Απάθεια, κακοδιάθεσία...τι έχω;
Καλημέρα. Είμαι μαμά δυο μικρών αγοριών. Ο μικρότερος είναι 4 μηνών και τους μεγαλώνω μονη μου σχεδόν (με λίγη βοήθεια της μαμάς) . Το θέμα μου είναι πως έχω διαπιστώσει αλλαγή στη συμπεριφορά μου και έχω αρχίσει και αγχώνομαι...ξαφνικά, αλλάζει η διάθεσή μου..νιώθω σαν κενή, δεν μπορώ να δείξω συναισθήματα, ακόμη και τα παιδιά μου τα νιώθω σαν κουκλες..δεν μπορώ να αισθανθώ εκείνη την ώρα ουτε χαρουμενη, ουτελυπημένη ουτε τίποτα..κλαίει ο μικρός και απλώς τον πιάνω...δεν θέλω αλλά και δεν μπορώ ουτε να του μιλήσω ουτε να παίξω μαζί του..τίποτε! Μετά ο μεγαλυτερός μου γιος μου μιλάει , μου δείχνει τα κολπα του κι εγώ σαν κουκλα θα απαντήσω τάχα μου με εκλπηξη ενώ μέσα μου δε νιώθω τίποτε..σα να είμαι κενή..άδεια..μαγειρεύω και το κάνω με μηχανικότητα...μετά απο λίγες ωρίτσες, κανα δυο περίπου ίσως την ώρα που έρχεται ο άντρας μου..σα να επανέρχομαι αλλά και πάλι δεν έχω διάθεση για πολλά πολλά...η όρεξη μου κοβεται..δε θέλω να φάω, να κάνω το οτιδήποτε..μονο να κάτσω στο κρεβάτι και να χαθώ στο τίποτα..μήπως βρίσκομαι στην αρχή της σχιζοφρένειας;; Θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας...ευχαριστώ..