Καλημέρα σε όλους
όπως έχω πει κ σε προηγούμενο μου θέμα, πρόσφατα έγινε μια επανασύνδεση μεταξύ εμένα κ του συντρόφου μου..υπάρχει όμως ένα πρόβλημα το οποίο όπως φαίνεται δεν έχει ξεπεραστεί.
όταν ακόμα ήμασταν μαζί (πριν την επανασύνδεση), το τελευταίο καιρό (περίπου ένα διάστημα μιας εβδομάδας), υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο σεξ...τι εννοώ...ενώ όταν ξεκινούσε η διαδικασία βρισκόταν σε πλήρη στύση, καθώς προχωρούσε η στύση υποχωρούσε,με αποτέλεσμα να εκσπερματώνει ενώ δε βρισκόταν σε πλήρη στύση ή να υποχωρεί η στύση εντελώς μόλις εισχωρούσε στον κόλπο.
πίστευα ότι με την επανασύνδεσή μας (και εφόσον-όπως δηλώνει-είχε να κάνει σεξ από τότε που χωρίσαμε), ότι το περιστατικό αυτό δε θα ξαναεμφανιστεί. κ όμως, ξαναεμφανίστηκε. δε μπορώ να πω ότι του "πέφτει" μόλις εισχωρήσει στον κόλπο, μπορώ όμως να πω ότι όταν βρίσκεται μέσα δεν βρίσκεται σε πλήρη στύση,παρ'όλ'αυτά εκσπερματώνει.
συγνώμη αν το θέμα μου είναι για κάποιους σόκιν ή προσβλητικό αλλά ο τίτλος της κατηγορίας είναι ΚΑΙ σεξουαλικά θέματα :)
πως μπορώ να το αντιμετωπίσω;; πως μπορώ να του μιλήσω χωρίς να τον προσβάλω ή να θυμώσει;;μήπως δε με θέλει;;φοβάται;;
Ευχαριστώ