Αντιμετωπίζω κι εγώ την αρρώστεια της υπερφαγίας και θα θελα αν κάποιος γνωρίζει κάποιν καλό ψυχολόγο στη θεσσαλονίκη να μου πει γιατι δεν μπορώ να ξεφύγω μόνη.
Printable View
Αντιμετωπίζω κι εγώ την αρρώστεια της υπερφαγίας και θα θελα αν κάποιος γνωρίζει κάποιν καλό ψυχολόγο στη θεσσαλονίκη να μου πει γιατι δεν μπορώ να ξεφύγω μόνη.
ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ ΑΝ ΘΕΣ:http://anonymoi-yperfagoi.weebly.com/index.html
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΕΡΦΑΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑΣ.ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΣ ΣΤΟ SITE.
ΕΔΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ! ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ! :) ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΕΡΦΑΓΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΙΕΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
http://anonymoi-yperfagoi.weebly.com...otasigmaf.html
εχει συναντησεις της ομαδας υπερφαγων κ στη θεσσαλονικη προσωπικα εγω δεν εχω παει αλλα ξερω ατομα που πηγαν κ βοηθηθηκαν οσο για ψυχολογο στη θεσσαλονικη θα σου στειλω pm απο δω νομιζω δεν επιτρεπεται..
Φατε φυστικοβουτυρο παιδια σε 3 μηνες θα εχετε παρει 20 κιλα χοχοχοοααχχαοχοαχοχαοχαο
Λολ τι ειναι το φυστικοβουτηρο?? Παχαινει??
Ειναι βουτυρο απο φυστικια.Το τρωνε οι αμερικανοι μια στρωση φυστικοβουτυρο και απο πανω μαρμελαδα.τρελενομαι μαρεσει τρελλα αλλα ειναι παχυντικο πολυ.Να φανταστεις οταν ειχα μια σχεση αλειψα τον ετσι με φυστικοβουτυρο χιχιχιχι
Αμα ειναι πολυ παχυντικο δεν θα το φαω!! Λολλ!!
Δλδ αντι για κρεμα σαντιγι η σιροπι σοκολατας τον αλλειψες φιστικοβουτηρο??Λολ κ δεν μυριζε????:)
Μυριζε φυστικι που μαρεσει.Φυστικι φυστικι και φικι φικι ταιριαζει.:P
φιρικι?????λοοοοοοοοολ.το εχω κοψει το σεξ .αν δεν βρεθει κατι σοβαρο δεν τα ανοιγω σε κανεναν κερατα!:P
Και πολυ καλα κανεις!!:)Αυτο ελειπε δα να πηγαινουμε κ με τον οποιον να ναι..
Κοβεται το sex?? Το χειροτερο ειναι να θες κ να μην μπορεις.....:(
Σε μικροτερη ηλικια δεν αντεχα χωρις αυτο,ειναι θεμα σηνιθειας και η ελειψη σεξ.
Ασε εγω απο κει που κοντευα να γινω sexomaniac με τα φαρμακα ντιπ για ντιπ δεν γινεται....
ασε μιλαμε ειχα ξεφυγει τελειως μετα το προσφατο επεισοδιο που εκανα ειχα καραγκαζωσει τελειως την επεφτα ακομα κ σε ακυρους τωρα που τα σκεφτομαι βεβαια ντρεπομαι αλλα κ τι να κανω ευτυχως τωρα εχω ηρεμησει...
20 ειμαι κ δεν εχω καθολου ορεξη κ εχω κ σχεση 2 χρονια κ νιωθω πολυ ασχημα που δεν μπορω να ... κ εντωμεταξυ ο μ@λ@κ@ς ο γιατρος μου λεει οτι "ε, σιγα δεν πειραζει εξαλλου το 50% των γυναικων ειναι ανοργασμικιες κι εχουν σεξουαλικα προβληματα" πιπες τι μας λες ρεεε τωρα ντεμεκ μ επεισες............
20??????????πολυ μικρουλα βρε!και τι παρας γιατρος ειναι αυτος?
ασε απο μικρη στα βασανα!! οντως μεγαλη μ@λ@κι@ αυτο που μου ειπε ο γιατρος τσαντιστηκα πολυ εμ βεβαια αυτος αν καθε βραδυ π#$%&ται ανετα με τη γυναικα του χ$%^κε για τους αλλους που δεν μπορουνε να π&^%$#ε......αντε τωρα συγχιστηκα παλι..