ασε ρε δεν θα παρω
enough is enough
Printable View
ασε ρε δεν θα παρω
enough is enough
καλημερα κηηηηηηηηηηηηηηηηηπ!
Το αν είναι καλός ή κακός ο κόσμος εξαρτάται πρώτα από το τι θα του δείξεις εσύ.
φυλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα..
ο κοσμος δεν ειναι καλος αλλα μη το παιρνεις και τοσο δραματικα..
γενικα μη δινεις σημασια στον κοσμο. γραψτον εκει που σε γραφει και αυτος και ακομα πιο περα..
μη μου τους κύκλους τάραττε!!!
καλημερα!!
Αρχιδια καπαμα.
Quote:
Originally posted by ioannis2
Το αν είναι καλός ή κακός ο κόσμος εξαρτάται πρώτα από το τι θα του δείξεις εσύ.
Μπα δεν το νομιζω.Υπαρχουν και μερικοι που εχουν γνησια κακία μεσα τους απο γεννησιμιου τους.
Εγω προσπαθω να ειμαι καλη με τους καλους και να αγνοω τους κακους οσο κιαν με πληγωνουνε.
εεεπ...ωραία ιδέα γιατί είχα βραχυκυκλώσει σήμερα ,
δεν ήξερα τι να μαγειρέψω!!
Εγω ημουν καλος-καλος-καλος-καλος-καλος δεν φταιω σε τιποτα να αντιμετωπιζω την κολαση.
Δεν υπαρχει κατι να μαθω ειμαι μια ολοκληρωμενη προσωπικοτητα. Ουτε βλεπω τον κοσμο εν δυναμει κακο.
Αλλα ασε ρε...τι να λεμε τωρα.
απλα δε πρεπει να τους αφηνουμε να μας καβαλανε
Ουτε αυτο το εχω ειμαι ολοκληρωμενος ανθρωπος...
κιπ ξερεις τι να κανεις να σου περασει?πανε παλι κανε τριο με τα 2 κοριτσια χαχαχα.
Ξωτικιε ψητα θα τα κανεις?:P:P:P
Κιπ οτι κιαν πω ξερω δεν θα σε βοηθησει.Εχεις αυτην την γαμ αρρωστια που τις κολανε ονοματα!!Δεν γινοταν να χες ανγος σαν εμας και εσυ?Αμαν τοσα ψυχολογικα υπαρχουν αυτο διαλεξες?:P
Δεν ειμαι ζωο...
Τεσπα δεν μπορειτε να βοηθησετε...και σας χρωσταω πολλα
κιπ συγνωμη να σε κανω να γελασεις πηγα.
συγνωμη αν σε προσβαλα δεν το ηθελα.
οταν αδυνατησω κατεβα να μεινουμε μαζι οπως ειχαμε πει καποτε και 8α σε φροντιζω εγω αλλα εσυ θα πετας τα σκουπιδια οκ?:P
Οκ...βασικα δεν θελω:P
Αν ειναι να πεταω εγω τα σκουπιδια λολ.
Δεν θελω συντροφια αυτη τη στιγμη.
χεχεχεχε.οκ οποτε θες εδω θα ειμαι.:D μην με φοβασε απο κοντα ειμαι ακινδινη:P:P
μονο που μερικες φορες μεγαλωνουν οι κυνοδοντες μου!!!:P
ο κοσμος ειναι αυτος που ειναι . τεικιτ ορ λιβιτ.
O κοσμος ειναι αυτος που ειναι και εμεις ψαχνουμε το τι ειναι ισως?
καλημερα κιπ πως εισαι σηεμρα ζουζουνι?
εγω ετημαζομαι για να παω στιν βελονιστρια μου,
πεταω στα συννεφα ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα.
αν δεν πανε θα φαω μεγαλη φλασια!:mad:
Άμα τους δείχνεις ότι δεν ανέχεσαι όδι δε σηκώνεις δε θα σε πειράξουν. Θέλει δύναμη και θάρρος αυτό.Quote:
Originally posted by auroula
Quote:
Originally posted by ioannis2
Μπα δεν το νομιζω.Υπαρχουν και μερικοι που εχουν γνησια κακία μεσα τους απο γεννησιμιου τους.
Εγω προσπαθω να ειμαι καλη με τους καλους και να αγνοω τους κακους οσο κιαν με πληγωνουνε.
Από την άλλη εννοείται ότι πρέπει να χεις τα μάτια σου ανοιχτά πριν σε εξαπατήσει, βλάψει κλπ κάποιος για να βρεθείς προ τετελεσμένων.
Ίσως στην πράξη να μην είναι και τόσο τέλεια... εξαρτάται...
The good,the bad and the ugly.:P
Κοίτα,αυτοί οι χαρακτηρισμοί,φέρουν μία ηθικίστικη χροιά,μία ηθική κρίση είναι αυτή που κάνουμε όταν περιγράφουμε τον κόσμο ως κακό ή καλό.Compared to what?
Συμφωνώ με το μέλος παραπάνω,είναι αυτός που είναι.Εμείς άλλοτε τον βαφτίζουμε έτσι,άλλοτε αλλιώς,ανάλογα με το πού γέρνει η ζυγαριά μας,αν είμαστε πεσιμιστές ή αισιόδοξοι,σε τι φάση βρισκόμαστε,αν αν αν.
Και στις δύο περιπτώσεις,ό,τι δηλαδή απ\'τα δύο κι αν τον ονοματίσουμε,πέφτουμε σε παγίδες.Αν ο κόσμος είναι βασικά καλός,τότε σε κάθε κακό θα τρώμε μία ήττα,καθώς δε θα ταιριάζει με το βάφτισμά μας η εξωτερική πραγματικότητα.Αν τον βαφτίζουμε κακό,πάλι θα υπάρχει η αντίθεση,καθώς και καλά πράγματα συμβαίνουν,υπάρχουν,γίνοντ αι,γεννιώνται.
Άστονε ουδέτερο,μην τον χρωματίζεις,νά\'σαι μέσα.:D
Χαωδης...λολ...οπως χαωδης ειμαστε και ο καθενας απο μας:)
Οχι ομως ακριβως ομως υπαρχουν κανονες:) Ας τους πουμε φυσικους νομους:)
Η μέθοδος των τεσσάρων τεταρτημορίων ?
Εχει ξενυχτι σημερα?:)
Σκεφτομουνα οτι ο εαυτος μας ειναι ο αγνωστος χ και παντα θα ειναι , αλλα και ο κοσμος διεπεται απο πολυπλοκους κανονες ακολουθωντας καποια στανταρ.
Το να μη βγεις εξω με το σωβρακο αλλαλαζοντας πχ ειναι ενας μικρος κανονας λολ.
Τι θέλει να πει το ποιητή ? Δώσε και σε εμάς τα φώτα σου ( χωρίς να μας τα αλλάξεις λολ )
Αερολογιες...λολ να χουμε κατι να γραφουμε...παντως εαν βρω καμμια ακρη θα την μαθετε πρωτοι:)
Για αμπελοφιλοσοφίες ούτε λόγος ε ? χα χα ( ξημέρωσε σαββάααατοοοο αρα ???? )
Ξημερωματα Σαββατου και ειμαι του θανααααααααααατου (λολ πλακα κανω μολις ξυπνησα και εχω καλο κεφι:))
Όταν λέω πως είσαι άρχοντας δεν με πιστεύεις !!!! Καλημέρα κιπ και καληνύχτα μου σορυ έτσι ? 970 χιλιόμετρα έγραψε το κοντέρ για σήμερα .... και δεν πάω άλλο
Τα λέμε τον νου σου
Το νου μου και τα ματια μου:)
καλημερα κηπ!!!!
τι κανεις?
φιλακια!
ξυπνησα με καλη διαθεση...τωρα εχει πεσει αρκετα ομως...ενεκα και βγηκα εξω απο το σπιτι μου...τεσπα δεν πειραζει
ααααααααααααααααχ
τι σου ειναι η διαθεση!