Quote:
Originally posted by mstrouf
γεια σου τατι κ καλως ηρθες!
τι σε φερνει στο φορουμ ψυχολογιας; ασχολεισαι μηπως;
ολοι ειναι ευπροσδεκτη στη παρεα μας κ ολο καποιοι εχουν να σου πουν κ απο κατι..
Σ’ ευχαριστώ mstrouf, για το καλωσόρισμα
Όχι, δεν ασχολούμαι επαγγελματικά με την Ψυχολογία.
Quote:
Originally posted by mstrouf
ο νικ μαρβελ δεν ειναι ενας χαρακτηρας που εχει ως μονο οπλο την πιστη του; κ στο 1ο μυθιστορημα αναφερεται πως αντιμετωπιζει τις ασεμνες σκεψεις του, ενω στο 2ο ψαχνει να βρει διεξοδο, ωσπου στο τελος βρισκει τον εαυτο του; ετσι νομιζω ακολουθουν κ τα υπολοιπα βιβλια του κ περνανε ενα πως να το πω, χριστιανικο μηνυμα. ε; ειναι καπως διαδακτικο θα ελεγα, αλλα σε βαζει στα μονοπατια της πιστης. πως κ σου κεντρισε το ενδιαφερον κατι τετοιο; σας το ειχε προτεινει καποιος ή απλα ετυχε;
Βλέπω mstrouf ότι έχεις γνώση για τον Νικ Μάρβελ κι αν υπάρχει ενδιαφέρον εγώ πετάω τη σκούφια μου για συζήτηση πάνω σ’ αυτό... ίσως όχι σ’ αυτό το post –μη και θεωρηθεί spam- αλλά όπου αλλού θέλετε.
Τα βιβλία στέλνουν κάποια μηνύματα, αλλά εκείνο που πραγματικά σε τρελαίνει είναι η δράση, το μυστήριο και η περιπέτεια.
Εγώ τα διαβάζω ξανά και ξανά, αλλά κι από άλλους έχω ακούσει ότι έχουν μεγάλο κόλλημα κι όλο θέλεις να δεις τι θα γίνει παραπάνω.
Quote:
Originally posted by Boltseed
Βασικα με μια πολυ πολυ συντομη και απλη googlo-ερευνα με τα keywords \"νικ μαρβελ\" βλεπω Τάτη οτι εχεις ποσταρει στο μισο ελληνικο διαδικτυο αυτα τα βιβλια ;p
Καλα οκ, δικαιωμα σου και οτι θελεις κανεις, δεν στην λεω προς Θεου , παρολα αυτα μου κανει πραγματικα εντυπωση ολο αυτο..! Ουτε να πληρωνοσουν για promotion ;D
Τοσο πολυ θελεις να τα \"διαδοσεις\" ? Ξαναλεω ΔΕΝ το θεωρω κακο κατι τετοιο να συμβαινει ακομα και αμα εισαι ο εκδοτικος του οικος, ισα ισα, αν κατι αξιζει καλο ειναι να το κοιταξουν περισσοτεροι, παρολα αυτα... τοση επιμονη...
Βρε μπας και εισαι η συγγραφεας του..? ^_^
Αυτό είναι αλήθεια Boltseed,
Κι εγώ κι η Alex πριν γυρίσει πίσω δεν κάναμε άλλο από να προμοτάρουμε τον Νικ Μάρβελ, τον οποίο λατρεύουμε όλοι στην οικογένεια. Όχι δεν παρεξηγούμαι με τα όσα μου γράφεις γιατί έχεις δίκιο... τέτοιο κόλλημα δεν το περίμενα ότι θα το παθαίναμε μεγάλες κοπέλες. Για μας είναι στόχος ζωής να γνωριστεί και ν’ αγαπηθεί ο Νικ Μάρβελ.
Δεν είμαι η συγγραφέας αλλά γνωρίζω προσωπικά το μεταφραστή και την ομάδα που προωθεί τα βιβλία. Και γι’ αυτούς είναι στόχος ζωής...
Αν αξιωθείς να διαβάσεις κάποτε τον Νικ Μάρβελ θα ξαφνιαστείς, καθώς τα ονόματα της οικογένειας των ηρώων στα βιβλία είναι τα ονόματα της δικής μας οικογένειας. Δε σου λέω τίποτε άλλο. Θα σε αφήσω στην έκπληξη...
Quote:
Originally posted by Adzik
μπορει να ειναι αντιπροσωποσ...:)
Όχι, Adzik, ούτε αντιπρόσωπος είμαι.
Quote:
Originally posted by Psychologist
Καλώς την...
Σ’ ευχαριστώ Psychologist για το καλωσόρισμα.