Originally posted by keep_walking
Quote:
Originally posted by mr.blond
αγαπητη μου loopita μου αν οντως εχεις απωλεια μνημης κ ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε εγω ειμαι στον αντιποδα, υπερμνησια. σαν πραγματικο παραδειγμα ακου ενα καλο θυμαμαι οταν ημουν στο νηπιαγωγειο τι σχηματα εφτιαχνα με πλαστελινη που την εκρυβα οταν σχολαγαμε με τι παιχνιδια επαιζα κ θυμαμαι το ποιημα μου (ολα τα ποιηματα εκτος της ΣΤ\' που θυμαμαι μονο 2 σειρες) αποτελεσμα: εχω κ κακες αναμνησεις που με βασανιζουν ακομα κ σημερα:( ισως ενα σημαντικο μερος του προβληματος να οφειλεται εκει:(
Εγω νομιζω οτι δεν μπορεις να αποδωσεις ευθυνες στην μνημη σε γενικες γραμμες.
Εαν ειμαστε σε ασχημη διαθεση θυμομαστε ασχημα πραγματα (και παντα θα υπαρχουν ασχημα να θυμηθεις).
Εαν ειμαστε σε καλη διαθεση θυμομαστε ευχαριστα πραγματα ( και παντα θα υπαρχουν ευχαριστα να θυμηθεις).
Δεν νομιζω να παιζει ρολο η μνημη και οτι αυτο το θελω να ξεχασω ειναι κατι που δεν...πιανει , απλως θελω να γεμισω το μυαλο μου με ευχαριστες σκεψεις και να ξεπερασω καποια πραγματα.
Απο την αλλη δεν μιλαω για περιεργες περιπτωσεις οπως καποιος με απιστευτα καλη μνημη ισως να εχει προβλημα να αναπτυξει κριτικη σκεψη ή αλλες ικανοτητες?
Αλλα παμε αλλου τοτε.