Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση κατόπιν συννενόησης με τη θεματοθέτρια.
Printable View
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση κατόπιν συννενόησης με τη θεματοθέτρια.
Πως εισαι τοσο βεβαιη οτι ενας ανθρωπος δε θα εκανε αυτες τις σκεψεις?
Είχα γράψει ένα μήνυμα με διαφορετικό περιεχόμενο,αλλά το έσβησα,καθώς ξαναδιαβάζοντας όσα έγραψες κάτι μου διαφεύγει.Είναι ένα σενάριο που πλάθεις με τη φαντασία σου αυτό,είναι μία πραγματικότητα,είναι απλά σκέψεις,είναι μία \"δοκιμασία\"ένα τεστ εξομοίωσης ώστε να δεις πως θα φερόσουν σε ανάλογη κατάσταση;Aν θες εξηγείς.Εκτός αν δε θες να το συζητήσεις,απλά ήθελες να δεις όσα σκεφτόσουν γραμμένα κάπου.
Σοφτ....η ζωή είναι έτσι. Ότι δίνουμε παίρνουμε, ότι πήρες έδωσες.
Καμία ενοχή.
Αγαπη μου γλυκεια...
εσυ δεν εισαι ενας \"κακος\" ανθρωπος..εσυ εχεις μνημες που πονανε και σου θυμιζουν οτι πρεπει να προστατευσεις τον εαυτο σου..
και καλα κανουν και υπαρχουν αυτες οι μνημες!μη νιωθεις ενοχες που ξερεις τι σου εχει συμβει..αλλα ουτε και γιατι εισαι ακομα ανθρωπος που ποναει για τους αλλους..
Σε φιλω και περιμενω νεα σου..
Πολλές φορές σκέφτομαι τί θα κάνω εάν στο μέλλον ο πατέρας μου αρρωστήσει ή πάθει κάτι σοβαρό.. Πως θα αντιδράσω μετά από όλη αυτήν την αντιμετώπιση.. Το μυαλό λέει \"απομακρύνσου! φύγε μακριά!\" Η καρδιά όμως? Και αυτή η άτιμη και μάταιη ελπίδα ότι αν του σταθώ θα αλλάξει στάση.. Ναι, λες και άλλαξε στα τόσα χρόνια που του στέκομαι.. soft, δεν είσαι απάνθρωπη, είσαι ένας κανονικός άνθρωπος, πληγωμένος ο οποίος παλεύει να ορθοποδήσει και να απαλλαγεί από την κακοποίηση.. Με όσους έχω συζητήσει την ενδεχόμενη αντίδραση λένε ότι θα τρέξω, αυτή είμαι εγώ, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου.. Πιστεύω ότι για τη μητέρα μου θα τρέξω.. Πλέον είμαι πεπεισμένη ότι δεν το κάνει επίτηδες, απλά δεν της \"κόβει\" μέχρι εκεί, δεν της \"κόβει\" να καταλάβει τί περνάω.. Για τον πατέρα μου όμως, πραγματικά δεν ξέρω.. Βλέπω το πόσο έχω παγώσει μέσα μου γι\' αυτόν τον άνθρωπο, έχω νεκρώσει.. Και σίγουρα δε μπορώ να τον συγχωρήσω.. δεν ξεχνάω.. δεν πρέπει να ξεχάσω.. Όπως στρώνει ο καθένας, κοιμάται.. Ίσως θα έπρεπε να αναλογίζονταν τη συμπεριφορά τους νωρίτερα, να μην μας κάνουν ξένους, πόσο μάλλον εχθρούς. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι η δική μου επιβίωση, ο εαυτός μου πάνω από όλα.. Εγωιστικό? Μπορεί. Αλλά απαραίτητο.
Αλλοι σιγουρα μπορει να τις κανουν ,αλλα δεν εκφραζουν εμενα αυτες οι σκεψεις :)Quote:
Originally posted by Boltseed
Πως εισαι τοσο βεβαιη οτι ενας ανθρωπος δε θα εκανε αυτες τις σκεψεις?
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Είχα γράψει ένα μήνυμα με διαφορετικό περιεχόμενο,αλλά το έσβησα,καθώς ξαναδιαβάζοντας όσα έγραψες κάτι μου διαφεύγει.Είναι ένα σενάριο που πλάθεις με τη φαντασία σου αυτό,είναι μία πραγματικότητα,είναι απλά σκέψεις,είναι μία \"δοκιμασία\"ένα τεστ εξομοίωσης ώστε να δεις πως θα φερόσουν σε ανάλογη κατάσταση;Aν θες εξηγείς.Εκτός αν δε θες να το συζητήσεις,απλά ήθελες να δεις όσα σκεφτόσουν γραμμένα κάπου.
Θα ηθελα να διαβασω το πρωτο μηνυμα ,αλλα ημουν νοσοκομειο και δεν ειχα τετοια δυνατοτητα απο κει μεσα
Αλλα γιατι το εσβησες??
Oτι μας βγαινει πρωτο ειναι και το αληθινο πιστευω εγω.
Οι δευτερες σκεψεις καμια φορα μας μπλοκαρουν γιατι δεν ακολουθουμε την καρδια μας ,και την διαισθηση μας για μια ποιο ελευθερη εκφραση συναισθηματων
Αν το εχεις ακομα ,και δεν το εχεις διαγραψει στειλτω
\"Είναι απλά σκέψεις,είναι μία \"δοκιμασία\"ένα τεστ εξομοίωσης ώστε να δεις πως θα φερόσουν σε ανάλογη κατάσταση;\"
Μακαρι να υπηρχε κατι τετοιο {matrix μου θυμησε} :P
Αλλα εξομιωτης συναισθηματων δεν εχει εφευρεθει ακομα,
αλλα θα ηταν πολυ ωραιο αν υπηρχε.
Αλλα το μυαλο μου καποιες φορες, ανακαστηκε να γινει,σε ενα τετοιο επερχομενο σεναριο,γενικα για ν αντεξει την στιγμη
Ηξερα οτι θα ηταν δυνατα,και με συναισθηματα αντιφαντικακα μεσα μου,αλλα δεν περιμενα αυτη τη μαχη μεσα μου {η αναφορα μου γ αυτα στο ποστ μου}Νομιζα οτι τα ειχα δουλεψει τοσο καλα, ολα αυτα τα χρονια
Ναι εχεις δικιο Θεοφανια οπως το θετεις ,αλλα δεν δουλευει ετσι με μενα,μακαρι να ηταν τοσο απλοQuote:
Originally posted by Θεοφανία
Σοφτ....η ζωή είναι έτσι. Ότι δίνουμε παίρνουμε, ότι πήρες έδωσες.
Καμία ενοχή.
chr 1986Quote:
Originally posted by 1986
Πολλές φορές σκέφτομαι τί θα κάνω εάν στο μέλλον ο πατέρας μου αρρωστήσει ή πάθει κάτι σοβαρό.. Πως θα αντιδράσω μετά από όλη αυτήν την αντιμετώπιση.. Το μυαλό λέει \"απομακρύνσου! φύγε μακριά!\" Η καρδιά όμως? Και αυτή η άτιμη και μάταιη ελπίδα ότι αν του σταθώ θα αλλάξει στάση.. Ναι, λες και άλλαξε στα τόσα χρόνια που του στέκομαι.. soft, δεν είσαι απάνθρωπη, είσαι ένας κανονικός άνθρωπος, πληγωμένος ο οποίος παλεύει να ορθοποδήσει και να απαλλαγεί από την κακοποίηση.. Με όσους έχω συζητήσει την ενδεχόμενη αντίδραση λένε ότι θα τρέξω, αυτή είμαι εγώ, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου.. Πιστεύω ότι για τη μητέρα μου θα τρέξω.. Πλέον είμαι πεπεισμένη ότι δεν το κάνει επίτηδες, απλά δεν της \"κόβει\" μέχρι εκεί, δεν της \"κόβει\" να καταλάβει τί περνάω.. Για τον πατέρα μου όμως, πραγματικά δεν ξέρω.. Βλέπω το πόσο έχω παγώσει μέσα μου γι\' αυτόν τον άνθρωπο, έχω νεκρώσει.. Και σίγουρα δε μπορώ να τον συγχωρήσω.. δεν ξεχνάω.. δεν πρέπει να ξεχάσω.. Όπως στρώνει ο καθένας, κοιμάται.. Ίσως θα έπρεπε να αναλογίζονταν τη συμπεριφορά τους νωρίτερα, να μην μας κάνουν ξένους, πόσο μάλλον εχθρούς. Αυτό που έχει τώρα σημασία είναι η δική μου επιβίωση, ο εαυτός μου πάνω από όλα.. Εγωιστικό? Μπορεί. Αλλά απαραίτητο.
πρεπει να φυγω , θα σου απαντησω οταν μπορεσω :)
καλημερα
:)Quote:
Originally posted by Αφωτεινή
Αγαπη μου γλυκεια...
εσυ δεν εισαι ενας \"κακος\" ανθρωπος..εσυ εχεις μνημες που πονανε και σου θυμιζουν οτι πρεπει να προστατευσεις τον εαυτο σου..
και καλα κανουν και υπαρχουν αυτες οι μνημες!μη νιωθεις ενοχες που ξερεις τι σου εχει συμβει..αλλα ουτε και γιατι εισαι ακομα ανθρωπος που ποναει για τους αλλους..
Σε φιλω και περιμενω νεα σου..
Ξεφευγεις αραγε?
Αναρωτιεμαι μεσα μου πραγματικα αν εφυγα.Αναρωτιεμαι αν υπηρξα ποτε ελευθερη?Αναρωτιεμαι αν οι στιγμες ελευθεριας που αισθανομουν ηταν απλος για να νομιζω οτι ισως εκανα κατι καιγω σημαντικο στη ζωη μου?Εκλεισα μια πορτα πισω μου για 15 χρονια ,αλλα μαλλον την κουβαλουσα μαζι μου.
Πηρα ενα μπραβο για τα κοτσια μου
Για να εχεις κοτσια ,πρεπει να περπατας ορθιος.
Εγω δεν περπαταω σερνομαι τωρα,η θα την κλεισω οριστικα,η θα τη κουβαλαω για παντα.
http://www.youtube.com/watch?v=lRcQZ2tnWeg
Δεν ξέρω αν όντως ξεφεύγεις.. Μπορεί και όχι.. Όμως σίγουρα ζεις καλύτερα, πιο ήσυχα.. Μπορεί να κουβαλάς αυτήν την πόρτα όπως λες αλλά αν την έχεις κλειστή, αποφεύγεις πολλά, πιστεύω ότι και αυτό είναι σημαντικό. Όχι το ιδανικό, αλλά αρκετά σημαντικό. Σημασία έχει να κλείσει η πόρτα μέσα μας, πράγμα πολύ δύσκολο για μένα προς το παρόν... Θέλει πολύ μεγάλη δύναμη να κλείσεις αυτήν την πόρτα, πόσο μάλλον να την...διπλοκλειδώσεις. Εύχομαι όμως να γίνει κάποια στιγμή, για το καλό μας..
Aν δεν αναρωτιοσουν \"κοντα που???\", αν δεν ειχες μνημες, αν το κορμι σου κ η ψυχη σου δεν αναρωτιοταν που πας κ τι να κανεις, μαλλον τοτε θα σουν κατι σαν ...ρομποτ.
Ολα τα κρατηματα, οι αναστολες, οι αμφιβολιες ερχονται απο ενα σωμα κ μια ψυχη που εχουν επαφη με αυτο που εζησαν καποτε. Κι αν εισαι και σκληρη (μα οχι μονο) κακο δεν ειναι. Εισαι και ετσι. Αν κ σκληρη με τον εαυτο σου γινεσαι πρωτα πρωτα. Απαγορευεται να αισθανεσαι τον πονο,οταν στον προκαλουν αλλοι αραγε....Ή απαγορευεται να τον εκφραζεις..?Απο που ερχονται αυτες οι απαγορευσεις κ πώς επιβάλλονται?
Ισως καπου εκει να κρυβεται κ το ενα βημα παρακατω ή ενα κομματι ελευθεριας που αναζηταμε ολοι λιγο πολυ:)
Κ κάτι ακομα: η υπογραφη σου ειναι πολυ ομορφη. η ορατη κ η αορατη πλευρα του εαυτου μας, θελει κ πολυ θαρρος κ δυναμη για να την ανακαλυψουμε πρωτα πρωτα οι ιδιοι.κ δεν εχει βεβαια μονο μαλακά κομματια:)
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
σοφτ , με τη βιοψία τί έγινε ?
καθυστερηση αλλες 2 μερες με 3
καταλαβαίνω πως θα είσαι...
προσπαθώ να καταλάβω μάλλον...
ουτε γω ξερω ακριβως πως ειμαι
Μαλλον θα ελεγα παγωμενη
το ηθελα και δω,γιατι ειναι απο τα ποιο αγαπημενα
\'Περα απο τη νυχτα που με σκεπαζει
Μαυρη οπως η κολαση απο τον ενα πολο στον αλλο
Ευχαριστω ο τι κι αν ειναι οι θεοι
Για την αδαμαστη ψυχη μου
Στην καταστροφικη εξελιξη των πραγματων
δεν εχω μορφασει ουτε κλαψει δυνατα
Κατω απο τα χτυπηματα της μοιρας
το κεφαλι μου ειναι ματωμενο αλλα αλυγιστο
Περα απο αυτο το μερος της οργης και των δακρυων
Παραμορφωμενο απο τον τρομο της σκιας
Κι ομως η απειλη του χρονου
με βρισκει και θα με βρισκει ανεπηρεαστο
Δε μετρα ποσο στενη ειναι η πυλη
ποσο φορτωμενος με τιμωριες ειμαι
Εγω ειμαι ο Κυριος της μοιρας μου
Εγω ειμαι ο καπετανιος της ψυχης μου\'\'
Out of the night that covers me,
Black as the pit from pole to pole,
I thank whatever gods may be
For my unconquerable soul.
In the fell clutch of circumstance
I have not winced nor cried aloud.
Under the bludgeonings of chance
My head is bloody, but unbowed.
Beyond this place of wrath and tears
Looms but the Horror of the shade,
And yet the menace of the years
Finds and shall find me unafraid.
It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the master of my fate:
I am the captain of my soul.
William Ernest Henley
Γιατι αραγε παντα σε βαζουν σ αυτο το τρυπακι των ενοχων.?
Οσα εγληματα και να χουν κανει οι ιδιοι δεν τα βλεπουν ποτε
Βλεπουν μονο τα δικα σου
΄
Εσυ πρεπει να εισαι εκει ,εσυ περπει να τρεχεις αν γινει κατι.Εσυ πρεπει να γινεις ο μπαμπας και η μαμα τους Εσυ πρεπει να τους αγαπας τωρα
Πρεπει, πρεπει ,πρεπει.
Πως θα γινω εγω ο γονιος σας αφου αυτον των ρολο δεν μου το μαθατε.Τι απαιτησεις εχετε?
Εσεις που ειστε τωρα σε αυτο που περναω?
Μαλλον οι προσδοκιες μου ειναι μεγαλες.
Θα βαλω στοχο μια μικροτερη,και θα αρχισω να κατεβαινω ,μεχρι να φτασω στο σημειο 0
Αληθεια γιατι οργιζομαι? Γιατι θυμωνω? Σε τι ελπιζω?
Τι θα γινει?
Θα αυτομαστιγωθουμε πολυ ακομα?
Δεν θα αλλαξει τιποτα σκληρο κοριτσι..ειτε εσυ γινεις χαλί και σε πατησουν (ευχαριστως και για αλλη μια φορα),ειτε δεν κανεις βημα..
Το ξερεις μην αμφιβαλλεις!!!!!
δεν τιθεται θεμα αυτομαστιγωματος
θυμος και πονος ειναι
αλλα τουτη φορα δεν θα βγει πανω μου ,αρκετα μου εκανα ως τωρα
Μια ουτοπική ασφάλεια για να προφυλαχτείς από έναν παράλογο, παρανοϊκό φόβο... :(Quote:
Originally posted by soft
Φοβασαι να ανοιχτεις, για να μην φανεις γυμνος
φοβασαι να αγαπησεις , για να μην φανεις τρωτος
φοβασαι να εμπιστευτεις για να μην φανεις αδυναμος
φοβασαι να σκεφτεις για να μην πονεσεις
φοβασαι που φοβασαι,για να μην φανεις ανθρωπος
φοβασαι ολα τα προηγουμενα, για να ζεις στον ασφαλη σου κοσμο.
Με τις εξετάσεις σου εντάξει soft?Ας ξεκινήσουμε από αυτά που έχουν προτεραιότητα.
Eυχαριστω rain και σενα :)
Θα χρειαστω ,νομιζω λιγο δυναμη,και γ αυτο προσεχως
οχι δεν ειναι ολα καλα , αλλα πιστευω σε μενα, και αν εσπασα οι λογοι ηταν παρα πολλοι, kai sorry γ αυτο,δεν ειμαι ανθρωπος που το βαζει κατω ευκολα,απλα ηρθαν ολα μαζεμενα:)
Αυτό έλειπε ρε συ,να απολογείσαι που είσαι άνθρωπος και όπως όλοι μας,χρειαζόμαστε στήριξη στα δύσκολα.Θα πάνε όλα μια χαρά,θα ξαναβρείς τις ισορροπίες σου,ίσως τώρα να σου φαίνεται μανίκι,ήρθανε και μαζεμένα,ε,άνθρωπος είσαι,δεν είσαι από σίδερο.
Νά\'σαι καλά κοπέλα μου και ό,τι θες να το βγάζεις από μέσα σου,να το ζητάς και ό,τι σε βασανίζει να το επικοινωνείς.:)
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
σοφτακι μου τι εγινε?δεν ξερω τιποτα!!!!εχεις εσυ προβλημα υγειας???
ειμαι εδω..οκ?ο,τι χρειαστεις!!!
Οι αντιδράσεις σου στο περιστατικό που γράφεις με τη μητερα σου πιστεύω είναι φυσιολογικές. Είναι λογικό να έχεις φόβους και έντονες αγωνίες σε τέτοιες καταστάσεις και να πλάθεις τα χειρότερα σενάρια μπροστά στο άγνωστο.
Φτάνει όμως να μπορείς πέρα από αυτές τις σκέψεις να δεις κατάματα το πρόβλημα και να το αντιμετωπίσεις. Να μη ληγήσεις. Να μη φύγεις μακριά. Να μη ξεσπάσεις σε λυγμούς ή να κάνεις παράλογες ενέργειες.
Στο βάθος όλων αυτών να έχεις τον έλεγχο του εαυτού σου, να διατηρείς κάποια ηρεμία και να είσαι σε ετοιμότητα.
Soft,θέλεις να το συζητήσουμε;Γιατί σου είπαν να περιμένεις τρεις μήνες?
Έχεις δίκιο,η εμπειρία κάποιου που μπαίνει σε μία περιπέτεια υγείας,έχει τη δύναμη να τον κάνει να δει τη ζωή με άλλο μάτι.Να την εκτιμήσει,να την εξετάσει πιο προσεχτικά,να τη γεύεται δυνατότερα.
Κοπέλα μου,μην απελπίζεσαι.Κράτα το ηθικό σου ψηλά.Αλλά και αν λυγίζεις,μην το θεωρείς σαν κάτι κακό.Έχεις και το δικαίωμα να λυγίσεις.Θα λυγίσεις και μετά θα επανέλθεις στην αρχική σου θέση.Έχεις ακούσει το καταπληκτικό,το καλάμι λυγίζει,αλλά δεν σπάει.Γιατί είναι εύκαμπτο.Γίνε εύκαμπτη,σαν καλαμιά.Αυτό σου εύχομαι ένα συννεφιασμένο πρωινό.Η σκέψη μου είναι μαζί σου.
Καλή μου soft,κάποιες καταστάσεις είναι δύσκολες.Quote:
Originally posted by soft
Εχοντας περασει ξεπερασει τοσα πολλα πραγματα στη ζωη μου,πιστευα οτι θα ηταν κατι ευκολο,και θα μπορουσα να σκεφτω λογικα
Αφου η λογικη η υπομονη και η ηρεμια σε καταστασεις δυσκολες με αντιπροσωπευαν,αλλα με αφησαν δεν με ακολουθουν αλλο
Και σ\'αυτές πολλές φορές για λίγο μας εγκαταλείπουν μερικά χαρακτηριστικά μας όπως αυτά που αναφέρεις.
Αν αναλογιστείς και άλλες καταστάσεις θα δεις πως πάλι υπήρχαν στιγμές που η ηρεμία ή η υπομονή ένιωθες να σε εγκαταλείπουν.Φυσικό και ανθρώπινο.
Είναι ίσως οι στιγμές που χρειαζόμαστε ένα χέρι επειδή οι αντοχές μας στερεύουν.Ή ίσως απλά ανθρώπινα συναισθήματα που πάντα έρχονται σε μικρότερο ή μεγαλύτερο ποσοστό όταν μας συμβαίνουν \'στραβές\'.
Είσαι αυτό που είσαι και είναι πάντα εκεί ακόμα κι αν αυτή τη φορά νιώθεις πιο έντονα να σε εγκαταλείπει ένα κομμάτι σου,αυτό είναι εκεί έτοιμο να αναδυθεί και πάλι.
Να δεις πως κι αυτή τη φορά θα το ξεπεράσεις και θα μιλάς για ακόμη μια δυσκολία που ξεπέρασες:)
Σου αφιερώνω ένα κομμάτι και ελπίζω να πάνε όλα καλά,θα πάνε!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I0Xz7RDpxnw
*μου άρεσε πολύ το παράδειγμα με το καλάμι που έδωσε η ρέιν
Σ ας ευχαριστω για τη συμπαρασταση σας ολους ,και για τις ευχες
Αργησα ν απαντησω ,γιατι δεν ηθελα ,να ξαναδιαβασω το θεμα μου ,και γενικα την απογοητευση μου ,απ ολη την διαδικασια της θεραπειας
Ξερω οτι ισως πειτε η σκεφτειτε οτι αλλοι εχουν μεγαλυτερα προβληματα υγειας και το παλευουν.
Και γω το παλευω αλλα υπαρχουν στιγμες που δεν μπορω .τρελαινομαι ,πως αλλιως να το πω.
Σημερα βγηκα ,δεν ειπα τιποτα στη παρεα ,για να μην αρχισουν οι υπερποστασιες
Και οτι μου εχουν απαγορευσει οι γιατροι ,τα εκανα ολα ,εφαγα ηπια καπνισα ,περπατησα κουραστηκα{χε χε με αποτελεσμανα εχω και μια κριση},δεν ακολουθησα καμια οδηγια χρησεως ,ξεροντας οτι θα υποφερω μετα,
Αλλα δεν με νοιαζει .Καρφακι δεν μου καιγεται πια,ολα αυτα τα \"ΜΗ\" ,με εχουν κουρασει τοσο πολυ :(
Δεν θα κατσω να περιμενω 3 μηνες ,δεν μπορω να ζω και με αυτο αγχος .Εδω δεν μπορουσα να διαχειριστω αυτο που ειχα ,αλλο δεν μου χρειαζονταν.
Γιατι??
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
σοφτ,
ισως τελικα να ανησυχουσες πολυ λιγοτερο για το τι σκεφτονται οι αλλοι , αν ηξερες ποσο λιγο σκεφτονται οι αλλοι. ;)
Bolt thanks εχεις δικιο σε αυτο που λες ,αλλα στη συγκεκριμενη στιγμη δεν το βλεπεις ,απλος στεναχωριεσαι,με αυτα που βλεπεις αισθανεσαι και ακους :(
Χρειαζομαι παντα λιγο χρονο να επεξεργαστω συναισθηματα και κατατασεις εγω ,νομιζω !!
Αλλα για μενα ηταν σαν να μου εκαναν κηδεια ,πριν την κηδεια
ΔΙκο μου λαθος ...........
καλη χρονια και σε σενα :)
Σε πληροφορώ απαλούλα μου ότι και το πνεύμα σου μια χαρά μου φαίνεται και το χιούμορ σου επίσης παραμένει αναλλοίωτο και σε κόβω για άτομο δυνατό και ταυτόχρονα ευαίσθητο, όμορφος συνδυασμός. Στις ωοθήκες σου ρε για το τι έβλεπες στα μάτια τους. Άσε που μπορεί ακριβώς επειδή εσύ είσαι στη φάση της διαπραγμάτευσης με αυτό που σου έτυχε και στη φάση αποδοχής του, να παρερμήνευες τις ματιές, ή να μεγένθυνες πράγματα. Ξέρεις το γνωστό έχω τη μύγα, της καλυμμένης αυτολύπησης και νομίζω ότι όλοι με λυπούνται, παίζει λες κάτι τέτοιο? Κανένα πρόβλημα εγκεφαλικό δεν έχεις, εκτός αν το λιγότερα μαλλιά ισούται με λιγότερα μυαλά, λολ.
Άντε ρε, μια χαρά παιδί είσαι, ξεκόλλα. Θα περάσει η πρώτη φάση της αποδοχής και θα επανέλθεις δριμύτερη, δροσερότερη και απαλότερη όπως πάντα σόφτεξ μου. Σου εύχομαι τα καλύτερα για τα αποτελέσματα, ωστόσο ξέρε πως είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε οτιδήποτε και να έρθει, δεν είσαι μόνη.
Όσο για το προσπαθώ να είμαι εμφανίσιμη, ΠΡΟΣΠΑΘΩΩΩΩ, αυτό εμένα μου είπε ότι προσπαθείς πολύ και αυτό σε καταπιέζει. Δεν πειράζει για λίγο καιρό να μην είσαι το next top model, έχεις κάθε δικαίωμα αυτό που ζεις να το διαπραγματεύεσαι όπως σου βγαίνει και δίχως να το εντάσσεις σε "πρέπει να..." ακόμη και την περιπέτειά σου δλδ, έλεος. Και όσο για το ότι δίνεις συμβουλές, γιατί, λέει κανένας πως όταν βρισκόμαστε σε προσωπική κρίση έχουμε λιγότερα δικαιώματα στο να συμμετέχουμε ισότιμα σε οτιδήποτε????
Ε, στο κάτω κάτω, όσοι σε κρίνουν αυτή την εποχή που περνάς ζόρια αντί να σε αγκαλιάζουν, μετά θα ξέρεις πως να τους κατηγοριοποιήσεις, θα σου είναι πιο ξεκάθαρο. Ένα άντε γαμήσου κι εσύ στον καθένα και καθάρισες,λολ
hey soft....ελπιζω να πανε ολα καλα:) Δεν ξερω τι να γραψω απλα ειπα να δηλωσω και εγω την συμπαρασταση μου.
soft μου κατ αρχην καλη χρονια...........
θελω κατι να σ πω, εισαι το 2ο ατομο εδω μεσα που με εχει επιρεασσει παρα πολυ σε πολλα θεματα..........το 1ο ειναι ο pad και ελπιζω να το διαβασει κ κεινος αυτο.
απο την μερα που μ μιλησες στο chat ειληκρινα δν μπορουσα να κλεισω ματι, παραδεχομαι πραγματα........πανω απ ολα σκεφτομουνα εσενα, χωρις να σε ξερω. πως μου φανηκες με τα λογια σου τοσο δυνατη, τοσο δυνατη και καλη που δν πρεπει ουτε κατα διανοια να κατηγορεις τον εαυτο σου για οποιαδηποτε σκεψη κανεις. μπορεις με τα λεγομενα σου να αγγιξεις κοσμο και να τον κανεις να νιωσει καλα, εισαι τοσο μαθημενη απ την ζωη και το βιωμα σου σε εκανε αυτο που εισαι σημερα. δεν σταματας να παλευεις λ δν θελω να το κανεις γιατι δινεις κ σε μενα δυναμη κ εισαι το 1ο ατομο που γνωρισα σε αυτο το φορουμ 1 χρονο πριν.
σε παρακαλω πολυ , μην νιωθεις τυψεις για οτιδηποτε σκεφτεσαι, μην το κανεις, σε παρακαλω....η σκεψη δεν ελεγχεται πολλες φορες κ δν φταις εσυ! εμενα με επιρεαζεις πολυ οποτε σε παρακαλω μην λες πως εισαι κακος ανθρωπος δεν εισαι δεν παιζει να εισαι!
σκεφτομουνα εκεινες τις μερες συνεχεια αποφασισα πως ναι δεν μπορω να πω καν την ''λεξη'', μπορω να πω αλλες κ αλλες λεξεις αλλα αυτη μου προκαλει απεχθεια μ προκαλει ενα αισθημα ενοχης! πως φταιω εγω πως οποιος κ αν το μαθει θα κατηγορησει εμενα οτι το προκαλεσα! οι σκεψεις δεν ελεγχονται ομως.....
πες μου οτι καταλαβες τι εννοουσα με ολα τα παραπανω δεν ξερω αν τα πα σωστα πλζ...
τελεταια φορα ,μην στειλεις ξανα
την επομενη θα εχει ονομα ,και μνμτ :mad: