Βλεπω μαυρο αυτη τη στιγμη και ειμαι υπερβολικα αδρανης...αλλα δεν εχει σχεση με κανενα φαρμακο. Εζησα τη ζωη μου μαλλον και ειμαι ετοιμος και να πεθανω για αυτα που πιστευω αν δεν μπορεσω να καταφερω αυτα που θελω.
Printable View
Βλεπω μαυρο αυτη τη στιγμη και ειμαι υπερβολικα αδρανης...αλλα δεν εχει σχεση με κανενα φαρμακο. Εζησα τη ζωη μου μαλλον και ειμαι ετοιμος και να πεθανω για αυτα που πιστευω αν δεν μπορεσω να καταφερω αυτα που θελω.
Αλλος ενα στο χωμα δε βαριεσαι...οτι εζησα εζησα.
Αναρωτιεμαι αν κατι στην ζωη μου ηταν ποτε αληθινο...ή ολα ηταν ενα ψεμμα.
Μιλαω λογικα...ζω την ζωουλα μου αλλα αυτο δεν ειναι αρκετο...πρεπει να πεθανω δεν ξερω...ναι μιλαω σαν τρελλος τωρα ολα ψευτικα κλπ κλπ...δεν εχει σημασια πλεον.
Δεν μπορειτε να με βοηθησετε γιατι επαψα να εμπιστευομαι...πλεον δεν εμπιστευομαι κανεναν ναι ειναι τρελλο αλλα οχι δεν εμπιστευομαι κανεναν εμαθα καλα αυτο το μαθημα.
Οποτε παραμενω μονος...περπαταω μονος μεχρι να ατροφησει ο εγκεφαλος και να τρελλαθει εντελως σε μια ατελειωτη βαρετη διαδικασια που λεγεται ζωη
Κηππππππ,
τι κανεις???????
δεν ειναι ολα τοσο χαλια..
Παρε τα φαρμακα σου σε παρακαλώ:((((((
Κηπ, μολις χθες ευχαριστουσες τα παιδια για το ποσο σου εχουνε σταθει... Τι ειναι τωρα αυτα τα λογια περι μη εμπιστοσυνης και ολοκληρωτικης απομονωσης? Η μηπως αναφερεσαι σε αλλους?
Και ναι, ειναι και θεμα χαπιων! Την προηγουμενη φορα ειχες τη μιση δοση τουλαχιστον να σε καλυπτει ωστε να περασει καποια στιγμη η μπορα... Τουτη τη φορα ομως? Δεν θυμασαι τι ειχες περασει χρονια πριν, τοτε που υπο το βαρος του πρωτου επεισοδιου περιπλανιοσουν για αοριστο διαστημα γιατι δεν ειχες παρει ακομη φαρμακα? Εσυ ο ιδιος μας το περιεγραφες και ακουγοταν ανατριχιαστικο... Θελεις δηλαδη να περασεις ξανα τα ιδια?
Καλημέρα Κηπ,
κοιτα καλέ έξω τον ορίζοντα, κοιτα ψηλά, καλοκαιράκι ειναι....εδω είμαστε...μη χανεις το κουράγιο σου..
Keep υπάρχει ελπίδα , η επιστήμη συνεχώς προχωράει.
μην κάνεις βλακείες όταν σε 5-10 χρόνια μπορεί να έχει βρεθεί και οριστική λύση στο προβλημά μας.
πάρε τα φάρμακα και διατηρήσου σε όσο το μπορείς καλύτερη κατάσταση.. είναι θέμα απλώς υπομονής..
Δεν ειναι θεμα φαρμακων και ουτε γουσταρω να γελαω σαν χαζοχαρουμενο...το παλεψα , θα το παλεψω ως εκει.
δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο τετοια ασθενεια, δεν ξερω πως μπορει να ειναι και γι αυτο δεν θελω να κανω την εξυπνη.
θελω ομως να θυμισω, ακριβως επειδη δεν εχω αυτη την εμπειρια, οτι ολα αυτα που διαβαζω και εδω και αλλου, δλδ η μοναξια, η απογοητευση η αποτυχια σε σχεσεις η/και σε επαγγελματικα θεματα, απασχολουν ολους ανεξαιρετως τους ανθρωπους,ειτε ειναι ασθενεις ειτε οχι.
οποτε και η λυση ΔΕΝ ειναι να διακοπτει κανεις την αγωγη του, ΟΥΤΕ και να αρχιζει μια αγωγη λογω δυσκολιων.
η αγωγη ειναι για την ασθενεια.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.
υπαρχει πολλη δυστυχια και απογοητευση και εντος και εκτος ασθενειων.
λυπαμαι που δεν μπορω να το αποδειξω,αλλα ετσι ειναι...
Σωστα τα λες remedy....προσπαθησα να ελιχθω σε ενα φρικτο περιβαλλον απο ολες τις αποψεις....βεβαια ο καθενας παιρνει οτι αξιζει σε αυτη τη ζωη.
Προφανως δεν ειχα καλους φιλους και κανεις δεν μου σταθηκε ουσιαστικα.
Μαλλον δεν ειχα καποιον εξυπνο ανθρωπο στο πλαϊ μου λολ...δεν βαριεσαι cest la vie.
Δεν τρεχει μια μπορω να βγαινω και να γελαω σαν χαζοχαρουμενο...να με βλεπουν στην τρελλη χαρα και να χαιρονται και οσοι ενδιαφερονται να χαρουν...αλλα τι νοημα εχει?
Για να ερθει περισσοτερος πονος?
Πολυ σωστο γενικα, εντελως λαθος μηνυμα στην προκειμενη περιπτωση, οπου ακριβως λογω της δυστυχιας διακοπτεται η αγωγη!Quote:
Originally posted by Remedy
Η αγωγη λοιπον, δεν ειναι για τους δυστυχισμενους που διεκοψαν την αγωγη τους?
Τι λες?
Ουσιαστικα αν τα βαλω κατω...σκιζομουν για τους αλλους , παντα καλος , παντα ευγενικος αλλα ποτε δεν γυρισε ουσιαστικα ανθρωπος να με προσεξει...τι να προσεξει απο το βλαμμενο?
Οχι οβορο η remedy τα λεει πολυ σωστα...αλλοιμονο επειδη δεν πετυχαινουμε στις διαπροσωπικες μας σχεσεις...περναμε μια σεσουλα φαρμακα.
Και εγω λεω οτι απετυχα γιατι δεν αξιζει το περιβαλλον που ζω.
Δεν χρειαζομαι βοηθεια ουσιαστικα , αλλωστε ολα ενα κλικ ειναι και μπορω να αρχισω να γελαω παλι ....αλλα δεν ειμαι διαθετειμενος να το κανω, το μονο που χρειαζομαι ειναι δυναμη να ξεφυγω απο τη μαυριλα και την αδρανεια.
Ουτε προκειται να μεταμορφωθω σε γλαστρα για ποτισμα...υπαρχουν ανθρωποι που με αγαπανε αλλα εγω δεν ειμαι σε καμμια περιπτωση φυτο.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))
Ειμαι ηδη καλυτερα και θα ειμαι οταν παρω τα ηνια της ζωης μου στα χερια μου.
κηπακο, υπομονή φίλε μου, θα περάσει..
η αγωγη ειναι και για ευτυχισμενους και για δυστυχισμενους που εχουν καποια ασθενεια.Quote:
Originally posted by oboro
Πολυ σωστο γενικα, εντελως λαθος μηνυμα στην προκειμενη περιπτωση, οπου ακριβως λογω της δυστυχιας διακοπτεται η αγωγη!Quote:
Η αγωγη λοιπον, δεν ειναι για τους δυστυχισμενους που διεκοψαν την αγωγη τους?
Τι λες?
δεν γινεται καποιος \"καλα\" επειδη διακοπτει την αγωγη του.
η αγωγη δεν ειναι το προβλημα του, η ασθενεια ειναι το προβλημα του και η ευτυχια δεν εχει να κανει ουτε με την ασθενεια ουτε με την αγωγη....
Να σαι καλα Μαρια...ξερεις με ειχατε κανει ευτυχισμενο :)))))))))))))))))))
Αλιμονο ομως και αν για τον ιδιο λογο διακοπταμε το ενα φαρμακο που αποδεδειγμενα χρειαζομαστε, κηπ!Quote:
Originally posted by keep_walking
Οχι οβορο η remedy τα λεει πολυ σωστα...αλλοιμονο επειδη δεν πετυχαινουμε στις διαπροσωπικες μας σχεσεις...περναμε μια σεσουλα φαρμακα.
αλοιμονο αν , επειδη δεν πετυχαινουμε στις διαπροσωπικες μας σχεσεις, κοβουμε τα φαρμακα που χρειαζομαστε ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.Quote:
Τωρα να δουμε τι θα κανουμε....
Μπορει καποιος που εχει διακοψει την αγωγη του και υποτροπιασει να γινει ευτυχισμενος, ρεμ? Δε σε ρωταω αν η ληψη φαρμακων ειναι ικανη συνθηκη για την ευτυχια, η ακομη και για την απλη χαρα... Αλλα για το αν ειναι *αναγκαια* συνθηκη, για καποιον που πασχει απο ενα τετοιο προβλημα.Quote:
η αγωγη ειναι και για ευτυχισμενους και για δυστυχισμενους που εχουν καποια ασθενεια.
δεν γινεται καποιος \"καλα\" επειδη διακοπτει την αγωγη του.
η αγωγη δεν ειναι το προβλημα του, η ασθενεια ειναι το προβλημα του και η ευτυχια δεν εχει να κανει ουτε με την ασθενεια ουτε με την αγωγη....
Οχι εχεις δικιο αλλα ηταν προσπαθεια αυτοβελτιωσης γιατι με χαζευουν καπως τα φαρμακα...δεν νομιζω να υπηρχε θεμα ποτε επιτυχιας.Quote:
αλοιμονο αν , επειδη δεν πετυχαινουμε στις στις διαπροσωπικες μας σχεσεις, κοβουμε τα φαρμακα που χρειαζομαστε ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Απο κει και περα αλλο περιβαλλον εκει αλλο εδω...εδω με καναν και εφτυσα αιμα , ασχετα με τα φαρμακα.
αν τα φαρμακα σε χαζευουν καπως οπως λες,μια υποτροπη τι μπορει να σου κανει? το εχεις σκεφτει?
κ για μενα ηταν απ τις ελαχιστες φορες που ενιωθα καλα με παρεα. μηπως θα πρεπε να βρεθουμε; τι λες;Quote:
Να σαι καλα Μαρια...ξερεις με ειχατε κανει ευτυχισμενο :)))))))))))))))))))
πιστευω σε σενα κηπ κ στη δυναμη που εχεις μεσα σου, δεν εισαι μονος να το ξερεις, υπαρχουν ατομα που σε συμπαθουν κ σε χρειαζονται.
Αλλωστε δεν ειμαι τυπος που μπορει να χειριστει κανεις ευκολα λολ.
και θα μου επιτρεψεις να εχω αποψη επ αυτου.
εχω συζητησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μαζι σου και δεν ειδα ποτε να σε χαζευουν τα φαρμακα.
μπορει να χαμηλωνουν καποιες ταχυτητες σου, ισως να σε κανουν πιο νωθρο η δεν ξερω τι αλλο, εσυ ξερεις που το ζεις.
αλλα ησουν παντα ευφυεστατος και ευστοχοτατος οσο ησουν σε αγωγη.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΟΥ!
Ναι εχεις δικιο σε αυτο...αλλα δεν περνας αυτα που περναω εδω...
ναι φυσικα.Quote:
Ναι εχεις δικιο σε αυτο...αλλα δεν περνας αυτα που περναω εδω...
αυτο το ειπα πρωτο-πρωτο.
σου λεω την γνωμη σαν παρατηρητης,εξω απο την αρρωστια δλδ, αλλα οχι εξω απο την συναναστροφη μαζι σου.
κοινωνικα εισαι λειτουργικοτατος και ευφυεστατος σε αγωγη, πραγμα που δεν μπορω να το πω και για οποτε σε πιανει και την κοβεις, οπου πραγματικα κατεβαζεις ρολα...
Εμ...κοινωνικοτατος μπορει να ειμαι οταν δεν ειμαι στο μερος που με γεννησε...το περιβαλλον εδω μου ειναι παντελως αγνωστο...ναι τοσο αποκομμενος ειμαι , ενω σε περιβαλλον αγνωστο τα καταφερνω καλυτερα.
Keep σκέψου κάτι απλό!
Πώς νιώθεις με την φαρμακευτική αγωγή και πώς νιώθεις χωρίς.
Δεν εννοώ ότι με τα φάρμακα λύνονται όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου αλλά χωρίς τα φάρμακα πιάνεις πάτο ψυχολογικά. Τα βλέπεις όλα σε λάθος διαστάσεις.
Γιατί να υποφέρεις βρε keep? Συνέχισε την αγωγή σου και από κει και πέρα να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να λύσεις τα προβλήματά σου.
ωραια, το καταλαβαινω.Quote:
Εμ...κοινωνικοτατος μπορει να ειμαι οταν δεν ειμαι στο μερος που με γεννησε...το περιβαλλον εδω μου ειναι παντελως αγνωστο...ναι τοσο αποκομμενος ειμαι , ενω σε περιβαλλον αγνωστο τα καταφερνω καλυτερα.
μπορεις να μου πεις, τι σε κανει να νομιζεις οτι προσαρμοζεσαι καλυτερα στο εχθρικο αυτο περιβαλλον οταν κοβεις την αγωγη σου?
εγω σε βλεπω να χανεις τον ειρμο σου και να λες παπαριες και πιθανολογω οτι και στο περιβαλλον σου γινεσαι δυσλειτουργικος
κανε υπομονη ρε κιπ και συνεχισε την αγωγη σου που σε βοηθαει.μην αφηνεσαι ετσι