Καλησπερα σε ολους, εχω να γραψω πολυ καιρο κ γενικα να μπω σε αυτο το φορουμ, ελπιζω η φιλη μ η soft να με διαβασει κ να ξερει πως δεν την ξεχασα ελπιζω να πανε ολα καλα για κεινη.
τεσπα...μπηκα με αφορμη μια ταινια που ειδα στο nova, ηθελα απλα να γραψω καποια πραγματα, προτιμω εδω μηπως ενδιαφερει κ καποιον αλλον να τα δει, παρα σε χαρτι για να τα κοιταω μονη μου.
η ταινια μιλουσε για μια κοπελα με ψυχολογικα προβληματα, ναρκωμανη στην απεξαρτηση που βγηκε για τον γαμο της αδερφης της.οντας δεισλειτουργικη οικογενια, ο γαμος ηταν μια ευκαιρια της αδερφης της να χαρει ξεροντας πως για μια φορα το κεντρο του κοσμου ειναι εκεινη, κ οχι η προβληματικη αδερφη της που δικαιως απο μικρη ειχε ολη την προσοχη των γονιων τους πανω της. φτανοντας στον γαμο προσπαθουσε κ κεινη να στρεψει την προσοχη παλι, αναφερομενη συνεχεια στο προβλημα της, πραγμα που εκνευριζε την αδερφη της. η στιγμη ηταν δικια της, εκεινη ηταν η νυφη! διαρκως συναγωνιζονταν τι θα πει η καθεμια, ποιανης το θεμα ειναι πιο σοβαρο. διαπιστωσα οτι η καθεμια ειχε το δικιο της, διαπιστωσα πως σε μια οικογενεια ο καθενας κοιταει το δικο του προβλημα, μεχρι το ενα μελλος της να κινδυνεψει για τα καλα κ τοτε δινει βαρυτητα σε αυτο.
ετσι κ εγω, ισως να θελω προσοχη. δεν ξερω, τελικα κανεις δν ειναι τοσο καλος ψυχιατρος οσο ο εαυτος σου. απο που να αρχισεις με τους γιατρους κ που να τελειωσεις,για να μπορουν να σου πουν τελεια τι τρεχει με σενα. πολυ το θελω. να ρθει καποιος να μ πει ''αυτο ειναι το προβλημα σου''.
δεχομαι πως εχω προβλημα, τελικα ειμαι το προβλημα, το εχω αποδεχτει κ το χω καλοσωρισει σαν να γεννηθικα με αυτο. σαν ενα εκ γεννετης σημαδι που πλεον δεν του δινεις σημασια μεχρι να βρεθει καποιος να σ πει ''καλα εχεις σκεφτει ποτε να κανεις πλαστικη η να βαλεις make up?'' . μπορω να ζησω με πολλα πραγματα, αυτο σημαινει πως οταν ζεις μαζι τους τα αποδεχεσαι?
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ.καλη ειναι η αδερφη μου, παντα ψυχραιμη, παντα χαρωοη, κακια ειμαι εγω.παντα καταθλιπτικη, παντα να αυτοτραυματιζομαι κ να μν προσπαθω να το κρυψω!σαν την κοπελα της ταινιας, το λεει μπροστα σε ολους στο γαμηλιο τραπεζι την ωρα της προποσης, ολοι λενε ποσο χαιρονται για το ζευγαρι, εκεινη στη σειρα της μιλουσε για ΚΕΙΝΗ.αλλοι ντρεπονται κ το κρυβουν,εγω σαν να υπερηφανευομαι ενα πραγμα!!!!!!ειναι λογικο? εσεις τι κανετε με τα δικα σας τα σημαδια.
παραχαιδεμενο με ειπανε. δυσλειτουργικο, καταθλιπτικο, βουλιμικο, ανορεκτικο, νευρικο, ιδεοψυχαναγκαστικο, οξυθιμο, παρτακια! ενα αντικειμενο με πολλα επιθετα. ακολουθει το ''κοριτσι''.
δεν κραταω τπτ για τον εαυτο μου κ αυτο μορφη ψυχαναγκασμου. κοβω τα χερια κ φροντιζω να τα δειχνω , αλλα κ καλα τυχαια!!!!!εχω καποιο προβλ δειχνω αρχικα πως δν θελω να το πω ειμαι καλη ηθοποιος τους πειθω πως δν θελω,αλλα απο μεσα μ βραζει κ παρακαλαω να επιμεινουν κ αλλο!!!οποιος κ να ναι δν με νοιαζει!ακομα κ κανενας αγνωστος!ποσο μαρεσει να ακουνε τα αισχη μου το ποσο χαμηλα πεφτω κ να με λυπουνται!μαρεσει να με λυπουνται!
ακομα κ τωρα ευχομαι να με λυπαστε ενω μακριγορω!αλλα με επιρρεασε η ταινια, συνεχεια το παθαινω.ειμαι παντα σε μια αιθουσα σινεμα παω 3 φορες την βδομαδα ο,τι εργο κ να εχει τα εχω δει ολα!νιωθω πως ειμαι καποιος αλλος!!!!!κ με εκνευριζει που τελικα ολοι εχουν προβληματα!αν εχουν ολοι πως θα βοηθηθω εγω!τελοσπαντων με εκνευριζει αυτο....
ειναι η ωρα περασμενη κ η ζωη μου βγαλμενη απο ταινιες (η οι ταινιες βγαλμενες απ την ζωη ακουμε κ αυτη την εκδοχη) κ δν νομιζω πως θυμαμαι τι αλλο ηθελα να γραψω.σκεφτικα πολλα ισως ουσιαστικα να μν εγραψα τα παντα (ευτηχως για οσους διαβασουν το θεμα αυτο (χιχι) φανταζομαι αυτα που γραφω αργα με μουσικη απο πισω κ μ ακουγονται ρομαντικα|!μακαρι να ημουν στην θεση καποιου αναγνωστη να βλεπα πως ειναι!!!!!αν θελετε μπορειτε να μ πειτε χωρις κολιμα!!!!! δευτερη ζωη δεν εχει, ειναι τοσο απλο............το ακουμε το επαναλλαμβανουμε αλλα το καταλαβαινουμε μονο οταν βλεπουμε τα χειροτερα η οταν συνηδητοποιουμε πως ολα αλλαζουν κ ολλα αγοραζονται, εκτος απο τον ΧΡΟΝΟ.....ειναι το μονο που δεν γυρναει πισω, ο χρονος κ το ποταμι.
σας φιλω!!!!!!!!
μια 24χρονη με ψυχωση