Απο πληθος ανθρωπων σε αυτη την πολη. Παρακαλω μην αρχισετε τα ψυχολογικα κλπ.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι συνηθισμενο αυτο....σε αλλους ανθρωπους , αλλα προκειται περι σκληρης κακοποιησης.
Απο πληθος ανθρωπων σε αυτη την πολη. Παρακαλω μην αρχισετε τα ψυχολογικα κλπ.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι συνηθισμενο αυτο....σε αλλους ανθρωπους , αλλα προκειται περι σκληρης κακοποιησης.
Δεν θελω να το τραβηξω αλλα εσεις τι θα κανατε?
Θα φυγω μεν αλλα πιστευω οτι η ζωη μου δεν θα φτιαξει μαλλον ποτε...εχω τρομοκρατηθει , αλλα τι να πω...
Κιπ νομιζω οτι υποτροπιασες παλι.Ηρεμησε.... ολα θα πανε καλα.
γιατί να μην φτιάξει δλδ ?
μην προδικάζεις τίποτα.
μέχρι τότε γραψ΄τους.
Δεν υποτροπιασα...επομενος.
ρε αρκτος...ποια γκαντι φιλοσοφια και παπαριες...τι να γραψω? Τι ειμαι?
Οτιδηποτε εχω διαβασει , οτιδηποτε εχω πιστεψει εχει καταπατηθει...ποια ανθρωπινα ιδανικα και ποια ανθρωπινα δικαιωματα....
έλα, κηπ, πόσο είναι αυτό το πλήθος ανθρώπων?
τί είσαι για να μην τους γράψεις?
ένας καλόκαρδος άνθρωπος.
δεν κατάλαβα γιατί να μην τους γράψεις?
ξέρεις τί μου είχε πει η ψυχολόγος μου...
όσο προσπαθείς να πείσεις κάποιον πως έχεις δίκιο και αυτός επιμένει στα δικά του πιστεύω είναι σαν να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.
μόνο να το ματώσεις μπορείς.
ο τοίχος δεν θα πάθει τίποτα.
οπότε τον αγνοείς.
Αρκτος τι λες? καταλαβαινεις τι λες?
Εχω ευφυια που εφτανε πολυ ανετα το 130...ειμαι εξυπνος , ειμαι μορφωμενος , παντα εκανα το καλυτερο με πραξεις...οποιος και να ρωτησεις σκιζομουν για τους αλλους
λολ κιπ ηρεμισε.καποτε ειπες οτι θα φυγεις.φυγε απο εκει επιτελους.:)
Τι λες?
Θα φυγω ναι....αλλα εδω μιλαμε οτι δεν υπαρχουν αυτα που πιστευω...
μια χαρα υπαρχουνε χαζο.απλα περνας μια φαση παλι.ηρεμησε.:)
τουλαχιστον εσυ εχεις εδω ατομα που σε αγαπανε και σε στιριζουνε.εγω ουτε εδω εχο σεβασμο απο κανεναν.λολ.ασχετα αν ρεαλ λαιφ ειναι μετρια τα πραγματα
Quote:
Originally posted by keep_walking
Αρκτος τι λες? καταλαβαινεις τι λες?
διόρθωσα.
γράφω γρήγορα γιατί είμαι γραφείο.
auroula κοφτο....και 300 χρονια να ζουσα τετοια πρωτοφανη επιθεεση θα τη θυμαμαι
Ας πεθανω αυτο λετε?
τι επιθεση περιπου κιπ?πες μου.
κολαση...με εχουν τρομοκρατησει μεχρι αηδιας.
Αυτη την φορα δεν μασαω...ειμαι σιγουρος για τον εαυτο μου , αλλα δεν παυω να ειμαι ανθρωπος.
Μου λενε φυγε για το εξωτερικο....μερικοι...τι σκατα?
κηπ, ξαναδιάβασε την απάντηση μου.
ε τι διαβασα...ε και?
Γιατι σου λενε να φυγεις?Τι εγινε?Πες μου αν θελεις Νικο.
επομενος αστο auroula...εσεις τι θα κανατε? Μερικοι ξερουν εχουν μαθει αλλα και αυτοι με υποβιβασαν.
Και πανω που πηγαιναν ολα καλα στην ζωη μου ειχα πιστεψει στις δυναμεις μου...και ακομα πιστευω.
Ειναι γελοιο οτι θελω να ζησω...νοκ..νοκ...νοκ...
Ε τοτε τι δεν παει καλα τωρα λοιπον?Μαλωσες με γονεις ?
Πρεπει να φυγεις κιπ.Αν εχεις την δυνατοτητα φυγε απο εκει.Αν οχι κατσε και γραψε τους στα @@ καπαμα που ειπες το πρωι :P
Δεν ξερω...δεν υπαρχουν δικαιωματα?
πολυ κακο πραγμα η κακοποιηση
Τι σχεση εχουν οι γονεις ρε τι μαλακιες λες auroyla κοφτο αλλος ειπα.
Τι δικαιωματα κιπ?Αν θες πες τι εγινε να σου πω την γνωμη μου να σε βοηθησω.
Κανεις ε?
Quote:
Τι σχεση εχουν οι γονεις ρε τι μαλακιες λες auroyla κοφτο αλλος ειπα.
ε καλα συγνωμη.το κοβω μηλα μονος σου.:P
Απο το να με δουλευεις...
τι κανεις ρε ?Quote:
Κανεις ε?
δεχομαι πρωτοφανη αγνοηση
χαχαχα;)
Αυτο που ειπε η αρκτος ειναι μεγαλη αληθεια.Ειναι κατι που δυστυχως και εγω Κιπ δεν μπορουσα και ακομη δυσκολευομαι να καταλαβω.Προσπαθεις να εξηγησεις τα αυτονοητα στους αλλους, αλλα περα βρεχει.Τι να πεις σε ανθρωπους που επικοινωνουν σε αλλη συχνοτητα;ειναι δυνατον να εχεις εναν υψηλο δεικτη νοημοσυνης και να μπορουν μετρια μυαλια χωρις να εχουν προσπαθησει να εξελιχθουν σαν ανθρωποι να σε καταλαβουν;σε μια επαρχιακη πολη, που πολλοι, δεν εχουν αλλη διασκεδαση απο το κουτσομπολιο.Μονο να αγνοησεις μπορεις οσα ατομα σεν αξιζουν και αυτο θα το κρινεις εσυ.τωρα αν αλλαξει η ζωη σου προς το καλυτερο κανεις δεν το ξερει, οποτε μην προδικαζεις τιποτε.Ειμαι και εγω απαισιοδοξο ατομο και ολη τη ζωη μου αγωνιζομαι για τα απλα πραγματα....για τα αυτονοητα, αλλα....δυστυχως ειναι σαν να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο....
Εχεις αποφασισει να φυγεις απο αυτο το ασχημο περιβαλλον και μονο αυτο να σε απασχολει.κανοντας μια νεα αρχη στη ζωη σου εσυ θα αποφασισεις αν θα ξαναδεις τα προσωπα που σε πληγωσαν.
Μηπως το να ειμαστε υπερβολικα δοτικοι \"βγαζουμε\" τα ματια μας;την ευγενεια πολλοι δεν την καταλαβαινουν, την θεωρουν χαζομαρα...το ακουσα και αυτο.