Γεια σας παιδιά εχω μια σχέση και καμιά φορά φοβάμαι μήπως με βαρεθέι το κορίτσι μου μπορείται να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να ανανεώνετε η σχέση μας?δηλ.σε άλλα μέρη βόλτες δώρα και τέτοια?
Γεια σας παιδιά εχω μια σχέση και καμιά φορά φοβάμαι μήπως με βαρεθέι το κορίτσι μου μπορείται να μου πείτε τι πρέπει να κάνω για να ανανεώνετε η σχέση μας?δηλ.σε άλλα μέρη βόλτες δώρα και τέτοια?
ποσο καιρο τα εχετε;
Quote:
Originally posted by pad
ποσο καιρο τα εχετε;
και ποσο χρονων εισαστε επισης.
σήμερα κλείσαμε 4 μήνες!Μπορεί να φαίνεται λίγο αλλά ο άλλος μπορεί να βαρεθέι και απο την 2η μέρα δεν παίζει πάντα ρόλο
18 κ οι δύο(στο προφίλ μου έχω καταλάθως βάλει 20 μην παρεξηγηθώ)
αρα ειστε φρεσκοι και νεοι....
πιστευεις οτι εχετε κοινα ενδιαφεροντα και κοινα πραγματα να κανετε?
πχ μουσικη, σινεμα, δραστηριοτητες κλπ.
Αν προσπαθουσες να απαριθμισεις τα κοινα σας αλλα και τις διαφορες,
τι θα υπερισχυε?
τα κοινά ΣΙΓΟΥΡΑ διαφορές είναι ελάχιστες και ασήμαντες
αρα λοιπον ενα σημειο που πρεπει να δεις,
ειναι οτι αυτα που εχετε κοινα να τα κανετε μαζι και οχι αλλιως,
στο μετρου του εφικτου βεβαια.
Πχ μια ταινια που σου αρεσει την βλεπεις μαζι της και οχι με τους φιλους σου, η και μαζι της.
Πολυ απλα,
δεν θα βαρεθειτε αν εχετε να κανετε πραγματα μαζι η αλλιως αν οι ρυθμοι σας ταιριαζουν.
Αν εισαι πολυ σπηντ εσυ και αυτη οχι, θα υπαρξει θεμα.
Καποιος πρεπει να αλλαξει στροφες.
Τελος πρεπει να ξερεις οτι οι ανθρωποι εξελισονται, (ιδιως μετα τα 18 τους)
και σε μια σχεση αν καποιος παει πιο μπροστα και αλλος πιο πισω, αυτο σημαινει χωρισμος.....
Σε κατατοπισα?
Αν εισαι πολυ σπηντ εσυ και αυτη οχι θα υπαρξει θεμα.\"
αυτο δεν το κατάλαβα
πως να στο πω...
αν λεω εισαι υπερκινητικος και αυτη αραχτη....
πχ θες να βγαινεται συνεχεια εξω, ενω αυτη προτιμαει κατι πιο ησυχο.
Εσυ ομως το πολυ αραγμα να το βαριεσαι.
Οκ τωρα?
Μπα όχι το να πηγαίνουμ συχά σε ενα μέρος είναι κακό ε?π.χ έχουμε βρει ενα μέρος που πάμε και καθόμαστε ενα παρκάκι και μένουμε ήρεμα οι δυο μας και μιλάμε πηγαίνουμε πολύ συχνά...δεν είναι καλό ε?
βρε αγερα.......
δεν ειπα οτι ειναι κακο, κακο ειναι εφοσον, εσυ θες να αραζεςι στο παρκακι και εκεινη βαριεται....
κακο ειναι να θες να κανεις τζοκινγ και να της λες,
ελα παμε και αυτη να λεει που με τραβαει.
Ειπαμε οτι κανετε και ειναι δικο σας ειναι μια χαρα.
:)
A oυφ μου έφυγε ενα βάρος!ωραία λοιπόν αφου έτσι είναι τα πράγματα....αλλά...στην περίπτωση που το κάνει επειδή το θέλω εγω?πρεπει να της μιλήσω να τις πω οτι πρέπει να μου λέει τι θέλει να κάνουμε
ετσι μπραβο....
αν το κανει επειδη το θελεις εσυ, αυτο το πραγμα εχει ενα τελος.
Ξαφνικα οχι μονο δεν θα το κανει, αλλα θα παρεις τα παπουτσια στο χερι και αντε γεια.
Η τελευταια σου προταση, ειναι μεγαλη σοφια.
Στο λεω αλλιως,
το να μαθεις να επικοινωνεις ειναι το α και το ω.....
Επισης ενα αλλο που μπορεις να κανεις,
ειναι να την κανεις να νιωσει ανετα να εκφραζει αυτο που θελει / σκεπτεται . εχει μεσα της.
Προσεξε γιατι οι γυναικες ειναι πολυ περιεργες σε αυτο το κομματι.
Η διαδικασια σκεψης δεν εχει καμια σχεση με το πως το δουλευει ενας αντρας.
Συνηθως οι γυναικες ενα κομματι σκεψης,
το κρατανε για αυτες.
Οποτε σαφως οτι ξερεις για το τι σκεπτεται ειναι ενα πολυ μικρο ποσοστο.
Ναι βέβαια προσπαθώ πάντα οταν την βλέπω στεναχωρημένοι να την κάνω να μου πει τη τη βασανίζει να μου ανοιχτεί αλλα δεν....δεν μου λεει και αυτό με απασχολεί πολύ..Εγω της ανοίγομαι της λέω οτι με απασχολεί οτι με βασανίζει....
χμμμ δεν σου λεει,
γιατι δεν σε εμπιστευεται φιλε μου....
προβλημα ε?
Νεαρέ δεν ξέρω τι σου έχουν μάθει αλλά ένα πράγμα να ξέρεις. Ο επιμένων νικά σε αυτή τη ζωή. Αν την θέλεις τόσο πολύ θα προσπαθήσεις πολύ για να την κερδίσεις. Ακόμα και να μην είσαι μαζί της μετά από χρόνια.. μια γυναίκα θα σε έχει υπόψιν της και θα κάνει τον απολογισμό της έχοντας στο μυαλό της τους άντρες που της έκαναν το καλύτερο κυνήγι (χωρίς υπερβολές και περιττές συμπεριφορές βέβαια..). Εφόσον είσαι ειλικρινής με την κοπέλα και με τον εαυτό σου δε θα βγεις εσύ ο χαμένος ότι και αν γίνει..Quote:
Originally posted by anemos_thir_13
Δεν νομίζω μου έχει εμπιστοσύνη βασικά αποφεύγει να μου τα λεει και κλά προβλήματα με τους γονείς με τις φίλες για να μην νιώθει χειρότερα είναι πολύ ευαίσθητη μπορει να λέει και αλήθειαQuote:
Originally posted by krino
χμμμ δεν σου λεει,
γιατι δεν σε εμπιστευεται φιλε μου....
προβλημα ε?
αναλογα.....
της κανεις κριτικη?
της προσφερεις λυσεις σε οτι σκεφτεται?
Την θέλω υπερβολικά πολύ θα κάνω τα πάντα για αυτή!!για να την κρατήσω νιώθω πολύ δυνατά αισθήματα....και καμιά φορα που σκέφτομαι οτι μπορεί να τη χάσω οτι μπορεί να μην ξαναδώ το γλυκό προσωπάκι κλαίω ναι κλαίω ουτε εγω δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτόQuote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Νεαρέ δεν ξέρω τι σου έχουν μάθει αλλά ένα πράγμα να ξέρεις. Ο επιμένων νικά σε αυτή τη ζωή. Αν την θέλεις τόσο πολύ θα προσπαθήσεις πολύ για να την κερδίσεις. Ακόμα και να μην είσαι μαζί της μετά από χρόνια.. μια γυναίκα θα σε έχει υπόψιν της και θα κάνει τον απολογισμό της έχοντας στο μυαλό της τους άντρες που της έκαναν το καλύτερο κυνήγι (χωρίς υπερβολές και περιττές συμπεριφορές βέβαια..). Εφόσον είσαι ειλικρινής με την κοπέλα και με τον εαυτό σου δε θα βγεις εσύ ο χαμένος ότι και αν γίνει..Quote:
Δεν μπορώ να της προσφέρω λύσεις αν δεν μου ανοιχτεεί αλλά θέλω πολύ να την βοηθάω σε οτι με χρειάζεται...ίσως επειδή δεν έχω κάτσε να της μιλήσω ετσι οπως τα λέω τώραQuote:
Originally posted by krino
αναλογα.....
της κανεις κριτικη?
της προσφερεις λυσεις σε οτι σκεφτεται?
Quote:
ίσως επειδή δεν έχω κάτσε να της μιλήσω ετσι οπως τα λέω τώρα
καλη αρχη λοιπον,
ισως αυτο να περιμενει και η ιδια....
Nαι θα το κάνω απο κόντα οταν την δω να είσια σίγουρος ευχαριστώ krino
ααα κάτι που θυμίθικα καμιά φορά που πάμε βόλτα και είμαστε αναποφάσιστοι π.χ μαι μέρα λέγαμε η παρκάκι η σινεμά και μου είπε οπου και να πάω μαζί σου δεν βαριέμαι αρκεί να είμαι μαζί σου ....αυτο ισχύει?δηλαδή δε παίζει να ήθελε να πάμε κάπου περισσότερο?
Quote:
δηλαδή δε παίζει να ήθελε να πάμε κάπου περισσότερο?
ναι ισχυει αυτο....
πολυ πιθανον αν νιωθει ανασφαλης οτι θα σε χασει / δυσαρεστησει κλπ κλπ, στιγμαια να υποχωρησει η να δωσει προτεραιοτητα σε εσενα κανωντας περα αυτο που θα ηθελε να κανει.
Ομως ολα αυτα που σκεφτεσαι ειναι ανασφαλειες δικες της αφενος,
αλλα και το ποσο την κανεις να νιωθει ασφαλεια η ιδια απο εσενα.
Επειδη εισαι στα πρωτα σου βηματα,
μαθε απο τωρα, οτι η ασφαλεια σε μια γυναικα ειναι ενας σημαντικος παραγοντας, και οσο μεγαλωνει βιολογικα το αισθημα του να νιωσει ασφαλης γινεται ολο και πιο εντονο.
Μεγαλο μπερδεμα οι ορμονες....
Δεν λεω οτι εισαι αδιαφορος,
λεω ομως οτι το κατα ποσο το βγαζεις αυτο προς την συντροφο σου,
ειναι ενα θεμα που καλο ειναι να σε απασχολησει.
Καλό είναι να μην τον έχει δεδομένο. Αν χαλάσει αυτό θα χαλάσει και η χημεία της σχέσης.
Δεν τις έσω δώσει δικαίωμα να είναι ανασφαλείς αλλα και εγω το παθαίνω αυτό βασικά γενικά δεν έχεις ενα αίσθμα ανασφάλειας μην χάσεις τον άνθρπόσ ου?
δεν ειναι αναγκη να δωσεις δικαιωμα για να νιωσει καπως η αλλη...
Το αισθημα της ανασφαλειας παντα υπαρχει.
Ωστοσο ξεπερασε το, μην ασχολεισαι.
Εσυ να κανεις αυτο που σου βγαινει και μπορεις.
Αν εισαι ανοικτο ατομο, τοτε το τι θα κανει η φιλη σου ειναι δικο της θεμα.
Γιατι παιζει το ενδεχομενο να μην μπορει να λυσει βασικα της προβληματα που σε ξεπερνανε.
Προσεξε με, οι σχεσεις πρεπει να βασιζονται στην ισοτιμια,
να δινεις αλλα και να εισπρατεις κιολας.
Αν δεν υπαρχει αυτη η δικλειδα, η σχεση θα περασει στην φθορα.
Σου ειπα και πιο πριν....
εχει να κανει με ρυθμους, με συντονισμο σκεψης και αλλα πολλα.
Ωστοσο ξερεις τι?
εισαστε 18.....
σαφως με την συγκεκριμενη κοπελα, καποτε θα χωρισεις και δεν ειναι κακο.
Γιατι να το ψυριζεις τοσο, και να μην χαρεις αυτο που εχεις?
Απλα χαλαρωσε και ζησε το.....
ε νταξ, δεν ειναι και το πιοοοοοο ωραιο πραγμα στον κοσμο ο ενας να φορτωνει στον αλλο ολους του τους προβληματισμους και τα θεματα του...Quote:
Ναι βέβαια προσπαθώ πάντα οταν την βλέπω στεναχωρημένοι να την κάνω να μου πει τη τη βασανίζει να μου ανοιχτεί αλλα δεν....δεν μου λεει και αυτό με απασχολεί πολύ..Εγω της ανοίγομαι της λέω οτι με απασχολεί οτι με βασανίζει....
Δε θελω να σε αγχωσω, αλλα πολυ φοβαμαι οτι αμα εισαι τοσο ανοιχτος και \"εξω καρδια\" σε αυτην ,οπως φανταζομαι τουλαχιστον να εισαι με βαση αυτα σου τα ποστς και αυτα που περιγραφεις, τοτε δυστηχως εφοβουμεν οτι θα σου κοληθει η ταμπελα του...δεδομενου,κοινου, βαρετου.
Φαντασου να βρεθει ενας αλλος τριτος που να την ιντριγκαρει, να την προβληματιζει, να την κανει να σκεφτεται εντονα (ειτε θετικα ειτε αρνητικα δε μας νοιαζει εδω παρα μονο η ΕΝΤΑΣΗ του συναισθηματος) και γενικα να ειναι διαφορετικος απο αυτο το \"σταθερο καθε μερα ολη μερα μεχρι το τελος ολων\".
*πουφ* θα σου φυγει και θα παει μαζι του μεχρι να πεις \"φασολι\".
Αλλα αυτο ειναι μονο μια υποθεση που κανω. Να ξες , αν εισαι ηδη στο σημειο του να σκεφτεσαι τι να κανεις για να μην γινει βαρετη η σχεση, τοτε πολυ \"εφοβουμεν\" οτι ειναι καπως αργα...
σιγαααααααααα εισαι 18 ακομααααα!
αυτη ειναι μονο η αρχη χο-χο-χο
^^