Το αγορι μου ζηλευει...δεν αντεχω πνιγομαι
Γεια σας.Ειμαι 21 χρονων και ειμαι με το αγορι μου 6 μηνες.Τον αγαπαω παρα πολυ :) γενικα ειμαι πολυ σταθερος χαρακτηρας, εχω κανει αλλη μια σχεση για 1,5χρονο πιο πριν. Τελος παντων το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι το αγορι μου ζηλευει υπερβολικα.Ζηλευει τους αντρες φιλους μου κ κυριως εναν κολλητο μου.Δεν του αρεσει να βγαινω παρα μονο με μια κολλητη μου επειδη την εχει γνωρισει, δεν του αρεσει να κυκλοφορω, να φτιαχνομαι, να ντυνομαι ωραια, κ γενικα δεν θελει να με κοιτανε. Του λεω πως δεν μου εχει εμπιστοσυνη(και ετσι ειναι) μα εκεινος δεν το δεχεται κ απανταει πως σε μενα εχει, στους αλλους δεν εχει. Δεν αντεχει με την ιδεα και μονο πως καποιος θα με κοιταξει , ποσο μαλλον να μου την πεσει. Δεν μου τα λεει ολα αυτα ετσι ανοιχτα αλλα πλεον τον εχω μαθει πολυ καλα,τον διαβαζω αμεσως. Ειναι πολυ καχυποπτος για τα παντα, με αμφισβητει συνεχεια κ για το παραμικρο, με θελει κλεισμενη μεσα στο σπιτι για να ειναι σιγουρος, το ξερω.Εχει καταντησει αηδια πια! Με παιρνει τηλεφωνο και αντι να χαιρομαι που θα μιλησουμε, αγχωνομαι μηπως του κατσει τιποτα στραβα παλι!Δεν μπορω πνιγομαι.Το μονο καλο στη υποθεση ειναι οτι το συζηταμε, τα παραδεχεται ολα μετα,οτι ειναι υπερβολικος, οτι εχει νευρα...κ υποσχεται πως θα προσπαθησει για μενα να βελτιωθει...κ μετα ξανα τα ιδια. Εγω του δινω την απολυτη σιγουρια, δεν εχει να φοβαται τιποτα απο μενα αλλα αυτος...εκει τα ιδια...
Και φυσικα εχω αρχισει κ χανω εναν εναν τους φιλους μου. Με τον κολλητο μου εγινε κατι και δεν μιλαμε εξαιτιας του, με την φιλη μου απ΄τη σχολη δεν την συμπαθει γιατι λεει οτι με παρασυρει και ειναι οτι να΄ναι. Χάνω εναν εναν τους ανθρωπους που αγαπω για να εχω αυτον. Τους θυσιαζω για να ειμαι μαζι του. Να σημειωσω πως στη αρχη εκανα το λαθος να βγαινω συνεχεια μαζι του κ ετσι δεν του εδωσα να καταλαβει πως ειχα κ εγω την ζωη μου πριν τον γνωρισω. Και μετα εβγαλε την ζηλια οταν αρχισε να ανοιγεται μαζι μου κ ειχε θαρρος.Που να ξερω κι εγω απο την αρχη οτι θα ηταν ζηλιαρης; Ξερω πως αξιζει πολλα αυτο το παιδι μ'αγαπαει παααρα πολυ και γιάυτο του βγαινει αυτο το αγχος και η ζηλια κ τα νευρα. Δεν μου εχει φερθει ποτε ασχημα οταν τσακωνομαστε γιάυτο, ισα ισα μερικες φορεσ τον εχω δει και να κλαιει. Ειναι σπανιο παιδι κ δεν θελω να τον χασω τωρα που τον βρηκα. Ταιριαζουμε παρα πολυ κ ειναι το μονο που μας χαλαει. Αξιζει τελικα να θυσιασω πραγματα απο την ζωη μου για να ειμαι μαζι του? Δεν θελω να τον χασω με τιποτα ουτε να τον πληγωσω ειδικα χωρις λογο. Βοηθειαααααααα κλαιω εδω κ 2 μερες ασταματητα θα παθω καταθλιψη....:(