Quote:
Originally posted by elena72
Με λιγα λογια κανω σεξ μονο στον υπνο μου!!!
ααα καλοο!!!
:D
σορρυ που το εγραψα, αλλα οπως το εγραψες, φανηκε χαριτωμενο....
επι της ουσιας,
γιατι συμβαινει αυτο λες?
Printable View
Quote:
Με λιγα λογια κανω σεξ μονο στον υπνο μου!!!
ααα καλοο!!!
σορρυ που το εγραψα, αλλα οπως το εγραψες, φανηκε χαριτωμενο....
επι της ουσιας,
γιατι συμβαινει αυτο λες?
καλημερα και σε σενα....
ναι εχω διαβασει σχετικα οτι δεν εχεις επαφη.
Δεν πρεπει ομως να βαλεις κατω το προβλημα και να δεις τι θα κανεις?
Ειτε σου την σπαει και αντε γεια ειτε να το ξαναδειτε?
καταρχην δεν το βρισκω λειτουργικο να πηγαινεις με αλλους ενοσω εχεις μια σχεση με καποιον.
Δεν θα μπορεσεις να λειτουργησεις ερωτικα εννοω και βλεπω οτι συμφωνεις.
Το να δοκιμασεις με γυναικα.... δεν μπορω να σου πω ναι η οχι.
Τουλαχιστον θα μπορουσες να πεις, πως νιωθεις οταν παρατηρεις μια γυναικα? σε ελκυει κατι τετοιο?
Δεν απαντας ομως, στο τι θα κανεις με τον αντρα σου.
Εισαι δεν εισε η που εισαι κλπ.
Εχεις ξεκαθαρισει οτι δεν το θες?
το γνωριζει?
μηπως εχεις πιθανοτητα να ανοιξεις μια συζητηση βαζοντας τις σκεψεις σου και οτι
μαλλον οδηγουν στη διαλυση?
αν υποθεσουμε οτι ο αντρας σου βελτιωνεται,
θα μπορουσες να τελειωσεις και να αισθανθεις ικανοποιημενη?
ε τωρα!!!
αν λες αποκλειεται να βελτιωθει εισαι a priori αρνητικη.....
εγω ομως αλλο σε ρωτησα.
ΟΤαν βλεπεις τον αντρα σου στις καλες σας στιγμες, σε ελκυει σαν πρόσωπο?
Γενικα μπορεις να πεις οτι φτιαχνεσαι απο αυτο?
χαχαχαχαχα βρε ελενα εισαι αρκουντως περιγραφικη....
τεσπα,
περα απο τις λεπτομεριες,
φαινεται οτι δεν εχετε επαφη.
Σκοπευεις να τερματισεις αυτη την υποθεση σεξ, οριστικα?
Δηλαδη να του πεις κομμενη, θα το βρω αλλου η κατι παρομοιο?
αυτο για τις λεπτομεριες, δεν ειναι δικο μου θεμα,
εσυ ανοιγεσαι, εσυ λες οτι νομιζεις.
Τωρα για μια γυναικα,
μια δοκιμη δεν χαλασε κανενα - αν και ο τροπος που θα το προσεγγισεις ειναι ολοκληρη ιστορια, αυτο ομως ειναι ξεχωριστο θεμα.
Για αρχη παντως θα σου προτεινα να κανεις μια εφ ολης της υλης συζητηση με τον αντρα σου.
Να ξερεις τι σοι μελλον εχεις η δεν εχεις και να ξερει και εκεινος εξισου.
Quote:
Μπορει μια αλλη σεξουαλικη σχεση να με ξυπνησει και να θελω να να ξαναπροσπαθησω με εκεινον.Πρεπει να του το πω πιστευεις?Αφου ολες οι συζητησεις δεν εχουν αποτελεσμα.:(
κοιτα,
αν εισαι με καποιον τυπο,
και δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις μελλον,
δεν πρεπει καποια στιγμη να βρειτε ενα φως στο τουνελ και για τους δυο σας?
Εσυ να βρεις κατι καινουριο και το ιδιο και εκεινος.
Τι νοημα εχει αυτο που κανετε τωρα?
Καπου ανεφερες κατι για δευτερο παιδι απο οσο ειδα ομως..
Δηλαδη εισαι παντρεμενη, εχεις ενα παιδι ηδη μαζι του, εχεις βγει με αλλους παραλληλα , και παρολα αυτα προβληματιζεσαι γιατι δεν απολαμβανεις το σεξ?
Καλα , δεν σε κρινω, δικια σου ειναι η ζωη, οτι θελεις την κανεις και μαγκια σου , παρολα αυτα ισως να επρεπε να θεσεις καποιες αλλες πρωτοραιοτητες πρωτα γιατι σημερα μπορει να αντιμετωπιζεις αυτο το θεμα, αυριο ομως μπορει να αντιμετωπιζεις πολλα χειροτερα ομως αν συνεχισεις με τετοιο ρυθμο...
Ελενα μηπως πρεπει να φερθειτε και οι δυο σαν ωριμοι ανθρωποι και να κοινοποιησετε απο κοινου τα θελω σας,
και στην συνεχεια να αντιμετωπισετε τις συνεπειες που θα προκυψουν?
Εκτος αν υπαρχουν αλλα πραγματα, που για τον καθενας,
βολευει αυτη η κατασταση, αλλα δεν τα εχεις γραψει και ισως και να μην θες να τα γραψεις,
οποτε σεβαστο.
σε ευχαριστω για τη βοηθεια.:)
Quote:
οχι δεν αφηνω το κοριτσακι μου!!με τα χαπια θα γινω καλα μου ειπε η γιατρος μου.Εχω ηρεμησει απο τα νευρα μου,ειχα ζουρλαθει απο τα νευρα,αλλα το σεξουαλικο?Η γιατρος μου λεει οτι τρωγοντας ερχεται η ορεξη.
μπορει το σεξουαλικο να ειναι στο ολο κονσεπτ της καταθλιψης που περνας
ισως εαν ηρεμισεις και εσυ ηρεμησει και εκεινος τα βρειτε σε αυτο
hello!!!!
Quote:
.Εχω και κατι ζαλαδες και ενα τρεμουλο,,,θα περασουν αυτες οι παρενεργεις?
elena καλησπερα
Ποσο καιρο παιρνεις τα φαρμακα?
:)elenaQuote:
γεια σου ,να και καποιος που μου δινει σημασια!!!45 μερες τα περνω..
αυτα τα συμπωματα που αναφερεις, μπορουν να τα δημιουργησουν τα φαρμακα αλλα τις πρωτες βδομαδες,μετα απο 2-3 συνηθως οι παρενεργειες υποχωρουν,αν οχι
πρεπει να μιλησεις με το γιατρο σου
Εχεις μιλησει μαζι του,για το πως αισθανεσαι??
Εχω ραντεβου σε λιγες μερες.Θα τον ρωτησω εννοειται.Εκτος απο αυτο το βαρος στο κεφαλι,ειχα και ναυτια και μου περασε.Εχω και ενα κολλημα στο βλεμα,,,κοιταω καπου και μενω εκει για μερικα δευτερολεπτα!Εσυ?Εισαι αντρας \'η γυναικα?
Σε αυτο το διαστημα των 45 ημερων δεν τον εχεις δει?Quote:
Εχω ραντεβου σε λιγες μερες.Θα τον ρωτησω εννοειται.Εκτος απο αυτο το βαρος στο κεφαλι,ειχα και ναυτια και μου περασε.Εχω και ενα κολλημα στο βλεμα,,,κοιταω καπου και μενω εκει για μερικα δευτερολεπτα!Εσυ?Εισαι αντρας \'η γυναικα?
Κανονικα σε 1 μηνα σε ξαναβλεπει και αν κατι δεν παει καλα με την φαρμακευτικη αγωγη ,αλλαζει μειωνει ,προσθετει
Δεν πειραζει elena ,θα ρωτησεις τωρα που θα πας :)Quote:
Δεν μπορεσα να παω στις 20 μερες.Ειναι σε κψυ και αργησαν να μου ξανακλεισουν ραντεβου :(
Ειναι πολυ φυσικο καποιος που ειναι σε καταθλιψη,να μην εχει ορμες !Quote:
ναι δεν εχω ορμες!!!
Αλλα γενικα ομως απ οτι διαβασα ,δεν τις ειχες με τον συντροφο σου,αν δεν κανω λαθος
μαστα....
προσωπικα δεν σκεφτομαι κατι κακο για σενα, επειδη το αναφερεις,
ωστοσο θα σου πω οτι το εχω ξαναδει το εργο.
Εκεινο που δεν καταλαβαινω,
τωρα πια ειναι τι ακριβως ζητας.
οκ λοιπον...
προσπαθεις να οργανωθεις μεσα σε αυτο το αδιεξοδο σωστα?
Γιατι εχει τοση σημασια τι σκεφτονται οι αλλοι για σενα ?Quote:
Αυτο το καταλαβα αργοτερα.Εδωσα σημασια στην οικονομικη του κατασταση και το μονο που με ενιαζε ηταν να μη μεινω μονη μου.Θα παντρευομουν οποιονδηποτε!!!Ξερω τι θα σκεφτεστε για μενα αλλα τοτε δεν το σκεφτομουνα ετσι,θα πιανομουν απο οτιδηποτε μπορουσα να εχω κοντα μου,,,,,,
Εδω μιλας για την δικια σου ζωη Ελενα,το τι νομιζουν και το τι σκεφτονται οι αλλοι ειναι περιττο
Οποτε να τα βαλουμε σε μια σειρα εε??
Λες οτι τωρα δεν σκεφτεσαι ετσι
Αλλα αλλαξε το σκεπτικο τωρα ε?και εγινε και καλυτερο ?
Αυτοκτονια??οκ
το συζηταμε αν θες !!
Quote:
Originally posted by soft
Αυτοκτονια??οκ
το συζηταμε αν θες !!
δηλαδη τι σοι συζητηση θα ανοιξετε?
Ολοι λιγο πολυ εχουμε κανει λαθη στη ζωη μας,αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να τα διορθωσουμε οσο μπορουμε,και οσο θελουμε για μας.Quote:
Εχω κανει πολλα λαθη.Το πιο σοβαρο ειναι πως δεν τον ηθελα ξερω οτι θα επρεπε να χωρισω,δεν μπορω να το κανω.Δεν μπορω να σηκωθω απο το κρεβατι μου.Δεν εχω σπουδασει τιποτα,με το ζορι τελειωσα το λυκειο!!Ασε που δεν θελω το παιδι μου να περασει χαλια εξαιτιας μου,γιατι την αγαπω πολυ!!!:(
Το οτι δεν εχεις σπουδασει κατι ,ουτε αυτο μου λεει κατι εμενα
Σε σενα ναι!
ολες οι σκεψεις εναντιον σου εε?? :)
Δεν μπορω
Δεν αξιζω
Δεν μπορω να χωρισω {δεν εννοω να το κανεις,αν δεν θελεις}
Δεν τελειωσα το λυκειο
Δεν μπορω !!!
Ετσι οπως τα λες!!!!:(
δεν νομιζω οτι σε κατεκρινα προσωπικα για κατιQuote:
Ετσι που μου το λες Κρινε ειναι σαν να μου λες ετσι οπως τα κανες να τα λουστεις και δεν γινεται τιποτα!!!!!Δεν θελω φιλε σοφτ να με κατακρινεται γιατι πολλα εχω δει αυτες τις μερες στο φορουμ,μη γινω και χειροτερα,,,δε λεει,,,εχω πια καταλαβει ποσο λαθος εκανα,αλλα νομιζω πως και ο αντρας μου εχει κανει το ιδιο λαθος!ειναι παλεον αρχων και δεν σκεφτεται ουτε στον υπνο του ενα διαζυγιο.
Τα \"λαθη \" αυτα που ειναι δυσλειτουργικα διορθωνονται
Σιγα ,σιγα ,βημα ,βημα
Quote:
Ετσι που μου το λες Κρινε ειναι σαν να μου λες ετσι οπως τα κανες να τα λουστεις και δεν γινεται τιποτα!!!!!Δεν θελω φιλε σοφτ να με κατακρινεται γιατι πολλα εχω δει αυτες τις μερες στο φορουμ,μη γινω και χειροτερα,,,δε λεει,,,εχω πια καταλαβει ποσο λαθος εκανα,αλλα νομιζω πως και ο αντρας μου εχει κανει το ιδιο λαθος!ειναι παλεον αρχων και δεν σκεφτεται ουτε στον υπνο του ενα διαζυγιο.
ποτε μου δεν εχω πει σε κανενα κατι τετοιο!
ουτε να λουστεις, ουτε οτι δεν γινεται τιποτα.
Αντιθετα σου εχω γραψει αρκετα ποστ,
στο να δεις μηπως μπορεις να ξανακινησεις την σχεση σου ξανα,
και στο τελος την ιδια σου την ζωη.
Απορω που τα ειδες αυτα που μου ειπες.
Ετσι καπως δουλευει η καταθλιψη ,απο οπου και αν εχει τις ριζες της
Ολα μαυρα
Πουθενα φως
Κανενας γυρω μου
Ειμαι μονη μου
Κανενας δεν με καταλαβαινει
Ολοι εναντιων μου
Δεν αξιζει να ζω
Ελενα αν σου λενε κατι ολα αυτα που σου λεω
Δεν εισαι μονη ,και δεν εισαι η μονη που εχεις κανει αυτες τις σκεψεις
Εγω τις εκανα και πραξεις,οποτε γ αυτο μπορω και μιλαω τωρα
Αλλα ειμαι εδω,και ολα τα προβληματα εχουν λυσεις :)
Πηγαινεις σε ψχ αν δεν κανω παλι λαθος?
Ξεκινα απο κει λοιπον για τα καινουρια μονοπατια της ζωη σου
με συγχωρητε παιδια,,,ημουν λιγο αμυντικη ,,,σας ευχαριστω πολυ που ασχοληστε.
Μην γινεσαι απολογητικηQuote:
με συγχωρητε παιδια,,,ημουν λιγο αμυντικη ,,,σας ευχαριστω πολυ που ασχοληστε.
Αυτο μπορεις να το δουλεψεις ??:)
Πρωτη αρχη στη ζωη σου!!!
Απο την αρχη να το δουλεψειςQuote:
τι να πρωτοδουλεψω?απο που να αρχισω?ολα σκ... τα χω κανει!!με την γιατρο τωρα ξεκινησα καλη ητανε,αλλα ουτε να σκεφτω δεν μπορω!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να συγκεντρωθω!!τουλαχιστον ηρεμησα απο τα νευρα μου!!!
Απο την αρχη ν αρχισεις
Αλλα λες εδω \" καλη ητανε\"
Δεν υπαρχει ??
elena72, παρακολουθώ ώρα το θέμα. Γενικά στη ζωή μου είμαι υπέρ των διαζυγίων. Επειδή έκανες μία λάθος επιλογή αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μείνεις χαντακωμένη εκεί μία ζωή. Και αν σκέφτεσαι το παιδί σε πληροφορώ πως μπορεί βραχυπρόθεσμα να στενοχωρηθεί αλλά μακροπρόθεσμα θα είναι πολύ καλύτερο να μεγαλώνει με μία μητέρα ευτυχισμένη, τουλάχιστον ήρεμη παρά με μία μητέρα μέσα στα νεύρα.. Και αυτά τα \"παλαιών αρχών\" μη σε κάνουν να μασάς.. Ξεκίνα εσύ τις απαραίτητες διαδικασίες και θα γίνει εκ των συνθηκών και ... \"νέων αρχών\"!:P Κάτσε σκέψου καλά και ζύγισε τα πράγματα. Είσαι νέα ακόμα! Και αυτό το λέω στην αδερφή μου που τελικά βρήκε τη δύναμη και έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες και στην ξαδέρφη μου που κολώνει: \"Καλύτερα 1,2,5 χρόνια με δυσκολίες και τρεξίματα λόγω διαζυγίου παρά μία ζωή δυστυχισμένη\".
αν ειναι συναινετικό βγαινει νομιζω σε 6 μηνες, αλλιως παει παραπανω.
Εδω που υπαρχει και παιδι, εχει και αλλες επιπλοκες.
πανω σε αυτο απαντησα .Quote:
Η γιατρος μου λεει οτι τρωγοντας ερχεται η ορεξη.
οτι εχεις μια \"γιατρο\" που μιλατε.
ελενα,
δεν γινεται να τα εχει ολα στη ζωη σου και παραλληλα να την εχεις παρατησει και απο πανω.
Αν θες να ξαναπαρεις την ζωη στα χερια σου, πρεπει να δωσεις μαχες,
αλλιως θα μεινεις σε αυτα που εχεις μεχρι στιγμης.
οχι δεν ειναι οπως τα διαβαζεις αν κινηθεις και δεν μεινεις στο κρεβατιγραμμαριο δεν θα παρεις,αν αυτος ειναι ο φοβος σουQuote:
Σημερα μου ειπε οτι θα κανει διαιτα και θα προσπαθησει για να βελτιωθει.Εγω ειμαι μια χαρα αλλα οπως διαβαζω θα γινω τριπλη με τα ζολοφτ!!!αυτο ομως ειναι το λιγοτερο,,,μακαρι να βγω απο αυτη την μαυριλα και ας γινω δαμαλα!!
θελω να σε ρωτησω κατι,και αν θελεις απαντας βεβαια
Αν χασει και 100 κιλα ,και γινει και φετες ,τοτε θα τον δεις ερωτικα???
Και γω απο προσωπικη μιλαωQuote:
Originally posted by libpa
Γιατί σοφτ δεν θα πάρει; Εγώ μίλησα από προσωπική εμπειρία, ήμουν 52 και έγινα 91! Μετά από 3 χρόνια φυσικά. Αλλά από τότε που τα ξεκίνησα άρχισα να παχαίνω. Το ότι δεν πιάνει όλους δεν σημαίνει ότι δεν θα πιάσει σίγουρα και την Έλενα.
οταν ειδα οτι απο την\"\"\"\"\"\" αδρανεια\"\"\"\"\" αρχισα να περνω βαρος απλος πιεσα τον εαυτο μου πολυ
Αφου δεν μπορω να κανω κατι αλλο για μενα ,ε αι να κανω αυτο!!
Για να μην αισθανομαι τελειως νεκρη,και δεν ηταν καθολου ευκολο αλλα ηταν η διοδος και η ενεργεια που επρεπε, και ειχα πεισει τον εαυτο μου μεσα στη μαυριλα πως επρεπε να το κανω
Αν το καταλαβαινεις
Ημουν μαχητης ,και θα ειμαι η φλογα μεσα δεν σβηνει ,παντα καιει :)
Πηρα στην αρχη γιατι κοιτοντας ολη μερα το τοιχο ,επρεπε να ξεπιαστω
Τι εκανα λοιπον για να νομιζω οτι κανω κατι??
Κι να βγαζω εστω και αυτη την λιγη ενεργεια που ειχα ,οταν την ειχα?
Τραβαγα κατι καρποναρες στις 5 το πρωι,και κατι ομελετες, στις 6 και δεν ειχα την αισθηση του κορεσμου,γιατι για μενα μιλαω μονο ηταν κατι να κανω,και αφου εξω δεν εβγαινα ,για καφε δεν πηγαινα ,με φιλους δεν μιλουσα ,ειχα βγαλει και τα τηλ απο την πριζα,καθε θορυβος με ενοχλουσε,οταν ερχονταν το βραδυ ,ναι!!!!!!! κατι κανω
Και το ξερω οτι καπως ετσι ειναι σε γενικες γραμμες για ολους ,γιατι εχω μιλησει με ανθρωπους σε καταθλιψη,αλλα δεν μπορουν ακομα να με πεισουνοτι ειναι απο τα φαρμακα
Και η απαντηση ειναι οτι εχασα ναι!
και τωρα παιρνω 4 φαρμακα καθε μερα ,αλλα παω για τρεξιμο καθε μερα σχεδον και γυμναστηριο
τροπος δικος μου!
ο καθενας εχει τον δικο του :)
Εγώ επιμένω ότι είναι από τα φάρμακα γιατί σου ανοίγουν την όρεξη όπως και σένα και επιπλέον επιβραδύνουν το μεταβολισμό όπως και σένα γιατί για να διατηρηθείς κάνεις γυμναστική και τρέξιμο, αλλιώς θα πάρεις. Αλλά δεν θέλω να το συζητήσω περαιτέρω, το γράφουν πάνω τα φάρμακα, το έχουν πάθει τόσοι πολλοί το έπαθα κι εγώ οπότε δεν μου αλλάζεις γνώμη. [/quote]Quote:
Originally posted by libpa
Δεν θελω να σου αλλαξω καμια γνωμη,αφου το γραφουνε τα φαραμακα
Εγω για μενα μιλησα ,που γραφω τα φαρμακα :)