ΟΙΚΟΓ.ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ
Καλησπέρα,
Πριν 7χρόνια εχασα τον πατερα μου σε τροχαίο.Αλλαξε η ζωη μου.Μενω με την μητερα μου η οποια απο τότε εχει γινει πολυ πιεστικη και μίζερη.Μετα τα πρωτα-2χρονια εκανα υπομονη θεωροντας οτι είναι λογικο μετα απο τετεοια απώλεια αλλα ματαια.Καθε μερα είναι κατσουφα, με πΙεζει να παντρευτω ενω εγω δεν θλεω και δεν εχω σχεση(με αγψωνει εμενα αυτο αλλα αμα στο λενε και καθημερινως ...)ισως για να εχει παρεα.Συνεχεια μου λεει να μην κανω εξοδα γιατι δεν υπαρχουν λεφτα, με το ζορι την επεισα να μπει εγγυητης σε δανειο για να παρω καινιυργιο αμαξι.Οταν ειμαι χαρουμενοσ αυτη οχι, μου γαμαει την ψυχολογια.Οτι ονειρα κανω μου λεει ότι δεν θα τα αποκτησεισ ποτε.Παω διακοπες και οταν γυρναει εχω μουρμΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ., οπως ειχαμε λεφτα να πας;βρες καμοια να πηγαινεισ.Εκανα ενα ταξιδι εξωτερικο, με βοηθησε οικονομικος αλλα με μαυρη ψυχη, μου το κοπαει συνεχεια.Αποτέλεσμα μελαχολικοσ στο ταξιδι.Με καταπιεζει να μεινω σε δουλεια στην οποια πλεον το κλιμα δεν με σηκωνει,και πηγαινω καθε μερα με εντονο φοβο απόλυσης.Της λέω να αλλάξω δουλεια και μου λεει παντου ιδια ειναι.Ευτυχως δεν την ακουω αλλαξα και ειμαι καλυτερα τωρα.Ειχα καποια παραπάνω κιλά τα οποια εχασα, αλλα την περιοδο που τα ειχα μαρτύριο.Καθε μερα με ελεγε χοντρο και ποια θα σε κοιταξει.ΕΒΓΑΙΝΑ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΙΑΞΩ ΕΞΩ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΝΑΝ ΠΟΛΥ.ΟΤΙ ΚΑΥΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΧ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ΕΧΩ ΓΚΡΙΝΙΑ, Προτου βγω ΓΙΑ ΠΟΤΟ μου χαλαλει την διαθεση , με αποτέλεσμα να μην παιρναω καλα΄.Αγορασα ενα κινητο με δικα μου λεφτα 400ευρο και μετα το μετανιωσα.Το αποτελεσμα.ΣΥΧΝΕΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕ ΟΞΥ ΑΓΧΟΣ.....ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ!1ΕΧΩ ΤΑΣΕΙΣ ΦΥΓΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΩ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΛΥΠΗΜΕΝΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΕ.Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΣΥΧΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙ ΟΙΚΟΝΟΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ PORFICIENCY ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ!!!!ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ.ΤΙ ΚΑΝΩ!!!!!!