Quote:
Originally posted by Demetris
με πηρε σημερα τηλεφωνο 06:45 θελοντας να μαθει πως μπορει να αποκρυβει η ο αριθμος του τηλεφωνου του ,07:30 με πηρε τηλεφωνο να παω απο εκει διοτι ηταν μεγαλη αναγκη ,ειχε ψαξει το κινητο τηλεφωνο της γυναικας και βρηκε ενα υποπτο νουμερο,πηρε τηλεφωνο (08:00),το σηκωσε μια γυναικα και το εκλεισε ,μετα απο λιγο μου λεει οτι αναγνωρισε την φωνη και οτι ειναι η μανα ενος γνωστου του (αρα αυτος γουσταρει την γυναικα του και θα τον τακτοποιηση ) προσπαθω να το συνεφερω τιποτα ,πηγαινει ξυπναει την γυναικα και ζηταει εξηγησεις ,του λεει οτι ειναι τηλεφωνο συμμαθητριας του γιου τους ,δεν πειθεται και ξαναπαιρνει τηλεφωνο ,αυτη την φορα μιλαει και πειθεται.
Μετα αρχισαν οι ενοχες κλαματα,συγγνωμες μου ειπε οτι 20 χρονια παιρνει χαπια (αλλοπεριντιν και κατι αλλο που δεν συγκρατησα)τον ρωτησα αν τα ειχε διακοψει καθολου και μου ειπε οχι(δεν τον πιστευω) παρατηρησα τρομο στα χερια και μου ειπε οτι δενκοιμηθηκε ολο το βραδυ διοτι τα ποδια του χορευαν(νομιζω ειναι παρενεργεις του Ζοξιλ) μετα παλι κλαματα και ξαφικα τα βαζει με κατι τυπουε που ειχαν δουλεψει παλιοτερα για αυτον,επειτα μου ζητησε να τον αφησω μονο του .
Για πρωτη φορα μου ανεφερε τρεις φορες οτι θα σκοτωθει,το κακο ειναι πως ο γιατρος του εχει φυγει για 10 ημερες.
Αυτα ειχε το πρωινο δελτιο,αρχιζω να φοβαμαι μηνκανει τιποτα και κανει κακο και στους αλλους.
επειδή καταλαβαίνω οτι θες να βοηθήσεις , και έχεις πέσει με τα μούτρα , το κάνω εύκολα κι εγώ αυτό ετσι και καταλάβω την ανάγκη κάποιου ,