Επειδή η Θεοφανία με βρίζει και με λεει συνέχεια αποτυχημένη αναρωτιέμαι μήπως βλέπει κάτι παραπάνω από μένα....μήπως όντως είμαι απότυχημένη και δεν το ξέρω....ποια είναι η άποψή σας???:(:(:(:(
Printable View
Επειδή η Θεοφανία με βρίζει και με λεει συνέχεια αποτυχημένη αναρωτιέμαι μήπως βλέπει κάτι παραπάνω από μένα....μήπως όντως είμαι απότυχημένη και δεν το ξέρω....ποια είναι η άποψή σας???:(:(:(:(
βρε τζανετ..η θεοφανια κ η καθε θεοφανια μπορει να σου πει μια κουβεντα την οποια εσυ θα την ερμηνευσεις οπως θες κ θα πεις αλλες 20 κουβεντες παραπανω που δεν θα εχουν κανενα νοημα..
ανοιξες παλι ενα θεμα κ ρωτας αν εισαι αποτυχημενη?
αυτο το θεωρεις σοβαρο εκ μερους σου?
αν θες να σε παρουν τα μελη στα σοβαρα τοτε κοιτα πρωτη να σοβαρευτεις!κ δεν στο λεω με κακια..
Μια χαρά είμαι εγώ τα μέλη φταίνε...
δεν μου λες η arktos δεν είχε γράψει ένα παρόμοιο θέμα...το i feel like looser...Quote:
Originally posted by dora-agxos
βρε τζανετ..η θεοφανια κ η καθε θεοφανια μπορει να σου πει μια κουβεντα την οποια εσυ θα την ερμηνευσεις οπως θες κ θα πεις αλλες 20 κουβεντες παραπανω που δεν θα εχουν κανενα νοημα..
αν θες να σε παρουν τα μελη στα σοβαρα τοτε κοιτα πρωτη να σοβαρευτεις!κ δεν στο λεω με κακια..
Απλά λέω μήπως βλέπουν κάτι που εγώ δεν βλέπω...
μιλησε η αρκτος ασχημα για κανενα μελος?θες να μας πεις κατι για την ζωη σου γενικοτερα η να μιλησεις για την θεοφανια?Quote:
Originally posted by Χάιντι
δεν μου λες η arktos δεν είχε γράψει ένα παρόμοιο θέμα...το i feel like looser...Quote:
η Θεοφανία έχει θράσσος να λέει ότι θέλει χωρίς κανένα δικαίωμα είναι μικροπρεπής και ζηλεύει λογω της μικροπρέπειας της τα 2500 μυνήματα μου, πολλές φορές έφερε μέλη σε δύσκολη θέση .....τα βάζει με όλα τα μέλη ανεξεραίτως έστω και αν λένε σωστά πράγματα... είναι άδικη και αυτό που κάνει είναι ανέντιμο και ανήθικο και δεν πρέπει να υπάρχει ένα τέτοιο άτομο σε ένα φόρουμ ...να λέει ασύστολα ψέμματα και συκοφαντίες για άτομα προκειμένω να επιβληθεί...για ανόητο λόγο δηλαδή...Quote:
Eπειδη ειμαι περαστικος απο την γειτονια σας θελω να κανω μια ερωτηση. Εχει θιχτει πραγματικα απο την καθε Θεοφανια ή νιωθεις μοναξια και θες να ασχολουνται μαζι σου;
http://e-psychology.gr/forum/viewthread.php?tid=7415
σε αυτό το θεμα με βρίζει χωρίς λόγο....ΕΛΕΟΣ δλδ ποιος της έδωσε αυτό το δικαίωμα
Δεν ειμαι κανενας καινουριος στο φορουμ. Το οτι σε βριζει δεν μου λεει κατι γιατι ξερω και τις δυο σας. Αλλο ρωτησα
Μόνο έχω θικτεί..απο την μικροπρεπή αυτή κοπελια.......
Οχι και κοπελια :D
Χαλαρωσε και μεινε μεσα για σημερα γιατι εδω κοντα εχει αρχισει να βρεχει πολυ
πως να την πω????δηλαδή???
....δεν θέλω να βρίσω αυτή και η Λάιτ .........είναι άστα να πάνε???
Αστο να παει ετσι απλα και μην ασχολεισαι με οσους πιστευεις οτι δεν αξιζουν.
Συμφωνώ και επαυξάνω ...........αλλά με εκνεύριζει το θράσσος μερικών....ανθρώπων (ας πουμε,,.):PQuote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Αστο να παει ετσι απλα και μην ασχολεισαι με οσους πιστευεις οτι δεν αξιζουν.
Αυτα απο μενα. Ωρα να ξαναφυγω :P
Ποιος τις υπολογίζει τις θεοφανίες και τις ρέιν...χαχαχαχα σιγά τα πρόσωπα...:P
φεύγω και γω.......:P
πείτε ότι θέλετε
πείτε και ότι είμαι και ρατσίστρια και ότι άλλο ψέμμα θέλετα
αντε γεια και από μένα...
βρε τζανετ το βλεπεις παλι τι κανεις?τι θα κερδισεις τωρα?Quote:
Ποιος τις υπολογίζει τις θεοφανίες και τις ρέιν...χαχαχαχα σιγά τα πρόσωπα...:P
δεν σου κανουν καποιοι?απλα αγνοησε τους!μονο σε εσενα κανεις κακο αυτη την στιγμη.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
σου το εχω ξαναπει, αλλα δεν εδειξες να το καταλαβες.Quote:
ασχετως ποσο εξυπνη εισαι η δεν εισαι, θεωρεις ολους τους αλλους χαζους και τις \'εξυπναδες\" που σκαρφιζεσαι πολυ επτυχημενες μεθοδευσεις.
αυτο δεν ειναι ενα θεμα για καποια απορια σου, αλλα ενα ποστ για να ξεκινησεις μια φασαρια σχετικα με την θεοφανια....
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
και πριν μας παρατησεις, να μας δειξεις που σε ειπε αποτυχημενη η θεοφανια , γιατι οσο κι αν εψαξα δεν το βρηκα, ασχετως αν εισαι η δεν εισαι...
Quote:
Μα ειναι σοβαρο μηνυμα τωρα αυτο και μαλιστα ολοκληρο νημα? Με ειπε η Θεοφανια αποτυχημενη εχει δικιο? ΕΛΕΟΣ
Μπορείς να μας δείξεις το συγκεκριμένο ποστ, στο οποίο σε αποκάλεσε \"αποτυχημένη\"; Γιατί αν όντως σε αποκάλεσε έτσι δημόσια, οφείλουμε να την επιπλήξουμε!!!!
οχι οτι εφυγες και ποτε, αλλα οκ, οτι πεις...Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
Αυτα απο μενα. Ωρα να ξαναφυγω :P
;)
Στο μελος στο οποιο αναφερεσαι,δεν ειπε ποτε οτι ειμαι looser,γιατι φταινε ολοι οι αλλοι,και γω πουθενα.Quote:
Μια χαρά είμαι εγώ τα μέλη φταίνε...
οποτε ναι ...εγω βλεπω διαφορα μεγαλη
οταν καποιος ανθρωπος δεν μας \"παει\" σαν χαρακτηρα, δεν ασχολουμαστε μαζι του... βρε χαιντι μια χαρα ανθρωπος εισαι μονο που χαλας την ζαχαρενια σου με λαθος τροπο..
Πρώτον.Μισώ το παρασκήνιο.Δεν το έπαιξα και δεν το παίζω το παιχνιδάκι αυτό.Και γι αυτό janet,Heidi ή όπως αλλιώς θες να αυτοαποκαλείσαι σε παρακαλώ μην μου ξαναστείλεις u2u.Τα προσωπικά σου με τη Θεοφανία δε με αφορούν.Δε θα μπω σε κανένα τριπάκι που δε θέλω να μπω,αυτό είναι σίγουρο.
Οτιδήποτε έχεις να μου πεις,κάντο δημόσια και δημόσια θα σου απαντήσω.
Λοιπόν.Πιθανότατα πιστεύεις πως σε μισώ και σε απεχθάνομαι σαν άτομο.Όχι.Δεν σε ξέρω,το μόνο που ξέρω είναι η διαδικτυακή σου εικόνα,τα στίγματα που δίνεις για τις απόψεις και την προσωπικότητά σου μέσω της συμμετοχής σου σε ένα φόρουμ.Τα στίγματα αυτά λοιπόν που δίνεις,κρίνω και όχι εσένα σαν άτομο στην φυσική σου διάσταση.Δεν σε ξέρω.Μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί.Αλλά εδώ,στην εικονική σου διάσταση έχεις μεταφέρει απόψεις με τις οποίες δε συμφωνώ.Και πάνω στις οποίες κάνω τις ενστάσεις μου.
Θέλεις να γίνεις αποδεκτή;Nα δουλέψεις για να γίνεις.Έχεις ένα τεράστιο εργαλείο μπροστά σου,το διαδίκτυο.Δεν υπάρχει μόνο η τιβί.Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τι σημαίνει taboo(ας αναφέρουμε συγκεκριμένα αυτό της αιμομιξίας,στο οποίο είχαμε πιο πρόσφατα διάσταση απόψεων)ανοίγεις το laptop σου και εξερευνάς τον κόσμο.Τι πιστεύουν άλλοι άνθρωποι;Tι λένε επιστήμονες;Ψάχνεις.Μελετά ς.Ανοίγεις τους ορίζοντές σου.Δεν υπάρχει μόνο ο μικρόκοσμος της οικογένειας και του σχολείου.Τα στενά όρια που μας δίδαξαν κάποιοι πως είναι ο κόσμος.Ο κόσμος περιέχει τα πάντα.Το κομμάτι που ζούμε στα πλαίσια του μικρόκοσμού μας είναι το ελαχιστότατο.Για να αποκτήσουμε πλατύτερους ορίζοντες σε σκέψη,πρέπει να μάθουμε να ξεπερνάμε τον μικρόκοσμό μας.
Θέλεις λοιπόν να σε αποδεχτούν.Focus μακρύτερα από την επιδερμίδα.Συγκεντρώνεις συνέχεια την προσοχή σου στην ομορφιά.Στο απέξω.Πήγαινε λίγο πιο μέσα.Φτιάξε το μέσα.Κοίτα και το έξω.Δε λέω,καλό και θεμιτό,θηλυκά είμαστε,στη φύση μας και αυτό.Και ευχαρίστως να μιλήσουμε και για κολπάκια ομορφιάς και για πιο\"ταπεινά\"πραγματάκια.Α� �λά ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ από τη μάσκαρα.Ξεκινάμε από το μυαλό.Ή μάσκαρα και μυαλό,λολ.
Καταλαβαίνω πως οι συνθήκες της ζωής σου δε σε βοήθησαν να ξεφύγεις από αυτόν τον μικρόκοσμο.Διάολε,μη νομίζεις πως και η δική μου οικογένεια ήταν διαφορετική.Αλλά το πήγα λίγο παραπέρα.Ήθελα να είμαι ελεύθερη,να μη μου καθορίζουν το μυαλό οι μαλακίες τους.Εσύ θέλεις να σου διδάσκουν το σωστό δίχως να το αμφισβητείς,δίχως να έχεις την ευκαιρία να το βρεις μόνη σου;Να το ψάξεις και να το ανακαλύψεις με δικά σου κριτήρια;
Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω.Πάντως δε σε μισώ.
Αυτά.Αν θες το συζητάμε.:)
Α και κάτι άλλο.Loser γράφεται γαμώτη μου.:P
ΑΥΤΟQuote:
Originally posted by RainAndWind
Πρώτον.Μισώ το παρασκήνιο.Δεν το έπαιξα και δεν το παίζω το παιχνιδάκι αυτό.Και γι αυτό janet,Heidi ή όπως αλλιώς θες να αυτοαποκαλείσαι σε παρακαλώ μην μου ξαναστείλεις u2u.Τα προσωπικά σου με τη Θεοφανία δε με αφορούν.Δε θα μπω σε κανένα τριπάκι που δε θέλω να μπω,αυτό είναι σίγουρο.
Οτιδήποτε έχεις να μου πεις,κάντο δημόσια και δημόσια θα σου απαντήσω.
Λοιπόν.Πιθανότατα πιστεύεις πως σε μισώ και σε απεχθάνομαι σαν άτομο.Όχι.Δεν σε ξέρω,το μόνο που ξέρω είναι η διαδικτυακή σου εικόνα,τα στίγματα που δίνεις για τις απόψεις και την προσωπικότητά σου μέσω της συμμετοχής σου σε ένα φόρουμ.Τα στίγματα αυτά λοιπόν που δίνεις,κρίνω και όχι εσένα σαν άτομο στην φυσική σου διάσταση.Δεν σε ξέρω.Μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί.Αλλά εδώ,στην εικονική σου διάσταση έχεις μεταφέρει απόψεις με τις οποίες δε συμφωνώ.Και πάνω στις οποίες κάνω τις ενστάσεις μου.
Θέλεις να γίνεις αποδεκτή;Nα δουλέψεις για να γίνεις.Έχεις ένα τεράστιο εργαλείο μπροστά σου,το διαδίκτυο.Δεν υπάρχει μόνο η τιβί.Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το τι σημαίνει taboo(ας αναφέρουμε συγκεκριμένα αυτό της αιμομιξίας,στο οποίο είχαμε πιο πρόσφατα διάσταση απόψεων)ανοίγεις το laptop σου και εξερευνάς τον κόσμο.Τι πιστεύουν άλλοι άνθρωποι;Tι λένε επιστήμονες;Ψάχνεις.Μελετά ς.Ανοίγεις τους ορίζοντές σου.Δεν υπάρχει μόνο ο μικρόκοσμος της οικογένειας και του σχολείου.Τα στενά όρια που μας δίδαξαν κάποιοι πως είναι ο κόσμος.Ο κόσμος περιέχει τα πάντα.Το κομμάτι που ζούμε στα πλαίσια του μικρόκοσμού μας είναι το ελαχιστότατο.Για να αποκτήσουμε πλατύτερους ορίζοντες σε σκέψη,πρέπει να μάθουμε να ξεπερνάμε τον μικρόκοσμό μας.
Θέλεις λοιπόν να σε αποδεχτούν.Focus μακρύτερα από την επιδερμίδα.Συγκεντρώνεις συνέχεια την προσοχή σου στην ομορφιά.Στο απέξω.Πήγαινε λίγο πιο μέσα.Φτιάξε το μέσα.Κοίτα και το έξω.Δε λέω,καλό και θεμιτό,θηλυκά είμαστε,στη φύση μας και αυτό.Και ευχαρίστως να μιλήσουμε και για κολπάκια ομορφιάς και για πιο\"ταπεινά\"πραγματάκια.Α� �λά ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΜΕ από τη μάσκαρα.Ξεκινάμε από το μυαλό.Ή μάσκαρα και μυαλό,λολ.
Καταλαβαίνω πως οι συνθήκες της ζωής σου δε σε βοήθησαν να ξεφύγεις από αυτόν τον μικρόκοσμο.Διάολε,μη νομίζεις πως και η δική μου οικογένεια ήταν διαφορετική.Αλλά το πήγα λίγο παραπέρα.Ήθελα να είμαι ελεύθερη,να μη μου καθορίζουν το μυαλό οι μαλακίες τους.Εσύ θέλεις να σου διδάσκουν το σωστό δίχως να το αμφισβητείς,δίχως να έχεις την ευκαιρία να το βρεις μόνη σου;Να το ψάξεις και να το ανακαλύψεις με δικά σου κριτήρια;
Δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω.Πάντως δε σε μισώ.
Αυτά.Αν θες το συζητάμε.:)
εγω προσωπικα υποκλινομαι στην ρειν!
Λοολ.Όχι ρε,με την καμία.Σήκω λέμε.Η μέση μας δεν πρέπει να σκύβει σε ανθρώπους.;)Quote:
Σ\'ευχαριστώ όμως Δώρα μου για την καλή σου διάθεση.:)
οχι εμεις σε ευχαριστουμε που ξεκλειδωνεις πτυχες κρυμμενες των εγκεφαλων μας!Quote:
Originally posted by RainAndWind
Λοολ.Όχι ρε,με την καμία.Σήκω λέμε.Η μέση μας δεν πρέπει να σκύβει σε ανθρώπους.;)Quote:
Σ\'ευχαριστώ όμως Δώρα μου για την καλή σου διάθεση.:)
δεν ειναι απλο αυτο που κανεις!
τελικα πως γραφεται το τρυπακι με ι η με υ ??
απαντηση θελω !!! :)
ωραία τα λές Ρέιν αλλά το να δίνεις συμβουλές και να κράζεις εμένα και όχι την Θεοφανία....με τιμά..
με -ι ρε κοπελια.Quote:
Originally posted by soft
τελικα πως γραφεται το τρυπακι με ι η με υ ??
απαντηση θελω !!! :)
δεν ειναι απο το τρυπα, ειναι απο το τριπ=αγλικη λεξη γραμμενη στα ελληνικα
xe xe κατι εμαθα και σημερα !
thanks
Σκεψου δηλαδη να λεγαμε \"bad τρυπ\" ...Quote:
Οι συνειρμοι ειναι αμειλικτοι αποψε.
χαχαχαχα.. θα τα παμε τελεια αποψε..Quote:
Originally posted by oboro
Σκεψου δηλαδη να λεγαμε \"bad τρυπ\" ...Quote:
Οι συνειρμοι ειναι αμειλικτοι αποψε.
χαιντι ,θα τεινω να συμφωνησω με αλλα μελη εδω μεσα
και θα πω αυτο: Αισθανθηκα ασχημα και καθολου ανετα διαβαζοντας τα u2u
οπως σου ειπα ,δεν με ενδιαφερει καθολου το τι κανετε ,και τι λετε μεταξυ σας και η ψηφοθηρια οπως σου ειπα δεν με ενδιαφερει,δεν ειναι της ιδιοσυγκρασίας μου
Αλλα ολο αυτο ομως χαλαει θεματα ανθρωπων που μπηκαν για να ακουσουν καποια διαφορετικη γνωμη αποψη,και μαλιστα σε ωρες απογνωσεις και απελπισιας εμενα προσωπικα με ενοχλει.
ναι αφού η κυρία beauty με έβρησε χωρίς λόγο ρωτάει σε τι συγμή απελπισίας είμαι εγώ όλο εξυπνάδες λες σοφτ.....:PQuote:
Originally posted by soft
χαιντι ,θα τεινω να συμφωνησω με αλλα μελη εδω μεσα
και θα πω αυτο: Αισθανθηκα ασχημα και καθολου ανετα διαβαζοντας τα u2u
οπως σου ειπα ,δεν με ενδιαφερει καθολου το τι κανετε ,και τι λετε μεταξυ σας και η ψηφοθηρια οπως σου ειπα δεν με ενδιαφερει,δεν ειναι της ιδιοσυγκρασίας μου
Αλλα ολο αυτο ομως χαλαει θεματα ανθρωπων που μπηκαν για να ακουσουν καποια διαφορετικη γνωμη αποψη,και μαλιστα σε ωρες απογνωσεις και απελπισιας εμενα προσωπικα με ενοχλει.
και εγώ αντέχω να με βρίζουν επί 2 μέρες χωρίς λόγο και μάλιστα και αυτούς που βοηθάω???
και άσχετα με αυτό που δεν ήταν τόσο συμαντικό ....άξιζε ώστε να με φερθεί η Θεοφανία έτσι???
οταν ειναι καποιος σε στιγμες απελπισιας δεν νομιζω ,οτι γινεται και ο καλυτερος συμβουλατορας χαιντι
και μενα με εχουν βρισει για χρονια ,αλλα δεν φερομαι ετσι
και ξερεις γιατι??
γιατι ξερω τι ειμαι και ποιο
το δουλεψα ,και δεν με ακουμπαν ανθρωποι που δεν εχουν με τη καμια να κανουν εξω απο μενα ,και μαλιστα σε φορουμ το οποιο για μενα ειναι απροσωπο