Quote:
Originally posted by Veroniki
Τα νεα ειναι τα εξης: Με πηρανε τηλεφωνο στις 4 το πρωι να παω να τον μαζεψω απο το κεντρο γιατι καποιοι του την επεσαν και τον πλακωσανε στο ξυλο, του σπασανε κατι μπουκαλια στο κεφαλι, τον κλωτσησαν κτλ. Ηταν πιωμενος καργα. Πηγα, τον πηρα, τον πηγα στο νοσοκομειο, εξηγησα στους γιατρους την κατασταση, αλλα μονο συσταση μπορεσαν να του κανουν και ειπαν οτι δεν μπορουν να τον πανε με το ζορι. Ευτυχως δεν ειχε κατι σοβαρο μονο κατι ραμματα στο κεφαλι. Τον πηρα με το αμαξι αλλα δεν τον εφερα σπιτι. Τον αφησα σε ενα μετρο, για να παρει το μηχανακι του και να παει στο σπιτι του. Δεν ξερω αν εκανα καλα, αλλα αυτη την στιγμη ουτε τον εαυτο μου δεν μπορω να κοιταξω, ποσο μαλλον κατω απο ψυχολογικη πιεση να πρεπι να κοιταξω και καποιον αλλον. Ο γιατρος στο νοσοσκομειο μου ειπε οτι καταλαβαινει τι γινεται και να κοιταξω τον εαυτο μου. Ηταν αρκετα καλα, ηρεμος, αλλα επιμενει οτι δεν τον σεβομαι και να σταματησω να του λεω να μην πινει. \"Αλλο δε θελω να πινεις\" και αλλο \"δε θελω να στραβωνεις\" μου ειπε, αλλα εξακολουθει να λεει οτι κανω πραγματα επιτηδες και οτι εγω εφταιγα που μπηκε την προηγουμενη φορα στο νοσοκομειο επειδη τον ειχα διωξει και οχι οι ουσιες. Δεν ξερω τι θα γινει, αλλα δεν παμε καθολου καλα.
ε, είπαμε με το ζόρι οι γιατροί δεν μπορούν να τον πάνε πουθενά. εισαγγελική εντολή χρειάζεται. τρέχεις να τον μαζέψεις ξημερώματα στην κατάστασή σου και μετά εσύ δεν τον σέβεσαι; όντως. καταλαβαίνει τι του γίνεται...