Καταρχας καλησπερα. Περασα πριν απο εναν περιπου χρονο μια αγχωδη διαταραχη που ανχονομαι μην παιθανω και τα λοιπα , η οποια με οποιοδηποτε προβλημα παρουσιαζω μου ξαναερχεται. Λοιπον πριν απο 2 μηνες εμφανισα πρισμενους λεμφαδενες στο δεξι μερος του λαιμου μου ενω λιγο αργοτερα στο δεξι παλι μερος η αμυγδαλη γεμισε με πυον με αποτελεσμα να με ποναει κυριως στην καταποση. Τελοσπαντων πηγα στον γιατρο του τοπικου μας κεντρου υγειας , ο οποιος ειδε τους λεμφαδενες και μου συνεστησε να παω να κανω αιματολογικες εξετασεις , εξετασεις αντισοματων , και κατι αλλα οπως καλλιο και τα λοιπα. Λοιπον οι αιματολογικες(γενικες) εξετασεις ηταν μια χαρα οπως και το καλλιο και τα λοιπα. Ενω παραλληλα στα αντισωματα βρηκε οτι περασα λοιμοδη μονοπυρηνωση.Ησυχασα εγω διοτι ειχα αλλα πραγματα στο μυαλο μου γιατι διαβασα περι λεμφοματων και τα λοιπα . Το προβλημα ειναι οτι ακομα ανχονομαι διοτι οι λεμφαδενες ειναι ακομα πρισμενοι και παραλληλα εχω καποιες ενοχλησεις στην κοιλια και νιωθω κουρασμενος (ισως γιατι χθες περασα ενα απιστευτο αγχος για αυτον τον λογο),Επιδη ψαχνω γενικα στο ιντερνετ τωρα για λεμφωματα και τα λοιπα Λετε να ειναι ανυσηχιτικο η απλα αγχονομαι για το τιποτα? Αν μπορειτε πειτε αναλογες εμπιριες