Quote:
Originally posted by _AsPa_
Κουραγιο και δυναμη για την απωλεια σου...Σε καταλαβαινω απολυτα.
Πριν ενα μηνα εχασα τον πατερα μου ξαφνικα, εφυγε το βραδυ μονος του(ξυπνησε δλδ και μετα απο λιγο εφυγε, πιθανον αρκετα γρηγορα γιατι δεν προλαβε να παρει τηλ) και δεν ξερω αν θα ξεπερασω ποτε τις ενοχες που δεν ημουν διπλα του, φοβηθηκε, δεν ξερω τι σκεφτοταν εκεινη την ωρα και εμεις δεν ειμασταν διπλα του, κανεις, γιατι οι συγκυριες το εφεραν ετσι που εκεινο το βραδυ λειπαμε ολοι. Δεν μπορω να συγχωρησω τον εαυτο μου γιατι εφυγα για την αθηνα μερικες μερες πριν για να δω κατι φιλους και δεν τον ακουσα που μου ελεγε να μεινω μερικες μερες ακομα(παντα το ελεγε αυτο βεβαια), δεν μπορω να συγχωρησω αυτον γιατι δεν προσεχε την υγεια του και ετρωγε/επινε παραπανω απο οσο επρεπε, κουραζοταν και δεν μας ακουγε που του λεγαμε να προσεχει...
Εχω πολυ θυμο και δεν ξερω αν ποτε θα το ξεπερασω αυτο, θυμο ακομα και προς τον Θεο(αν υπαρχει,προσωπικα δεν ειμαι της θρησκειας) που ολοι μου λενε οτι τον αγαπησε και τον πηρε αλλα κι εγω τον αγαπουσα παρα πολυ και τον ηθελα διπλα μου, ηταν ανθρωπος που δεν πειραξε ποτε κανεναν, παντα φιλοτιμος και ολοι σοκαριστηκαν που εφυγε τοσο απροσδοκητα, αλλα κανεις δεν ζουσε μαζι του και σε κανεναν δεν θα λειπει καθε μερα και καθε λεπτο οπως σε μενα, στην μητερα μου και τον αδερφο μου.
Παντα ημουν ευτυχισμενη, λεφτα πολλα δεν ειχαμε αλλα τα παιδικα μου χρονια ηταν πολυ ομορφα και δεν ημουν αχαριστη, το σκεφτομουν συχνα οτι εχω οσα χρειαζομαι και τιποτα κακο δεν ειχε συμβει και τωρα νιωθω σαν να χασα τον κοσμο, δλδ τι κακο εκανα και δεν μπορουσα να τα εχω ολα? Δεν ζητουσα και πολλα, μονο εμενα και την οικογενεια μου υγιη.
Οπως προειπα δεν πιστευω σε παραδεισο και κολαση, παρολα αυτα πιστευω στην αθανασια της ψυχης και νιωθω τον πατερα μου αρκετες φορες απο τοτε που εφυγε, δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα με βοηθαει.
Ξερω οτι ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα ηθελα καπου να τα γραψω...Μπαμπα μου λειπεις και συγγνωμη αν σε στεναχωρω που κλαιω συνεχεια αλλα ειμαι διαλυμενη.
Άσπα...καταρχην συλληπητηρια...:(