Υπάρχει καμια διαφορά σε αυτά τα δύο ?τι πιστεύετε
Printable View
το σεξ ειναι απλα μια σαρκικη απολαυση!ο ερωτας ενα μεγαλειωδες συναισθημα:)Quote:
Originally posted by Michaelgr
στον έρωτα τα προκαταρκτικά κτλ είναι απαγορευμένα?αν με καταλαβαίνεις
στο μυαλο υπαρχει η διαφορα
Όχι,γτ είναι απαγορευμένα; Ίσα ίσα, που είναι πιο ρομαντικά από το ίδιο το σεξ. Εκτός και αν εννοείς το γλ..ο. Δεν είναι απαγορευμένο,απλώς αν γίνει νομίζω είναι απλά σεξ μετά.
oχι δεν εννοώ αυτό !γιατί μετά σεξ το θεωρώ και εγω
την λεξουλα ερωτας την αντιλαμβανομαι σαν συναισθημα που περιλαμβανει κ το σεξ την πραξη..τιποτα δεν απαγορευεται!Quote:
στον έρωτα τα προκαταρκτικά κτλ είναι απαγορευμένα?αν με καταλαβαίνεις
Αν είσαι άντρας όχι δεν υπάρχει καμία διαφορά.Quote:
Όχι βρε Ονειροπλασμένε, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Αν είσαι άντρας όχι δεν υπάρχει καμία διαφορά.
δεν βρισκω στη λεξη σεξ τιποτα το βρωμικο για να τη διαχωριζω απο τον ερωτα,οκ ο ερωτας ειναι μεγαλο συναισθημα ειναι κατι oneiriko, αλλα και στο σεξ αν υπαρχει ερωταs χασαμε τη μπαλα
γινεται η ενωση του αιωνa
Το ίδιο πράγμα κάνεις και στον έρωτα το ίδιο και στο σεξ. Δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση. Συναισθήματα... μπορεί να κοιτάς τον τοίχο και να αισθάνεσαι έρωτα (δηλαδή να μην έχεις τον άνθρωπο σου μπροστά σου αλλά να είσαι ερωτευμένος).Quote:
Originally posted by lightbluepath
Όχι βρε Ονειροπλασμένε, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Quote:
Quote:
μπορεί να κοιτάς τον τοίχο και να αισθάνεσαι έρωτα άρα τι σου λέει αυτό?
οτι τον λερωσες.....
Όχι ρε χαζούλη δεν εννοώ αυτό... αμέσως εκει το μυαλό σου...Quote:
Originally posted by krino
Quote:
οτι τον λερωσες.....
Μου λέει ότι ο έρωτας το να είσαι ερωτευμένος είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο οπότε γιατί να μην το νιώθεις με κάποιον που κάνεις σεξ;Quote:
Το ίδιο πράγμα κάνεις και στον έρωτα το ίδιο και στο σεξ. Δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση. Συναισθήματα... μπορεί να κοιτάς τον τοίχο και να αισθάνεσαι έρωτα άρα τι σου λέει αυτό?
Quote:
Όχι ρε χαζούλη δεν εννοώ αυτό... αμέσως εκει το μυαλό σου...Quote:
Quote:
οτι τον λερωσες.....
καλα ντε,
εκδοχες δινω....
http://img121.imageshack.us/img121/3296/oopsl.pngQuote:
οτι τον λερωσες.....
Δηλαδή μόνο με την πράξη νιώθεις έρωτα εσύ? Δεν σου έχει τύχει να νιώσεις ερωτευμένη με κάποιον που δεν πήγες ποτέ μαζί του, η να είσαι ερωτευμένη με κάποιο πρόσωπο που απλά φαντάζεσαι το πως θα είναι...?Quote:
Μου λέει ότι ο έρωτας το να είσαι ερωτευμένος είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο οπότε γιατί να μην το νιώθεις με κάποιον που κάνεις σεξ;Quote:
Το ίδιο πράγμα κάνεις και στον έρωτα το ίδιο και στο σεξ. Δεν χρειάζεται και πολύ ανάλυση. Συναισθήματα... μπορεί να κοιτάς τον τοίχο και να αισθάνεσαι έρωτα άρα τι σου λέει αυτό?
α! είναι αλήθεια!Quote:
μια φορά είπα στον φίλο μου \" αχ :) σήμερα κάναμε έρωτα\" και μου είπε ...\"γιατί τις άλλες φορές τι κάναμε?\"
Δεν είπα αυτό, ούτε αναιρούν αυτά που λέω αυτά που λες εσύ. Εννοείται ότι μου έχει τύχει.Quote:
Δηλαδή μόνο με την πράξη νιώθεις έρωτα εσύ? Δεν σου έχει τύχει να νιώσεις ερωτευμένη με κάποιον που δεν πήγες ποτέ μαζί του, η να είσαι ερωτευμένη με κάποιο πρόσωπο που απλά φαντάζεσαι το πως θα είναι...?
Ο άντρας θα φτάσει σε οργασμό κάθε φορά (εκτός και αν παίρνει πολλά φάρμακα η έχει κατάθλιψη) αλλά το δικό σας θέμα δεν είναι τόσο εύκολο....Quote:
Originally posted by Zhenia
α! είναι αλήθεια!Quote:
μια φορά είπα στον φίλο μου \" αχ :) σήμερα κάναμε έρωτα\" και μου είπε ...\"γιατί τις άλλες φορές τι κάναμε?\"
οχι και κάθε φορά!!!Quote:
Ο άντρας θα φτάσει σε οργασμό κάθε φορά (εκτός και αν παίρνει πολλά φάρμακα η έχει κατάθλιψη) αλλά το δικό σας θέμα δεν είναι τόσο εύκολο....Quote:
α! είναι αλήθεια!Quote:
αμα είναι κουρασμένος, αργει λιγο :)
Λοιπόν, μιας και το λες αυτό κάτσε να δοκιμάσει κάποιος να πάρει μεγάλη δόση αντιψυχωτικού δεν θα τελειώνει ούτε σε πέντε ώρες (και βασικά δεν θα έχει καν όρεξη). Είναι μεγάλο πρόβλημα γι\'αυτό και πολλοί άνθρωποι κόβουν τα φάρμακα. Δημιουργούν ζόμπι και ανθρώπους ανίκανους για αναπαραγωγή.Quote:
α! είναι αλήθεια!Quote:
:(Quote:
Λοιπόν, μιας και το λες αυτό κάτσε να δοκιμάσει κάποιος να πάρει μεγάλη δόση αντιψυχωτικού δεν θα τελειώνει ούτε σε πέντε ώρες (και βασικά δεν θα έχει καν όρεξη). Είναι μεγάλο πρόβλημα γι\'αυτό και πολλοί άνθρωποι κόβουν τα φάρμακα. Δημιουργούν ζόμπι και ανθρώπους ανίκανους για αναπαραγωγή.Quote:
α! είναι αλήθεια!Quote:
καθόλου καλό αυτό!
δεν θα ήθελα να μην τελειώνει ο συντροφός μου
Μετά από μείωση των φαρμάκων και μετά από γυμναστική (αρκετών πάντως) μηνών αυτό διορθώνεται. Είναι θέμα καταρχάς φυσικής κατάστασης αλλά και χημικής παρέμβασης (όπως το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το πολύ ποτό). Βασικά πιστεύω ότι όποιος θέλει να βελτιώσει τον εαυτό του, ειδικά σε τόσο λεπτά και απαραίτητα θέματα, θα το κάνει.Quote:
:(Quote:
α! είναι αλήθεια!Quote:
καθόλου καλό αυτό!
δεν θα ήθελα να μην τελειώνει ο συντροφός μου
ναι ,αλλιώς δεν έχει κοκό :) χαχα κακή λεξούλα?
πάντως αν δεν έχεις επιθυμία, κακά τα ψέματα, γιατί να προσπαθήσεις?δεν σου λείπει κάτι
Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι άμα παίρνεις φάρμακα διορθώνεται με γυμναστική. Είναι πολύ πιο σοβαρό.Quote:
Μετά από μείωση των φαρμάκων και μετά από γυμναστική (αρκετών πάντως) μηνών αυτό διορθώνεται. Είναι θέμα καταρχάς φυσικής κατάστασης αλλά και χημικής παρέμβασης (όπως το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το πολύ ποτό). Βασικά πιστεύω ότι όποιος θέλει να βελτιώσει τον εαυτό του, ειδικά σε τόσο λεπτά και απαραίτητα θέματα, θα το κάνει.
Η επιθυμία δεν χάνεται τόσο εύκολα.... σε κανέναν και όχι μόνο στο σεξ.
Πίστευε ότι θες. Λέω κάτι που διόρθωσα πάνω μου δεν μπορώ να ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας (αν είναι 120 κιλά που λέει ο λόγος!).Quote:
Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι άμα παίρνεις φάρμακα διορθώνεται με γυμναστική. Είναι πολύ πιο σοβαρό.
Τι σχέση έχουν τα κιλά με την όρεξη για σεξ και γιατί μου επιτίθεσαι έτσι;Quote:
Πίστευε ότι θες. Λέω κάτι που διόρθωσα πάνω μου δεν μπορώ να ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεται ο καθένας (αν είναι 120 κιλά που λέει ο λόγος!).
ωραίο αυτο! ελπιδοφόροQuote:
Η επιθυμία δεν χάνεται τόσο εύκολα.... σε κανέναν και όχι μόνο στο σεξ.
σαν την ταινία \"ενα υπέροχο μυαλό\" που είχε σχιζοφρένια,την έχεις δει? αυτή δεν είναι, η κάνω λάθος.
Ναι, την έχω δει την ταινία αλλά έχει λίγη υπερβολή στο θέμα της σχιζοφρένειας (οτι πχ έβλεπε ολοζώντανους ανθρώπους μπροστα του ενώ δεν υπήρχαν..).
LOOOOL....Quote:
Quote:
οτι τον λερωσες.....
Ονειροπλασμένε δεν απάντησες. Εγώ είμαι 120 κιλά;
ολόκληρες σκηνές ναι, τις έβλεπε.Quote:
Ναι, την έχω δει την ταινία αλλά έχει λίγη υπερβολή στο θέμα της σχιζοφρένειας (οτι πχ έβλεπε ολοζώντανους ανθρώπους μπροστα του ενώ δεν υπήρχαν..).
Κρατάμε τα καλά τότε...
Δυστυχώς ο κόσμος είναι προκατειλημμένος. Η σχιζοφρένεια είναι κάτι που συμβαίνει σε πολύ ευαίσθητους ανθρώπους όχι επειδή δεν μπορούν να έχουν λογική.Quote:
Κρατάμε τα καλά τότε...
μ\'αρέσει που το θέμα είναι Σεξ & Ερωτας
:D :D
Quote:
Δυστυχώς ο κόσμος είναι προκατειλημμένος. Η σχιζοφρένεια είναι κάτι που συμβαίνει σε πολύ ευαίσθητους ανθρώπους όχι επειδή δεν μπορούν να έχουν λογική.Quote:
Κρατάμε τα καλά τότε...
Λογικη κ παρανοια ειναι παραλληλοι δρομοι,οποιαδηποτε στιγμη μπορουν να διασταυρωθουν,στον οποιοδηποτε.
Πίσω στο θέμα λοιπόν...
“Υπάρχει καμια διαφορά σε αυτά τα δύο ?”
Η διαφορά είναι τεράστια. Οι δύο αυτές έννοιες δεν μπορεί να είναι συγκρίσιμες διότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε δύο ανόμοια πράγματα.
Με την λέξη σεχ εννοούμε την σεξουαλική πράξη (δεν χρειάζεται νομίζω να μπώ σε λεπτομέρειες).
Με την λέξη Έρωτα προσπαθούμε να περιγράψουμε τα συναίσθηματα (ο πληθηντικός έχει σημασία) που μας δημιουργεί ο πόθος που νιώθουμε για κάποιον.
Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι το σεχ είναι το αποτέλεσμα του έρωτα. Πρώτα υπάρχει η επιθυμία (Έρωτας) και μετά έρχεται η πράξη (σεχ).
Υπάρχει περίπτωση να είστε ερωτευμένοι με κάποιον/κάποια χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονα και η επιθυμία της σαρκικής επαφής?
Quote:
Originally posted by aeolus74
Υπάρχει περίπτωση να είστε ερωτευμένοι με κάποιον/κάποια χωρίς να υπάρχει ταυτόχρονα και η επιθυμία της σαρκικής επαφής?
αυτο που αναφερεις,
ειναι ο λεγομενος, πλατωνικος ερωτας.
Κατι που νομιζω οτι συμβαινει ελαχιστα στην εποχη μας, και εγω δεν το εχω γνωρισει ποτε να συμβαινει.
πως το\'πες?Quote:
Originally posted by aeolus74
Πίσω στο θέμα λοιπόν...
“Υπάρχει καμια διαφορά σε αυτά τα δύο ?”
Η διαφορά είναι τεράστια. Οι δύο αυτές έννοιες δεν μπορεί να είναι συγκρίσιμες διότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε δύο ανόμοια πράγματα.
Με την λέξη σεχ εννοούμε την σεξουαλική πράξη (δεν χρειάζεται νομίζω να μπώ σε λεπτομέρειες).
Με την λέξη Έρωτα προσπαθούμε να περιγράψουμε τα συναίσθηματα (ο πληθηντικός έχει σημασία) που μας δημιουργεί ο πόθος που νιώθουμε για κάποιον.
Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι το σεχ είναι το αποτέλεσμα του έρωτα. Πρώτα υπάρχει η επιθυμία (Έρωτας) και μετά έρχεται η πράξη (σεχ).
το σέξ είναι το μέσο για να εκφράσουμε τον έρωτα ε?