Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by claire
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Originally posted by keep_walking
Χαχα πετραν αυτο το bug του εγκεφαλου ειναι τερατωδες...εχω κανει ενα σωρο reboot και δεν λεει να φυγει λολ , λοιπον στρωνω τον κολο μου μαθαινω μια δουλεια που σκεφτομαι να κανω , στελνω βιογραφικα παντου και οπου κατσει:)
Το θεμα ειναι να ξεφυγω λιγο απο την μαυριλα και την αποδοχη οτι απλουστατα δεν μπορεσα να αντεπεξερθω οσο και αν προσπαθησα με ολες μου τις δυναμεις:)
Ρε keep αφού καταλαβαίνεις ότι αυτή η μαυρίλα απορρέει εν μέρη από το bug και όχι από την αντικειμενική κατάσταση. Εσύ ο ίδιος λες ότι πλησιάζουν άτομα και σου μιλάνε (π.χ. μια κοπέλα τις προάλες) εδώ πέρα σε υπερ-συμπαθούν όλοι! Αν βγάλεις τον αληθινό σου εαυτό έξω (αυτόν που βγάζεις εδώ) δεν πρόκειται να ΜΗΝ σε συμπαθήσει ο κόσμος έξω τέλος! Απλά ίσως επειδή και εσύ πας με την σκέψη (ωχ με λένε περίεργο κλπ.) να φοβάσαι κάπως να εκφραστείς και οι άλλοι να αισθάνονται κάπως αμηχανία πράγμα που εσύ να λαμβάνεις ως \"αα να που τα λεγα με θεωρούνε περίεργο\". Σίγουρα μπορεί να υπάρχει κάποια διάκριση από κάποιους (και μάλιστα για οποιοδήποτε διαφορετικό) αλλά αυτούς μπορείς να τους χέσεις!
Λες ότι θέλεις να πάρεις το πτυχίο να την κάνεις. Δεκτόν και εγώ μαζί σου! Στο μεταξύ τι νομίζεις ότι θα μπορούσες να κάνεις για να βελτιώσεις κάπως την καθημερινότητα σου εκεί πέρα ?(στο μέρος που \"άγαπάς\" τόσο πολύ! λολ)
συμφωνώ. βάλε τον μακροπρόθεσμο στόχο σου (να φύγεις από εκεί) αλλά μέχρι να γίνει αυτό, πρέπει να βρεις τρόπους να την παλέψεις.
+1
Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν πρέπει να εναποθέτεις όλες σου τις δυνάμεις σε ένα και μόνο στόχο γιατί κάθε φορά που θα βλέπεις να αποκλίνει η πορεία σου από αυτόν θα πέφτεις στα τάρταρα. Καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν είναι ζωή είναι καθημερινή πάλη με τον εαυτό σου χωρίς αιτία!
Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι συνήθως είναι αυτοί που έχουνε πολλούς μικρο-στόχους παρά έναν γιγαντιαίο.
Είναι προτιμότερο να σκέφτεσαι ρε keep πιο flexible να ούμε και να βρεις και άλλα πραγματάκια που να σε ευχαριστούνε. Εγώ δεν σου λέω για συνεδρίες, εγώ σου λέω να κάνεις κάποιες αλλαγές τώρα που να περνάς καλύτερα. Αν είναι να περιμένεις μέχρι να τελειώσεις και να στηριχτείς μόνο σε αυτό φέξε μου και λίστρησα! λολ
Ναι σίγουρα να το βάλεις ως μακροπρόθεσμο στόχο να τελειώσεις και να φύγεις αλλά δεν πρέπει να ορίσεις όλη την ζωή σου με βάση αυτό. Αυτό θα έρθει-ναι-αλλά στο μέλλον. Τι κάνουμε μέχρι τότε? Λες όλο για το οικονομικό. Τι λες να κάνεις με αυτό? Γιατί δεν ψάχνεις για κάποια απασχόληση? Γιατί δεν ψάχνεις και για κάποια άλλη δραστηριότητα? Π.χ. κάποια ξένη γλώσσα η κάτι το πιο καλλιτενχικό,ξέρω γω, βοηθάνε συνήθως αυτά γιατί κοινωνικοποιείσαι και καλύτερα κιόλας!
Μην λες συνέχεια \"πότε θα φύγω\" και \"πότε θα φύγω\" γιατί θα σε διαλύει αυτό!