γεια σας παιδια,αισθανομαι πολυ την αναγκη να μιλησω καπου για αυτο που νιωθω.σας ειχα πει πριν λιγο καιρο οτι ερωτευτηκα ενα παιδι μεσω ιντερνετ,λοιπον με το παιδι αυτο 2 βδομαδες τωρα ολη μερα καθε μερα μιλαμε στο τηλεφωνο,στο μσν,εχουμε βαλει καμερα τα παντα,εχουμε πει τα παντα και ταιριαζουμε απιστευτα και εχουμε αποφασισει να ειμαστε μαζι.
εγω αυτην την κυριακη ηταν να κατεβω αθηνα απο οπου και ειναι οποτε ολα θα ηταν καλα.θα κανω εκει καποια μαθηματα σε μια ιδιωτικη σχολη για ενα 5 μηνο και μετα το πιθανοτερο να εμενα.ειχα κανονισει τα παντα να βρεθουμε αυριο μαλιστα να μοιραζαμε και το ταξιδι και τα κατεστρεψα ολα.γιατι εγω θα πρεπει να μεινω στην πολη μ μεχρι τις 1 του μηνα που αρχιζουν τα μαθηματα μ αθηνα λογω καπιοιων προβληματων υγειας της μητερας μ και αλλων υποχρεωσεων.στους γονεις μου ομως δεν μπορω να πω πρεπει να παω επειγοντως γιατι εχω σχεση δε θα μπορεσουν να καταλαβουν τη σχεση ειναι αυτη απο το ιντερνετ.και ομως ειναι πιστεψτε με!οποτε βρισκομαι εδω με τις ενοχες μου γιατι εγω τον εκανα να περιμενει αδικα και να νομιζει οτι αυριο θα βρεθουμε (αυτο ομως πιστευα μεχρι χθες το μεσημερι αλλα υπηρξε αυτο το προβλημα με το να με χρεαζονται οι δικοι μεδω)και αυτος με τη σειρα του ερχεται σημερα εδω να με δει γιατι απο εμενα λεει αν περιμενει κλαφτα.
κανεις δεν εχει κανει ενα τοσο μεγαλο ταξιδι για μενα και νιωθω απιστευτες ενοχες που το κανει ολο αυτο για μενα.
τι μπορω να κανω πως να το χειριστω ολο αυτο αισθανομαι οτι τα πραγματα κρεμονται απο μια κλωστη.
εχει απολυτο δικιο να μη με πιστευει μετα απο τοσες αναβολες αλλα ειμαι εγκλωβισμενη γιατι δεν μπορω να πω στους δικους μου οτι νιωθω τοσο δυνατα πραγματα για καποιον που γνωρισα τυχαια στο ιντερνετ,τα πραγματα θα αλλαξουν φυσικα οταν κατεβω αθηνα γιατι θα τους πω σιγα σιγα οτι γνωρισα και εκανα σχεση εκει.αλλα μεχρι τοτε νιωθω ενα ρακος..