Αλλα δεν θελω αλλη σοφια:P
Ποναει σαν διαολος...
Printable View
Αλλα δεν θελω αλλη σοφια:P
Ποναει σαν διαολος...
Καλύτερα keep? Φοβερές αυτές οι εναλλαγές διάθεσης δεν βρίσκεις...
Μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ καλα για αλλη μια φορα...οχι οτι αλλαξε κατι περα απο τον εαυτο μου για αλλη μια φορα.
Ε, οκ και ο κόσμος δεν αλλάζει που και που? Δεν είμαστε και υπεράνθρωποι να εξαρτώνται τα πάντα από τον κάθε εαυτό ξεχωριστά...
Ο κοσμος ειναι αδυνατο να αλλαξει...εσυ αλλαζεις , αυτοι αλλαζουν...αλλα ο κοσμος ειναι ο κοσμος:)
Όλα αλλάζουν, την μια μέρα μπορεί να σε λένε μαλάκα γιατί έτσι γουστάρουν την άλλη να σε φωνάζουν κύριο επειδή έπαιξες στο χρηματιστήριο και έγινες πλούσιος.. έτσι δεν είναι?
Δεν αλλαξε ο κοσμος...εσυ αλλαξες στο παραδειγμα που λεςQuote:
Όλα αλλάζουν, την μια μέρα μπορεί να σε λένε μαλάκα γιατί έτσι γουστάρουν την άλλη να σε φωνάζουν κύριο επειδή έπαιξες στο χρηματιστήριο και έγινες πλούσιος.. έτσι δεν είναι?
Μπα, ας υποθέσουμε στο παράδειγμα ότι έμεινα ο ίδιος μαλάκας.. κι όμως άλλαξε και ο κόσμος και όλα..Quote:
Originally posted by keep_walking
Δεν σε καταλαβαινω...αν αλλαζε ο κοσμος τοτε γιατι δεν γινεται να κανει ανακυκλωση η κατι παρεμφερες και να γλυτωσουμε τον πλανητη?Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Μπα, ας υποθέσουμε στο παράδειγμα ότι έμεινα ο ίδιος μαλάκας.. κι όμως άλλαξε και ο κόσμος και όλα..Quote:
Ο κοσμος...ειναι ο κοσμος...για να γυρισει ο ο ηλιος θελει δουλεια πολυ θελει νεκρους χιλιαδες θελει το αιμα τους...καπως ετσι δεν παει το τραγουδι?
Γιατί? Δεν ξέρω... προφανώς δεν τους νοιάζει τους περισσότερους.Quote:
Δεν σε καταλαβαινω...αν αλλαζε ο κοσμος τοτε γιατι δεν γινεται να κανει ανακυκλωση η κατι παρεμφερες και να γλυτωσουμε τον πλανητη?
Ε οκ με την ίδια λογική εσύ μπορεί να κάθεσαι σε μια καρέκλα για 40+ ώρες και η γη να έχει περιστραφεί γύρω απο τον εαυτό της 2 φορές (άλλο τραγούδι αυτό σε παραλλαγή).Quote:
Ο κοσμος...ειναι ο κοσμος...για να γυρισει ο ο ηλιος θελει δουλεια πολυ θελει νεκρους χιλιαδες θελει το αιμα τους...καπως ετσι δεν παει το τραγουδι?
Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Γιατί? Δεν ξέρω... προφανώς δεν τους νοιάζει τους περισσότερους.Quote:
Δεν σε καταλαβαινω...αν αλλαζε ο κοσμος τοτε γιατι δεν γινεται να κανει ανακυκλωση η κατι παρεμφερες και να γλυτωσουμε τον πλανητη?
Ε οκ με την ίδια λογική εσύ μπορεί να κάθεσαι σε μια καρέκλα για 40+ ώρες και η γη να έχει περιστραφεί γύρω απο τον εαυτό της 2 φορές (άλλο τραγούδι αυτό σε παραλλαγή).Quote:
1) Εγω ειμαι ενα απειροελαχιστο κομματι του κοσμου , δεν ειμαι θεος να τον αλλαξω ή καποιος τρανος του στυλ Προεδρος Αμερικης να τα κανει ολα μπαχαλο.
2)Εγω θα αλλαξω οσες φορες χρειαστει...και ειδικα αν καθομαι 40 ωρες στην καρεκλα που συντομα θα το παλεψω για να πετυχω.
Δεν καταλαβαινω την λογικη σου να αλλαξει κοσμος να προσαρμοστει στα θελω σου?
Εσυ θα αλλαξεις για να προσαρμοστεις στα θελω σου.
Δεν ζήτησα από κανέναν κόσμο να αλλάξει!
1)2 )Quote:
Δεν ζήτησα από κανέναν κόσμο να αλλάξει!
Εγω απαντω στο δευτερο , οτι ο κοσμος δεν αλλαζει δεν εχει σχεση με το πρωτο....ουτε ειπα οτι ειπες ο κοσμος να αλλαξει!!!!!!!!Quote:
Ε, οκ και ο κόσμος δεν αλλάζει που και που? Δεν είμαστε και υπεράνθρωποι να εξαρτώνται τα πάντα από τον κάθε εαυτό ξεχωριστά...
?
Μπα δεν νομίζω, εσύ κατάλαβες λάθος. Είπα πως και ο κόσμος αλλάζει όχι ότι θέλω να αλλάξω τον κόσμο και να δίνω διαταγές σαν τον πλανητάρχη!
Quote:
Δεν είμαστε και υπεράνθρωποι να εξαρτώνται τα πάντα από τον κάθε εαυτό ξεχωριστά...
Για κανε τοτε μια αναλυση σε αυτο τι σχεση εχει με το μηνυμα μου?
Quote:
Μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ καλα για αλλη μια φορα...οχι οτι αλλαξε κατι περα απο τον εαυτο μου για αλλη μια φορα.
Τεσπα συνεχιζουμε την κουβεντα αυριο παω για...διαβασμα.
Μετά από αυτά τα ποστ νιώθω αλλαγμένος.
Η μήπως εσείς αλλάξατε!??:mad:
just my news petran:)
H αληθεια ειναι οτι υποφερω εδω...αλλα δεν μπορω να κανω κατι για αυτο...