αν κυνηγάς την αλήθεια δεν μπορείς να βρεις την ευτυχία
αν κυνηγήσεις την ευτυχία μπορεί και να βρεις την αλήθεια
Printable View
Την αληθεια σε τι?
Στην δομη του συμπαντος?
Ή την αληθεια για τον εαυτο σου?
Την ευτυχια την βρισκεις υπερνικωντας φοβους και μαθαινοντας κολυμπι...δεν την πεφτω σε αυτη την γκομενα γιατι εχω εξασφαλισμενη χυλοπιτα ( αλλα αν δεν εχεις θα εχεις μερικες στιγμες ευτυχιας ως πολλες)...καπως ετσι.
Αν καθεσαι και τον κλαις...τοτε τιποτα δεν γινεται.
η απαντηση σου δεν ακολουθει την υποθεση που ετεθη πιο πανω. μπορεις να το διορθωσεις πιστευω. κανε και μια ερευνα για truth & happiness. οι φιλοσοφοι λενε πως αυτα τα δυο ειναι αλληλοσυγκρουομενες εννοιες.
Παρεθεσε λοιπον το τι λενε οι φιλοσοφοι μιας και ειναι αλληλοσυγκρουομενες εννοιες και οχι ενα...ρητο.Quote:
η απαντηση σου δεν ακολουθει την υποθεση που ετεθη πιο πανω. μπορεις να το διορθωσεις πιστευω. κανε και μια ερευνα για truth & happiness. οι φιλοσοφοι λενε πως αυτα τα δυο ειναι αλληλοσυγκρουομενες εννοιες.
ο ανθρωπος τα κανει ολα keep waking, και την γη και το διαστημα παρακολουθει, δεν ειναι αυτο το θεμα. το θεμα ειναι η (ανθρωπινη) ευτυχια και η (ανθρωπινη) αληθεια, οχι η δικη μου η η δικη σου, μιας και το θεμα ειναι στα γενικα.
δεν χρειαζεται να το προσθεσω. κανε ενα search στο google και διαβασε τις πρωτες αραδες για τα πρωτα αποτελεσματα. δεν τους ενδιαφερει ολους η δικη μου εποχιακη μανια και η υπαρξιακη μου κριση.Quote:
Originally posted by keep_walking
Παρεθεσε λοιπον το τι λενε οι φιλοσοφοι μιας και ειναι αλληλοσυγκρουομενες εννοιες και οχι ενα...ρητο.
Μπορεις να παραθεσεις επιχειρηματα...μπορεις να παραθεσεις φιλοσοφικες ριζες , καποιον στοχαστη ισως οπως ο νιτσε? ΤεσπαQuote:
ο ανθρωπος τα κανει ολα keep waking, και την γη και το διαστημα παρακολουθει, δεν ειναι αυτο το θεμα. το θεμα ειναι η (ανθρωπινη) ευτυχια και η (ανθρωπινη) αληθεια, οχι η δικη μου η η δικη σου, μιας και το θεμα ειναι στα γενικα.
Δεν εχει σημασια...σιγουρα για ανθρωπους μιλαμε δεν μιλαμε για...γατες , δεν καταλαβαινω την επεξηγηση.
τι να προσθεσω ως πηγη το internet, την μνημη μας, την σελιδα που γραφει για μας, αυτο εννοεις?
Εεεεε πως θα γινει συζητηση...εγω πιστευω οτι η αληθεια για τον εαυτο σου σε φερνει πιο κοντα στην ευτυχια σαν παραδειγμα.
Και οταν κατακτησεις την αληθεια αυτη θα εχεις μεταβληθει γιατι το \"εγω σου\" πλεον θα ειναι αλλο και φτου απο την αρχη.
Ενδοσκοπηση μεσα σε επιτρεπτα ορια και οχι να σκεφτεσαι συνεχεια και να κανεις βουτιες στον εαυτο σου.
Αυτο εννοεις?
Παυεις να σκεφτεσαι ποιος εισαι και που παω και απλως ζεις? Κατι χωρις εννοιες ουσιαστικα? Υπαρχει τετοιος ανθρωπος? Αλλο το τι δειχνεις εξωτερικα.
Η ενασχοληση με το \"εγω\" σε φερνει μακρια απο την ευτυχια ισως θα μπορουσες να πεις?
Γιατι ποια αλλη αληθεια να κατακτησεις...αυτη ειναι η ουσιαστικη.
τι ειναι ο ανθρωπος keep walking? ενα εγω η ενα εμεις? τι εχει στο πλαι του περαν την οικογενεια του και το αλλο του ημιση?
ποια ειναι η πρωτη συμβουλη που σου εδωσαν οι γονεις σου keep waking?
αν μη τι αλλο ας δειξουμε οτι εχουμε λογο κι εμεις, εστω και σαν ποντικια απο τον καναπε, αντε και μερικοι απο μας λιγη εξοδο..
Να τρωω ολο το φαϊ μου για να μεγαλωσω...αν δεν κανω λαθος:PQuote:
ποια ειναι η πρωτη συμβουλη που σου εδωσαν οι γονεις σου keep waking?
κι αν κανεις λαθος?
Λαθος εκανα γιατι παραμεγαλωσα...τωρα αν κοψω το φαϊ δεν γινεται τιποτα λολ.
Σιγουρα η πρωτη συμβουλη δεν ηταν πολυπλοκης υφης...πεσε και ξανασηκω οταν πρωτοπερπαταγα really nice one:)
κι αν μετα απο 8.542 μηνυματα συνεχιζεις να περπατας με το ιδιο νικ? τι μπορει να σημαινει αυτο?
Οτι δεν ντρεπομαι για τιποτα απο οτι εχω γραψει? Δεν εχω λογο να αλλαξω νικ.Quote:
κι αν μετα απο 8.542 μηνυματα συνεχιζεις να περπατας με το ιδιο νικ? τι μπορει να σημαινει αυτο?
ουτε κρινο ουτε κακο σωστα?
Χαμενος στην μεταφραση λολ...δεν σε πιανω σημαινει αυτο.Quote:
ουτε κρινο ουτε κακο σωστα?
θα σου πω τι πιστευω keep walking
σε αυτο εδω το φορουμ, με τιτλο φορουμ ψυχολογιας, συχναζουν καποιας ειδικης κατηγοριας ανθρωποι.
κανενας γονιος δεν θα πει στο παιδι του οτι ειναι τρελο, κανενας . οι γονιοι προστατευουν τα παιδια τους οσο μπορουν και για οσο τους το επιτρεπουν οι αντοχες τους.
αν ρωτησεις εναν λογικο θα σου πει δεν υπαρχουν τρελοι παρα μονον επικίνδυνοι.
επικίνδυνοι τύποι όπως..
άνθρωποι που παρασέρνουν μικρά παιδια και \"μικρα παιδια\"
άνθρωποι με σεξουαλικές διαστροφές και επιθυμίες
θελει προσοχη keep waling, οχι γιατι τα λογια μου μπορει να ακουγονται παλαβα αλλα γιατι , για κακη μου τυχη, ειχα την ατυχια να γνωρισω μερικους τετοιους.
Quote:
θα σου πω τι πιστευω keep walking
σε αυτο εδω το φορουμ, με τιτλο φορουμ ψυχολογιας, συχναζουν καποιας ειδικης κατηγοριας ανθρωποι.
κανενας γονιος δεν θα πει στο παιδι του οτι ειναι τρελο, κανενας . οι γονιοι προστατευουν τα παιδια τους οσο μπορουν και για οσο τους το επιτρεπουν οι αντοχες τους.
αν ρωτησεις εναν λογικο θα σου πει δεν υπαρχουν τρελοι παρα μονον επικίνδυνοι.
επικίνδυνοι τύποι όπως..
άνθρωποι που παρασέρνουν μικρά παιδια και \"μικρα παιδια\"
άνθρωποι με σεξουαλικές διαστροφές και επιθυμίες
θελει προσοχη keep waling, οχι γιατι τα λογια μου μπορει να ακουγονται παλαβα αλλα γιατι , για κακη μου τυχη, ειχα την ατυχια να γνωρισω μερικους τετοιους.
Δηλαδη εδω συχναζουν επικινδυνοι τυποι επειδη ειναι φορουμ ψυχολογιας?
Η γενικα στο ιντερνετ συχναζουν επικινδυνοι τυποι ή μηπως οι επικινδυνοι τυποι που κυκλοφορουν εξω μπορουν καλλιστα να μπαινουν και αυτοι στο ιντερνετ?
θελω να πω keep οτι καταλαβα πως ψαχνω γκομενα σε λαθος μερος. friendly advice και προς φιλους (free of charge keep)!
Ψαχνεις γκομενα εδω? Γιατι οχι εξω? Εννοεις οτι εγω ψαχνω γκομενα εδω? Και που ξερεις οτι δεν παιζει καποια real life αυτη την στιγμη?Quote:
θελω να πω keep οτι καταλαβα πως ψαχνω γκομενα σε λαθος μερος. friendly advice και προς φιλους (free of charge keep)!
Ναι τις τραβαω φανταζομαι σαν μαγνητης ειδικα οταν τρελαινομαι και λεω ειμαι σχιζοφρενης...αυτος ειναι ο σκοπος μου με επιασες...αρκετα προσβλητικο θα ελεγα.
δεν το ειπα για να σε προσβαλω. δικαιωμα σου ειναι να ψαχνεις οτι θες εσυ, η να μην ψαχνεις τιποτα, γιατι οχι! ετσι οπως εχει γινει ο κοσμος ειναι δυσκολο να βρεις μια καλη κοπελα μιας και οι περισσοτερες εχουν γινει πολυ κακες! η διωχνεις την σεξουαλικη επιθυμια με καποιον τροπο η πας δινεις ενα συμβολικο ποσο καπου και ξεδινεις για λιγο.
σημ. εκτος αν σε προσβαλει που σου μιλαω σαν φιλΟς προς φιλΟς
Ρε ανθρωπε ανοιξες ενα θεμα για την ευτυχια και την αληθεια και εχεις φτασει το τι κανω εγω με τα γκομενικα μου το εχεις καταλαβει?Quote:
δεν το ειπα για να σε προσβαλω. δικαιωμα σου ειναι να ψαχνεις οτι θες εσυ, η να μην ψαχνεις τιποτα, γιατι οχι!
που να ξερω ρε ανθρωπε τι κανεις εσυ με τα γκομενικα σου. δεν ασχολουμαι μαζι σου, ουτε με το τι λενε οι κατινες φιλες σου. ανοιγω θεματα και απανταω σε οσες η οσους συμμετεχουν στην συζητηση. τι δεν καταλαβαινεις?
Η Ευτυχία μουQuote:
Originally posted by insect
Από τότε που κουράστηκα να ψάχνω , έμαθα να βρίσκω.
Από τότε που ένας άνεμος μου εναντιώθηκε , ταξιδεύω με όλους τους ανέμους.
Friedrich Nietzsche
Quote:
Αστο ψοφησε οτι εχεις πει ειναι στα quote μου μπορεις να προσθεσεις και να τροποποιεις μηνυματα κατα βουληση...φιλε.Βαλε οση σαλτσα θες.
αυτη την εμμονη με τα γκομενικα του κιπ να την κοιταξεις οταν ξαναμπεις με νεο νικ.
ειναι ενα απο τα βασικοτερα που προδιδουν την ταυτοτητα σου......
μιας και κανεις τον κοπο να σβηνεις τις αιχμες απο τις επιθεσεις σου προς αυτον, σβηστα εντελως καλυτερα.
σε εκθετουν ασχημα...
κυνηγας και εσυ ποντικους η φαντασματα keep? δεν το καταλαβα αυτο που ειπες. ειπα κατι για το οποιο θα επρεπε να ντρεπομαι η μηπως και για τα δικα σου κριτηρια, και με προτροπη της ιντερνετικης φιλης σου, ειμαι και γω στο black list?Quote:
Quote:
Αστο ψοφησε οτι εχεις πει ειναι στα quote μου μπορεις να προσθεσεις και να τροποποιεις μηνυματα κατα βουληση...φιλε.Βαλε οση σαλτσα θες.
Quote:
κυνηγας και εσυ ποντικους η φαντασματα keep? δεν το καταλαβα αυτο που ειπες. ειπα κατι για το οποιο θα επρεπε να ντρεπομαι η μηπως και για τα δικα σου κριτηρια, και με προτροπη της ιντερνετικης φιλης σου, ειμαι και γω στο black list?Quote:
Quote:
ποιο black list εσυ γουσταρεις να γραφω κατι , να απανταει ο αλλος και μετα να το τροποποιω αυτο που εγραψα , και να απαντα ο αλλος αλλα νταλλα?
keep απο τοτε που η θεοφανια μου επιτεθηκε δεν με βλεπεις με καλο ματι. σε εχει επηρεασει φαινεται συν το γεγονος οτι μιλαω στη φιλη σου ετσι οπως δεν ειχες το θαρρος να της μιλησεις.
Καλα ονειρεψου...ονειρα γλυκα , τι κανω εγω με τις γυναικες , τι κανω με τους φιλους-ες , τι κανω στο σαιτ , τι κανω με τα ψυχολογικα μου ...ε μα μας τα εκανες μπαλονια.Quote:
keep απο τοτε που η θεοφανια μου επιτεθηκε δεν με βλεπεις με καλο ματι. σε εχει επηρεασει φαινεται συν το γεγονος οτι μιλαω στη φιλη σου ετσι οπως δεν ειχες το θαρρος να της μιλησεις.
Quote:
Η αλήθεια είναι πως εγώ ...ξεμουδιάζω τον κηπ στο θέμα του σεξ οπότε μπορεί και να είναι έτσι όπως τα λες.....ΟΜΩΣ....δεν σε είδα να απαντάς στη Ρεμεντι παρόλο που στην έχει πει ΔΥΟ φορες, (Με εκείνη δεν κάνω σεξ, μόνη της τα λέει).
Παντεσπάνι.
Η ουρά του σκύλου του Αλκιβιάδη.
Ή μάλλον...χμμ...23.
Αυτές είναι οι επιλογές μου για την καταλληλότερη απάντηση.Εμ,τέτοιο φιλοσοφικό που είναι.:D
Αν θέλετε να μιλήσουμε για σεξ,ευχαρίστως.:P
Quote:
Αχα πανω που ελεγα να παω για υπνο:)
Quote:
Originally posted by RainAndWind
Παντεσπάνι.
Η ουρά του σκύλου του Αλκιβιάδη.
Ή μάλλον...χμμ...23.
Αυτές είναι οι επιλογές μου για την καταλληλότερη απάντηση.Εμ,τέτοιο φιλοσοφικό που είναι.:D
και γω μεσα ειμαι
κ ελεγα τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει αυτος ο τιτλος! (\"φιλοσοφικο\")
τελικα καταλαβα τι μου θυμιζει!
τα... \"ερωτικα\" του μοραλη!
(εκεινα τα κυβιστικα που μονο για ερωτικα δεν τα κοβεις! :D)
χαχαααα,α ρε Λου,απιστευτάρα!:D
ε, κοιτα κατι τις το αφαιρετικο αυτο το θρεντ το χε! :D
to paraxeno tha itan na μην σου επιτεθει, αν θες τη γνωμη μου.Quote:
keep απο τοτε που η θεοφανια μου επιτεθηκε