apatheia h mia akoma erwtikh "mpananoflouda"??
kalhspera!!vriskomai se adieksodo kai thelw th voitheia sas..tous teleutaious mhnes krataw mia apostash kai mia apatheia se osous gnwrizw kai kanw kati mazi tous, dioti plhgwthika polu apthn teleutaia sxesh mou kai fovamai na ependusw pali se kati g n mhn pligwthw ksana..tn maio gnwrisa ena paidi..o opoios einai uperoxos,exupnos,emfanisimos,m xioumor..sthn arxh edeixne pws olo auto tha paei kala kai hmoun polu enthousiasmenh..alla afou egine kati metaksi mas kai eixame mia kalh epikoinwnia..arxise n apantaei sta minimata mou me megalh kathusterhsh,na mhn me pairnei thlefwno suxna kai na me "grafei" m liga logia..kai na kanei gnk pragmata p m enoxlousan kai edeixnan adiaforia..auth h adiaforia egine megaluterh kathws eixe n m steilei minima 1,5 mhna.k egw apth meria dn ekana kamia kinisi n tn proseggisw alla prospathousa m eimai thetikh apenanti tou,xwris omws na eimai ekdilwtikh k piestikh..to provlima m einai oti edw kai 1 mhna mou stelnei minimata sunexws alla egw dn exw apanthsei se kanena..k autos sunexizei na stelnei..dn einai oti dn tn thelw,,apla eimai polu egwistria k skeftomai gt toso kairo dn epikoinwnhse mazi kai dn mporw n katalavw ti thelei..kai dn kserw pws na to xeiristw olo auto..parakalw voithiste me..peite m t n kanw!!!perimenw sumvoules h na m peite an eixate analoges fovies h empeiries m tis dikes m.euxaristw ek twn proterwn.