Quote:
Originally posted by anwnimi3
Καλησπερα παιδια!
Αρχίζω και απογοητευομαι με ολες αυτες τις σκεψεις που κανω. Δεν ξέρω αν ειναι ΙΔΨ ή απλα της διμιουργω εγώ γιατί φοβάμαι ότι έχω κάτι τέτοιο ορμώμενη απο τα χίλια μύρια συμπτώματα που εχω διαβάσει.
Θα έλεγα ότι συνεχώς έχω βίαιες εικόνες στο μυαλό μου και τρομάζω για το ποιά είμαι και το τι μπορώ να κάνω ή κυρίως για το αν θέλω να το κάνω και το ανχος μου χτυπάει κόκκινο...
Οταν λέω βίαιες ενοω ξυρίζω πχ τα πόδια μου και σκέφτομαι και αν το πιάσω και κοπώ επίτιδες τι θα γίνει? Θέλω να το κάνω? γιατί το σκέφτομαι? τι θα μου προσφέρει αυτό ? και εκέι λέω πάει τρελλένομαι...
Η αυτό που με ανυσηχεί είναι που βλέπω κάτι στην τηλεώραση , κάτι καό και τετοια και σκέφτομαι εγώ θα το έκανα,γιατί ναι γιατί οχι και μετα καταλήγω στο ναφοβάμαι ότι τελλάινομαι και εκέι φρικαρω !!!
Ειμαι τόσο ήρεμος άνθρωπος γαμώτο, δεν μπορώ πια να χαρώ τπτ ουτε φίλους ούτε διακοπές ούτε το έξω όλο τέτοια σκέφτομαι και απορώ που ξεκινάει το πρόβλημα και που το εάν το δημιούργησα εγώ απο το να το σκέφτομαι συνέχεια...
Επισης να αναφέρω ότι πήγαινα 1 χρόνο σε ειδικό αλλά ειλικρινά ντρεπόμουν-φοβόμουν να τα πω όλα αυτα...τι χάζο εκ μέρους μου αλλα δεν μπορύσα...
Εχει άλλοσ τέτοιεσ εμπειρίεσ?
join the club ! ! ! αυτο λεγεται ιψδ.. το εχω και γω. λοιπον κυρρια πηγη του αγχους και τον φοβιων, ειναι η αβεβαιοτητα.. ο ψυχαναγκασμος σου.. σκεφτεσι χαζα/τρελα/ασχετα, και σε ακαιρες στιγμες, μπαινουν ξαφνικα στο μυαλο σου σου και σε αναστατωνουν, και σου χαλανε τη διαθεση. επισης νιωθεις τοσο εντονο αγχος απο τις εντονα ενοχλητικες σκεψεις που νομιζεις οτι δεν θα αντεξεις την πιεση, \"σπσεις\" και θα τρελαθεις. ομως αυτο οσο και να το πιστευεις, ειναι ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. πολυ ποιο πιθανο ειναι να τρελαθει καποιος που ειναι εντελως υγιης, παρα ενας που εχει ΙΨΔ το λενε οι ερευνεςι και σου τα λεω βασει στατιστικων.. ηρεμησε.