Δεν μπορώ να κρατηθώ.... Σόρρυ..... αλλά το βασικό ερώτημα (πέραν του αν είναι κούκλος) είναι....
ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ? και αν ναι ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
.
.
Ασε που από το να σου μείνει το απωθημένο καλλίτερα να σου μείνει (ή και όχι) ένας φίλος
Printable View
Δεν μπορώ να κρατηθώ.... Σόρρυ..... αλλά το βασικό ερώτημα (πέραν του αν είναι κούκλος) είναι....
ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΑΕΙ? και αν ναι ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?
.
.
Ασε που από το να σου μείνει το απωθημένο καλλίτερα να σου μείνει (ή και όχι) ένας φίλος
ελενα εσυ εχεις σχεση?
αρα εισαι φρη και το σκεφτεσαι....
σωστα?
βρε τι πάθαμε σε αυτό το φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης
συμβουλή μου μακρυά από μικρότερους
και ιδίως αν είσαι παντρεμένη υπάρχει κίνδυνος να χωρίσεις
για πιο λογο μακρια απο μικροτερους?
και ειπε οτι δεν ειναι σε σχεση.
α τότε εντάξει! εγώ νομιζα ότι είναι παντρεμένη
:PQuote:
Originally posted by janet
α τότε εντάξει! εγώ νομιζα ότι είναι παντρεμένη
ναι αλλα δεν εξηγησες ποιο ειναι το προβλημα με τους μικροτερους.
Quote:
Originally posted by krino
για πιο λογο μακρια απο μικροτερους?
και ειπε οτι δεν ειναι σε σχεση.
να σου πω αν είναι παντρεμένη με παιδί μια σχέση με μικρότερο άντρα πιστεύεις ότι θα κρατήσει για πολύ
το λέω για να μην πληγωθεί στο τέλος η κοπέλα
Παντρεμένη δεν είναι παιδί ομως έχει ή δεν έχει και παιδί?
αν είναι έτσι να πάω σε κανένα οφθαλμίατρο γιατί μάλλον δεν διαβάσω καλά αυτά που γράφουν
Quote:
Παντρεμένη δεν είναι παιδί ομως έχει ή δεν έχει και παιδί?
αν είναι έτσι να πάω σε κανένα οφθαλμίατρο γιατί μάλλον δεν διαβάσω καλά αυτά που γράφουν
αν θυμαμαι καλα εχει παιδι,
παρακατω?
Κρίνο συμφωνώ με Boltseed!!Quote:
Originally posted by Boltseed
ε αν εισαι παντρεμενη τοτε δεν παιζει ρολο αν ειναι μικροτερος ή μεγαλυτερος, εκτος και αμα δε σε νοιαζει ο γαμος σου..!
στην δευτερη περιπτωση ορμα του..! τι να πω, δεν ειναι κακο! μεγαλο κοριτσι εισαι και εχεις τις ευθυνες σου, ετσι δεν ειναι?
ισα ισα μπορει και να ειναι και ευκαιρια που αν τον χασεις να βαρας το κεφαλι σου μετα.
μπορει και οχι ομως.
αν θες απλα να ξεκοψεις μαζι του, τοτε κανε τον delete απο παντου. παντου. Οσο πιο ακαριαια το κανεις αυτο το delete τοσο πιο ισχυρο θα ειναι.
ελα ελεναααα , παμε για ενα old time classic quote : \"καλυτερα να μετανοιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες\".
το σχολιο του μπολτσηντ,
αναφερει οτι δεν εχει σημασια η ηλικια.
Μαλλον αναθεωρησες....
Quote:
το σχολιο του μπολτσηντ,
Μαλλον αναθεωρησες....
αν είναι μικρότερος υπάρχει κίνδυνος να την πληγώσει λόγω ανωριμότητας
Quote:
Originally posted by elena72
ναι σιγα μη με πληγωσει,,,αφου το ειπε ο ανθρωπος ενδιαφερεται για την εμπειρια,,,,τι λες να κολλησω και να τον ερωτευτω??
αν είναι μόνο για σεξ έ τότε τι να πω
αλλά γιατί να μην τον ερωτευτείς δηλαδη?
είναι απίθανη περίπτωση ε?
Η αγάπη μιας μητέρας για το παιδί της είναι η πιό μεγάλη αγάπη. Λένε. (γιατί εγώ πιστεύω πως πιο μεγάλη είναι η πατρική αγάπη)
Μη συγκρίνεις λοιπόν το τι νιώθεις για το παιδί σου και καταλήγεις να λές πως δεν έχεις αγαπήσει έτσι κανέναν άλλον.
Εχεις και παραέχεις αγαπήσει.
Τώρα αλήθεια για τι ηλικίες μιλάμε;
αυτό το θεματάκι με την πατρική αγάπη να το ανοίξεις, εσύ...Quote:
Originally posted by justme
Η αγάπη μιας μητέρας για το παιδί της είναι η πιό μεγάλη αγάπη. Λένε. (γιατί εγώ πιστεύω πως πιο μεγάλη είναι η πατρική αγάπη)
Μη συγκρίνεις λοιπόν το τι νιώθεις για το παιδί σου και καταλήγεις να λές πως δεν έχεις αγαπήσει έτσι κανέναν άλλον.
μιας και δεν κάνεις οφ - τόπικ σχόλια...:P
Ναι όντως τώρα αγαπάς μόνο το παιδί σου.Quote:
η αγαπη περναει??γιατι αν περναει η δικη μου εχει περασει απο καιρο τζαστ μι,,,,,Quote:
Originally posted by justme
Αν με ρωτησεις τι αγαπω???αγαπω μονο το παιδι μου,,,
Αλλά έχεις πολύ αγάπη να δώσεις. Σκέψου ότι ο καθένας μας είναι σαν ένα ποτάμι που τρέχει αγάπη. Και βρίσκει έναν ωκεανό και την ρίχνει. (τον σύντροφό του) .
Ε εσένα το ποτάμι σου αυτή την στιγμή δεν φτάνει στον ωκεανό γιατί λόγω κλιματικών αλλαγών σηκώθηκε παλλίροια και ο ωκεανός ( ο σύντροφός σου) έστησε ένα τεχνητό φράγμα.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις αγαπήσει ή ότι δεν θα ξανααγαπήσεις. Αν ρίξεις το φράγμα θα ξαναφτάσεις σε ωκεανό. Μπορεί στον ίδιο μπορεί και να αλλάξεις πορεία και να πας σε άλλον ωκεανό.
Κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του...Quote:
Originally posted by arktos
αυτό το θεματάκι με την πατρική αγάπη να το ανοίξεις, εσύ...
μιας και δεν κάνεις οφ - τόπικ σχόλια...:P
Και η πατρική αγάπη έχει εξαιρέσεις ....και εγώ κάνω εξαιρέσεις....
Ενω αν ειναι μεγαλυτερος μπορει να σε πληγωσει λογω μαλακιας.Quote:
Quote:
το σχολιο του μπολτσηντ,
Μαλλον αναθεωρησες....
γιατι δεν με πειθει τωρα, αυτο, εμενα?
:DQuote:
Originally posted by Remedy
Quote:
Quote:
το σχολιο του μπολτσηντ,
Μαλλον αναθεωρησες....
Ενω αν ειναι μεγαλυτερος μπορει να σε πληγωσει λογω μαλακιας.
γιατι δεν με πειθει τωρα, αυτο, εμενα?
και το προβλημα σου ελενα,
ειναι αν θες να κανεις την δοκιμη να ζησεις την περιπετεια?
η κανω λαθος?
Έλενα, την ευχή μας θες?.....:)
Λοιπόν, εγώ θα σου έλεγα πριν αποφασίσεις αν θα κάνεις κάτι, να τον δεις και λαιβ.
Ξέρεις τι έπαθε μια φίλη μου?
Γνώρισε έναν από φεις, φωτό κούκλος, μιλούσαν ένα αρκετο διάστημα έφαγαν και οι δυο καψούρα.
Τεσπα, μου λεει, έχω κανονίσει ραντεβού, έλα και συ μαζί μου μη τυχόν και φάω κανένα πακέτο.
Πάμε λοιπόν, έρχεται ο τύπος και ήταν σαν μαιμού. Εκτός του ότι του έριχνε τρία κεφάλια και είκοσι κιλά, η φωτό δεν είχε καμιά σχέση.
Οπότε ξεκίνα πρώτα από κει, βγες για κανένα καφέ και μετά εδώ θα είμαστε να σε πάμε και νύφη αν θες!
Quote:
Originally posted by Boltseed
χοχοχ μου εχει συμβει το ακριβως αντιθετο.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Έλενα, την ευχή μας θες?.....:)
Λοιπόν, εγώ θα σου έλεγα πριν αποφασίσεις αν θα κάνεις κάτι, να τον δεις και λαιβ.
Ξέρεις τι έπαθε μια φίλη μου?
Γνώρισε έναν από φεις, φωτό κούκλος, μιλούσαν ένα αρκετο διάστημα έφαγαν και οι δυο καψούρα.
Τεσπα, μου λεει, έχω κανονίσει ραντεβού, έλα και συ μαζί μου μη τυχόν και φάω κανένα πακέτο.
Πάμε λοιπόν, έρχεται ο τύπος και ήταν σαν μαιμού. Εκτός του ότι του έριχνε τρία κεφάλια και είκοσι κιλά, η φωτό δεν είχε καμιά σχέση.
Οπότε ξεκίνα πρώτα από κει, βγες για κανένα καφέ και μετά εδώ θα είμαστε να σε πάμε και νύφη αν θες!
ιδια ιστορια και ημερα συναντησης εμφανιζεται μια 1,80 και αναλογιες μοντελου - τηλεπαρουσιαστριας πρωιναδικου. ακομα θυμαμαι εκεινη την μερα.
ολα πηγαν καλα ^^
ηξερα οτι ηταν εμφανισημη , αλλα οχι και ετσι.
αλλα ναι, καλο ειναι να τον δεις και λιγο πρωτα εε...
Είσαι από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις.
Συνήθως βγαίνει το αντίθετο.
Έχω άπειρες ιστορίες......:ρ
γίνε λιγο πιο σαφης κοριτσάκι μου........:)Quote:
οχι την ευχη αυτο που λεει ο κρινος!!!
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
γίνε λιγο πιο σαφης κοριτσάκι μου........:)Quote:
οχι την ευχη αυτο που λεει ο κρινος!!!
αν λεω κατι εγω ειναι πολυ απλα τα πραγματα....
πες τα βρε ελενα!
:P
τεσπα,
που ειναι το κακο, να βρεθεις και να πιεις ενα διωρο καφεδακι?
εκει θα πεις τα παντα για να δεις αν σε ενδιαφερει, εστω και για λιγο που λεει ο λογος....
η και για καθολου.
Quote:
Originally posted by katatonia
το κακο ειναι οτι αν βγει να πιει το διωρο καφεδακι στη συγκεκριμενη περιπτωση συναινει στο να προχωρησει.πιστεψε με αν πει το πρωτο \"ναι\" μετα ειναι πολυ δυσκολο να πει \"οχι\" στο επομενο σταδιο.με αλλα λογια \"δωσε θαρος στο χωριατη....\"Quote:
τεσπα,
εκει θα πεις τα παντα για να δεις αν σε ενδιαφερει, εστω και για λιγο που λεει ο λογος....
η και για καθολου.
και γιατι να πει οχι?
και το ναι, μπορει να ειναι μια χαρα αποφαση.
το καθε ναι στη ζωη μας,Quote:
εννοεις το \"ναι\" με οτι ακολουθησει?(με πιθανοτερο το κρεβατι)Quote:
Quote:
το κακο ειναι οτι αν βγει να πιει το διωρο καφεδακι στη συγκεκριμενη περιπτωση συναινει στο να προχωρησει.πιστεψε με αν πει το πρωτο \"ναι\" μετα ειναι πολυ δυσκολο να πει \"οχι\" στο επομενο σταδιο.με αλλα λογια \"δωσε θαρος στο χωριατη....\"Quote:
τεσπα,
η και για καθολου.
και γιατι να πει οχι?
και το ναι, μπορει να ειναι μια χαρα αποφαση.
που μας ξεβαλτωνει απο μια κατασταση και μας παει σε κατι καινουριο ειναι παντα καλο.
Αναλογα βεβαια για το ποσο βαλτωμενη μιλαμε και το κατα ποσο υπαρχει νοημα να καθαρισουν τα νερα.
Εσυ γιατι νομιζεις οτι χωριζουν τα ζευγαρια?
Quote:
τα ζευγαρια χωριζουν(τις περισσοτερες φορες) επειδη πεφτουν θυματα των \"μυθων του γαμου\".π.χ. η αγαπη δεν εχει οριο,τα παιδια ειναι ευτυχια,η συντροφος με την οποια θα ειμαι για παντα ερωτευμενος και θα ειμαι το ιδιο ερωτευμενος οπως την πρωτη φορα,ο ιδανικος συντροφος κ.ο.κ.δυστυχως οι μυθοι του γαμου υφιστανται με συνεπεια να δημιουργουν διαστρεβλωμενες εικονες για τον γαμο(εντος ενος ζευγαριου) και να δημιουργουν υψηλες προσδοκιες κατι που οδηγει με αλγεβρικες πραξεις σε υψηλοτερες απογοητευσεις.Quote:
Εσυ γιατι νομιζεις οτι χωριζουν τα ζευγαρια?
ας πουμε οτι ειναι και ετσι, για να παμε παρακατω την κουβεντα.....
αμα λοιπον η απογοητευση σου εχει φτασει στο αμην,
εσυ πρεπει να καθεσαι και να καμαρωνεις σε ενα γαμο, ολη σου την ζωη?
Το αν θα βρει καποια ενα πιτσιρικα η ενα συνομήλικο, λιγη σημασια εχει....
αθροιστικά αν το δείς και το χεράκι κάποια στιγμή θες να σου κρατήσει και μια γλυκιά κουβένα να σου πεί.Αλλά απο ανθρώπους που είναι τσιγγούνηδες στα αισθήματα τι να περιμένες;αν σεβόταν τον εαυτό του θα φρόντιζε να μην προκαλέι αποστροφή στην γυναίκα του.
γιατι δεν χωριζεις πρωτα και μετα να ψαξεις για γκομενο ? ,,,γιατι αν σε πιασει να τον απατας χανεις τα δικαιωματα που θα μπορουσες να αξιωσεις στο διαζυγιο .
η δική μου ματιά αυτά τα προβλήματα δεν τα λέει μικρά. (εξάλου παραδείγματα είναι).Quote:
εγκληματα που καταστρεφουν το γαμο(η θανατικη ποινη καλοδεχουμενη)Quote:
θελω να μου πειτε τη γνωμη σασ...δεν θελω ρε ανθρωπε να μου κρατας το χερακι ουτε γλυκολογα θελω,,,,ουτε τον ιδανικο συντροφο ψαχνω,,,αλλα αν γυρνας μς τη σαγιοναρα και τα πρηκοιλια εξω ολη μερα ,,,αν βαζεις τον κολο σου πανω απο ολα,,ρε παιδια δεν βαζει το πιατο του στο νεροχυτη,,,καλει κοσμο χωρις να με ρωτησει αν μπορω να κανω ολες τις ετιμασιες η αν θελω βρε αδερφε,,,με βλεπει να βογκαω να σηκωσω ενα χαλι και δεν μου δινει ενα χερι,,,μετα τσακωνομαστε γιατι τον λεω αναισθητο,,,και αυτος λεει οτι ειμαι υστερικη,,,αφου με γραφει,,,νευριαζω,,τι να πω ψεματα?
εγκλημα 1)\"γυρνας με σαγιοναρα μες το σπιτι σου και με τα προικιλια εξω.\"..αληθεια οταν τον πρωτο-λυγουρευοσουν δε προσεξες τα προικιλια του?
εγκλημα 2)\"δε βαζει πιατο στο νεροχυτη....\" απλα τραγικο και ασυγχωρητο.
εγκλημα 3)\"καλει κοσμο χωρις να ρωτησει\" ...αξιζει να πεθανει
ελενα δε με αφορα κανε οτι θες..πηγαινε με τον μικρο η οτιδηποτε...δε με νοιαζει.δε σε ξερω καν!απλα τα βλεπω λιγο πιο αντικειμενικα τα πραγματα και τα προβληματα που ανεφερες ειναι απλες καθημερινες δυσκολιες ενος παντρεμενου ζευγαριου.μα δε το βλεπεις οτι τραγικοποιεις απλες καθημερινες καταστασεις?μην εχεις την ψευδαισθηση οτι τα πραγματα θα διορθωθουν με τον νεαρο.
Βέβαια δεν τα λέω και φαλλοκρατικά. (από την μεριά του άντρα θα ακούγαμε άλλα παρόμοια μικρά παραδείγματα )
Ετσι τα ονομάζω ΣΥΝΗΘΕΙΑ. αυτό το μικρόβιο που καταστρέφει πολλά πράγματα από το αποδώσουν αυτό που απέδιδαν στην αρχή.
Φανταστείτε να τρώτε κάθε μέρα χαβιάρι. ΜΑ κάθε μέρα όμως. Ε 1 μήνα δεν αντέχεις. Στο τέλος ζητάς ψωμιά και ελιά να φάς.
Το δεδομένο που υπάρχει μέσα στο γάμο, το ότι τον σύντροφο τον έχεις δηλαδή σιγουράντζα σιγά σιγά φτάνει στο σημείο να σε χαλάει.
Τα αμερικανάκια κάνουν κάθε τόσο ανανέωση του γάμου τους (τουλάχιστον από τις ταινείες που βλέπω γιατί στο αμέρικα δεν έχω πάει)
Ανανέωση σε όλους τους τομείς και εννοείται και γυμναστήριο (βασικό... δεν γίνεται να ξεχνάμε το μάτι και να μένουμε μόνο στο πνεύμα).
Ουσιαστικά ένας νέος σύντροφος αυτά δίνει. Κάτι που ο παλιός δεν θέλει ή έχει ξεχάσει ή έχει βολευτεί στην συνήθεια και στο δεδομένο του γάμου.
Τόνισα στο παραπάνω μύνημα μία φράση.
Κατ\'εμένα τα πράγματα (το πώς νιώθει η θεματοθέτρια δηλαδή, το πώς αισθάνεται) με τον νεαρό μπορεί και να διορθωθούν (και να βρεθεί ευτυχία και αγάπη και πολλά ωραία συναισθήματα) αλλά αυτό εκ δεδομένου και εξαρχής θα σημαίνει πως και ο νεαρός και η θεματοθέτρια θα έχουν προσπαθήσει για κάτι ωραίο. Δεν είναι ψευδαίσθηση. (μπορεί και όχι φυσικά. μπορεί να κίνητρα του νεαρού να είναι άλλα και να μη βγεί τίποτα καλό)
ΟΜΩΣ το ίδιο ακριβώς μπορεί να γίνει ΚΑΙ μέσα στον γάμο. Οταν προσπαθήσουν και οι δύο. Το ζήτημα δηλαδή είναι να είναι ταυτόχρονη η προσπάθεια. Αν η θεματοθέτρια λέει πχ από 1η Αυγούστου θα αλλάξω και ο άντρας της λέει από 1η Σεπτέμβρη που θα ηρεμήσω και λίγο από την δουλειά θα αλλάξω έεε πάει ... δεν πέτυχε η μαγιονέζα. Παρόλο που και οι δύο είχαν καλή πρόθεση.
Ας μη το μακραίνω άλλο.
Quote:
το θεμα ειναι οτι ειμαι κατα του γαμου!αλλα μη ξεχνας οτι εχει πολλα πλεονεκτηματα π.χ. σου παρεχει ενα ασφαλες πλαισιο κοινωνικης υποστηριξης και μια συντροφηκοτητα που δε μπορεις να αποκτησεις με αλλον τροπο.μεσα στο γαμο εχεις καποια ασφαλεια.εννοειται οτι δεν πρεπει να καθεσαι αλλα να αναλαμβανεις πρωτοβουλιες.πρωτα πρεπει να σκεφτεις \"τι εχει προκαλεσει αυτη την απογοητευση?\" και υστερα να προχωρησεις σε \"ευκολες λυσεις\"
κατι σαν τον ναρκομανη...δεν ειναι λυση η πρεζα...
ο γαμος καθαρα ηθικα δεν εχει κανενα πλεονεκτημα.
Ο σεβασμος, η εκτιμηση, τα συναισθηματα γενικοτερα,
δεν εξασφαλιζονται με ενα στεφανοχαρτι....
Απορω πως σκεφτηκες οτι ενας γαμος σου εξασφαλιζει συντροφικοτητα.
Ασφαλεια ναι, αλλα μεχρι εκει και ειναι θεμα για τι σοι ασφαλεια μιλαμε.
-Elena72: Ασε σήμερα είμαι στεναχωρημένη..Quote:
τζαστ μι μαζευονται πολλα μικρα και γινονται βουνο,,,,ο μικρος ειναι απολαυση οταν του εστειλα φωτο μου ελεγε εισαι ομορφη και αλλα τετοια που τα χερομαι κι εγω :(,,,ο αντρας μου μονο χυδαιοτητες μου λεει,,,μονο οταν θελει να κανει σεξ,,,ετσι εγω νιωθω απλα το μεσο για να περασει αυτος καλα και αντιδραω,,,εχτες χτυπησα το φτερο απο το σμαρτ,,και μου ειπε οτι θα το ξεχασει αμα του κατσω!!!!το σμαρτ ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!Μου το πηρε ο πατερας μου,,,,!!!
-Antras της Elena72: ζζζζ ( κοινώς μούγκα)
-Elena72: Ταράχτηκα πολύ ρε γαμτω
-Antras της Elena72: χμμ (κοιτάζοντας την εφημερίδα)
-Elena72: Ακόμα να συνέλθω
-Antras της Elena72: Που είναι οι παντόφλες μου ΡΕ?
-Elena72: Σου λέω χτύπησα με το αμάξι. Ευτυχώς δεν χτύπησε κανένας. Δώξα το Θεώ
-Antras της Elena72: ΤΙΙΙΙΙ????? ασε τις παντόφλες. ΧΤΥΠΗΣΕΣ το σμαρτ? Που σοβαρή ζημιά??? Θέλει και βάψιμο??? Και πότε θα το πας στο λαμαρινά?? ντάξη εσύ καλά εισαι. ΛΕΓΕ ΡΕ τι ζημιά έπαθε το αμάξι
-Elena72: να το φτερό χτύπησε
-Antras της Elena72: ΤΟ ΦΤΕΡΟ?>??> ολόκληρο θέλει άλλαγμα??? Αει σιχτίρ. Ελα να μου κάτσεις να το ξεχάσω να μου φύγουν τα νεύρα μου
.
.
.
Κάπως έτσι φαντάζομαι τον διάλογο και ΤΣΑΤΙΖΟΜΑΙ.
Που το βρίσκει το θράσσος?
Πόσο πάει το κιλό?
ή μήπως δεν το βρίσκει αλλά του το δίνεις εσύ?
Quote:
θα σαφησει ρε μαλακα κοφτο,,,
ε αφου ο μαλακας, δεν το κοβει αστον και εσυ και τελειωσε.
Δες τι μπορεις να κανεις για αυτο,
και μετα ασχολησου με πιτσιρικαδες.
Κατά τα άλλο τον διάλογο καλά τον φαντάστηκα????????????
.......
ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩ . ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
Αλλά ας τον αφήσω αυτόν ασχολίαστο.
Θα ήθελα σε παρακαλώ πολύ να συμπληρώσεις πώς αντέδρασες εσύ.
Συνέχισε δηλαδή τον διάλογο από εκεί που τον άφησα
αξιζει να χαλασ τον εαυτο σου για χιλια ευρω τοσα φανταζομαι σου δινει πανε για δουλεια μολισ νιωσεισ καλυτερα και μετα χωρισε τονQuote:
εγω του το δινω????αφου απο τα νευρα μου εχω παθει 2 φορες νευρικο κλονισμο,,,στο νοσοκομειο ελεγε στο νευρολογο(φιλος του) οτι κανω ψεματα,,,,,,του λεγε ο αλος θα σαφησει ρε μαλακα κοφτο,,,κι αυτος γελαγε,,,αν δεν ηταν και αυτος ο ειδικευομενος να μου δωσει λιγη σημασια θα με ειχε κλεισει στη ψυχιατρικη,,,,δεν κανω την πηνελοπη ημουνα ενα πτομα κινουμενο αρσι,,,ειχα τρελαθει με τις δουλειες του σπιτιου,,,η καθομουνα μονη μου σαν ζομπι,,,
Έλα όμως που δεν αρκεί το \'εσωτερικά καλό\'... Το φαίνεσθαι εξάλλου είναι και αυτό μέρος του συνόλου, του \'είναι\'. Καταλαβαίνω ότι σου φαίνονται πταίσματα όσα ανέφερε η έλενα για τα προκοίλια και την ασυνεννοησία στην καθημερινότητα, αλλά για ένα ζευγάρι (ακόμα και χωρίς να λάβουμε υπόψη την υποτίμηση που υφίσταται συσυτηματικά η έλενα), είναι σημαντικά.Quote:
ελενα κατι τελευταιο.εχεις σκεφτει το ενδεχομενο ο μικρος να ειναι χειροτερος απο τον ανδρα σου?αντι για προστιχολογα να πεφτει σφαλιαρα :P(λεμε τωρα)?.τεςπα δυστυχως υφισταται το στερεωτυπο οτι το εξωτερικα ωραιο ειναι και εσωτερικα καλο, κατι ομως που δεν ισχυει.μη συνδεεις το φαινεσθαι με το ειναι.
Το σύντροφο τον βλέπεις κάθε μέρα, και παρόλο που δεν μπορεί κάθε μέρα και ώρα να είναι \'μοντέλο\', δεν μπορείς να περνάς ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου βλέποντας κάποιον που δεν σου αρέσει (ειδικά όταν στην αρχή της σχέσης ήταν κάτι διαφορετικό). Και οι μικρές καθημερινές δραστηριότητες είναι το μεγαλύτερο μέρος της κοινής σας ζωής, οπότε αν δεν υπάρχει διάθεση ή ενδιαφέρον να διευκολύνουμε το σύντροφο, ή αν απλά έχουμε διαφορετικές συνήθειες κι απόψεις, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Τον άντρα μου katatonia δεν τον έχω δει ποτέ με κοιλιές και απεριποίητο, ούτε παρατάει όπου βρει τα πράγματα του, ο πρώην όμως άφηνε...λόφους από κάλτσες οπουδήποτε μέσα στο σπίτι και είχε πάρει άπειρα κιλά. Και το επιχείρημα του ήταν \'εγώ είμαι ο κουβαλητής, εγώ είμαι ο άντρας, εγώ έχω σοβαρές δουλειές όχι σαν τη δική σου\' κλπ κλπ.
Ζητώ συγγνώμη για το \'οφ - τόπικ\'. Μαρίνα έχεις μήνυμα. Ευχαριστώ.
:)