Γεια σας! Θα ηθελα να πω το προβλημα μου και αν μπορει κανεις( ή καμια καλυτερα) να μου δοσει καμια συμβουλη.
Πριν 2 μηνες γνωρισα καποιον που τοτε θα τον ελεγα ''ιδανικο συντροφο'' για μενα,τοτε πραγματικα δεν του εβρισκα ψεγαδι.Απο την αρχη του εδειξα οτι ειμαι πολυ ανοιχτομυαλη(...ειναι παγια τακτικη μου για να δω πως σκευτεται).Μετα τις 2 βδομαδες γνωριμιας μου ειπε οτι δεν ειναι τον δεσμευσεων,και δεν ειναι σε τετοια φαση.Εγω υπεθεσα οτι απλα δεν θελει να βρισκομαστε και εδιξα αδιαφορια.Απο τοτε ζηταει να βρεθουμε μονο για sex μια δυο φορες τη βδομαδα...αναλογα τη διαθεση του.Μου ειπε επισεις οτι και να προκυψει κατι αλλο (απο μερια μου ή μερια του)θελει να βρισκομαστε:(
Εγω ειμαι 29 κι αυτος 33.Ποτε δεν ημουν των μακροχρονιων σχεσεων αλλα ποτε δεν εχω ξανακανει ελευθερη σχεση,οσο και να διαρκει η σχεση απαιτω πιστη.Δεν το τελειωνω απλα και μονο γιατι μου αρεσει πολυ και αυτο με κανει να ελπιζω οτι κατι θα αλλαξει.Με χαλαει ομως πολυ ψυχολογικα.Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει γραμμη ή ειναι δυσκολο?
Τι λενε τα κοριτσια του post που εχουν παρομοια εμπειρια?
....θερμη παρακλιση :μην απαντησουν οι γραφικοι του post που ειναι θετικοι σε τετοιου ειδους σχεσεις.