καλησπερα σας , θα μπω κατευθειαν στο θεμα :
γενικα θα χαρακτήριζα τον εαυτό μου πολυ ευαίσθητο
ειμαι 23 χρονών φοιτητής και τον τελευταιο χρόνο (συγκεκριμενα μεσα στο περσυνο 3μηνο ιουνιο,ιουλιο,αυγουστο) έγιναν παρα πολλά γεγονότα που με κλόνισαν(τράκαρα και έχασα ενα μεγαλο μερος των διακοπων μου επειτα εβγαλα τον ωμμο μου και εχασα την εξεταστικη μου , επειδη εμεινα 1 μηνα με ναρθηκα επαθα κυστη κοκιγα και διάφορα αλλα γεγονοτα στο σπιτι που δεν ειναι της παρουσης )
μετα απο ολα αυτα τους πρωτους μηνες ημουνα μια χαρα δεν αντιμετωπιζα καποιο προβλημα ... μετα απο ενα ταξιδι ομως που χρειαστηκε να κανω αγχώθηκα επειδη θα ταξίδευα αλλα και πάλι το ξεπερασα
στο ταξιδι ομως της επιστροφής αγχωθηκα υπερβολικα με αποτελεσμα να κανω πολλες φορες εμετο κατα τη διαρκεια του ταξιδιου και απο τότε εχω ενα υπερβολικο αγχος μη τυχόν και κανω εμετο , επισης εχω καιρο να δω τους φιλους μου γιατι αγχονομαι και φοβαμαι μη τυχον κανω εμετο...εμεινα κλεισμενος στο σπιτι 2,3 μηνες και εχασα την εξεταστικη μου
πήρα κατι φαρμακα (efexor,zyprexa) και τωρα ειμαι στο πατρικο μου για διακοπές νιώθω καλύτερα βγήκα αρκετες φορες εξω αλλα πάλι φοβαμαι και αγχόνομαι να συναντησω τους φιλους μου μη τυχον κανω εμετο
πως θα το αντιμετωπισω αυτο το πραγμα? και το θεμα ειναι οτι εχω παλι ταξιδι τωρα μπροστα μου και νεα εξεταστικη να δωσω και δεν με παιρνει να τη χασω!!