Διπολική Διαταραχή & Νοσηλεία
Παιδιά καλημέρα σε όλους..Χθες η αδερφή μου με τα πολλά και έχοντας φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο , μπήκε σε ιδιωτική κλινική..Απο χθες μέχρι σήμερα κοιμάται.Η μαμά μου ολο το βράδυ έμεινε εκεί και γενικά θα είμαστε όλοι εκεί σε βάρδιες.Οι γιατροί μας είπαν να μην της πούμε ακόμα που είναι(οτι και καλά είναι σε μια κλινική για εξετάσεις, αλλά η αδερφή μου έχει ξαναπάει εκεί για να δει κάποιο συγγενή μας που είχε νοσηλευτεί αρα θα καταλάβει αμέσως που είναι.)
Χθές το βράδυ πήγαν να της πάρουν την πίεση(ήταν πολύ χαμηλή) και δεν σας κρύβω τρόμαξα.Αν και κοιμόταν ξαφνικά άρχισε να λέει να μην τη αγγίζει κανείς.Απόρησα πως ακόμα και με τα ηρεμιστικά ήταν σε ένταση και με τόσο χαμηλή πίεση.Μέχρι και η γιατρός απόρησε.Κατα τ άλλα προσπάθησαν να της βάλουν ορό(γιατί δεν είχε φάει τίποτα) και δεν καθόταν και έτσι δεν της έβαλαν.
Φοβάμαι πολύ για το τι θα επακολουθήσει όταν ξυπνήσει.Θα πάει και μια ψυχίατρος που κανίνισε σήμρα ο πατέρας μου να την δει.Ειλικρινά φοβάμαι οτι θα μας μισήσει και δεν το θέλω.
Κάνοντας μια βόλτα χθές στη κλινική για να δω πως είναι τα πράγματα τρόμαξα λίγο.Απο τη μία έβλεπα ανθρώπους που το πάλευαν και ήταν καλά και απο την άλλοι ανθρώπους που είχαν εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια και περιφέρονταν σαν ζόμπι χωρίς καμία βούληση και σκεφτόμουν :" Mακάρι η αδερφή μου να κάτσει οσο πρέπει και βγαίνοντας απο εδω να αρχίσει συνειδητά αγωγή."
Και αν δεν αρχίσει εκεί τι γίνεται?Φοβάμαι..και πιο πού φοβάμαι μη μας μισήσει.Φοβάμαι και στεναχωριέμαι.Το ξέρω οτι είναι για το καλό της και είμαι η πρώτη που το υποστηρίζω αυτό αλλά και πάλι καθετί άγνωστο μας φοβίζει.