις τα παιδια σου. Συγνωμη αλλα δεν τα πιστευω καθολου ολα αυτα. Και στην Ελλαδα ακομα δεν εχουμε τετοιο προβλημα ασχετα απο το ποσο μεγαλη ειναι η κριση. Οχι οτι δεν θα εμφανιστουν και εδω αργοτερα, ειδικα μολις αρχισουν να καταρρεουν ο ενας κλαδος μετα τον αλλον, αλλα οπως ειπα ειναι ευκολο να ριχνουμε τις δικες μας ευθυνες αλλου. Και στην τελικη αν ειναι μαγκες ας πανε στην εδρα της Ε.Ε να κανουν τετοιες διαδηλωσεις. Απο τζαμπα μαγκες ειμαστε γεματοι
Quote:
Originally posted by FreakOut
ηταν αναμενομενο γιατι δεν πηραν ολοι δανεια για να πουλανε μουρη αλλα για να ταιζουν τα παιδια τους, ναι μεν ηλιθιο να παρεις δανειο αλλα δεν ειναι ακομη πιο ηλιθιο το γεγονος οτι το 3% του πλανητη εχει το 40% των χρηματων ενω το 50% του πληθησμου ζει με λιγοτερο απο 1 δολλαριο την ημερα? για αυτο ποιος φταει? το κεφαλαιο δλδ οι τραπεζες..αλλα αντε πιαστους ...παντα καποιος ασχετος την πληρωνει δυστηχως...
Ναι εντάξει να φέρουμε την παραρήγα τότε να πάρει το kalazhnikov να κάνει την σταλινική εργατική επανάσταση. Σίγουρα το να γίνουν όλα δημόσια και να παίρνω το ψωμί και μόνο όσα ρούχα μου επιβάλουν με κρατικά κουπόνια είναι το κατάλληλο βήμα μπροστά...
Για κάποιο μυστήριο λόγο όμως κάποιες χώρες τις Ευρώπης, όπως π.χ. οι σκανδιναβικές, λειτουργούν άψογα χωρίς να χρειάζονται αριστερά (η δεξιά) συστήματα. Ίσως η διαχείριση και η διακυβέρνηση-παρα όλο το σύστημα- να είναι αυτό που έχει το πρόβλημα.
φιλε εγω που ειμαι 19 με τι προοπτικες θα κανω οικογενεια στα 30-40 μου αμα θελω? με 600 και 700 ευρο ενω 1 πακετο τσιγαρα θα κανει 5 ευρω? τελως παντων οι αποψεις δυισταντε δεν ειμαι εδω να μιλισω για πολιτικα τα ψυχολογικα μου ηρθα να πω :P
απλως ηθελα να εκφρασω οτι το συστημα που εχουμε βγαζει σε αδιεξοδα και πως η τηλεοραση κανει προπαγανδιζει
πισ :D
Ολο αυτο που λες με το σπασιμο των τραπεζων δεν εχει καμια απολυτως σχεση. Αν δεν εκλεβαν οι πολιτικοι και επισης δεν κλεβαμε και εμεις τοτε σιγουρα δεν θα χρειαζομασταν καμια τραπεζα για δανεικα καθως θα ειχαμε μεγαλυτερους μισθους. Γιατι δεν πετανε τις μολοτωφ σε ολα αυτα τα καταστηματα που εχουν τα προιοντα σε πολυ πιο υψηλες τιμες απο οτι στον υπολοιπο κοσμο; Σημερα πηγα να παρω μια καφετιερα η οποια εδω κανει 120 ευρω ενω στο εξωτερικο την βρισκεις 30 ευρω πιο κατω. Απο ολα αυτα αναγκαζεσαι να καταφυγεις στην καθε τραπεζα (εννοειται πως ειναι βρυκολακες ολοι οι τραπεζιτες ) ωστε να τα βγαλεις περα
μήπως και η νοοτροπία? μήπως ο σκανδιναβός έχει και ένα αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που δεν έχει ο έλληνας?
θα πέταγε τόσα σκουπίδια κάτω ο σκανδιναβός?
επίσης ο τόπος απλόχωρος και κάτι σπιτάκια μικρά. ο έλλην?
επίσης στα 18 παίρνεις πόδι θες δε θες. ο έλλην?
η φοροδιαφυγή? δεν είναι υψηλή στις σκανδιναβικές χώρες.
έχω πάει σκανδιναβία τουρίστας. τουλάχιστον τα μικρά σπιτάκια φαινόντουσαν με γυμνό μάτι (χωρίς απλό μικροσκόπιο). και τα παραποτάμια camping μου κάνανε εντύπωση.
Quote:
Originally posted by lucifer
μήπως και η νοοτροπία? μήπως ο σκανδιναβός έχει και ένα αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που δεν έχει ο έλληνας?
θα πέταγε τόσα σκουπίδια κάτω ο σκανδιναβός?
επίσης ο τόπος απλόχωρος και κάτι σπιτάκια μικρά. ο έλλην?
επίσης στα 18 παίρνεις πόδι θες δε θες. ο έλλην?
η φοροδιαφυγή? δεν είναι υψηλή στις σκανδιναβικές χώρες.
έχω πάει σκανδιναβία τουρίστας. τουλάχιστον τα μικρά σπιτάκια φαινόντουσαν με γυμνό μάτι (χωρίς απλό μικροσκόπιο). και τα παραποτάμια camping μου κάνανε εντύπωση.
Ακριβώς. Η όλη νοοτροπία από την ρίζα είναι σαθρή.
Ξερετε κανεναν γνωστο-γνωστου που να μην εχει τσεπωσει μιζα απο πολεοδομια?
Κανεναν που να μην εχει κλεψει με τον εναν ή τον αλλο τροπο την εφορια?
Κανεναν που να μην εχει βλακωδη εθιμα οπως την \"οικογενειακη ψηφο\"?
Κανεναν που να μην κοβει αποδειξεις?
Κανεναν που να μην δουλευει σε μαυρη δουλεια ανασφαλιστος?
Κανεναν που να μην εχει δωσει φακελακι?Ή να το κατειγγειλε και να εκανε ρομπα τον ρεζιλι γιατρο μαλιστα οταν το ακουσε απο καπου?
Κανεναν που να μην συμφωνει με το βυσμα ή γενικα με τις \"διευκολυνσεις\" απο φιλικα του προσωπα με μεσα?
Κανεναν που να μην δηλωνει λιγοτερα στη φορολογικη δηλωση?
Κανεναν που να μην κλεβει το κρατος με τον τροπο του?
Μετα γκρινιαζουμε για τους πολιτικους μας λολ
Δε λεω, και αυτοι ζωα ειναι οι περισσοτεροι, αλλα ισως απλα να θελουν να μας μοιασουν για να τους ΞΑΝΑψηφισουμε.. (το \"μας\" σε εισαγωγικα, δεν ειμαστε ολοι ετσι)
Απορω ακομα με τα ατομα που πιστευουν το
η κυβερνηση κανει τους ανθρωπους
και οχι το
οι ανθρωποι κανουν την κυβερνηση.
.
Τωρα οσο για το θεμα με την δολοφονια 3 ατομων, εχω διαβασει σημερα αρκετα, οτι φταιει ο τραπεζιτης, οτι φταιει ο καπιταλισμος οτι φταινε οι ιλουμινατοι και το new world order.
Μονο την μαρκα του μπουκαλιου της μολοτοφ δεν κατηγορησαμε - ακομα.
παρίσιQuote:
Quote:
Quote:
Ναι σε καμία άλλη χώρα της Ευρωπαικής ένωσης δεν συμβαίνουν αυτά. Έχω ζήσει Αγγλία 5 χρόνια και ποτέ μα ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο. Ακόμα και όταν τα unions της Αγγλίας και της Γαλλίας βγαίναν για διαδήλωση γίνονταν πάρα πολύ πολιτισμένα (και έτσι και αλλιώς ήταν πολύ πιο σπάνιες γιατί φυσικά ήταν πολύ πιο οργανωμένες οι χώρες καμια σχέση). Αυτά μόνο στο yunanistan γίνονται από τις χώρες της ευρώπης (για τις χώρες από το ανατολικό μπλοκ που μπήκαν τώρα δεν ξέρω)
http://www.youtube.com/watch?v=7EmV23IwMgE
λονδίνο
http://www.youtube.com/watch?v=KWYQf0Xf5PU
βερολίνο
http://www.youtube.com/watch?v=tS1S40ESrQ0
νάπολη
http://www.youtube.com/watch?v=QF7hc6_0rH4
πανευρωπαϊκός πολιτισμός παντού. γεια σου πετράν με τα ωραία σου.
Quote:
Quote:
Quote:
η διαδήλωση δεν έγινε προς φόρο τιμής, αλλά εξεγέρθηκε ο λάος.
είναι διαφορετικά πράγματα.
και άλλωστε στην αγγλία πού να τολμήσεις?
http://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en%7Cel&u=http://www.guardian.co.uk/uk/2009/apr/18/g20-protests-police-complaints-investigation
και μία άλλη πολιτισμένη διαδήλωση
http://www.athina984.gr/node/91223
α, και που είσαι πετράν, να είναι καλά οι άγγλοι που δημιούργησαν τα CS και τα δοκίμασαν στο κυπριακό λαό.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B3%CF%8C%CE%BD%C E%BF
Quote:
Originally posted by pelariry
παρίσιQuote:
Quote:
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=7EmV23IwMgE
λονδίνο
http://www.youtube.com/watch?v=KWYQf0Xf5PU
βερολίνο
http://www.youtube.com/watch?v=tS1S40ESrQ0
νάπολη
http://www.youtube.com/watch?v=QF7hc6_0rH4
πανευρωπαϊκός πολιτισμός παντού. γεια σου πετράν με τα ωραία σου.
Ναι, μόνο που εκτός από αυτή την διαδήλωση των Άγγλων για \"τον πόλεμο στην Γάζα\" που έγινε μετά από αυτήν που είχε γίνει για τον \"πόλεμο στο ιρακ\" δεν υπήρχε άλλη. Σύγκρινε τώρα αυτό με τις 100 διαδηλώσεις/minute που γίνονται στην Ελλάδα για τα μύρια \"εσωτερικά\" προβλήματα και τις συνεχείς απεργίες...
Μολις γυρισα σπιτι,
ημουν στους δρομους ολη μερα και πραγματικα ειμαι πολυ κουρασμενος,
γραφω με το ζορι γιατι εκτος απο την κουραση ειμαι και ψυχολογικα κουρασμενος.
Σαφως ολο το σκηνικο και η καταληξη του ειναι παραλογη και αδικη.
Κανεις δεν πρεπει να εχει τετοια τυχη.
Ομως αμφιβαλω αν θα βρεθουν οι ενοχοι, θα κοιταξουν να κρυφτουν παρα πολυ προσεκτικα.
Ετσι κατα πρωτον,
εχουμε αυτο,
Καταγγελίες εργαζομενου στη Marfin Bank
\"Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.
● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.
● Το συγκεκριμένο κτίριο δε ...
διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.
● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.
● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.
● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω. Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.
● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.
● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου. Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή. Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.
● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά \"ή δουλεύεις ή απολύεσαι\".
● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.
Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο.\"
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/marfin-bank.html
Κατα δευτερον ημουν σχετικα κοντα οταν φλεγονταν το κτιριο,
υπηρχε ο κοσμος απο την πορεια που προσπαθησε αλλα ματαια να ανοιξει την πορτα αλλα η πορτα δεν ανοιγε με τιποτα, αγνωστο γιατι.
Το κτιριο σε μιση ωρα ειχε καταστραφει και ολα τελειωσαν εκει.
Τριτον και τελος,
μετα απο 35 χρονια μεταπολιτευσης ολα αλλαζουν.
Υπαρχει τεραστια συσσωρευση πολλων πραγματων,
απο διαφθορα, απο πολιτικη απαξιωση στο μεχρι τωρα σκηνικο, απο οργη του κοσμου και ενα σωρο αλλα πραγματα.
Εν ολιγεις θελω να πω οτι περναμε σε μια νεου τυπου κατασταση και ολα ειναι πολυ ρευστα.
Οι πολιτικοι συνεχιζουν να δουλευουν με καθρεπτακια και καραμελλες στους ιθαγενεις υπηκοους τους.
Περναμε σε νεα εποχη και οτι γνωριζαμε εχει τελειωσει.
Και αυτο το νεα εποχη, δεν κερω πως το καταλαβαινετε αλλα εχει και νεκρους.
Οχι απο καπου συγκεκριμενα, αλλα αυτη η υποθεση θα συνεχιστει με σε χωρους και μεσα που κανεις δεν μπορει να προβλεψει.
Σκεφτειτε οτι σημερα υπηρχε κοσμος που επιχειρησε να μποει στη βουλη.
Προσθεστε και αυτο στο σκηνικο, που οντως δεν εχει ξαναγινει εδω και 35 χρονια.
Το σημερινο εργο θα ξαναπαιχτει ειτε πιο δραματικα ειτε πιο χαλαρα.
Οι οροι και οι κανονες παιρνουν αγριες μορφες και δεν βλεπω κατι να μπορει να του αλλαξει ροη.
Αυτες ειναι οι εκτιμησεις μου για την σημερινη ημερα.
Πραγματικη διαδηλωση ειναι να σαμποταρεις οσους πιστευεις οτι ευθυνονται για οσα τραβας τωρα ειτε προκειται για τραπεζες, πολιτικους, μεγαλοβιομηχανιες κτλ. Αυτες οι διαδηλωσεις με τα επεισοδια ειναι απλα για να γινονται και να το παιζουμε αγανακτισμενοι
δεν παιζει κανεις αγανακτισμενος ΕΙΝΑΙ κιολας,
εχεις χασει επεισοδια.
Αν καποιος βγαζει την αγανακτηση του απεναντι σε αλλα ατομα και μαλιστα της ιδιας εθνικοτητας τοτε ειναι για τα πανηγυρια αλλα καποιοι ετσι εχουν μαθει ολα αυτα τα χρονια και απο πανω βγαινουν καποιοι στυλ λαζοπουλου να τους δινουν πατημα συνεχως οποτε κανουν επεισοδια.
Της πλακας επαναστατες
στο ξαναλεω εχεις χασει το τρενο, δεν καταλαβαινεις τι συμβαινει,
και το μονο που κανεις, ειναι να ψελλιζεις καθως το βλεπεις να φευγει.
Εσυ που ξερεις σε παρακαλω μην σχολιαζεις αυτα που γραφω. Καλα ειμασταν τοσο καιρο.
Πιστευε οτι θες αλλα μην ασχολεισαι με το τι γραφω εγω
Quote:
Εσυ που ξερεις σε παρακαλω μην σχολιαζεις αυτα που γραφω. Καλα ειμασταν τοσο καιρο.
Πιστευε οτι θες αλλα μην ασχολεισαι με το τι γραφω εγω
τοτε να μην τα γραφεις.
Quote:
Πραγματικη διαδηλωση ειναι να σαμποταρεις οσους πιστευεις οτι ευθυνονται για οσα τραβας τωρα ειτε προκειται για τραπεζες, πολιτικους, μεγαλοβιομηχανιες κτλ. Αυτες οι διαδηλωσεις με τα επεισοδια ειναι απλα για να γινονται και να το παιζουμε αγανακτισμενοι
στο σημείο που βρισκόμαστε δεν είναι ώρα για σαμποταζ.
αυτά είναι ιστορίες του παρελθόντος.
σε λίγο δεν θα υπάρχουν περιθώρια για σαμποτάζ.
όλος αυτός ο κόσμος που ήταν στο κέντρο της αθήνας λες να έκανε χαβαλέ?
ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 3 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
Πετάξτε τις μάσκες σας ανθρωποειδή τέρατα, η πραγματική δημοκρατία χάρη στην οποία κάνετε αυτά τα εγκλήματα θα σας παρασημοφορήσει με το παράσημο της δια βίου ντροπής και αίσχους.
Δεν ξερω τι εγινε στην ΑΘηνα (δεν ειδα καθολου ειδησεις και ημουν εξω) αλλα στην θεσσαλονικη ειδα πολυ κοσμο στις ταβερνες σαν να ηταν σαββατοκυριακο.
Αν παντως η αντιδραση ειναι να καιγομαστε μεταξυ μας και οχι να πολεμησουμε οσους μας κανουν κακο τοτε θα οδηγηθουμε ακομα πιο ευκολα στην καταστροφη. Και αν θες να στο θεσω και αλλιως με εμμεσο τροπο κατι τετοιες τακτικες ειναι βουτυρο στο ψωμι μερικων ωστε καποια στιγμη να δουμε εναν τυπο σαν τον καρατζαφερη να μας κυβερνα με πλαγιο τροπο.
Οποιος καταλαβε καταλαβε και αν θελει ας το σκεφτει