τελικα αρχισαν να λειτουργουν οι προειδοποιησεις?
Printable View
τελικα αρχισαν να λειτουργουν οι προειδοποιησεις?
ναι, αλλά ακόμη γίνονται δοκιμές για να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία τους τεχνικά.
Εσύ, lou που το ξέρεις για τις προειδοποιήσεις?
σου στείλαν καμμία?
λειτουργουνε:)
Καλά, εγώ τώρα γιατί έφαγα προειδοποίηση;;;;; Γελοίο τελείως είναι. Θα μου πει κάποιος ή είναι χούντα εδώ μέσα; (Αν ανοίξω νέο θέμα θα φάω κι άλλη;)
οχι, αλλα ειδα μια μερα κοκκινο τετραγωνακι στο θεμα του γιαννη1990 κ ειπα να ρωτησω για να ξερουμε! ;)Quote:
Originally posted by janet
Εσύ, lou που το ξέρεις για τις προειδοποιήσεις?
σου στείλαν καμμία?
Aν πάρεις κόκκινο κουτάκι (προειδοποίηση) το κουβαλάς νομίζω μαζί σου σε όλα τα θέματα, έτσι δεν είναι??
Επίσης να ρωτήσω το κόκκινο κουτάκι διαρκεί για 3 μέρες και μετά τί γίνεται?
Μέσα σε αυτές τις 3 μέρες αν συγκεντρώσεις 5 κόκκινα κουτάκια διαγράφεσαι προσωρινά, οριστικά??
Ας μας εξηγήσει κάποιος....
μαλλον ναι τζανετ
απο οτι ειδα παντως ο γιαννης 1990 εχει ακομα τις 2 προειδοποιησεις κ τις εχει φαει εδω κ καιρο! (παντως σιγουρα πανω απο 3 μερες!) οποτε μαλλον ειναι αθροιστικες κ δεν διαγραφονται.
Και γιατί τις πήρε?Quote:
Originally posted by Lou!..
απο οτι ειδα παντως ο γιαννης 1990 εχει ακομα τις 2 προειδοποιησεις κ τις εχει φαει εδω κ καιρο! (παντως σιγουρα πανω απο 3 μερες!) οποτε μαλλον ειναι αθροιστικες κ δεν διαγραφονται.
(τζανετ)
αν κανεις κλικ στα κοκκινα κουτακια δειχνει τη σελιδα που \"επεσε\" η προειδοποιηση.
Καλά... ότι να \'ναι είναι άμα πατήσεις πάνω.... θα μου εξηγήσει κανείς; Μάλλον χούντα έχουμε.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
καλα εσεισ οι δυο ποτε μαλωσατε και κυριωσ γιατι?
Εσύ το έχεις και τον καημένο τον Κρίνο τον έκανες να απηύδησει.......:DQuote:
Originally posted by lightbluepath
\'\'Κι θα ήθελα να μην είχες γράψει κάτι τραγικά αλλά δεν είδα να είχε η σκέψη μου αποτέλεσμα.:D\'\'
Το τελευταίο το έγραψε κάποιος άλλος ισχύει όμως και για σένα..:P
τζανετ, εσυ δεν ησουν ο υπερασπιστης της λαιτ? αν δεν με απαταει η μνημη μου!Quote:
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης..
κατσε κ κοιτα πρωτα ποιος εχει τσακωθει με το μισο φορουμ, κ μετα θα παρεις την απαντηση! (για το ποιος εχει το προβλημα)Quote:
Το ποιά απάντηση θα πάρω ποιός το λέει εσύ; Ας γελάσω.Quote:
κατσε κ κοιτα πρωτα ποιος εχει τσακωθει με το μισο φορουμ, κ μετα θα παρεις την απαντηση! (για το ποιος εχει το προβλημα)
εμενα με απαξιωσες γιατι απλα σου ειπα εξω απο τα δοντια πραγματα για τον εαυτο σου που δε σου αρεσαν. γιατι απλα δεν σηκωνεις την αληθεια καταμουτρα.Quote:
Το ποιά απάντηση θα πάρω ποιός το λέει εσύ; Ας γελάσω.Quote:
κατσε κ κοιτα πρωτα ποιος εχει τσακωθει με το μισο φορουμ, κ μετα θα παρεις την απαντηση! (για το ποιος εχει το προβλημα)
παρ ολα αυτα, εσυ εισαι αυτη που εχει τσακωθει με το μισο φορουμ. δεν ειμαι εγω. εγω εστω κ τυπικα καλα τα εχω με τους περισσοτερους.
Ποιά αλήθεια μωρέ σε ξαναρωτάω αυτή που λες εσύ;
η αληθεια που λεω εγω δεν την λεω μονο εγω, δεν την δημιουργησα εγω! τη λενε κ αλλοι! κ εγω καπου τα βρηκα κ τα διαβασα αυτα που λεω! κραταω ο,τι μου αρεσει απο αυτα που λενε οι αλλοι. δεν ειμαι εφευρετης, καλος αντιγραφεας ειμαι.
ασχετο αλλα ξερει κανεις στις ποσες προειδοποιησεις παμε για μπαν?3 η 5?
Ποιοί άλλοι αυτοί που είναι σαν κι εσένα;Quote:
η αληθεια που λεω εγω δεν την λεω μονο εγω, δεν την δημιουργησα εγω! τη λενε κ αλλοι! κ εγω καπου τα βρηκα κ τα διαβασα αυτα που λεω! κραταω ο,τι μου αρεσει απο αυτα που λενε οι αλλοι. δεν ειμαι εφευρετης, καλος αντιγραφεας ειμαι.
ρε κοριτσια μην το τραβατε αλλο!
Συγγνώμη ρε εσωτερική σήψη, αλλά θα μου τη λένε και θα κρατάω το στόμα μου κλειστό; Εδώ με προσβάλλουν δηλαδή.
Γιατί σε προσβάλλουμε δηλαδή μια παρατήρηση κάναμε!Αν δεν ξέρεις τί είναι προσβολή έχεις πρόβλημα να πας σε ειδικό, να λύσεις τα προβλήματά σου μάλλον εσύ είσαι αυτή που προσβάλλει τους άλλους.
είμαι υπερασπιστής των αδύναμων.........γενικάQuote:
:D
ζανετQuote:
απο που κι ως που στελνεις τον οποιονδηποτε εδω μεσα να παρει τα χαπια του?
εισαι γιατρος κανενος?
ειναι απαραδεκτο το σχολιο σου σε οτι διαφωνια κι αν φτασατε (που δεν ειδα και καμια κοσμογονικη διαφωνια σας πουθενα) και σου δηλωνω ευθεως οτι θα αναφερω το σχολιο σου.
Δεν νομίζω ότι είναι απαράδεχτο το σχόλιό μου και δεν είμαι γιατρός εγώ δεν το είπα για να την προσβάλλω το είπα γιατί έχει πρόβλημα επικοινωνίας μαλώνει με όλο το φόρουμ και μας βρίζει στα καλά καθούμενα εγώ να βοηθήσω θέλω.Quote:
Originally posted by Remedy
ζανετ
απο που κι ως που στελνεις τον οποιονδηποτε εδω μεσα να παρει τα χαπια του?
εισαι γιατρος κανενος?
ειναι απαραδεκτο το σχολιο σου σε οτι διαφωνια κι αν φτασατε (που δεν ειδα και καμια κοσμογονικη διαφωνια σας πουθενα) και σου δηλωνω ευθεως οτι θα αναφερω το σχολιο σου.
Ευχαριστώ Ρεμ.
Έλεος θέλω να πω για τις προειδοποιήσεις και θα ασχολούμαι με την κάθε janet τώρα να πούμε. Πότε θα φύγει αυτό το κόκκινο τετραγωνάκι είναι πολύ γελοίο επιτέλους το βαρέθηκα θα μου εξηγήσει κανείς γιατί μπήκε ή συμφωνείτε ότι έχουμε χούντα;
Quote:
Έλεος θέλω να πω για τις προειδοποιήσεις και θα ασχολούμαι με την κάθε janet τώρα να πούμε. Πότε θα φύγει αυτό το κόκκινο τετραγωνάκι είναι πολύ γελοίο επιτέλους το βαρέθηκα θα μου εξηγήσει κανείς γιατί μπήκε ή συμφωνείτε ότι έχουμε χούντα;
Kαλά ε όλο janet και janet είσαι, τάχα μου δεν θέλεις να ασχολούμαι. Ούτε και συ να ασχολείσαι.
stamata tis tropopoiiseis:P
Κοπέλα μου τι ασχολείσαι μαζί μου; Σταμάτα πια να με κυνηγάς.
όχι και να σε κυνηγάω εγώ εσύ μάλλον με κυνηγάςQuote:
Κοπέλα μου τι ασχολείσαι μαζί μου; Σταμάτα πια να με κυνηγάς.