Quote:
Originally posted by KATER_INA
Καλησπερα και απο μενα συχαρητηρια για αυτο το πραγματικα πανεμορφο forum!!!
Θα σας κουρασω πιστευω λιγο με το post μοθ δεν ξερω απο που να αρχισω και συγνωμη αν γραφω σε λαθος ενοτητα..
Ειμαι η Κατερινα 28 ετων παντρεμενη (ακομα..)με ενα παιδακι 2 χρονων.
Όλα αρχισαν λιγο πριν μεινω εγκυος.
Ξαφνικα υπηρξε ενα διαστημα 7-10 ημερων που απλα δεν ημουν καλα ειχα ανχος,φοβο ξυπναγα τον αντρα μου να με βγαλει μεχρι την πορτα γιατι ηταν σκοτεινα και φοβομουνα εκλαιγα χωρις λογο στη δουλεια αλλα μετα ολα αυτα εξαφανιστηκαν συνεχισε η ζωη μου φυσιολογικα οπως την ηξερα ολα αυτα τα χρονια ο αντρας μου 13 χρονια μαζι μου Παντα ηξερα οτι ηταν ο μονος που μπορω να σταθω να εμπιστευτω και ηξερα οτι ποτε δεν θα με πουλαγε.
Επαιρνα τοση αγαπη που και γω απορουσα.
Μετα απο λιγο διαστημα εμεινα εγκυος, γεννησα, εφερα το κοριτσακι μου στον κοσμο και τοτε με χτυπησε η επιλοχειος καταθλιψη πηρα φαρμακα και εγινα καλα.
Ετσι πιστευα μεχρι και σημερα εχω κρισεις που κρατανε 3-4μερες καμια φορα και εβδομαδα απο τοτε που σταματησα τα φαρμακα πολλες φορες σκεφτομαι τρελα οταν με πιανει η κριση απλα βαζω ενα τραγουδι σκεφτομαι διαφορα μεχρι και την αυτοκτονια αλλα το μονο που με κραταει ειναι οτι δεν μπορω να αφησω το παιδι μου και να του κανω κατι τετοιο ετσι λοιπον κανω υπομονη..
Σαν να μην εφτανε αυτο εδω και 4-5 μηνες με αποκορυφωση τον τελευταιο ειδικα ο αντρας μου αλλαξε δεν ειναι αυτος που παντρευτηκα και να μου το λεγανε δεν 8α το πιστευα μου λει οτι τον κουρασα οτι καθεται σπιτι μονο για το παιδι οτι του ειμαι αδιαφορη οτι θελει να χωρισουμε και τον κραταω αναγκαστηκα λεγοντας του οτι θα τον βοηθησω να ξαναφτιαξουμε το σπιτι μας μου λει οτι δεν ειναι καλα ψυχολογικα και οτι μαζεψε ολα αυτα τα χρονια την απαισια συμπεριφορα μου και τωρα δεν αντεχει αλλο λει οτι οταν ερχεται σπιτι νοιωθει εκνευρισμο και δεν θελει να βρισκεται εδω.
Τον ηρεμει μονο το παιδι, ολοι οι αλλοι του ειναι αδιαφοροι Μου επισημαινει συνεχως οτι δεν ειναι καλα ψυχολογικα του ειπα να παμε σε ενα γιατρο μαλιστα του εκλεισα ραντεβου στην γιατρο που ειχα παει εγω με την επιλοχειο καταθλιψη τον ρωτησα αν υπαρχει αλλη γυναικα μου το αρνειται το παιζω καλη παλευω με τον ευατο μου οταν ερχεται να βρισκει αυτο που θελει για να ξεχασει την γκρινια αλλα οταν ειμαι μονη μου δεν ειμαι καλα προσποιουμαι μπροστα σε ολους.
Κανω υπερανθρωπες προσπαθεις να κρατησω το σπιτι μου εβαλα ντεντεκτιβ να τον παρακολουθει γιατι θελω να δω αν ισχυει η εκδοχη οτι οντως δεν ειναι καλα η υπαρχει αλλη γυναικα γιατι μονο τοτε θα αλλαζε ετσι οπως εγινε τωρα.
13 χρονια μαζι του πρωτη φορα ειδα αυτο το προσωπο που μου δειχνει τωρα δεν ξερω τι πρεπει να κανω πρεπει εγω που δεν ειμαι καλα να παλεψω οσο μπορω να κρατησω το σπιτι μου και να στηριξω τον αντρα μου που και εκεινος δεν ειναι καλα..
ειμαι σε πολυ επωδυνη κατασταση ωρες ωρες καταρρεω νομιζω οτι δεν αντεχω οτι δεν θα τα καταφερω...συγνωμη αν σας κουρασα ειλικρινα..
Καλή μου το μόνο που κούρασε είναι μια τάση που έχεις να μη βάζεις τελείες και να μη φτιάχνεις προτάσεις.