ΠΟΤΕ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ
Γεια παιδια ελπιζω να σας ελειψα.
εκανα παλι για 1 βδομ το πειραμα με τα φαρμακα. τα εκοψα, στην αρχη ενιωθα οκ για 2 μερες αλλα μετα τις 4 ξαναρχισε η νευρικοτητα κ οι υπολογισμοι παλι γυρω απο διαφορα κ γυρω απο θερμιδες κλπ. με επιασε υπερβολικη δραστηριοτητα σε σημειο να πηγαινω συνεχως γυμναστηριο κ με την αλλαγη του καιρου με επιασε το χερι μου κ ματωσαν τα ποδια μ απο πισω.
επισης αγχωνομαι πολυ που δν βρισκω να δουλεψω, που τελειωνουν τα λεφτα μ κ που δν εχω καποιον αντρα να ασχολουμαι.........εχω γυναικες να κανω κατι αλλα θελω αντρα αυτη τη περιοδο. κ μ τυχε ενας αλλα ειναι 29 κ παντρεμενος κιολας οποτε δεν συνεχιζω.
ο,τι κ να μ πει καποιος το θεωρω σαν επιθεση στο ατομο μου κ κανω μεγαλη φασαρια προχτες ελουσα την κολιτη μ με ενα καρο κοσμιτικα επιθετα.κ βριζω κ σαν μαουνιερης.
επισης εκτος απ την σκληροτητα με πιανει κατα μερος την ημερας μια υπερευαισθησια ......... ημουνα κ περιμενα ταξι να βγω κ περνανε μπροστα μ κατι πιτσιρικια κ μ κανει το ενα ''ποτε γιορταζουν οι βρυκολακες??'' εκεινη τη στιγμη επρεπε να το πιασω απο το μαλλι κ να του χωσω την τσαντα εκει που ξερει αλλα αντι αυτου με πιασανε τα κλαμματα.ξεφτιλα.
στο σεξουαλικο τωρα, νιωθω τελειως αναισθητη νιωθω πως δν μπορω να καψουρευτω σκεφτομαι πως κ γενικα σπανια να χω καψουρευτει. κ κατα την γνωμη μ ειναι δυσλειτουργικο αυτο για μια κοπελα, να φερεται κ να σκεφτεται ετσι σαν αντρας. να βλεπει τους αλλους σαν ενα κομματι κρεας. φοβαμαι πως καποτε ετσι θα μεινω μονη αν συνεχισω.
επιθυμια για σεξ δν εχω.........περιεργο κ παλι αυτο.νιωθω ανεπιθυμιτη.
επισης μ την δινει κ η αδερφη μ κ μερικοι φιλοι μ που ντυνονται σαν πεταλουδιτσες και οταν ειμαι στις μαυρες μ (εξωτερικευω μερικες φορες την μαυριλα μου) μου λεει ''τι εχεις παλι emo πραγμα?'' αμα με ξαναπεις ετσι της λεω θα σε παρει κ θα σε σηκωσει.αλλα η αδερφη μ δν με φοβαται εχω χασει την μπαλα μαζι της κ δν τρομαζει οποτε δν μπαινω στον κοπο να της την πω η να μαλλιοτραβιχτω επειδη της εχω κ αδυναμια κ δν μπορω να την χτυπισω, κ με κραζει τοσο εντονα που ντρεπομαι για μενα.
λοιπον αυτα παρατηρησα.........απο σμρ θα αρχισω παλι τα φαρμακακια