Εχω στ αληθεια εκνευριστει..υπαρχουν ανθρωποι που με ρουφανε προκειμενου να νιωσουν καλυτερα...
και ενω το βλεπω και ξερω οτι γινεται αυτο,δεν αντιδρω..
τα χω παρει με τον εαυτο μου..πως θα γινω πιο σκληρη???
Printable View
Εχω στ αληθεια εκνευριστει..υπαρχουν ανθρωποι που με ρουφανε προκειμενου να νιωσουν καλυτερα...
Τι εννοείς σε ρουφάνε?Είναι φίλοι σου δηλαδή που \"τους δίνεις\" πολλά και αυτοί δεν ανταποκρίνονται?
αν είναι γνωστοί σου και φίλοι σου μην τους ξανακάνεις παρέα
αν είναι συγγενείς σου και δεν μπορείς να τους αποφύγεις τότε θα πρέπει να συμβιβαστείς αν και στις μέρες μας κάνουμε πέρα και τους συγγενείς όταν χρειάζεται
Τα συναισθηματικά βαμπίρ διακρίνονται από τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
1. Φροντίζουν μόνο τον εαυτό τους, δεν μοιράζονται τίποτε με τον άλλο και μένουν κοντά σε ανθρώπους μόνο όσο χρειάζεται για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.
2. Έχουν δυσκολία να αγαπήσουν και δεν αναλαμβάνουν ηθικές και συναισθηματικές ευθύνες
3. Βλέπουν τον εαυτό τους σαν το επίκεντρο του κόσμου
4. Είναι ανειλικρινείς, επιπόλαιοι αλλά χρησιμοποιώντας συναισθηματική βία κρατούν τους συντρόφους τους σε εγρήγορση.
Είναι ο σύντρόφος σου τέτοιος μήπως?
Φωτεινή τι έγινε,θες να γίνεις πιο συγκεκριμένη?
Σκληρή γίνεσαι μόνο όταν έχεις σαφή όρια....
Γίνε κι εσύ σκληρή να προκόψεις.Μετά θα σε λένε ναρκισσίστρια.ΛΟΛ.:D:D
Στην πραγματικότητα κάποια σκληράδα(με την έννοια που πιθανότατα της δίνεις και που κι εγώ με την ίδια το λέω)είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις σαν τις δικές μας.
Κάτσε ρε Φωτεινούλα να τα βάλουμε κάτω.Ποιοι σε ξεζουμίζουνε;Και αν όντως σε ξεζουμίζουνε συναισθηματικά και σε\"στεγνώνουνε\"εσύ δεν παίζεις κανένα ρόλο σε αυτή τη συνδιαλλαγή,δεν έχεις ένα μερίδιο ευθύνης άμα γυρνάς με τον άσπρο σου τραβηχτικό λαιμό ανοιχτό,με ένα ντεκολτέ ΝΑ μετά συγχωρήσεως,λολ,χωρίς ένα σταυρουδάκι,ένα σκορδάκι,κάτι ρε παιδί μου...:P
Οι καλοί φράχτες κάνουν τους καλούς γειτόνους Φωτεινούλα,ξαναδες πού οι φράχτες σου έχουν τρύπες,ποιες σανίδες έχουν φύγει από τη θέση τους και διόρθωσε τα σημεία-ευκαιρίες για παραβίαση των δικαιωμάτων σου.
καλημερα..
πεφτω στη λουμπα σαν αγραμματο..
Εχω πολυ κεφι να δωσω να κανω χαβαλε να προσφερω το ενδιαφερον μου και την αγαπη μου..
και δεν μου κακοφαινεται..
Αφου δεν μπορω να ζησω μονη μου...
αλλα μερικες φορες αντι να το δω ωριμα και να πω \"οκ ολες οι σχεσεις εχουν το ρισκο τους,δεν λεει και τιποτα που αυτη δεν πετυχε\",εγω νιωθω ριγμενη..λες κι ο αλλος ειναι υποχρεωμενος να μου κανει.
αχ φωτεινουλα, γενικολογεις...
σε ολους κατι θυμιζουν οι συμπεριφορες αυτες, αλλα αν δεν γινεις πιο συγκεκριμενη, δεν ξερω αν μπορουμε να βοηθησουμε...
Έλα κοριτσάκι μου.:)Μη μου στενοχωριέσαι.Όχι μόνο δε μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας,αλλά δεν υπάρχει και η χρεία.
Μήπως όλο αυτό έχει να κάνει με μη ρεαλιστικές προσδοκίες από τους άλλους;Και με υπερβολικές απαιτήσεις και από εμάς Φωτεινή;
Πόσα δίνουμε και πόσα παίρνουμε-για μένα πάντα-πρέπει να συνυπάρχουν σε μία εύκαμπτη,ρέουσα ισορροπία,με μικρά μπαλαντζαρίσματα γιατί φυσικά οι συνθήκες δεν είναι πάντα ίδιες,αλλά γενικά να υπάρχει η εξισορρόπηση πάντα,ώστε να μην αισθανόμαστε ούτε πως μας εκμεταλλεύονται,ούτε πως εκμεταλλευόμαστε.
Έτσι κι αλλιώς,όλοι χρησιμοποιούμε τους άλλους για την κάλυψη των αναγκών μας,το θέμα καταντάει ακάνθινο όταν υπάρχει διαφορά τέτοια ανάμεσα στην έμπρακτη δοτικότητά μας και στο τι λαμβάνουμε,που να καταντάει η σχέση ανισότιμη και άδικη για κάποιον.
Απογοητεύεσαι δηλαδή όταν τελικά οι άλλοι δεν αντιγυρίζουν τη δοτικότητά σου Φωτεινή,οπότε επεξεργάσου μήπως υπάρχει εκεί κάποια αυστηρότητα προς τον εαυτό σου(απαιτήσεις τελειότητας σε φιλικές σχέσεις)όπως και αν τα αισθήματα αυτά της απογοήτευσης,θα μπορούσαν να λειανθούν αν άλλαζες τον τρόπο σκέψης σου πάνω στους όρους και τα θέλω σου σε κάθε φιλία που δημιουργείς.
Να σας πω..
Εχω μαθει να κανω τον \"ψυχολογο\",δηλαδη βλεπω τον αντρα μου να κανει μια μαλακια και λεω \"ενταξει μωρε ειναι κουρασμενος\"ή βγαζει τσαντιλα σε μια ωραια παρεα η κολλητη μου και εγω λεω \"ειναι χωρισμενη και της βγαινει η αναποδια\"..
Σε λιγο ομως εχω κουραστει και με τους αλλους και με εμενα..
μα ειναι σωστο αυτο που κανεις.
οταν ξερεις εναν ανθρωπο και ξερεις οτι δεν ειναι μονιμως σπαστικος και στριμμενος αλλα κατι του συμβαινει, δεν ειναι κακο να τον δικαιολογεις!
το κακο ειναι να λουζεσαι εσυ την αρνητικη ενεργεια απο την ...στριμαδα του και να υπομενεις αγογγυστα...
ολοι εχουμε κατα καιρους θεματα που μας κανουν στριμμενους. δεν φταινε οι αλλοι να τα λουζονται..οφειλουμε να το ελεγχουμε κι αν οχι, να καθομαστε και λιγο σπιτι μας...\\
δικαιολογησε τους λοιπον αλλα μη δεχεσαι τα πυρα αν τυχον στραφουν προς τα εσενα.
αντεδρασε, πες τους οτι οφειλουν να διαχειριστουν αλλιως την κακοδιαθεσια τους κι οχι πετωντας τα σκουπιδια στον πιο βολικο...
ξερω και εγω μερικα τετοια βαμπιρς. μπορω να πω οτι οταν ερχονται αυτοι οι \"βουρδουλακες\" να μου πιουν το αιμα , μου αρεσει μιας και νοιωθω κολακευμενος.
Δες το και εσυ ετσι..!
Στην χειροτερη περιπτωση ,τουλαχιστον εχεις καλο αιμα που αρεσει σε κοσμο...!
;D
Σχεδόν όλες οι συμπεριφορές δικαιολογούνται-εξηγούνται,το θέμα είναι ποιες δεχόμαστε και ποιες όχι...
Είναι θετικό που κάνεις τον ψυχολόγο στους δικούς σου ανθρώπους γιατί έτσι είσαι κοντά τους,αναγνωρίζεις τι τους γίνεται και βοηθάς ΟΣΟ μπορείς να βοηθήσεις .
Κι εκεί καταλήγουμε στο γνωστό σου πρόβλημα-ενός παλιότερου θέματος ...ότι ίσως δίνεις περισσότερα από όσα αντέχεις,οτι έχεις υπέρμετρες απαιτήσεις απ\'τον εαυτό σου(αν θυμάμαι καλά το θέμα σου...)
ναι βρε παιδια,εχετε δικιο..
Αλλα οπως εγω δεν τον παταω τον αλλο..θα ηθελα να με σκεφτονται και οι αλλοι..
να πουν \"οκ φτανει η μουτζουφλια\",κι εγω βαριεμαι να κανω τον καραγκιοζη συνεχεια για να νιωσουν οι αλλοι καλα.
Εγω ας πουμε \"ψιλοκρυβομαι\",δεν τα πεταω ολα στη φορα..τον σκεφτομαι τον αλλο..
Εγώ έχω καταλάβει πως οι πιο πολλοί άνθρωποι φέρονται ελεύθερα(χωρίς να σκεφτούν τον απέναντι)μέχρι εκεί που αντιλαμβάνονται ότι τους \'παίρνει\'.Μέχρι εκεί που βρίσκουν χώρο.
Αν εσύ σταματήσεις να κάνεις τον καραγκιόζη,αν κι εσύ διεκδικήσεις το χώρο σου απ\'την άποψη να εκφράσεις αυτήν την κούραση και γυρίσεις αυτήν την ανάγκη για φροντίδα στον εαυτό σου(που στο κάτω κάτω κι αυτός το έχει ανάγκη)...τότε ίσως τα βαμπίρ να μη βρίσκουν αίμα...
Εμ, τα καλά και συναισθηματικά βαμπιράκια που χορταίνουν αλλού την ανάγκη τους για αίμα και φροντίζουν τη σύντροφο, μόνο στο Twilight Series θα τα βρεις :)
Τώρα in real life, κάποιοι μπορεί να λειτουργούν έτσι γιατί εσύ τους αφήνεις και δεν εξηγείς πως νιώθεις, δεν διεκδικείς αυτό που θα ήθελες. Κάποιοι άλλοι πάλι, ό,τι και να κάνεις εσύ, αυτοί το χαβά τους.
Γι’ αυτό είναι στο χέρι σου να διακρίνεις ποιος είναι ποιος, με τους μεν να εκφράζεσαι και να μην περιμένεις να μυρίσουν τα νύχια τους ότι κουράστηκες ή νιώθεις αδικημένη, ενώ με τους δε ή να κόψεις λάσπη ή να πεις ότι τη βρίσκεις να είσαι εθελοντής αιμοδότης! :)
Μα γι αυτο τα εχω παρει με μενα..
Γιατι νιωθω πως κατι κανω λαθος..και δεν παιρνουν το μηνυμα..\"χαλαρωσε λιγακι\"..
και ξερετε ειναι γενικο το κακο..οπως καταλαβαινετε αυτη ειναι μια γενικη σταση μου και αρα και το προβλημα..
Βεβαια να σας πω την αληθεια πολλοι εκτιμουν την κατανοηση μου και με αγαπουν πολυ γι αυτο..και ειναι ανθρωποι που ξερω πολλα χρονια,αλλα αυτοι με ξερουν καλα ή εστω ειναι αυτοι που θελησαν να με μαθουν.
Και μη νομιζετε οτι κανω μουγκα..εχω εκρηκτικο χαρακτηρα....αλλα εχω και αυτοελεγχο και σκεφτομαι πριν μιλησω η πραξω...το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι λανθασμενα φοβαμαι,αλλιως θα το ελυνα...
φωτεινουλα σου αφιερωνω αυτο το μικρο ακουστικο αποσπασμα, νομιζω οτι ταιριαζει γαντι στην περιπτωση σου!
ειναι πολυ απενοχοποιητικο για οποιον εχει την ταση να θελει παντα να ικανοποιει τους αλλους κ τελικα καταπιεζεται κλπ κλπ
http://www.psyche.gr/radio_kanali1_teleiomania_27_8_09.zip
κανεις κλικ στο λινκ κ καταβαινει ενα αρχειο ηχου. (δεν ειναι μεγαλο 10λ νομιζω, το πολυ μιση ωρα/γιατι δεν θυμαμαι καλα)
έχω την υποψία ότι αντιλαμβάνομαι τι λές.Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Μα γι αυτο τα εχω παρει με μενα..
Γιατι νιωθω πως κατι κανω λαθος..και δεν παιρνουν το μηνυμα..\"χαλαρωσε λιγακι\"..
και ξερετε ειναι γενικο το κακο..οπως καταλαβαινετε αυτη ειναι μια γενικη σταση μου και αρα και το προβλημα..
Βεβαια να σας πω την αληθεια πολλοι εκτιμουν την κατανοηση μου και με αγαπουν πολυ γι αυτο..και ειναι ανθρωποι που ξερω πολλα χρονια,αλλα αυτοι με ξερουν καλα ή εστω ειναι αυτοι που θελησαν να με μαθουν.
Και μη νομιζετε οτι κανω μουγκα..εχω εκρηκτικο χαρακτηρα....αλλα εχω και αυτοελεγχο και σκεφτομαι πριν μιλησω η πραξω...το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι λανθασμενα φοβαμαι,αλλιως θα το ελυνα...
με έχω ακούσει να λέω :κάποιοι βάζουν το μπουρί της σόμπας και ρουφάνε!
αλλά λέω και το άλλο πιά
ρουφάνε απο μένα που έχω άρα είμαι απο τους τυχερούς που έχω,
γιατί μεγαλύτερη θλίψη έχω νιώσει να ζήτω , να προσδοκώ
απο τους ΜΗ έχοντες,
κι αυτό κοιτώ τώρα,
να δίνω αυτό που έχω ,να μην προσδοκώ να πάρω απο τους μη έχοντες,
να μην επιθυμώ να λάβω απο αυτους που έδωσα,
να ανοίξω τα μάτια μου και να λαμβάνω απο αυτούς που μου δίνουν,
΄
όντας στη θέση του δότη , θα ελκύω τους <παίρνω>.
όταν αναγνώρισα στον εαυτό μου ότι έχει ανάγκες
τότε ήρθε και η καλυψή τους.
όταν αναγνώρισα ότι πίσω απο την θέση δίνω υπήρχε μια
μεγάλη δύναμη που τρεφόταν με ευχαρίστηση απο τους
αδύναμους διψασμένους μου
ελευθερώθηκα (αρχικά θεωρητικά και σιγά σιγα και πρακτικά)
και ελευθέρωσα και τους άλλους να είναι υποχρεωμένοι να
ανταποδώσουν,
σαυτό το μικρό ακόμα πεδίο που μέχρι τώρα έχω καταφέρει
να εκφράζομαι με ανιδιοτελή δώσιμο
πάνε καλά τα πράγματα,
εύχομαι να μπορέσω να το αναπτύξω και να απολαμβάνω
τις σχέσεις μου ,
ως συγκοινωνούντα δοχεία ,
να μην ξαναεπιτρέψω να βρεθώ αδειασμένη.
Φωτεινή πάντα να σαι φωτεισμένη και φωτεινή!
Αφωτεινή, σκληρή δε γίνεσαι από τη μία μέρα στην αλλη δυστυχώς. Ειδικά αν δεν το έχεις καθόλου το θέμα όπως και εγώ, τότε την πάτησες!!:D Δεν ξέρω αν ποτέ θα καταφέρουμε να γίνουμε σκληρές και δεν ξέρω αν αυτό που εννοούμε όταν χρησιμοποιούμε τον όρο \"σκληρές\" είναι στην ουσία η σαφής και διακριτή τοποθέτηση των ορίων μας απέναντι στους άλλους και το σημαντικότερο, απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό. Σε βεβαιώνω πως σε όλες τις οικογενειακές συγκεντρώσεις έκανα τον κλόουν για να μην υπάρχουν κενά, εντάσεις και στιγμές αμηχανίας. Όμως φτάνει πια! Τους αφήνω να καταλάβουν ότι ξεπερνούν τα όρια και ότι δε φέρονται ευγενικά και με καλοσύνη. Δε μιλάω, απλά κοιτάζω.. Πόσο παράξενο τους φαίνεται.. Πάντως, εκεί που έχω καταλήξει όσον αφορά τη \"σκληράδα\" και τον τρόπο απόκτησής της είναι το ότι μόνο εάν κάθε φορά που σου δίνεται η ευκαιρία λες αυτά που πιστεύεις και ΔΕ δίνεις \"τόπο στην οργή\", μόνον έτσι σε σέβονται. Είναι πολύ δύσκολο να \"μην αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω\", ειδικά για άτομα σαν και εμάς. Πραγματικά όμως έτσι καταλαβαίνουν. Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να γίνεις σκληρή θα δυσκολευτείς λίγο λιγότερο, και πάει λέγοντας. Κάτι σαν άσκηση δηλαδή. Δεν το έχω καταφέρει ακόμα, αλλά το προσπαθώ να συμπεριφέρομαι έτσι. Άντε να δούμε, θα τα καταφέρουμε?? :P
ξωτικό τι ωραίο μήνυμα..!Quote:
Originally posted by 3wtiko
έχω την υποψία ότι αντιλαμβάνομαι τι λές.
με έχω ακούσει να λέω :κάποιοι βάζουν το μπουρί της σόμπας και ρουφάνε!
αλλά λέω και το άλλο πιά
ρουφάνε απο μένα που έχω άρα είμαι απο τους τυχερούς που έχω,
γιατί μεγαλύτερη θλίψη έχω νιώσει να ζήτω , να προσδοκώ
απο τους ΜΗ έχοντες,
κι αυτό κοιτώ τώρα,
να δίνω αυτό που έχω ,να μην προσδοκώ να πάρω απο τους μη έχοντες,
να μην επιθυμώ να λάβω απο αυτους που έδωσα,
να ανοίξω τα μάτια μου και να λαμβάνω απο αυτούς που μου δίνουν,
΄
όντας στη θέση του δότη , θα ελκύω τους <παίρνω>.
όταν αναγνώρισα στον εαυτό μου ότι έχει ανάγκες
τότε ήρθε και η καλυψή τους.
όταν αναγνώρισα ότι πίσω απο την θέση δίνω υπήρχε μια
μεγάλη δύναμη που τρεφόταν με ευχαρίστηση απο τους
αδύναμους διψασμένους μου
ελευθερώθηκα (αρχικά θεωρητικά και σιγά σιγα και πρακτικά)
και ελευθέρωσα και τους άλλους να είναι υποχρεωμένοι να
ανταποδώσουν,
σαυτό το μικρό ακόμα πεδίο που μέχρι τώρα έχω καταφέρει
να εκφράζομαι με ανιδιοτελή δώσιμο
πάνε καλά τα πράγματα,
εύχομαι να μπορέσω να το αναπτύξω και να απολαμβάνω
τις σχέσεις μου ,
ως συγκοινωνούντα δοχεία ,
να μην ξαναεπιτρέψω να βρεθώ αδειασμένη.
Φωτεινή πάντα να σαι φωτεισμένη και φωτεινή!
Εγώ Αφώτεινη ξέρω ότι δίνεις παίρνεις αγάπη έδωσες αγάπη θα πάρεις μήπως κάτι δεν κάνουμε κάτι σωστά και εμείς?
Φωτεινή...δεν χρειάζεται να γίνεις πιο σκληρή, απλά να βάλεις όρια σε....σένα. Μην αφήνεσαι, δεν χρειάζεται.Quote:
Είναι μια μαζοχιστική τάση που μας πιάνει όλους κατά καιρούς, την έχουμε ανάγκη και μετά μας ενοχλεί.
Κάτσε και σκέψου τι σε χαλάει πρώτα απ όλα στις αντιδράσεις τις δικές σου και μετά στρώστο.
Δεν αλλάζουν οι άλλοι, εμείς προσανατολίζουμε τη συμπεριφορά τους απέναντι μας με τη στάση μας!
Ξερετε κατι?
Δεν θελω να αλλαξω τους αλλους..
Βαριεμαι με πιστευετε?Δεν εχω καμια ορεξη να ασχοληθω με το τι θελουν εκεινοι απο μενα για να ειναι χαρουμενοι..
Θέλω μονο να μπορω να μενω ανεπηρεαστη,να μη χανω τον εαυτο μου και τα βαζω μαζι του.
Νιωθω πολλες φορες οτι η κριση μου ειναι λανθασμενη..και χαλιεμαι!
Άτομα σαν και εμάς κατηγορούν τον εαυτό τους για ό,τι και αν συμβαίνει. Όχι απαραίτητα ότι φταίνε για μία κατάσταση αλλά ότι φταίνε γιατί δε διορθώνουν την κατάσταση αυτή, γιατί δε διορθώνονται οι άλλοι κοκ. Αυτό που με έχει βοηθήσει σε αυτό το ζήτημα είναι το εξής: όταν προκύπτει ένα ζήτημα, κάθομαι για λίγο και σκέφτομαι εντελώς \"ωμά\" \"Είναι όντως δικό μου πρόβλημα αυτό? Δική μου ευθύνη?\" Μπορεί να ακούγεται λίγο εγωιστικό, αλλά πραγματικά βοηθάει και σε απαλλάσσει από αρκετές ενοχές. Βέβαια, δεν το καταφέρνω πάντα αλλά δουλεύει. Τουλάχιστον, σε ανακουφίζει από όλο αυτό το βάρος που νιώθουμε για να \"φτιάξουμε τον κόσμο!\"
Συμφωνω με οσα λετε...τα κατανοω απολυτα..τα βλεπω να μου συμβαινουν ολο και λιγοτερο..
Απλως καποιες στιγμες αναρωτιεμαι αν βαδιζω προς τη σωστη κατευθυνση ή μονο κανω κυκλους..
Φωτεινουλα μου,
και ο κυκλος κατι εχει να σου δωσει...παντα μετραει το ταξιδι...πρεπει να παρουμε αποφαση οτι η δοτικοτητα ειναι αυτο που μας τρεφει...το μονο ομως που πρεπει να μαθουμε ειναι να σταματαμε την ωρα που γυρναει μπουμεραγκ σε μας και μας καταστρεφει...πρεπει να μαθουμε να ξεχωριζουμε τα ορια...ξερεις πολλες φορες και ο αλλος μπορει να μην θελει τιποτα να παρει απο εμας αλλα εμεις να επιμενουμε να του δινουμε πραγματα...τοτε πως ζηταμε να κατανοησει αυτα τα ομορφα που του δωσαμε και να μας συμπεριφερθει αναλογα...αφου απλα δεν τα θελει, δεν τα εχει αναγκη...απλα δεν μπορει να κανει και αλλιως...ειναι απλα ομορφα και δεν θελει να μας πληγωσει γιατι ξερει οτι προερχεται απο την καρδια μας...απλα δεν τα εχει αναγκη και ισως τελικα στεναχωρουν περισσοτερο απο το να κανουν τον αλλο να νιωθει ομορφα...
μια οπτικη στην οποια κατεληξα προσφατα...υπαρχουν και αλλες τοσες...:)
Τα καταννοείς απόλυτα,βλέπεις να σου συμβαίνουν όλο και λιγότερο...χμμ μάλλον στη σωστή κατεύθυνση βαδίζεις ...Quote:
...τα κατανοω απολυτα..τα βλεπω να μου συμβαινουν ολο και λιγοτερο..
Απλως καποιες στιγμες αναρωτιεμαι αν βαδιζω προς τη σωστη κατευθυνση ή μονο κανω κυκλους..
Απλά όταν αλλάζουμε,ώσπου ν\'αλλάξουμε τελικά υπάρχουν σκαμπανεβάσματα και πισωγυρίσματα.Φυσιολογικό.
αχ βρε αρσουλα μου..στο εχω ξαναπει...μολις ειπες αυτο που εχω στο μυαλο μου...
Μα ξερεις..το μυαλο δεν ειναι παντα ξεκαθαρο,δεν βλεπει τον δρομο παντοτε καθαρα,καποιες φορες πληγωνεται η ψυχη, αλλα υπαρχει μεσα μια φωνουλα που λεει \"ει μην τα παρατας μην σε αμφισβητεις!!\"
Εμένα το λες...Quote:
Μα ξερεις..το μυαλο δεν ειναι παντα ξεκαθαρο,δεν βλεπει τον δρομο παντοτε καθαρα,καποιες φορες πληγωνεται η ψυχη, αλλα υπαρχει μεσα μια φωνουλα που λεει \"ει μην τα παρατας μην σε αμφισβητεις!!\"
Είναι στιγμές που όχι καθαρά δε βλέπω αλλά πενταβρώμικα και παραμορφωτικά.
Είναι ο σαμποτέρ εαυτός μας Φωτεινή μου!Δε θα του κάνουμε τη χάρη!!!!Με τίποτα όμως...θα μας ξεγελάει για λίγο και όλο και πιο λίγο μέχρι να τον απαλείψουμε :))
yes...
ειμαι και απο τη φυση μου αισιοδοξη ...και το τραβαω απο τα μαλλια,θελω να το στρωσω που λεει και η Θεοφανια..
ακους εκει να βαζω μονη μου τρικλοποδιες και να κλεινομαι στο κουτακι μου..
Σωστη Arsi.. κ βέβαια πας καλά κορίτσι μου κ ειναι πολυ καλό αυτο. Ακου κ την Ανοιξη κ Θεοφανία που σου λένε θέσε τα όρια σου. Ακούγεται απλό αλλά θέλει κάποια προετοιμασία να το κάνεις χωρίς να εκνευριστείς η να νιώσεις ενοχές στην αρχή.
Άντε μπράβο!και πολύ κράτησε!Quote:
yes..
ακους εκει να βαζω μονη μου τρικλοποδιες και να κλεινομαι στο κουτακι μου..
Πολύ χάρηκε,τώρα θα τα βάψει μαύρα ο άτιμος ο σαμποτέρ χεχεχε
α μα πια!κάποιες φορές αγνοούμε τη γλυκιά γαλήνια φωνούλα μέσα μας και ακούμε την αγριοφωνάρα του!βίτσιο που το έχουμε...:P
(επί ευκαιρίας κι εγώ στην επαναφορά είμαι μετά από ένα δυνατό τριήμερο..)
φιλάκια Φωτεινούλα και ν\'ακούς πάντα τη γλυκιά σου τη φωνούλα(άντε σου\'γραψα και στιχάκι με ομοιοκαταληξία:D)
Quote:
συναισθηματικα βαμπιρ...
Θετεις ορια στους αλλους , γραμμες που δεν επιτρεπεις να περασουν , αλλα με ελαστικοτητα και οχι ακαμψια ,σαν τον τεραστιο κορμο δεντρου που πεφτει με την καταιγιδα, αλλα το ευελικτο μικρο καλαμι την ξεπερναει.
Προσαρμογη , αγωνας και παλι απο την αρχη μια διαρκης παλη και χαρτογραφηση συνορων , ενα αεναο \"παιχνιδι\".
Θα πρεπει να ξερεις ποτε να σωπασεις σε μια προσβολη , ποτε να εναντιωθεις και ποτε να προσβαλεις εσυ.
Συνηθως η μονομερης στρατηγικη δεν εχει τα βελτιστα αποτεσματα , δεν θα εισαι παντα \"η καλη και υποχωρητικη\" αλλα δεν θα γινεις και η \"στριγγλα\".
Αυτο το παιχνιδι παιζεται απο την στιγμη που γενιομαστε , there can be only one:P
Μα να μη παιζεσαι.....!!Quote:
Originally posted by keep_walking
Quote:
συναισθηματικα βαμπιρ...
Θετεις ορια στους αλλους , γραμμες που δεν επιτρεπεις να περασουν , αλλα με ελαστικοτητα και οχι ακαμψια ,σαν τον τεραστιο κορμο δεντρου που πεφτει με την καταιγιδα, αλλα το ευελικτο μικρο καλαμι την ξεπερναει.
Προσαρμογη , αγωνας και παλι απο την αρχη μια διαρκης παλη και χαρτογραφηση συνορων , ενα αεναο \"παιχνιδι\".
Θα πρεπει να ξερεις ποτε να σωπασεις σε μια προσβολη , ποτε να εναντιωθεις και ποτε να προσβαλεις εσυ.
Συνηθως η μονομερης στρατηγικη δεν εχει τα βελτιστα αποτεσματα , δεν θα εισαι παντα \"η καλη και υποχωρητικη\" αλλα δεν θα γινεις και η \"στριγγλα\".
Αυτο το παιχνιδι παιζεται απο την στιγμη που γενιομαστε , there can be only one:P
Τι ωραία που τα είπες(έγραψες)Κeep!Kαι μου άρεσε που δε φοβήθηκες να πεις και αυτό το στρίγγλες,λολ.Έτσι είναι,κανένας δε μπορεί να είναι άγγελος 24/7 χωρίς να εξαντλείται.Νομίζω πως η Φωτεινή εξαντλεί τον εαυτό της με τις τύψεις όταν μένει μακριά από τον \"αγγελικό\" της εαυτό και ενώ θέλει να απολαύσει το γεγονός πως μπορεί να γίνει και σκύλα κάποιες φορές,έρχονται οι ερινύες και της θυμίζουν πως δεν το έχει από τη φύση της,λολ.
Αλλά και το bitchεριλίκι μαθαίνεται Φωτεινή,θέλει εξάσκηση.:P
Κατά τ\'άλλα,όσον αφορά τον τίτλο του thread,δεν ξέρω αν είναι τα συναισθηματικά βαμπίρ που φταίνε.Περισσότερο μου φαίνεται πως φταίμε εμείς που τους αφήνουμε το πρόσφορο έδαφος.Χρειάζεται σταθερότητα που οι ενοχές και οι τύψεις την παρεμποδίζουν,αυτές να τις πολεμήσεις.
Κι εγώ έχω αυτή την αίσθηση...Quote:
Originally posted by RainAndWind
Νομίζω πως η Φωτεινή εξαντλεί τον εαυτό της με τις τύψεις όταν μένει μακριά από τον \"αγγελικό\" της εαυτό και ενώ θέλει να απολαύσει το γεγονός πως μπορεί να γίνει και σκύλα κάποιες φορές,έρχονται οι ερινύες και της θυμίζουν πως δεν το έχει από τη φύση της,λολ.
Αλλά και το bitchεριλίκι μαθαίνεται Φωτεινή,θέλει εξάσκηση.:P
επίσης συμφωνώ και επαυξάνω πως το bitchεριλίκι μαθαίνεται(ευτυχώς!γιατί χρειάζεται κι αυτό πως να το κάνουμε...)
αλλά και η Φωτεινή νομίζω πως έχει ξεκινήσει από καιρό την \'εκπαίδευση\',θέλει τον χρόνο της η εκμάθηση:P
Μακρυά από συναισθηματικά βαμπίρ παναγία μου!!!!
Εκτός αν τα δαγκώνεις πιο δυνατά!