Ακόμη δεν έχω βρει τον έρωτα της ζωής μου
αγανάκτησα πια !!
Printable View
Ακόμη δεν έχω βρει τον έρωτα της ζωής μου
αγανάκτησα πια !!
Συγνωμη, αυτό είναι σοβαρή ερώτηση τώρα?
Πήγαινε παιδάκι μου σε ένα γιατρό να δουλέψεις με τον εαυτό σου και ο σύντροφος θα έρθει.
Αν δεν είσαι εσύ πρώτα καλά, τίποτα δεν θα γίνει.
Γιατί δεν είναι ερώτηση; Ποιός θέλει να \'ναι μόνος του; Δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθει ο σύντροφος
http://www.youtube.com/watch?v=JkDV88Fr1W8
Quote:
Originally posted by libpa
Γιατί δεν είναι ερώτηση; Ποιός θέλει να \'ναι μόνος του; Δεν είναι σίγουρο ότι θα έρθει ο σύντροφος
Πες τα!!!!!!
αυτα με απασχολουν και δεν θα γινω ποτε καλα
1)πιστευεις οτι εισαι σε θεση να παντρευτεις αναλαμβανοντας τις ευθυνες ενος γαμου και μιας
σοβαρης σχεσης?αργοτερα και μιας οικογενειας?δεν θα πρεπε πρωτα να λυσεις τα θεματα που σε απασχολουν?
2)πως γινεται συνεχεια να ξεχνας το κωδικο σου που ειναι το πιο απλο πραγμα,αλλα μπορεις να δημιουργεις δεκαδες μειλ για να συνδεθεις με αλλο ονομα?
Μόλις σταματήσεις να το σκέφτεσαι και να το κυνηγάς, να δείς που θα γίνει από μόνο του..
Βέβαια, ένας καλός κοινωνικός κύκλος σίγουρα θα βοήθαγε. Πές σε φίλες και φίλους σου να σου γνωρίζουν καινούρια άτομα, αλλά μην περιμένεις ντε και καλά να γίνει κάτι. Στην τελική μεγαλώνεις τον κύκλο σου και ποτέ δεν ξέρεις τί θα προκείψει.
εδω δεν μπορεις να στεργιωσεις σε ενα ονομα σε ενα φορουμ θα στεργιωσεις σε εναν γαμο?
σιγα σιγα
μικρα βηματα
ξεκιναμε απο το ονομα
το κραταμε για λιγο καιρο
και μολις ειμαστε ετοιμοι
κανουμε ενα βηματακι ακομη....
κοριτσι των 35 χρονων και των 35 ονοματων....
πιστευω οτι η ζανετ εχει προβλημα και χρειαζεται να κατευθυνθει στο πως θα λυσει το προβλημα της,
και οχι να εισπραττει ειρωνειες....
Κρίνο,όταν κάποιος έχει ανοίξει δεκάδες παρόμοια θέματα και τον έχεις παρακινήσει κι εσύ και πολλοί άλλοι να επισκεφτεί έναν ειδικό δείχνοντας ανάλογη σοβαρότητα με αντίστοιχη των προβλημάτων που επιμένει ό,τι αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του,τι πιστεύεις πως συμβαίνει και συνεχώς κρίνει και απορρίπτει τον κάθε ειδικό βρίσκοντας κάθε φορά την κατάλληλη δικαιολογία;
Πώς δε θέλει πραγματικά να αλλάξει μήπως;Μήπως οδηγείσαι στο συμπέρασμα πως αν είχε ωριμάσει η ανάγκη του,θα την κυνήγαγε με σταθερότητα;Mήπως θα παρατηρούσες πως το αδιάκοπο άνοιγμα τέτοιων threads δε δείχνει πραγματική διάθεση για επίλυση,αλλά μία μεγάλη ανάγκη προσέλκυσης αρνητικής προσοχής,που προφανέστατα ακολουθεί το ίδιο σχήμα και στις διαπροσωπικές της σχέσεις;Δεν ξέρω κανέναν που να μην εισπράττει τις συμπεριφορές που-υποσυνείδητα-κυνηγάει,γι αυτό μην το ηθικοπλάθεις προσπαθώντας να νιώσει ενοχικά κάποιος που απλά αντιγυρίζει ό,τι εισπράττει να εκπέμπει ο άλλος.
Ζητάς να φέρονται τα μέλη με σεβασμό σε θέματα όπως:
Η μαμά μου λέει πως είμαι κακό κορίτσι.Εσείς τι λέτε;H μπανατζάκισσα του θείου μου του Τόλη με ανταγωνιζόταν όταν ήμουν μικρή.Οι γονείς μου είναι θρησκευόμενοι και ο Τσάκσονας ήταν ανώμαλος και κανένας δε με παίρνει στα σοβαρά.Γιατί γιατί γιατί κανένας δε θέλει να με ζαλωθεί στο σβέρκο εμένα,τη μαμά μου και τα θεματάκια μου;
Tα ανάλογα λοιπόν κι από δω:
Εγώ πότε θα γίνω μάνα;λολ
Α,ξέχασα,έχω γίνει.:P
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Ζητάς να φέρονται τα μέλη με σεβασμό σε θέματα όπως:
Η μαμά μου λέει πως είμαι κακό κορίτσι.Εσείς τι λέτε;H μπανατζάκισσα του θείου μου του Τόλη με ανταγωνιζόταν όταν ήμουν μικρή.Οι γονείς μου είναι θρησκευόμενοι και ο Τσάκσονας ήταν ανώμαλος και κανένας δε με παίρνει στα σοβαρά.Γιατί γιατί γιατί κανένας δε θέλει να με ζαλωθεί στο σβέρκο εμένα,τη μαμά μου και τα θεματάκια μου;
Tα ανάλογα λοιπόν κι από δω:
Εγώ πότε θα γίνω μάνα;λολ
Α,ξέχασα,έχω γίνει.:P
ο σεβασμος μπορει να υπαρχει και με το να μην απαντησεις ξερεις....
Οπως μερικα μελη κανουν ηδη, δεν ειναι οι συγκεκριμενοι που απαντησαν οπως απαντησαν οι μονοι φωστηρες που κυκλοφορουν εδω.
Η δικη μου σταση ειναι να λεω σε καθε τετοιο μελος να επισκεφτει καποιον ψυχολογο.
Μονιμα και σταθερα.
Τα υπολοιπα σχολια τα θεωρω εξυπναδες και ελλειμα του καθενος.
Και το οτι το δικο σου (η οποιου) ελλειμα δεν γινεται δυσλειτουργικο οπως της ζανετ, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει.
Χαιρομαι που συμφωνεις.
γιατί δεν παντρευτηκες με κάποιον από αυτούς που σε ήθελαν?Quote:
Originally posted by janet
ειμαι 35 χρονωμ και ακομη δεν εχω βρει τον ερωτα της ζωης μου για να παντρευτω
αγανακτησα πια
μικροτερη με θέλανε καποια ατομα τωρα κανενας
βασικα εγω πιστευω οτι κάθε ανθρωπος αξίζει τον σεβασμο και την προσοχη των άλλων και σας ευχαριστω όλους
επισης πιστευω οτι όλοι οι ανθρωποι αξίζουν ακομη και αυτοι που σε κάποια φαση της ζωής τους τα έχουν λίγο χαμένα
οι ψυχολογοι πάντως δεν μπορεσαν να με βοηθήσουν τώρα αν τραβάω την προσοχη των άλλων με αρνητικό τρόπο ειναι σιγουρο οτι δεν το κάνω εσχεμμένα μου αρέσει όμως γενικά να τραβάω την προσοχή όλων τώρα αν γίνεται με αρνητικό τροπο αυτό γίνεται μάλλον άθελα μου
Quote:
Originally posted by olgaki82
.....πως γινεται συνεχεια να ξεχνας το κωδικο σου που ειναι το πιο απλο πραγμα,αλλα μπορεις να δημιουργεις δεκαδες μειλ για να συνδεθεις με αλλο ονομα?
τα μειλ πρεπει να είναι αληθινα;
Quote:
βασικα εγω πιστευω οτι κάθε ανθρωπος αξίζει τον σεβασμο και την προσοχη των άλλων και σας ευχαριστω όλους
επισης πιστευω οτι όλοι οι ανθρωποι αξίζουν ακομη και αυτοι που σε κάποια φαση της ζωής τους τα έχουν λίγο χαμένα
ετσι ειναι ακριβως,
μην σου πω οτι αυτοι ισως να χρειαζονται περισσοτερο κατανοηση.
Ωστοσο η κατανοηση δεν πρεπει να λαμβανεται στρεβλα απο κανενα.Αν εδω που ειναι εικονικος χωρος ειναι ετσι τα πραγματα, στην καθημερινοτητα σου πρεπει να ειναι ενα χαος.
Σεβομαι οτι οιμεχρι σημερα επαγγελματιες που πηγες δεν σε βοηθησαν,
ωστοσο μηπως πρεπει να συνεχισεις να ψαχνεις, να βρεις καποιον που θα σου παρασχει βοηθεια?
Ο παρον χωρος ειναι αδυνατο να σε βοηθησει αποτελεσματικα και αν το αφησεις ετσι θα ειναι χειροτερο για σενα.
Γιατι αυτη η αλλαγη των ονοματων που κανεις, σου εντεινει την αισθηση οτι δεν εχει ταυτοτητα και στο τελος συνειδηση του εαυτου σου, στο ποια εισαι.
Quote:
Quote:
Originally posted by olgaki82
.....πως γινεται συνεχεια να ξεχνας το κωδικο σου που ειναι το πιο απλο πραγμα,αλλα μπορεις να δημιουργεις δεκαδες μειλ για να συνδεθεις με αλλο ονομα?
τα μειλ πρεπει να είναι αληθινα;
οχι αλλα αν συνεχισεις ετσι,
θα αναγκασεις τον αντμιν να το κανει να πρεπει να ειναι αληθινα υποχρεωτικα.
Πρεπει να μαθεις να χειριζεσαι τον εαυτο σου και οχι να σε αναγκασουν αλλοι για αυτο.
SE ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΗΚΕΣΙΩΝ ΠΗΓΕς ?
οχι και ουτε προκειταιQuote:
Originally posted by path
SE ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΗΚΕΣΙΩΝ ΠΗΓΕς ?
επισης έχω να πω οτι εγω δεν ειμαι αντικειμενικά ωραια σαν την τζουλια αλεξανδράτου πχ αλλοι με θεωρούν ωραία και άλλοι όχι με αποτελεσμα καθε φορα που αρεσω σε καποιον να υπάρχει και ένας φίλος του ο οποιος να με απεχθάνεται ο οποιος φυσικά έχει δικιο
εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν ανοιγεσαι να πεισ καποια πραγματα για τον εαυτο σου θα σου πω το κλασσικο μου επειχηρημα οτι αν δεν μπορεισ να το κανεισ εδω που δεν σε ξερει κανεισ και αν θελεισ εχεισ την ευκολια να μην απαντησεισ στην πραγματικη ζωη τι κανεισ; ξερεισ καμια φορα ετσι οπωσ τα γραφεισ παρουσιαζεισ μια εικονα που ισωσ σε καποιο ποσοστο να αντικατοπτριζει την πραγματικη σου εικονα το φορουμ ισωσ και να ειναι το πρωτο βημα για τη δημιουργια μιασ πιο φυσιολογικησ εικονασ μπορεισ να σκεφτεσαι πριν απαντησεισ να σβηνεισ να γραφεισ σκεψου τα λιγο
ενοειτε οτι συμφωνω κι εγω με τον krino
Quote:
Originally posted by pad
εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν ανοιγεσαι να πεισ καποια πραγματα για τον εαυτο σου θα σου πω το κλασσικο μου επειχηρημα οτι αν δεν μπορεισ να το κανεισ εδω που δεν σε ξερει κανεισ και αν θελεισ εχεισ την ευκολια να μην απαντησεισ στην πραγματικη ζωη τι κανεισ; ξερεισ καμια φορα ετσι οπωσ τα γραφεισ παρουσιαζεισ μια εικονα που ισωσ σε καποιο ποσοστο να αντικατοπτριζει την πραγματικη σου εικονα το φορουμ ισωσ και να ειναι το πρωτο βημα για τη δημιουργια μιασ πιο φυσιολογικησ εικονασ μπορεισ να σκεφτεσαι πριν απαντησεισ να σβηνεισ να γραφεισ σκεψου τα λιγο
ενοειτε οτι συμφωνω κι εγω με τον krino
τι να πω περνάω πολυ δύσκολη φάση ελπιζω να κάνει τον κύκλο του και να φύγει σύντομα
Να σας πω σαν παιδί ήμουν μάλλον αγαπητό και όμορφο συμπαθητικό με αποτελεσμα να έχω πολλές παρέες ήμουν και αρκετα δημοφιλής μικρό είχα πολλους φίλους περασα καταπληκτικά παιδικά χρόνια με παιζανε δηλαδη τα άλλα παιδακια δεν ειχα τέτοιου είδους προβλήματα.
Αργοτερα όμως τα ιδια παιδακια μεγαλώσανε και φτασαμε στα 16 και τοτε κρίνανε ότι δεν τους κάνω και δεν θέλανε να κάνουν παρέα μαζί μου ειχα την πρωτη απόρριψη
Στο σχολεια είχα και επιτυχιες στο αντίθετο φίλο γιατί ήμουνα συμπαθητικη
Στα 18 είχα την πρωτη σχέση η οποια κράτησε 4 χρονια και έληξε περισσότερο επειδή το ήθελε αυτός ειχε βαρεθει
δευτερη απόρριψη
Στα 24 και μεχρι τώρα ζω μέσα στο άγχος και την κατάθλιψη δεν έχουν έρθει τα πράγματα όπως περίμενα ζω σε μια ρουτίνα στα 35 θα παρω το πτυχιο μου καθηστερημένα και αυτό και θα περιμένω να διοριστώ
φίλες δεν έχω εκτός από μια η οποια είναι παντρεμένη στη Σουηδία και δεν την βλέπω συχνά
η ζωη μου είναι χαλια
με την οικογένεια δεν τα πάω καλά ιδίως με τον αδελφό μου τον μικρό
τα πραγματα μπορει να μην ακούγονται πολύ ασχημα αλλά είναι παρα πολυ τα τελευταια χρόνια οι πάντες με απορρίπτουν
εχεισ εντοπισει εσυ καποιο σημειο στη συμπεριφοαρα σου που να το θεωρεισ αρνητικο;
ο κοσμος μου επιτίθεται στην κυριολεξία
όταν έκανα την πρακτική μου το κατάλαβα καθαρά αυτο
αισθάνομαι ότι δεν με αγαπάει κανείς
Quote:
Originally posted by pad
εχεισ εντοπισει εσυ καποιο σημειο στη συμπεριφοαρα σου που να το θεωρεισ αρνητικο;
εγω δεν έχω εντοπίσει κάτι τόσο αρνητικό αλλά εμένα μπορεί και να μην με κόβει ιδιαίτερα
το καταλαβα οτι δε σε αγαπαει κανεισ αλλα δεν μου ειπεσ εσυ γιατι πιστευεισ οτι γινεται αυτο εισαι νευρικη;αγχωνεσαι;νευριαζε ισ;γιατι
Εσύ πιστεύεις ότι όλο αυτό γίνεται αναίτια; Χωρίς δηλαδή να δίνεις αφορμή; (για τις επιθέσεις μιλάω, όχι για την αγάπη)
Οκ, μάλλον το απάντησες στον pad παραπάνω. Χμμ, τότε πρέπει να βρεις κάποιον εξωτερικό παρατηρητή να συμβουλευτείς σχετικά με το τι μπορείς να κάνεις λάθος...
πρωτον οτι στα 22 χωρισεσ επειδη βαρεθηκε ο αλλοσ δεν ειναι απορριψη ειναι φυσιολογικο δευτερον οτι τα πραγματα δεν ηρθαν οπωσ τα περιμενεσ κι αυτο φυσιολογικο ειναι κανεισ δεν του ερχονται οπωσ τα περιμενει τα πραγματα δεν ειναι ασπρο μαυρο εχουν κι αλλεσ αποχρωσεισ
πεσ κατι
Quote:
Originally posted by pad
το καταλαβα οτι δε σε αγαπαει κανεισ αλλα δεν μου ειπεσ εσυ γιατι πιστευεισ οτι γινεται αυτο εισαι νευρικη;αγχωνεσαι;νευριαζε ισ;γιατι
θελω να γίνουν κάποια πράγματα σύντομα και θελω να είμαι και κοινωνικά αποδεχτη
Quote:
Originally posted by streidi
Εσύ πιστεύεις ότι όλο αυτό γίνεται αναίτια; Χωρίς δηλαδή να δίνεις αφορμή; (για τις επιθέσεις μιλάω, όχι για την αγάπη)
βγαζω μάλλον μια αντιπάθεια τα τελευταία χρονια
αυτο ειναι που σου λεω δεν ανοιγεσαι πεσ ποια πραγματα ειναι αυτα θελεισ να βρεισ δουλεια; πανω στο χαρακτηρα σου;τι πραμα;
βασικά όλα είναι φυσιολογικά είπα εγώ ότι δεν είναιQuote:
Originally posted by pad
πρωτον οτι στα 22 χωρισεσ επειδη βαρεθηκε ο αλλοσ δεν ειναι απορριψη ειναι φυσιολογικο δευτερον οτι τα πραγματα δεν ηρθαν οπωσ τα περιμενεσ κι αυτο φυσιολογικο ειναι κανεισ δεν του ερχονται οπωσ τα περιμενει τα πραγματα δεν ειναι ασπρο μαυρο εχουν κι αλλεσ αποχρωσεισ
ειπα για ρουτινα όμως για αντιπαθεια του κόσμου και για μερικά πραγματα που δεν μπορώ να κάνω΄από εδώ και στο εξής για καποιους λόγους που δεν μπορω να καταλάβω
βγαζεισ μια αντιπαθεια ασ παρουμε αυτο ο φουρναρησ οταν πασ να παρεισ ψωμι σου μιλαει ευγενικα;σου χαμογελαει;
janet , τί έχεις σπουδάσει ?
δεν μπορω να προχωρησω άλλο κατι μου σταματα την πρόοδο και την εξέλιξη
ο χαρακτήρας μου φταιει ίσως κάτι φταίει